Αυτός έφαγε 26 γκολ σε 9 ματς φετοςGoMaRoS έγραψε:Και τον Κάρλο Λέτιτσα δανεικό για τον άσσο
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
-
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Χά χα, συζητάμε για Κουέστα άν κάνει για τον ΠΑΟΚ.
Εγώ όταν άκουσα το κασέ του κατάλαβα γιατί ενδιαφερόμαστε: 180 χιλιάρικα!
Εγώ όταν άκουσα το κασέ του κατάλαβα γιατί ενδιαφερόμαστε: 180 χιλιάρικα!
-
Εκτός από πολύ γρήγορος που εμφανώς είναι, τι άλλα στοιχεία έχει ο παίκτης ξέρουμε;GoMaRoS έγραψε:Για φορ μαυροφιδο, φαση Μακ
[youtube]l3BY-r5Xz0w[/youtube]
Ναι αυτος, στην υποβιβασμένη Σπαλ και τα έξι ήταν τώρα από την ρομαLuigi Vampa έγραψε:Αυτός έφαγε 26 γκολ σε 9 ματς φετοςGoMaRoS έγραψε:Και τον Κάρλο Λέτιτσα δανεικό για τον άσσο
- Mutasevic
Τους εχω ικανούς να φέρουν πισω κανιας Σαχοβ Πριγιοβιτς κ Μακ και τσιμιροτ .3 τρεχαντηρια μαυρους θελουμε κ αυτός μπροστά ναναι σφαίρα κ ανακατωστρας σα τον γκαρυ στα καλα του.
Αν είχαμε αυτούς τους 4 στα καλά τους θα ήταν μιά χαρά η ομάδα.
Ένας καινούριος Τσίμιροτ δεν θα μας χαλούσε καθόλου. Πονάμε στις θέσεις 6 με 8, δηλαδή στη σύνδεση άμυνας με επίθεση. Η μπάλα δεν βγαίνει σωστά από τις πίσω ζώνες, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την αργή ανάπτυξη, ειδικά στην Τούμπα όπου οι αντίπαλοι μας περιμένουν και κλείνουν τους χώρους με ευκολία.
Αν βρούμε 2 με 3 καλά χάφ να κάνουν σωστά την δουλειά στο κέντρο, θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ φέτος. Δυστυχώς αργούμε και δεν ξέρω εάν θα έρθει κάποιος πρίν τον πρώτο προκριματικό (που μας βάζει στους Ομίλους του Γιουρόπα, δηλ εξασφαλίζει γύρω στα 10 χαρτιά). Δεν το αποκλείω η εντολή να είναι αυτή ακριβώς, να περιμένουμε να μπούμε στους ομίλους πρώτα.
Ένας καινούριος Τσίμιροτ δεν θα μας χαλούσε καθόλου. Πονάμε στις θέσεις 6 με 8, δηλαδή στη σύνδεση άμυνας με επίθεση. Η μπάλα δεν βγαίνει σωστά από τις πίσω ζώνες, με αποτέλεσμα να έχουμε αυτή την αργή ανάπτυξη, ειδικά στην Τούμπα όπου οι αντίπαλοι μας περιμένουν και κλείνουν τους χώρους με ευκολία.
Αν βρούμε 2 με 3 καλά χάφ να κάνουν σωστά την δουλειά στο κέντρο, θα δούμε άλλον ΠΑΟΚ φέτος. Δυστυχώς αργούμε και δεν ξέρω εάν θα έρθει κάποιος πρίν τον πρώτο προκριματικό (που μας βάζει στους Ομίλους του Γιουρόπα, δηλ εξασφαλίζει γύρω στα 10 χαρτιά). Δεν το αποκλείω η εντολή να είναι αυτή ακριβώς, να περιμένουμε να μπούμε στους ομίλους πρώτα.
Την τύφλα τους ξέρουν.GoMaRoS έγραψε:Δεν είναι ότι δεν ξέρουν, είναι ότι ακόμα δεν εχουν αποφασίσειPAOKevolution έγραψε:Γομαρε με κάθε καλή διάθεση, είναι δυνατόν να μη ξέρουν αν θα κρατήσουν τον άλλον στον πάγκο η αν θα πάρουν άλλο;
Βέβαια με αυτην την απνια που επικρατεί γενικά σε μεταγραφικά αυτό φαίνεται αλλά με φαίνεται πάρα πολύ περίεργο και ηλιθιο..
Κλασσική περίπτωση ανακοίνωσης αποφάσεων μετά από ξενύχτι στο Παλλάς.
Αν δεν έρθει, δεν θα οριστικοποιηθεί τίποτα.
- john4serres
Τόσο δύσκολο να πάρουν απόφαση για τον προπονητή ;;περνάν οι μέρες άσκοπα
- Mitsospaoki4
- Moderator
Έχουμε μέρες ρε αντιπαοκτσηδες ,εχθροί της ομάδας που θέλετε αν σπειρετε τον πανικό .

Re: Priest Parade, summer 2020....
Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, στα (3-4, σίγουρα) τόπικς των μεταγραφών, θα γίνει κανονική παρέλαση παπάδων....
Οπότε, προτείνω να μετονομαστεί σε Priest Parade, summer 2020....

Οπότε, προτείνω να μετονομαστεί σε Priest Parade, summer 2020....

Με τη μπάλα στα πόδια κάνει τρελές γκάφες.Δινει πασες στους αντιπάλους.Δεν κάνει για ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα.Dimg4 έγραψε:Παρτε Κουεστα