Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
- Dark Knight
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ
Έχει φορέσει την ασπρόμαυρη φανελαseaman έγραψε:Ήρθε η ώρα του Γιάννη Βαλαώρα. Ρίxτο το ονοματάκι, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να έχει νόημα το να βάζεις quizzes
Θειο σελοφαν, θελω ενα χαφ να ξερει μπαλα κ να ριχνει μπουκετα σε γαυρους.cellophan έγραψε:Τι έγινε ρε Κεν; Τι σε απασχολεί παλιόφιλε; Πες τα στον θείο Cellophan να ξαλαφρώσεις.....barlow4 έγραψε:Ε να οριστε!Σκοτωνομασταν καποτε για τον παμπλο.cellophan έγραψε:
Ο Σουηδός είναι παίκτης ΙΚΕΑ.....καλοδομημένος και πρακτικός.....με τα χίλια.
Αφου εσυ τους θελεις επιπλα.Πρακτικοι να ειναι, τη δουλεια να κανουν κ να μη μιλανε.
Να μην εχει λιγο σκαλιστο ποδι, να μην εχει κρυμμενο κανα φωτακι νεον απο κατω.
Να μην εχει καμια αχνη λεζαντα πανω ,ντεμεκ reclaimed.
Να μην εχει καθρεφτη επανω για τις δυσκολιες της ζωης.
Να μην εχει μια ιστορια να πει.
Ινγκασον.
Ιγκανσον με Σβιντερσκι ίδια τιμή;;; ίσως έχω κομπλεξ με τον πολωνο αλλά κ παλι τα 5 για ιγκανσον μου φαίνονται λίγα κ τα 4 για σβαροφσκι τιμή για να παμε συνοδεία στο αεροδρόμιοmakispaspartou έγραψε:Τιμή πώλησης Ingason 7-8 million, οριακά ανεκτή 5 million
Tιμή πώλησης Swiderski 7-8 million οριακά ανεκτή 4 million
Tιμή πώλησης Douglas 5 million οριακά ανεκτή 3 million
Για να είμαστε και λίγο σοβαροί, αυτές είναι οι τιμές.
-
23 ετών με τα νούμερα του... και χρηματιστηριακή αξία 4 εκ .. ε πόσα να τον δώσεις? Δύο?
- pagotatzis
Ο Ινγκι για μένα έχει αξία κοντά στα 10 εκατ
Πριν ένα μίνα το έλεγα σε φίλους ότι μετά τον Ζιφκοβιτς ο Ισλανδός έχει την μεγαλύτερη αξία !
Πριν ένα μίνα το έλεγα σε φίλους ότι μετά τον Ζιφκοβιτς ο Ισλανδός έχει την μεγαλύτερη αξία !
Όταν πουλάει ο γαύρος τον ψυχακια του 15 μυρια ο καλύτερος Ινγκασον που είναι επαγγέλματος στοιχίζει κατελαχιστον 20 μυριαmakispaspartou έγραψε:Τιμή πώλησης Ingason 7-8 million, οριακά ανεκτή 5 million
Ο Σφιντερφσκι μόνο χαριστικά στα 6-7 εκατ με 20% μεταπώληση επειδή είμαστε απλές.
Ο Ντάγκλας κατελαχιστον 5 μυρια μόνο και μόνο επειδή έπαθε χιαστούς πέρσι και χάσαμε τους Ολυμπιακούς. Εάν τον καλούσαν μίνιμουμ 12.
Για να είμαστε σοβαροί και να μην φαινόμαστε δουλακια μανατζαρεων
Αν πουληθεί ο Σφιντερσκι με κάτω από 5 συν ποσοστό μεταπώλησης, θα είναι έγκλημα.
Αν δεν πουληθεί μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον ένα χρόνο επέκταση συμβολαίου.
Αν δεν πουληθεί μέχρι το τέλος του μήνα, θα πρέπει να κάνει τουλάχιστον ένα χρόνο επέκταση συμβολαίου.
Δεν ειναι ρεαλιστικο να περιμενουμε ποσα που τσιμπαει ο γαυρος.
Αυτη τη στιγμη ο μονος παικτης που ο ΠΑΟΚ μπορει να χτυπησει ποσα πανω απο το επιπεδο της καταταξης του ειναι ο Τζολης.
Αυτη τη στιγμη ο μονος παικτης που ο ΠΑΟΚ μπορει να χτυπησει ποσα πανω απο το επιπεδο της καταταξης του ειναι ο Τζολης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Παρ 22 Ιαν 2021, 23:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Ε νομίζω υπερβάλλεις λίγο.tad έγραψε:Όταν πουλάει ο γαύρος τον ψυχακια του 15 μυρια ο καλύτερος Ινγκασον που είναι επαγγέλματος στοιχίζει κατελαχιστον 20 μυριαmakispaspartou έγραψε:Τιμή πώλησης Ingason 7-8 million, οριακά ανεκτή 5 million
Ο Σφιντερφσκι μόνο χαριστικά στα 6-7 εκατ με 20% μεταπώληση επειδή είμαστε απλές.
Ο Ντάγκλας κατελαχιστον 5 μυρια μόνο και μόνο επειδή έπαθε χιαστούς πέρσι και χάσαμε τους Ολυμπιακούς. Εάν τον καλούσαν μίνιμουμ 12.
Για να είμαστε σοβαροί και να μην φαινόμαστε δουλακια μανατζαρεων
- stravostomis
Στα σοβαρά τα λέτε αυτά για τον Πολωνό ή μήπως διαβάζουν το φόρουμ ιθύνοντες και οπαδοί της Μπολόνια;
Θέλω να μου απαντήσει κάποιος στα σοβαρά, αν κοστολογεί τον Σβιντέρσκι 6 εκατομμύρια, πόσο θα κοστολογούσε τον Κρμέντσικ και τον Τζόλη; 50;
Θέλω να μου απαντήσει κάποιος στα σοβαρά, αν κοστολογεί τον Σβιντέρσκι 6 εκατομμύρια, πόσο θα κοστολογούσε τον Κρμέντσικ και τον Τζόλη; 50;
-
Ο Κρμέντσικ όσο καλός και να φαίνεται σε μας νομίζω ότι δεν αξίζει πάνω από 4 εκ.. Μη ξεχνάς ότι είναι 29. Ο Τζόλης άστο. Τώρα που μιλάμε αξίζει τουλάχιστον 15 εκ. Σε λίγους μήνες μπορεί και 20.
- pagotatzis
Είπαμε
Λογικό ποσό για Σβι ειναι τα 4 εκτ και αν πάρεις ένα ποσοστό μεταπώλησης
ούτε στον παπά ως μην το πεις !
Εμείς όμως συγκρίνουνε τα 3,5 που δώσαμε για Τσολακ
Εμ μάλλον μας πιάσανε Κώτσο !
Λογικό ποσό για Σβι ειναι τα 4 εκτ και αν πάρεις ένα ποσοστό μεταπώλησης
ούτε στον παπά ως μην το πεις !
Εμείς όμως συγκρίνουνε τα 3,5 που δώσαμε για Τσολακ
Εμ μάλλον μας πιάσανε Κώτσο !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pagotatzis την Παρ 22 Ιαν 2021, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.