Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Αν μπορεί ας βάλει κάποιος ένα βίντεο(εγώ δεν μπορώ να το κάνω) για να καταλάβουν και αυτοί που δεν τον ξέρουν ή τον έχουν ακουστά τι εστί Ντάριο Σρνα

[youtube]0RgcEISCNTQ[/youtube]
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Λοιπόν καταρχάς ο σρνα είναι τεράστιος παίχτης ακόμα και στα 234 και κατά δεύτερον η παρι δλδ π παίρνει μπουφον στα 40 τι ειναι ?? δν θα ξέρουν κ αυτοί μάλλον παιδιά έπρεπε αυτό π έγινε με τον λουτσεσκου να μας βάλει μυαλό άλλα τα ίδια βλέπω περιμένετε να δείτε τον οποιοδήποτε είτε είναι 23 είτε 43 και είτε τν λένε κιτσιου ειτε μπερμπατοφ και μετά κράξτε όσο θέλετε γνώμη μου.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

thanos-xanthi έγραψε:παντως τωρα θα ζητανε οι αλλοι αντιντοπινγκ κοντρολ, οχι εμεις.. :mrgreen:
αν ζυγισαν και ειδαν οτι η καταλληλοτερη επιλογη για μπακ απ ειναι ενας 36χρονος, δικη τους αποφαση
θα κριθει στο χορταρι..
απλα σαν πρωτη κινηση δεν σου γεμιζει το ματι
ειδικα αν ακολουθησει και στο καπακι κανενας Χατσεριδης, βαραινουμε αποτομα
αντι να αποκτησουμε ταχυδυναμικους παιχτες
Ο Χατσερίντι αν σκάσει με κανά ποντιακό διαβατήριο θα είναι μια χαρά. Το σταυρό μας κάναμε να μην τραυματιστεί ο Βαρέλα. Ο στόχος είναι οι όμιλοι του CL. Αν νομίζουμε ότι με το FP μπορούμε να κρατήσουμε Πέλκα και Πρίγιοβιτς και να δίνουμε 5άρες για μεταγραφές, μάλλον δεν το έχουμε δει καλά το έργο.
Θα βρεθεί και ο γρήγορος πίσω που χρειάζεται, το θεωρώ σίγουρο
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Η διαφορα του φετινου ΠΑΟΚ με τους προηγουμενους, ειναι ξεκαθαρα ο προπονητης. Προεδρος-ιδιοκτητης παραμενει ο Σαββιδης το ιδιο τρελος και γαλαντομος, σταθερο και το ΔΣ, μεχρι και το εμψυχο δυναμικο παρεμεινε απαραλλακτο σε συντριπτικα ποσοστα, η ομαδα που μας μαγεψε φετος ηταν σχεδον αυτη που ειχε ο Ιβιτς.
Ο Ρουμανος δεν καταφερε απλα να την απογειωσει, αλλα την εκανε οικογενεια, σε σημειο να βλεπεις παροπλισμενους να μπαινουν μεσα και να σκιζονται..
Παρα το οτι οι βασικοι αξονες λειτουργιας ειναι δεδομενα αποτελεσματικοι και ο ΠΑΟΚ δε χρειαζεται φτου κι απ΄την αρχη να ψαχνει για στελεχη, προπονητες κλπ, μια και ολοι κερδισαν την εμπιστισυνη των προισταμενων τους αλλα και του κοσμου με το σπαθι τους, η κατασταση στα περιξ δεν αλλαζει.
Διαβαζεις ρεπορταζ για εναν Σρνα, βροχη απο κατω τα σχολια, για αυτον που ηρθε να παρει συνταξη, που ειναι ενα βημα απο το νεκροταφειο, απο ανθρωπους που ειναι ξεκαθαρο πως δεν τον γνωριζουν ποδοσφαιρικα και σχολιαζουν μηχανικα.
Πεφτεις σε αλλο ρεπορταζ για εναν Χατσεριντι, το ιδιο βιολι, δεν κανει, ειναι αμπαλος, αργος, ορθιο σκουποξυλο, δε στριβει, δεν παιρνει φιλτρο, δεν αναβει.
Ρε σεις, αυτος που εφτιαξε τη φετινη ομαδα αποφασιζει, ο εθισμενος στο κοουτσινγκ απο την κερκιδα στα ριπαπα του ομως.
Σκεφτομαι καποιες φορες ποσο καλυτερα ημασταν με Δωνι-μπινε, που το κραξιμο τουλαχιστον ειχε βαση, ας ερθει αυτος να αποκτησουν υποσταση όλοι αυτοι οι περιεργοι.
Παρφραζοντας και ολιγον απο το συγχωρεμενο Χαρρυ Κλυνν, αυτη η ομαδα ρε μαγκα, δε σωζεται με τιποτα αμα λαχει ναουμε...
Σχόλιο του Λευτέρη Δούκα που τα λέει όλα.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Sera4 έγραψε:και αν δεν παιξει μπαλα στην τελικη παιδια, θα τον στελνουμε στα φιλικα των βετερανων...καποιοι εκει μεσα ειναι και συνομιληκοι του θαρρω :lol:
Ιδια σειρα με Σαλπιγγιδη ειναι.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Welcome
Εντάξει πέρυσι ήταν να πάει Μπαρτσελόνα, λογικά αυτοί δεν ξέρουν όσο κάτι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ...
Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, αυτοί πιθανόν να ξέρουν καλύτερα ε;
Κυριακή ωσσανα, Παρασκευή σταύρωση.
Καλή συνέχεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 23 Μάιος 2018, 22:24, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Καλός παίκτης στο παρελθόν, αλλά στα 36 και με τόσους μήνες αποχή σε αυτή την ηλικία δεν ξέρω...
Ουσιαστικά όταν επιστρέψει από την τιμωρία για την ντόπα, θα έχει συμπληρώσει 1 χρόνο σχεδόν χωρίς ματς.
ΑΜΠΑΛΑ

