ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
Re: ΠΑΟΚ- Νέα ΑΕΚ 19:30 11/3 PAOKmania Web Radio - NS1
το σωστο θα ηταν αυτο που λεει ο Notorious αλλα δυστυχως η πραγματικοτητα ειναι αυτη που περιγραφει ο Mingus
αυτοι που κανουν κακο στο ποδοσφαιρο ειναι αυτοι που ειναι μπλεγμενοι πιο βαθια μεσα του.Συμφωνω σε ολα,αλλα δυστυχως ολα αυτα ειναι ουτοπικα.Notorious4 έγραψε:Το καλοκαίρι Πρέπει να γίνει ριζική αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου.Να καθίσουν όλοι μαζί , να αποβάλλουν όσους κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο να υπάρξει σωστή νομοθεσία και μετά να βοηθήσουν και όλοι οι σύνδεσμοι της κάθε ομάδας.
Όσο ανεβαίνει η ένταση και δημιουργούνται τέτοια σκηνικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν πολύ άσχημα πράγματα. (Βλέπε επίθεση σε Ουάρντα).
Νομιζω χρονια γνωριζουν ολοι τι πρεπει να γινει,αλλα δεν θελουν να γινει
- BlackBlockAttack
Ρε Κομινη κατακυρωνεις γκολ(τιτλου) στο 90 ο εποπτης τρεχει στη σεντρα και επειτα παιρνεις την αποφαση σου πισω σε ενα γηπεδο με 25.000 κοσμο και οτι εχει προηγηθει τις τελευταιες 2 εβδομαδες?Μηπως περιμενες μπουκα απο το λαο?
-
Του χρόνου με το καλό θα τεντωνουμε σεντόνι στην Τούμπα
40 χρόνια μας δουλεύετε ρε κοπρόσκυλα
Ήρθε η ώρα και για μας
Τρελιτσα εσείς
ΤΡΕΛΑΡΑ εμείς

40 χρόνια μας δουλεύετε ρε κοπρόσκυλα
Ήρθε η ώρα και για μας
Τρελιτσα εσείς
ΤΡΕΛΑΡΑ εμείς

-
Ένα πράγμα σαν τους επενδυτές ,σαν τον Σαββίδη, που ψάχνουν κάποιοι σε αυτήν την <<χώρα>> να έρθουν και μόλις έρθουν τους ξινίζει που δεν μιλάνε <<ελληνικά>> και θέλουν να βάλουν χέρι στο τσιφλίκι τους ,απίθανη ιστορία σαν το ιντρο του σταρ γουορς
- navigator11
Notorious4 έγραψε:Το καλοκαίρι Πρέπει να γίνει ριζική αναδιάρθρωση του ποδοσφαίρου.Να καθίσουν όλοι μαζί , να αποβάλλουν όσους κάνουν κακό στο ποδόσφαιρο να υπάρξει σωστή νομοθεσία και μετά να βοηθήσουν και όλοι οι σύνδεσμοι της κάθε ομάδας.
Όσο ανεβαίνει η ένταση και δημιουργούνται τέτοια σκηνικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γίνουν πολύ άσχημα πράγματα. (Βλέπε επίθεση σε Ουάρντα).

Οφείλω να ομολογήσω ότι οι άνθρωποι με χιούμορ χαίρουν της εκτίμησής μου. Να είσαι καλά. Δεν ειρωνεύομαι εσένα. Συμφωνώ επί της ουσίας ότι έχουν ήδη γίνει ιδιαίτερα επικίνδυνα τα πράγματα. Απλά είναι τόσο ουτοπικό αυτό που περιγράφεις! Ποιός ενδιαφέρεται σοβαρά για το ποδόσφαιρο και το κάθε ποδόσφαιρο ρε φίλε; Πλάκα κάνουμε! Δε βλέπεις τι πολεμική δέχεται ο Σαββίδης; Ο άνθρωπος έχει χρήμα! Μη εξαρτώμενο από τη χαβούζα! ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Ο άνθρωπος το διαθέτει με επίκεντρο ΟΧΙ τη χαβούζα!! ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ!!! Ο άνθρωπος αποκτά όλο και πιο μεγάλο έρεισμα στη Βόρειο Ελλάδα! ΓΙΑ ΘΑΝΑΤΟ!!!
Ξεκολλάτε με το ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει καμία απολύτως διάθεση, ειλικρινής, να συμφωνηθεί και να τηρηθεί οποιαδήποτε συμφωνία. Όχι τουλάχιστον με τον ΠΑΟΚ μη αδύναμο καρπαζοεισπράκτορα.
Αντε να δουμε ποσες ωρες θα κανει σημερα να βγει το φυλλο αγωνα, να δουμε ποσο μας εκαψε ο κομινης
Η χωρα που βασιλευει η πουστικη προπαγανδα και σε κυνηγανε με μια φωτογραφια ενω
https://streamable.com/y7fop
[youtube]UGQyrOV0wk0[/youtube]
Επειδη αυτο θελει η διαπλοκη των πρεζεμπορων και του μητσοτακεικου...
Σε λιγο θα τον απελασουν κιολας...
-
τον Γκαρσία για το μπουκέτο για απέλαση τον είχαν ,τον Ιβάν δεν τον βλέπω να γλυτώνει την πυράsimba έγραψε:Η χωρα που βασιλευει η πουστικη προπαγανδα και σε κυνηγανε με μια φωτογραφια ενω

