Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι
Πεσε την μπροσταντζα στην Βιτορουλ κονσταντσα, και παρε τον Γκανεα να τους πηδησεις ολους την χρονια την νεα.
Επειδη μας βγηκε ο Ζαμπρανο τζαναμπετης, παρε και τον Ρουμανο απ΄τη ρεαλ Μπετις
Χαχά, σε λίγο θα ψάχνουμε ποιοί μένουν ελεύθεροι από την Κόλο-ΚόλοGoMaRoS έγραψε:Πεσε την μπροσταντζα στην Βιτορουλ κονσταντσα, και παρε τον Γκανεα να τους πηδησεις ολους την χρονια την νεα.

Τον λες και ποιητή τον GoMaRoS...
Της σουρεαλιστικής τάσης-σχολής βέβαια, αλλά...

Της σουρεαλιστικής τάσης-σχολής βέβαια, αλλά...

Aν μου λέγαν παρε εναν με αριστερό,
θα προτιμουσα εναν επιθετικό.
θα προτιμουσα εναν επιθετικό.
- Παλαιολόγος
αυτην την στιγμη απο αποψη διαχειρισης(υλικου-μεταγραφων) απο το καλοκαιρι και μετα δεν ξερω αν περναμε την βαση!
επισης η ΑΕΚ σαφεστατα ενδυναμωθηκε με μασουντ οτι και αν λεγεται εδω μεσα,πιθανον και ο ολυμπιακος
αγοραζουν ποιοτικους παιχτες απο το ελληνικο πρωταθλημα που θα τους βοηθησουν αμεσα!
εμεις τωρα περιμενω να κανουμε την εκπληξη και να κινηθουμε ορθολογικα
κατα την γνωμη μου πλεον εδω που ειμαστε πρεπει να γινει ρελανς με σταφυλιδη στην θεση του αριστερου μπακ ,αντι να τον τρωει ο παγκος μπορει να ρθει δανεικος καποιους μηνες εδω,να ενταχθει αμεσα σε γνωστα σε αυτον αποδυτηρια και να σηκωσει τιτλο.
επισης πρεπει να παμε για μπεργκ αν δεν εχει εγκαταλειψει την καθημερινη προσπαθεια στην αραβια που πηγε,αν ειναι ο παλιος καλος μπεργκ θα ειναι πολυτιμος,με φυσικη κατασταση καλη θα βοηθησει και γρηγορα σε γνωστο περιβαλλον(ελληνικο πρωταθλημα)
τελος η θεση του κοφτη ειναι δεδομενο κενο που εχουμε,τα εχουμε χιλιοειπωμενα
παντως δεν εχω πειστει ακομα πως τα χαφ μας μπροστα ειναι σε θεση να ταισουν το ενα και μοναδικο φορ με το οποιο ξεκιναει σχεδον παντοτε ο ρουμανος τα ματς,η ελπιδα μας ειναι το αριστερο μπακ να απελευθερωσει βιερινια και αυτος να κανει μπουκες(το ιδιο και ο λημνιος)
ο πελκας ειναι καλος γιατι πιεζει ψηλα,κατι που δεν κανει ο μπισε,ο οποιος δεν ξερω σε ματς που καινε πια τι ρολο μπορει να εχει!αν κολανε να τον βαζει διπλα σε πελκα; εχει πολλα μειονεκτηματα ο μπισε και δυο ισχυρα προτερηματα
να γιατι ο κοφτης ιεναι αναγκαιος για τετοια σχηματα
εγω σε συγχρονη βεβαια ομαδα δεν θα τον ηθελα αυτον τον παιχτη(προφανως για αυτο κατεληξε σε εμας,αντι σε καποιο προηγμενο πρωταθλημα)
υπαρχουν ζωηρα κενα,κακα τα ψεμματα στο ροστερ,δειγμα ανισορροπιας στην διαχειριση.υπαρχει χρονος να καλυφθουν,αν παρουν τελειως ξενους στο ελληνικο πρωταθλημα παιχτες περιμενω απο τους 4 π.χ που θα φερουν να πιασουν εστω οι δυο σε ενα διμηνο.αυτο θα ειναι καλη αποδοση αν πανε σε ξενους στην ελληνικη εμπειρια παιχτες.Αν φερουν παιχτες με γνωση του ελληνικου πρωταθληματος περιμενω να πιασουν και οι 4 και να αποδωσουν σε 3 εβδομαδες το πολυ.
επισης η ΑΕΚ σαφεστατα ενδυναμωθηκε με μασουντ οτι και αν λεγεται εδω μεσα,πιθανον και ο ολυμπιακος
αγοραζουν ποιοτικους παιχτες απο το ελληνικο πρωταθλημα που θα τους βοηθησουν αμεσα!
