Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αν μπορεί ας βάλει κάποιος ένα βίντεο(εγώ δεν μπορώ να το κάνω) για να καταλάβουν και αυτοί που δεν τον ξέρουν ή τον έχουν ακουστά τι εστί Ντάριο Σρνα
[youtube]0RgcEISCNTQ[/youtube]
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αν μπορεί ας βάλει κάποιος ένα βίντεο(εγώ δεν μπορώ να το κάνω) για να καταλάβουν και αυτοί που δεν τον ξέρουν ή τον έχουν ακουστά τι εστί Ντάριο Σρνα
Ο Χατσερίντι αν σκάσει με κανά ποντιακό διαβατήριο θα είναι μια χαρά. Το σταυρό μας κάναμε να μην τραυματιστεί ο Βαρέλα. Ο στόχος είναι οι όμιλοι του CL. Αν νομίζουμε ότι με το FP μπορούμε να κρατήσουμε Πέλκα και Πρίγιοβιτς και να δίνουμε 5άρες για μεταγραφές, μάλλον δεν το έχουμε δει καλά το έργο.thanos-xanthi έγραψε:παντως τωρα θα ζητανε οι αλλοι αντιντοπινγκ κοντρολ, οχι εμεις..![]()
αν ζυγισαν και ειδαν οτι η καταλληλοτερη επιλογη για μπακ απ ειναι ενας 36χρονος, δικη τους αποφαση
θα κριθει στο χορταρι..
απλα σαν πρωτη κινηση δεν σου γεμιζει το ματι
ειδικα αν ακολουθησει και στο καπακι κανενας Χατσεριδης, βαραινουμε αποτομα
αντι να αποκτησουμε ταχυδυναμικους παιχτες
Ιδια σειρα με Σαλπιγγιδη ειναι.Sera4 έγραψε:και αν δεν παιξει μπαλα στην τελικη παιδια, θα τον στελνουμε στα φιλικα των βετερανων...καποιοι εκει μεσα ειναι και συνομιληκοι του θαρρω
Ωραία να κάνουμε κάθε αγωνιστική αντιντοπιγκ θέλουμεsn0ufel4 έγραψε:Παίρνουμε παίκτη που έχει φάει ποινή για ντοπα στον ΠΑΟΚ
Δε πα να ναι και ο Μεσι....
Δεν πήγε όμως, γιατί μάλλον τότε τρυγούσε κάτι ιδιόκτητους του πορτοκαλεώνες στην Ουκρανία...pilotos έγραψε:
Welcome
Εντάξει πέρυσι ήταν να πάει Μπαρτσελόνα, λογικά αυτοί δεν ξέρουν όσο κάτι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ...
Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, αυτοί πιθανόν να ξέρουν καλύτερα ε;
Κυριακή ωσσανα, Παρασκευή σταύρωση.
Καλή συνέχεια
Στο είπε η Μπαρτσελόνα; Πάω πάσοgoran 64 έγραψε:Δεν πήγε όμως, γιατί μάλλον τότε τρυγούσε κάτι ιδιόκτητους του πορτοκαλεώνες στην Ουκρανία...pilotos έγραψε:
Welcome
Εντάξει πέρυσι ήταν να πάει Μπαρτσελόνα, λογικά αυτοί δεν ξέρουν όσο κάτι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ...
Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, αυτοί πιθανόν να ξέρουν καλύτερα ε;
Κυριακή ωσσανα, Παρασκευή σταύρωση.
Καλή συνέχεια
Επειδή κάποιοι ξέρουν καλύτερα από μας, όλα καλά μ αυτό?
Η ντοπα είναι κάτι στάνταρ στον επαγγελματικό αθλητισμόsn0ufel4 έγραψε:Παίρνουμε παίκτη που έχει φάει ποινή για ντοπα στον ΠΑΟΚ
Ο μόνος λόγος για να γίνει η μεταγραφήpilotos έγραψε:Ωραία να κάνουμε κάθε αγωνιστική αντιντοπιγκ θέλουμεsn0ufel4 έγραψε:Παίρνουμε παίκτη που έχει φάει ποινή για ντοπα στον ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk