Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019 vol. II

Δημοσίευση από Darkm4n »

joshua έγραψε:Για μπακ μάλλον για Κοεντραο πρέπει να μιλάει που είναι και ελεύθερος.
:arrow: αυτή την εντύπωση έχω φίλε και εγώ το έγραψα και χθές :!:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ροκαν φερτε
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Γνωμη μου ειναι πως δεν πρεπει να παγιδευτουμε στη περιπτωση Ολιβειρα.Ακομα και τα 5 μυρια ειναι τεραστιο ποσο για εναν παικτη που το συμβολαιο του ληγει το επομενο καλοκαιρι,ποσο μαλλον να δωσουμε ακομα παραπανω.Σωστη τακτικη θα ειναι να περιμενεις και ειτε κανεις την κινηση τελος καλοκαιριου, ειτε τον υπογραφεις τον Γεναρη ελευθερο.Με τρομαζε παντα ο χορος των εκατομμυριων σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.Τωρα οσον αφορα το αριστερο μπακ,οταν υπαρχει ελευθερος ο Πορτογαλος Κοεντραο για ποιον λογο να σκεφτει καποιος τον συνομιληκο και ξενο Τζεφερσον?
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ShadowM4N έγραψε:
joshua έγραψε:Για μπακ μάλλον για Κοεντραο πρέπει να μιλάει που είναι και ελεύθερος.
:arrow: αυτή την εντύπωση έχω φίλε και εγώ το έγραψα και χθές :!:
τo επιβεβαιωνει κι αυτος :mrgreen:

[youtube]KF6FyfhZR6c[/youtube]
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

joshua έγραψε:Γνωμη μου ειναι πως δεν πρεπει να παγιδευτουμε στη περιπτωση Ολιβειρα.Ακομα και τα 5 μυρια ειναι τεραστιο ποσο για εναν παικτη που το συμβολαιο του ληγει το επομενο καλοκαιρι,ποσο μαλλον να δωσουμε ακομα παραπανω.Σωστη τακτικη θα ειναι να περιμενεις και ειτε κανεις την κινηση τελος καλοκαιριου, ειτε τον υπογραφεις τον Γεναρη ελευθερο.Με τρομαζε παντα ο χορος των εκατομμυριων σε μια ομαδα οπως ο ΠΑΟΚ.Τωρα οσον αφορα το αριστερο μπακ,οταν υπαρχει ελευθερος ο Πορτογαλος Κοεντραο για ποιον λογο να σκεφτει καποιος τον συνομιληκο και ξενο Τζεφερσον?
Γιατί ο μάνατζερ του κοεντραο έχει μαγαζάκι τον γκεη. Κι αν πουλήσει Κούτρη θα τον πάει σ αυτούς.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

joshua έγραψε:..........Τωρα οσον αφορα το αριστερο μπακ,οταν υπαρχει ελευθερος ο Πορτογαλος Κοεντραο για ποιον λογο να σκεφτει καποιος τον συνομιληκο και ξενο Τζεφερσον?
Mε είπανε ότι πέρυσι δεν έπαιξε καθόλου, δεν ξέρω αν αληθεύει. Μήπως είναι καμμένος.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο κοεντραο όντως έρχεται από κακή χρονιά.. χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να ξαναβρεί τον εαυτό του στην Ελλάδα και να κάνει παπάδες! Εγώ από την πρώτη μέρα που τραυματίστηκε ο Βιερίνια αυτόν ήθελα για αριστερό Μπακ..

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

mbison έγραψε:
joshua έγραψε:..........Τωρα οσον αφορα το αριστερο μπακ,οταν υπαρχει ελευθερος ο Πορτογαλος Κοεντραο για ποιον λογο να σκεφτει καποιος τον συνομιληκο και ξενο Τζεφερσον?
Mε είπανε ότι πέρυσι δεν έπαιξε καθόλου, δεν ξέρω αν αληθεύει. Μήπως είναι καμμένος.
Δεν εκανε καποια σουπερ χρονια αλλα ειχε 23 συμμετοχες εστω και στη Ριο Αβε.Αντιστοιχους χρονους συμμετοχης,λιγο λιγοτερους και ο Τζεφερσον αλλα αυτος στην Σπορτινγκ.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Πάλι νέκρα σήμερα.
T16

Δημοσίευση από T16 »

το βρηκα στο τρανσφερ και ειπα να το βαλω, καποτε τον θελαμε και μας εριξε ακυρο, τωρα πλεον ειναι στα αζητητα
https://www.transfermarkt.com/alvaro-va ... ler/141835
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με τον νέο προπονητή έχουν παγώσει όλα. Και δικαίως, γιατί αν θέλει να εφαρμόσει διαφορετικό σύστημα, θα χρειασθεί ενδεχομένως και διαφορετικών ικανοτήτων παίκτες.
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Τοτε ας παρουν παικτη που ειναι ικανος να παιξει πολλες θεσεις, εναν Σκαρταδο :D .

Κριμα για τον Μπαλογιαννη και οποιον αλλον θα μπορουσε να ηταν στην προετοιμασια
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι. Το σκάουτιν και οι προτάσεις έχουν γίνει. Νομίζω πως οι παίκτες που ῾θα μας αλλάξουν επίπεδο᾽ μας έχουν on hold γιατί απλά ψάχνουν κάτι καλύτερο ή γιατί οι ομάδες τους έχουν υπέρογκες απαιτήσεις (πχ Ολιβέιρα).

Ρισκάρουμε φυσικά να αρχίσουμε τα προκριματικά με τρύπες στο ρόστερ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

T16 έγραψε:το βρηκα στο τρανσφερ και ειπα να το βαλω, καποτε τον θελαμε και μας εριξε ακυρο, τωρα πλεον ειναι στα αζητητα
https://www.transfermarkt.com/alvaro-va ... ler/141835
Για καμιά Τρίπολη ή Άρη καλός είναι.
Άβαταρ μέλους
nikospaok66

Δημοσίευση από nikospaok66 »

Πρώην ποδοσφαιριστής μου φαίνεται.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”