εμεις τωρα περιμενω να κανουμε την εκπληξη και να κινηθουμε ορθολογικα
κατα την γνωμη μου πλεον εδω που ειμαστε πρεπει να γινει ρελανς με σταφυλιδη στην θεση του αριστερου μπακ ,αντι να τον τρωει ο παγκος μπορει να ρθει δανεικος καποιους μηνες εδω,να ενταχθει αμεσα σε γνωστα σε αυτον αποδυτηρια και να σηκωσει τιτλο.
επισης πρεπει να παμε για μπεργκ αν δεν εχει εγκαταλειψει την καθημερινη προσπαθεια στην αραβια που πηγε,αν ειναι ο παλιος καλος μπεργκ θα ειναι πολυτιμος,με φυσικη κατασταση καλη θα βοηθησει και γρηγορα σε γνωστο περιβαλλον(ελληνικο πρωταθλημα)
τελος η θεση του κοφτη ειναι δεδομενο κενο που εχουμε,τα εχουμε χιλιοειπωμενα
παντως δεν εχω πειστει ακομα πως τα χαφ μας μπροστα ειναι σε θεση να ταισουν το ενα και μοναδικο φορ με το οποιο ξεκιναει σχεδον παντοτε ο ρουμανος τα ματς,η ελπιδα μας ειναι το αριστερο μπακ να απελευθερωσει βιερινια και αυτος να κανει μπουκες(το ιδιο και ο λημνιος)
ο πελκας ειναι καλος γιατι πιεζει ψηλα,κατι που δεν κανει ο μπισε,ο οποιος δεν ξερω σε ματς που καινε πια τι ρολο μπορει να εχει!αν κολανε να τον βαζει διπλα σε πελκα; εχει πολλα μειονεκτηματα ο μπισε και δυο ισχυρα προτερηματα
να γιατι ο κοφτης ιεναι αναγκαιος για τετοια σχηματα
εγω σε συγχρονη βεβαια ομαδα δεν θα τον ηθελα αυτον τον παιχτη(προφανως για αυτο κατεληξε σε εμας,αντι σε καποιο προηγμενο πρωταθλημα)
υπαρχουν ζωηρα κενα,κακα τα ψεμματα στο ροστερ,δειγμα ανισορροπιας στην διαχειριση.υπαρχει χρονος να καλυφθουν,αν παρουν τελειως ξενους στο ελληνικο πρωταθλημα παιχτες περιμενω απο τους 4 π.χ που θα φερουν να πιασουν εστω οι δυο σε ενα διμηνο.αυτο θα ειναι καλη αποδοση αν πανε σε ξενους στην ελληνικη εμπειρια παιχτες.Αν φερουν παιχτες με γνωση του ελληνικου πρωταθληματος περιμενω να πιασουν και οι 4 και να αποδωσουν σε 3 εβδομαδες το πολυ.
Για να είμαι δίκαιος: Ο Λημνιός αν προσπαθεί στις προπονήσεις μπορεί να γίνει πολύ καλός. Ίσως το καλύτερο εξτρέμ της χώρας εδώ και χρόνια. Προς το παρόν δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αρχηγό.[/quote]ΑποστόληςΑ έγραψε:Ας γελάσω και εγώ γιατί για γέλια είναι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Rizla έγραψε:Ο Λημνιος καλυτερος του Βιειρινια;
Το να ακούμε τους ΑΡΔ που επιμένουν ότι ο Βιερίνια πρέπει να ανεβεί πιό ψηλά και να παίξει εξτρέμ για να βοηθήσει μου φαίνεται περνάει σε πολλούς. Μόνο στην ψωροκώσταινα θα βάλεις έναν 32χρονο εξτρέμ όταν έχεις βολίδες όπως ο Λημνιός, ο Μακ, ο Ενρίκε κλπ. Εδώ ο Ράιαν Γκίγκς στα 32 του γύρισε και έγινε 10άρι. Γιατί ο Βιερίνια δεν μπορει να παίξει φετος βασικό φουλ μπακ η έστω χάφ; Γιατί οι Γερμανοί τον χρησιμοποιούσαν σ αυτές τις δύο θέσεις σχεδόν αποκλειστικά; Εγώ τον είδα να είναι κορυφαίος σαν φουλ μπακ φέτος. Κανένας δεν είπε ότι ο Λημνιός είναι καλυτερος ποδοσφαιριστής απο τον Βιερίνια, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο δεξί εξτρέμ αυτή τη στιγμή.
Ολη η συζήτηση ξεκινάει από το αριστερό μπάκ, ποιός θα παίξει εκεί αν μας φέρουν κανένα Λεβέκ2;
- White Ranger
Η arena press λέει "ζεστός ο ΠΑΟΚ για Khacheridi" και αν πωληθεί ο Prijovic έρχεται ο Baldé της Monaco
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Τον μπαλντε της μονακό τον μπερδεύεις με τον Ιμπραχίμα μπαλντε της κλούζ. Αυτόν εννοούν.
