8. Douglas Augusto
-
xrisitsapa
Re: 8. Douglas Augusto
Δεν τον βλέπω να μένει, και για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος ότι τον θέλω κιόλας.
Μου κάνει περίπτωση Καμαρά του γαύρου.
Παίζει τώρα για την μεταγραφή, η οποία αν δεν έρθει, θα τον έχουμε ξενερωμενο και αδιάφορο.
Τον δίνεις 5εκ το καλοκαίρι και πάμε για τον επόμενο.
Παίζει τώρα για την μεταγραφή, η οποία αν δεν έρθει, θα τον έχουμε ξενερωμενο και αδιάφορο.
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Εγώ πάλι λέω, να του ανανεώσουμε αλλά 2 χρόνια το συμβόλαιο, που λήγει το 2023,κάνει εξαιρετική σεζόν το 2022-2023 και το καλοκαίρι του 2023 τον πουλάμε 10 εκατομμύρια.
Επισης που να ψάχνει φέτος ο Λουτσε να φτιάξει χημεία, ήδη ο Αουγκουστο είναι από τα βασικά γρανάζια, στη θέση του.
Επισης που να ψάχνει φέτος ο Λουτσε να φτιάξει χημεία, ήδη ο Αουγκουστο είναι από τα βασικά γρανάζια, στη θέση του.
- ΑποστόληςΑ
Δύο αγωνιστικές έφαγε για την κόκκινη κάρτα που πήρε (στον πάγκο) ο Αύγουστος και η τιμωρία τελειώνει σήμερα μετά τον αγώνα με γαύρο. Ούτως ή άλλως βέβαια έχει ακόμη ενοχλήσεις που αν ξεπεραστούν θα είναι στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα της Κυριακής στα Γιάννινα.
- ΑποστόληςΑ
ίσως ο πιο επιδραστικός-παίχτης που επιφέρει ισορροπία και αποτέλεσμα, στο ρόστερ μας φέτος!
μακάρι να μείνει του χρόνου!
μακάρι να μείνει του χρόνου!
Τι σκατα έχει αυτός?
Πίστευα ότι θα ήταν βετοιμος να βγάλει 90 λεπτο στον τελικό αλλά απ' ότι βλέπω δεν θα παίξει
Πίστευα ότι θα ήταν βετοιμος να βγάλει 90 λεπτο στον τελικό αλλά απ' ότι βλέπω δεν θα παίξει
xrisitsapa έγραψε:Δεν τον βλέπω να μένει, και για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι σίγουρος ότι τον θέλω κιόλας.
με 5χαρτιά να δώσουν λίγο δύσκολο, Εκτός αν τους πιάσουμε κότσο από Αραβία μεριά.
Έχει 1 χρόνο ακόμα συμβόλαιο δλδ από Ιανουάριο θα μπορεί να υπογράψει ελεύθερος
- ΑποστόληςΑ
Κι εγώ πιστεύω ότι είναι ο πιο σημαντικός παίκτης μας μέσα στο 2022. Τυχόν απουσία του από τον τελικό θα είναι πολύ σημαντική.
- Metagrafakias
Μπήκε στις προπονήσεις κανονικά; 4 μέρες μείνανε. Αν μπήκε κανονικά τότε θα προλάβει.
Νομίζω πρόβλημα στον προσαγωγό είχε.
Νομίζω πρόβλημα στον προσαγωγό είχε.
οσο ανεβαίνει ο Φελιπε,
μου λείπεις λιγοτερο.
Ο μικρός. εν αντιθέσει με εσένα, κάνει ουσιαστικά τρεξίματα, ενώ η έκρηξη που έχει μας φέρνει κ περισσοτερα κλεψίματα.
Θα τον προτιμούσα περισσότερο απο εσένα στον τελικό.
Βεβαίως, εσυ έχεις αυτό τον τσαμπουκά που απαιτεί η θέση, αλλα με τους κλαψιάριδες τους βάζελους φοβάμαι μην σε παρασύρουν, σε εκνευρίσουν κ κάνεις την μακακία.
Καλύτερα ο μικρός, που τρέχει πιο ουσιαστικά απο εσένα.
μου λείπεις λιγοτερο.
Ο μικρός. εν αντιθέσει με εσένα, κάνει ουσιαστικά τρεξίματα, ενώ η έκρηξη που έχει μας φέρνει κ περισσοτερα κλεψίματα.
Θα τον προτιμούσα περισσότερο απο εσένα στον τελικό.
Βεβαίως, εσυ έχεις αυτό τον τσαμπουκά που απαιτεί η θέση, αλλα με τους κλαψιάριδες τους βάζελους φοβάμαι μην σε παρασύρουν, σε εκνευρίσουν κ κάνεις την μακακία.
Καλύτερα ο μικρός, που τρέχει πιο ουσιαστικά απο εσένα.
-
τσιριγωτης