Δημοσίευση από ΑΜΠΑΛΑ »

Αν έχει διάθεση θα προσφέρει.
Μιλάμε για παίκτη που τις προηγούμενες χρονιές είχε 6και10 ασίστ ως δεξί ΜΠΑΚ. 2016,2017
17 ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ MARKET VALUE το 2010 όταν ο Μάτος είχε 1 .
Ο λίνο στα 37 πως έπαιζε; μήπως ήταν καλύτερος από αυτόν στα 33;
Ο Κίτσιου μακάρι να έγινε καλύτερος, αλλά αν θέλω ποιότητα θα προτιμήσω αυτόν. Αυτός αν θέλει μπορεί να καταλήξει και βασικός. Αν Θέλει......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΜΠΑΛΑ την Τετ 23 Μάιος 2018, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Παίρνουμε παίκτη που έχει φάει ποινή για ντοπα στον ΠΑΟΚ

Δε πα να ναι και ο Μεσι....
Άβαταρ μέλους
Mattias_g4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Mattias_g4 »

SRNA παίκτης παγκοσμίου Κλάσεως πριν χρόνια τέτοιους δεν μπορούσες να τους φανταστείς να παίζουν ούτε σαν αντίπαλοι. Τι να λέμε Καφού Λαμ Σρνα. Αν τον πάρουμε με κανένα 500000 συμβόλαιο γιατί όχι μόνο με το όνομα ανεβαίνεις πολλά επίπεδα και ας μην ακουμπήσει μπάλα. Που θα ακουμπήσει αν περάσουμε CL θα είναι και βασικός λόγο εμπειρίας και πιθανής τιμωρίας κούρασης Μάτος...

:redcard: σε όσους λένε ότι είναι τελειωμένος χωρίς να ξέρουν την πορεία του παίκτη. 36 χρονών αξία 1.000.000 βρείτε μου άλλο δεξί μπακ και μιλάμε έστω και 35 χρονών...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

sn0ufel4 έγραψε:Παίρνουμε παίκτη που έχει φάει ποινή για ντοπα στον ΠΑΟΚ

Ωραία να κάνουμε κάθε αγωνιστική αντιντοπιγκ θέλουμε

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pilotos έγραψε:

Welcome
Εντάξει πέρυσι ήταν να πάει Μπαρτσελόνα, λογικά αυτοί δεν ξέρουν όσο κάτι ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ...
Καλή συνέχεια
Δεν πήγε όμως, γιατί μάλλον τότε τρυγούσε κάτι ιδιόκτητους του πορτοκαλεώνες στην Ουκρανία...
Επειδή κάποιοι ξέρουν καλύτερα από μας, όλα καλά μ αυτό?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

goran 64 έγραψε:
pilotos έγραψε:

Welcome
Καλή συνέχεια
Δεν πήγε όμως, γιατί μάλλον τότε τρυγούσε κάτι ιδιόκτητους του πορτοκαλεώνες στην Ουκρανία...
Επειδή κάποιοι ξέρουν καλύτερα από μας, όλα καλά μ αυτό?
Στο είπε η Μπαρτσελόνα; Πάω πάσο

Στην τελική χέστηκα αν έρθει είτε αυτός είτε άλλος.

Ας μην έρθει και κανένας πλάκα θα τους κάνω όλους

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

sn0ufel4 έγραψε:Παίρνουμε παίκτη που έχει φάει ποινή για ντοπα στον ΠΑΟΚ

Η ντοπα είναι κάτι στάνταρ στον επαγγελματικό αθλητισμό
Όλοι παίρνουν το κάτι τις τους
Δεν νομίζω ότι είναι κριτήριο αυτό
Το ότι είναι 36 και ένα χρόνο χωρίς παιχνίδια το δέχομαι
Πιστεύω μόλις κλείσει το χαφ δεν θα ασχολείται κανένας με τον σένα