10. Thomas Murg
- ΑποστόληςΑ
Re: 10. Thomas Murg
Έχω γράψει επανειλημμένα πως δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να παίρνεις το χρόνο συμμετοχής του Βρακά, αλλά μια και θα παίξεις αύριο βάλε τα δυνατά σου να με λωκοτουμπιάσεις.
Εγω θεωρω μεγιστη ξεφτιλα να παιζει βασικος ο Μουργκ μετα απο αυτη τη μεταγραφικη περιοδο, αλλα οκ ειναι η αποψη μου.
Μακαρι να βγαλει ματια, που ειναι πιθανο αν παιξει η Ελσινκι ανοιχτα. Στην ελλαδα ομως με τα λεωφορεία στημενα δεν προκειται να προσφερει περα απο κανα στημενο, τπτ αλλο.
Μακαρι να βγαλει ματια, που ειναι πιθανο αν παιξει η Ελσινκι ανοιχτα. Στην ελλαδα ομως με τα λεωφορεία στημενα δεν προκειται να προσφερει περα απο κανα στημενο, τπτ αλλο.
-
Δηλαδή με μία εμφάνιση καλή θα σε κωλοτουμπιασει; ;κ τρια χρόνια που είναι ανεκδιηγητος; ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Έχω γράψει επανειλημμένα πως δεν θεωρώ ότι θα έπρεπε να παίρνεις το χρόνο συμμετοχής του Βρακά, αλλά μια και θα παίξεις αύριο βάλε τα δυνατά σου να με λωκοτουμπιάσεις.
- ΑποστόληςΑ
-
- ΑποστόληςΑ
- Amsterdamer_87
Δεν υπάρχει ελπίδα και δεν έχει νόημα η επιμονή σε καμένο χαρτί. Βάλε Βρακα στο ροτεισιον
Για το καλο της ψυχικης μου υγειας θα κανω ανθυποβολη οταν σε βλεπω μεσα οτι εχουμε φαει κοκκινη και παιζουμε με 10
Μην είστε χαιρέκακοι, το πλαστικό χορτάρι έφταιγε για την κακή απόδοση του.
Αν είχε χορτάρι Μεσήμβριας θα πετούσε.
Αν είχε χορτάρι Μεσήμβριας θα πετούσε.
- Μπαρκαρούτσος
k_1_episkeptis έγραψε:ΤΟ 10 σημαινει....
παιζουμε με 10
Χαχαχαχα πολύ αστείο, μία μέρα εκτός.
Мир, τα ίδια.