Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GoMaRoS

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από GoMaRoS »

Πεσε την μπροσταντζα στην Βιτορουλ κονσταντσα, και παρε τον Γκανεα να τους πηδησεις ολους την χρονια την νεα.

Επειδη μας βγηκε ο Ζαμπρανο τζαναμπετης, παρε και τον Ρουμανο απ΄τη ρεαλ Μπετις
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Δημοσίευση από Rexaris »

GoMaRoS έγραψε:Πεσε την μπροσταντζα στην Βιτορουλ κονσταντσα, και παρε τον Γκανεα να τους πηδησεις ολους την χρονια την νεα.

Επειδη μας βγηκε ο Ζαμπρανο τζαναμπετης, παρε και τον Ρουμανο απ΄τη ρεαλ Μπετις
Χαχά, σε λίγο θα ψάχνουμε ποιοί μένουν ελεύθεροι από την Κόλο-Κόλο :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τον λες και ποιητή τον GoMaRoS... ;)
Της σουρεαλιστικής τάσης-σχολής βέβαια, αλλά... :D :opaokara:

:pano:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Aν μου λέγαν παρε εναν με αριστερό,
θα προτιμουσα εναν επιθετικό.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

αυτην την στιγμη απο αποψη διαχειρισης(υλικου-μεταγραφων) απο το καλοκαιρι και μετα δεν ξερω αν περναμε την βαση!
επισης η ΑΕΚ σαφεστατα ενδυναμωθηκε με μασουντ οτι και αν λεγεται εδω μεσα,πιθανον και ο ολυμπιακος

αγοραζουν ποιοτικους παιχτες απο το ελληνικο πρωταθλημα που θα τους βοηθησουν αμεσα!

εμεις τωρα περιμενω να κανουμε την εκπληξη και να κινηθουμε ορθολογικα
κατα την γνωμη μου πλεον εδω που ειμαστε πρεπει να γινει ρελανς με σταφυλιδη στην θεση του αριστερου μπακ ,αντι να τον τρωει ο παγκος μπορει να ρθει δανεικος καποιους μηνες εδω,να ενταχθει αμεσα σε γνωστα σε αυτον αποδυτηρια και να σηκωσει τιτλο.
επισης πρεπει να παμε για μπεργκ αν δεν εχει εγκαταλειψει την καθημερινη προσπαθεια στην αραβια που πηγε,αν ειναι ο παλιος καλος μπεργκ θα ειναι πολυτιμος,με φυσικη κατασταση καλη θα βοηθησει και γρηγορα σε γνωστο περιβαλλον(ελληνικο πρωταθλημα)
τελος η θεση του κοφτη ειναι δεδομενο κενο που εχουμε,τα εχουμε χιλιοειπωμενα

παντως δεν εχω πειστει ακομα πως τα χαφ μας μπροστα ειναι σε θεση να ταισουν το ενα και μοναδικο φορ με το οποιο ξεκιναει σχεδον παντοτε ο ρουμανος τα ματς,η ελπιδα μας ειναι το αριστερο μπακ να απελευθερωσει βιερινια και αυτος να κανει μπουκες(το ιδιο και ο λημνιος)
ο πελκας ειναι καλος γιατι πιεζει ψηλα,κατι που δεν κανει ο μπισε,ο οποιος δεν ξερω σε ματς που καινε πια τι ρολο μπορει να εχει!αν κολανε να τον βαζει διπλα σε πελκα; εχει πολλα μειονεκτηματα ο μπισε και δυο ισχυρα προτερηματα
να γιατι ο κοφτης ιεναι αναγκαιος για τετοια σχηματα
εγω σε συγχρονη βεβαια ομαδα δεν θα τον ηθελα αυτον τον παιχτη(προφανως για αυτο κατεληξε σε εμας,αντι σε καποιο προηγμενο πρωταθλημα)
υπαρχουν ζωηρα κενα,κακα τα ψεμματα στο ροστερ,δειγμα ανισορροπιας στην διαχειριση.υπαρχει χρονος να καλυφθουν,αν παρουν τελειως ξενους στο ελληνικο πρωταθλημα παιχτες περιμενω απο τους 4 π.χ που θα φερουν να πιασουν εστω οι δυο σε ενα διμηνο.αυτο θα ειναι καλη αποδοση αν πανε σε ξενους στην ελληνικη εμπειρια παιχτες.Αν φερουν παιχτες με γνωση του ελληνικου πρωταθληματος περιμενω να πιασουν και οι 4 και να αποδωσουν σε 3 εβδομαδες το πολυ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Rizla έγραψε:Ο Λημνιος καλυτερος του Βιειρινια; :shock:
:mrgreen:
Ας γελάσω και εγώ γιατί για γέλια είναι. :D
Για να είμαι δίκαιος: Ο Λημνιός αν προσπαθεί στις προπονήσεις μπορεί να γίνει πολύ καλός. Ίσως το καλύτερο εξτρέμ της χώρας εδώ και χρόνια. Προς το παρόν δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αρχηγό.[/quote]

Το να ακούμε τους ΑΡΔ που επιμένουν ότι ο Βιερίνια πρέπει να ανεβεί πιό ψηλά και να παίξει εξτρέμ για να βοηθήσει μου φαίνεται περνάει σε πολλούς. Μόνο στην ψωροκώσταινα θα βάλεις έναν 32χρονο εξτρέμ όταν έχεις βολίδες όπως ο Λημνιός, ο Μακ, ο Ενρίκε κλπ. Εδώ ο Ράιαν Γκίγκς στα 32 του γύρισε και έγινε 10άρι. Γιατί ο Βιερίνια δεν μπορει να παίξει φετος βασικό φουλ μπακ η έστω χάφ; Γιατί οι Γερμανοί τον χρησιμοποιούσαν σ αυτές τις δύο θέσεις σχεδόν αποκλειστικά; Εγώ τον είδα να είναι κορυφαίος σαν φουλ μπακ φέτος. Κανένας δεν είπε ότι ο Λημνιός είναι καλυτερος ποδοσφαιριστής απο τον Βιερίνια, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο δεξί εξτρέμ αυτή τη στιγμή.

