joshua έγραψε:Για μπακ μάλλον για Κοεντραο πρέπει να μιλάει που είναι και ελεύθερος.

joshua έγραψε:Για μπακ μάλλον για Κοεντραο πρέπει να μιλάει που είναι και ελεύθερος.
τo επιβεβαιωνει κι αυτοςShadowM4N έγραψε:joshua έγραψε:Για μπακ μάλλον για Κοεντραο πρέπει να μιλάει που είναι και ελεύθερος.αυτή την εντύπωση έχω φίλε και εγώ το έγραψα και χθές
Γιατί ο μάνατζερ του κοεντραο έχει μαγαζάκι τον γκεη. Κι αν πουλήσει Κούτρη θα τον πάει σ αυτούς.joshua έγραψε:Γνωμη μου ειναι πως δεν πρεπει να παγιδευτουμε στη περιπτωση Ολιβειρα.Ακομα και τα 5 μυρια ειναι τεραστιο ποσο για εναν παικτη που το συμβολαιο του ληγει το επομενο καλοκαιρι,ποσο μαλλον να δωσουμε ακομα παραπανω.Σωστη τακτικη θα ειναι να περιμενεις και ειτε κανεις την κινηση τελος καλοκαιριου, ειτε τον υπογραφεις τον Γεναρη ελευθερο.Με τρομαζε παντα ο χορος των εκατομμυριων σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.Τωρα οσον αφορα το αριστερο μπακ,οταν υπαρχει ελευθερος ο Πορτογαλος Κοεντραο για ποιον λογο να σκεφτει καποιος τον συνομιληκο και ξενο Τζεφερσον?
Mε είπανε ότι πέρυσι δεν έπαιξε καθόλου, δεν ξέρω αν αληθεύει. Μήπως είναι καμμένος.joshua έγραψε:..........Τωρα οσον αφορα το αριστερο μπακ,οταν υπαρχει ελευθερος ο Πορτογαλος Κοεντραο για ποιον λογο να σκεφτει καποιος τον συνομιληκο και ξενο Τζεφερσον?
Δεν εκανε καποια σουπερ χρονια αλλα ειχε 23 συμμετοχες εστω και στη Ριο Αβε.Αντιστοιχους χρονους συμμετοχης,λιγο λιγοτερους και ο Τζεφερσον αλλα αυτος στην Σπορτινγκ.mbison έγραψε:Mε είπανε ότι πέρυσι δεν έπαιξε καθόλου, δεν ξέρω αν αληθεύει. Μήπως είναι καμμένος.joshua έγραψε:..........Τωρα οσον αφορα το αριστερο μπακ,οταν υπαρχει ελευθερος ο Πορτογαλος Κοεντραο για ποιον λογο να σκεφτει καποιος τον συνομιληκο και ξενο Τζεφερσον?
Για καμιά Τρίπολη ή Άρη καλός είναι.T16 έγραψε:το βρηκα στο τρανσφερ και ειπα να το βαλω, καποτε τον θελαμε και μας εριξε ακυρο, τωρα πλεον ειναι στα αζητητα
https://www.transfermarkt.com/alvaro-va ... ler/141835