- Μπαρκαρούτσος
Αν ο **** ο Κομίνης έκανε τη δουλειά του, τώρα οι περισσότεροι θα είχαμε ήδη κοιμηθεί. Τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν και θα σκεφτόμασταν τις στιγμές του πανηγυρισμού...
- navigator11
Χααααχαχα. Ψυχρός δολοφόνος, σιμπα. Μην το συζητάς! Εν τω μεταξύ πουθενά δε φαίνεται ούτε πιστόλι, ούτε τίποτα! Το μπουφάν το φοράει καθολη τη διάρκεια του βίντεο. Ούτε φαίνεται, όσο τέλος πάντων, είναι σε αυτόν στραμμένη η κάμερα να κάνει την παραμικρή κίνηση σε σχέση με το υποτιθέμενο επίμαχο σημείο! Επετέθη λεκτικά όχι στα ελληνικά, εικάζω, στις κουλες εξ αποστάσεως! Ζούγκλα η Τούμπα! Τρομοκρατημένες οι θιασώτισσες των γαύρων!!

- Μπαρκαρούτσος
Η σημερινή μετάδοση γέμισε τη ψυχή μου. Προσπάθησα να καλύψω όσο καλύτερα μπόρεσα το γεγονός των γενεθλίων (11 χρόνια) του PAOKmania, τον ίδιο τον αγώνα αλλά και φυσικά όλο το παρασκήνιο, με μικρόφωνα ανοιχτά για πολλές ώρες...
Θα την έβαζα να παίζει το βράδυ για όσους δεν θα κοιμηθούν, αλλά ξέχασα τον φορτιστή του laptop στη Τούμπα...
Ειπώθηκαν και πράγματα για τις αρχές του PAOKmania, ονόματα πρωτεργατών, αναφέρθηκαν τα μέλη που μας άφησαν νωρίς, μιλήσαμε για τις Ασπρόμαυρες Ιστορίες...γεμίσαμε Π.Α.Ο.Κ.!
Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όσους άκουγαν και έδωσαν λίγη ακόμα δύναμη να μην κουραστώ.
Θα την έβαζα να παίζει το βράδυ για όσους δεν θα κοιμηθούν, αλλά ξέχασα τον φορτιστή του laptop στη Τούμπα...
Ειπώθηκαν και πράγματα για τις αρχές του PAOKmania, ονόματα πρωτεργατών, αναφέρθηκαν τα μέλη που μας άφησαν νωρίς, μιλήσαμε για τις Ασπρόμαυρες Ιστορίες...γεμίσαμε Π.Α.Ο.Κ.!
Ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου όσους άκουγαν και έδωσαν λίγη ακόμα δύναμη να μην κουραστώ.
Εγώ ξέρω οτι το πεντακάθαρο γκολ του Βαρέλαρου έχει τρομακτικη ομοιοτητα με εκείνο του Γκουερίνο.
Κοντρα στην ιδια ομάδα, περίπου στο ίδιο λεπτό, στην ίδια εστία, στην ίδια γωνία εστίας, από στημένη φάση.
Η νέα φωτογραφία που θα γινόταν αφήσα σε κάθε παιδικό δωμάτιο με τον Βαρελα στα καγκελα σαν άλλος Γκουερίνο...
Αυτό το πράγμα μου το έκλεψαν για άλλη μια φορά οι τσάτσοι του κατεστημένου.. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!
Κοντρα στην ιδια ομάδα, περίπου στο ίδιο λεπτό, στην ίδια εστία, στην ίδια γωνία εστίας, από στημένη φάση.
Η νέα φωτογραφία που θα γινόταν αφήσα σε κάθε παιδικό δωμάτιο με τον Βαρελα στα καγκελα σαν άλλος Γκουερίνο...
Αυτό το πράγμα μου το έκλεψαν για άλλη μια φορά οι τσάτσοι του κατεστημένου.. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΗ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!!
- navigator11
Δεν κολλάει ύπνος με τίποτα, μ@λ@κες. Μέχρι και ΠΑΟΚ - Καρσίγιακα σε επανάληψη έβλεπα τώρα ...
-
Υπάρχει περίπτωση για οποιονδήποτε λόγο ο 4ος να έχει δικαιοδοσία να ακυρώσει γκολ ? για το εγχώριο τσιρκοπρωτάθλημα και μόνο ρωτάω ,αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει ,παρακαλώ .