Ολη η συζήτηση ξεκινάει από το αριστερό μπάκ, ποιός θα παίξει εκεί αν μας φέρουν κανένα Λεβέκ2;
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Δημοσίευση από White Ranger »

Η arena press λέει "ζεστός ο ΠΑΟΚ για Khacheridi" και αν πωληθεί ο Prijovic έρχεται ο Baldé της Monaco
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Χατσεριδι ε ;

Δεν το περίμενα με τπτ
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Τον μπαλντε της μονακό τον μπερδεύεις με τον Ιμπραχίμα μπαλντε της κλούζ. Αυτόν εννοούν.
Παπάς είναι μιας και είναι λιγός για να αντικαταστήσει τον πριγιο σε περίπτωση πώλησης κατα την γνώμη μου πάντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασπρόμαυρος Εβρίτης την Σάβ 30 Δεκ 2017, 02:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Χατσερίδι;; Ποιός είναι αυτός;;
Η αρένα γράφει και για βιειρίνια. Όπα λάθος..
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Τον μπαλντε της μονακό τον μπερδεύεις με τον Ιμπραχίμα μπαλντε της κλούζ. Αυτόν εννοούν.
Παπάς είναι μιας και είναι λιγός για να αντικαταστήσει τον πριγιο σε περίπτωση πώλησης κατα την γνώμη μου πάντα.
:pano:
Τον Σενεγαλέζο Μπαλντέ γράφει η φυλλάδα φίλε μπήκα στην Εθνική Σενεγάλης και τον είδα και νόμιζα αυτόν της Monaco εννοεί.
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

MANIAKOS έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Demir έγραψε:Βόρεια Ιταλία ,ουντινε ,ali adnan ,πουλεν..!!
ΜΑΝΙ βγες γρήγορα απ τον Demir... :D :opaokara:

Ιιιι

ΨΗΛο εξαρι τζιολης
Φορ Ναζλιδης
Αρ Μπακ τασουλης
Μανιακέ, χωρίς πλάκα, πρέπει να στρωθούμε μία ημέρα των ημερών για τσίπουρα.
Είσαι πιο μεγάλο πουλαίν και από τον Γιασεμάκη.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

@Ale
τι εγινε;
διακοπάρουμε και μπαίνουμε Paokmania να γράψουμε;

ούτε ένας παπας της προκοπής δεν πέφτει, με Χατσερίδι θα την βγάλουμε.
Άβαταρ μέλους
White Ranger

Καλημέρα ΠΑΟΚια.
To metrosport η φυλλάδα γράφει για Johan Djourou από Antalyaspor έπαιζε και Aresenal κάποτε (30άρης)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Magpies4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
Rizla έγραψε:Ο Λημνιος καλυτερος του Βιειρινια; :shock:
:mrgreen:
Ας γελάσω και εγώ γιατί για γέλια είναι. :D
Για να είμαι δίκαιος: Ο Λημνιός αν προσπαθεί στις προπονήσεις μπορεί να γίνει πολύ καλός. Ίσως το καλύτερο εξτρέμ της χώρας εδώ και χρόνια. Προς το παρόν δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αρχηγό.[/quote]

Το να ακούμε τους ΑΡΔ που επιμένουν ότι ο Βιερίνια πρέπει να ανεβεί πιό ψηλά και να παίξει εξτρέμ για να βοηθήσει μου φαίνεται περνάει σε πολλούς. Μόνο στην ψωροκώσταινα θα βάλεις έναν 32χρονο εξτρέμ όταν έχεις βολίδες όπως ο Λημνιός, ο Μακ, ο Ενρίκε κλπ. Εδώ ο Ράιαν Γκίγκς στα 32 του γύρισε και έγινε 10άρι. Γιατί ο Βιερίνια δεν μπορει να παίξει φετος βασικό φουλ μπακ η έστω χάφ; Γιατί οι Γερμανοί τον χρησιμοποιούσαν σ αυτές τις δύο θέσεις σχεδόν αποκλειστικά; Εγώ τον είδα να είναι κορυφαίος σαν φουλ μπακ φέτος. Κανένας δεν είπε ότι ο Λημνιός είναι καλυτερος ποδοσφαιριστής απο τον Βιερίνια, αλλά είναι σίγουρα καλύτερο δεξί εξτρέμ αυτή τη στιγμή.

Ολη η συζήτηση ξεκινάει από το αριστερό μπάκ, ποιός θα παίξει εκεί αν μας φέρουν κανένα Λεβέκ2;[/quote]

Ποιον μακ και λημνιο ρε φιλε, πλακα κανεις? συγκρινεις τον βιερινια με αυτους? Ο μακ φετος ειναι χειροτερος του φουτσινι και ο λημνιος δεν μπορει να θεωρηθει ακομα βασικος εξτρεμ.... ο ενρικε απο ποτε θεωρειται παικτης του ροστερ? δανεικος δεν ειναι? πως τον αναφερεις?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”