Παπάς είναι μιας και είναι λιγός για να αντικαταστήσει τον πριγιο σε περίπτωση πώλησης κατα την γνώμη μου πάντα.
Παπάς είναι μιας και είναι λιγός για να αντικαταστήσει τον πριγιο σε περίπτωση πώλησης κατα την γνώμη μου πάντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Σάβ 30 Δεκ 2017, 02:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Χατσερίδι;; Ποιός είναι αυτός;;
Η αρένα γράφει και για βιειρίνια. Όπα λάθος..
Η αρένα γράφει και για βιειρίνια. Όπα λάθος..
- White Ranger
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τον μπαλντε της μονακό τον μπερδεύεις με τον Ιμπραχίμα μπαλντε της κλούζ. Αυτόν εννοούν.

Τον Σενεγαλέζο Μπαλντέ γράφει η φυλλάδα φίλε μπήκα στην Εθνική Σενεγάλης και τον είδα και νόμιζα αυτόν της Monaco εννοεί.
Μανιακέ, χωρίς πλάκα, πρέπει να στρωθούμε μία ημέρα των ημερών για τσίπουρα.MANIAKOS έγραψε:goran 64 έγραψε:ΜΑΝΙ βγες γρήγορα απ τον Demir...Demir έγραψε:Βόρεια Ιταλία ,ουντινε ,ali adnan ,πουλεν..!!![]()
Ιιιι
ΨΗΛο εξαρι τζιολης
Φορ Ναζλιδης
Αρ Μπακ τασουλης
Είσαι πιο μεγάλο πουλαίν και από τον Γιασεμάκη.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
@Ale
τι εγινε;
διακοπάρουμε και μπαίνουμε Paokmania να γράψουμε;
ούτε ένας παπας της προκοπής δεν πέφτει, με Χατσερίδι θα την βγάλουμε.
τι εγινε;
διακοπάρουμε και μπαίνουμε Paokmania να γράψουμε;
ούτε ένας παπας της προκοπής δεν πέφτει, με Χατσερίδι θα την βγάλουμε.
- White Ranger
Καλημέρα ΠΑΟΚια.
To metrosport η φυλλάδα γράφει για Johan Djourou από Antalyaspor έπαιζε και Aresenal κάποτε (30άρης)
To metrosport η φυλλάδα γράφει για Johan Djourou από Antalyaspor έπαιζε και Aresenal κάποτε (30άρης)
Για να είμαι δίκαιος: Ο Λημνιός αν προσπαθεί στις προπονήσεις μπορεί να γίνει πολύ καλός. Ίσως το καλύτερο εξτρέμ της χώρας εδώ και χρόνια. Προς το παρόν δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αρχηγό.[/quote]Magpies4 έγραψε:Ας γελάσω και εγώ γιατί για γέλια είναι.ΑποστόληςΑ έγραψε:Rizla έγραψε:Ο Λημνιος καλυτερος του Βιειρινια;
Το να ακούμε τους ΑΡΔ που επιμένουν ότι ο Βιερίνια πρέπει να ανεβεί πιό ψηλά και να παίξει εξτρέμ για να βοηθήσει μου φαίνεται περνάει σε πολλούς. Μόνο στην ψωροκώσταινα θα βάλεις έναν 32χρονο εξτρέμ όταν έχεις βολίδες όπως ο Λημνιός, ο Μακ, ο Ενρίκε κλπ. Εδώ ο Ράιαν Γκίγκς στα 32 του γύρισε και έγινε 10άρι. Γιατί ο Βιερίνια δεν μπορει να παίξει φετος βασικό φουλ μπακ η έστω χάφ; Γιατί οι Γερμανοί τον χρησιμοποιούσαν σ αυτές τις δύο θέσεις σχεδόν αποκλειστικά; Εγώ τον είδα να είναι κορυφαίος σαν φουλ μπακ φέτος. Κανένας δεν είπε ότι ο Λημνιός είναι καλυτερος ποδοσφαιριστής απο τον Βιερίνια, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο δεξί εξτρέμ αυτή τη στιγμή.
Ολη η συζήτηση ξεκινάει από το αριστερό μπάκ, ποιός θα παίξει εκεί αν μας φέρουν κανένα Λεβέκ2;[/quote]
Ποιον μακ και λημνιο ρε φιλε, πλακα κανεις? συγκρινεις τον βιερινια με αυτους? Ο μακ φετος ειναι χειροτερος του φουτσινι και ο λημνιος δεν μπορει να θεωρηθει ακομα βασικος εξτρεμ.... ο ενρικε απο ποτε θεωρειται παικτης του ροστερ? δανεικος δεν ειναι? πως τον αναφερεις?