Πιθανός νέος Προπονητής
Re: Πιθανός νέος Προπονητής
τεσπα ειναι ατελεσφορη η συζητηση.
και να κραξω βαριεμαι και να διαβαζω κραξιμο.
αν ειναι αυτος καλως να ορισει.εγω θα περιμενω να δω τη δουλεια του.
εμας βαριεμαι.εμεις ανεβαζουμε και κατεβαζουμε την ομαδα.
++++barlow4 έγραψε:εγω εξ'ορισμου θεωρω οτι ειμαστε τελειως αμπαλοι μπροστα σε αυτους που βρισκονται στην ομαδα και κανουν τις επιλογες.
για εμενα το λαχειο ειμαστε εμεις.αν αποφασισουμε να στηριξουμε εναν προπονητη η ο μαδα παει καλα,αν αποφασισουμε να μην τον στηριξουμε παει σκατα.και το αν θα παρεχουμε στηριξη δεν εξαρταται απο το δειγμα γραφης του αλλα απο την αιγλη του.
Τεσπα τωρα οτι εγινε εγινε,αν τελικα ανακοινωθει συντομα.Το κλειδι οπως εχω γραψει θα ειναι οι μεταγραφες οχι τοσο ο προπονητης,μολις ανακοινωθουν και αυτες θα μπορουμε να κανουμε με μεγαλυτερη ασφαλεια τις προβλεψεις μας.
- Sick Bastard
Κένυ, σόρρυ δεν έχει νόημα αυτό που λεςbarlow4 έγραψε:εγω εξ'ορισμου θεωρω οτι ειμαστε τελειως αμπαλοι μπροστα σε αυτους που βρισκονται στην ομαδα και κανουν τις επιλογες.
για εμενα το λαχειο ειμαστε εμεις.αν αποφασισουμε να στηριξουμε εναν προπονητη η ο μαδα παει καλα,αν αποφασισουμε να μην τον στηριξουμε παει σκατα.και το αν θα παρεχουμε στηριξη δεν εξαρταται απο το δειγμα γραφης του αλλα απο την αιγλη του.
και ειλικρινά έχω ψιλοβαρεθεί να το ακούω
και δεν περίμενα να το δω από εσένα.
Η ομάδα θα πάει καλά επειδή οι παίχτες κι ο προπονητής θα παίζουν καλά.
Τι θα πει θα πάει σκατά αν δεν τον στηρίξουμε;
Θα ακούει γιούχες απ το πρώτο ματς; Όχι.
Ο Ιβάν αποφασίζει αν θα τον στηρίξει ή όχι, να τα πάει καλά ο άνθρωπος όλοι μια χαρά θα είναι.
Και δεν είναι το θέμα ''να τα πάει καλά''.
Το ζήτημα είναι να πάρει πρωτάθλημα.
πλέον μόνο κατεβάζουμεbarlow4 έγραψε:τεσπα ειναι ατελεσφορη η συζητηση.
- Sick Bastard
Τίποτε δεν ξέρει ούτε αυτός ούτε εμείς στράβωσε από την αρχή και κράζει..... Αν τον ξέρουμε σαν προπονητή να τον κριτικαρουμε όχι με θεωρίεςsic-4 έγραψε:Al Bandy έγραψε:Καλά, αφού θίχτηκες θα μιλάω λιγότερο ειρωνικά.K_geo έγραψε:@al bandy
εσυ ξες καλυτερα. και μιλα λιγοτερο ειρωνικα δεν ειμαστε τπτ φιλαρακια για να εχεις αυτο το υφος.
Για την ουσία θα πεις κάτι? Ο ΠΑΟΚ πήρε προπονητή από Β' Κίνας.
Εσυ θα πεις κατι για την ουσια; Τον παρακολουθεις καιρο και εχεις καταληξει σε αυτο το συγκεκριμενο συμπερασμα;
Al Bandy έγραψε: Πασιέντζα και Μπερέτα μαζί.
Μακάρι, χίλεις φορες μακάρι να μην είναι αυτός και στο παρά πέντε να ανακοινωθεί άλλος.
Ιλιεφ
«Πρόκειται πραγματικά για μία εξαιρετική επιλογή και το λέω αυτή με σιγουριά. Είχαμε συνυπάρξει στην Παρτιζάν σε μία φανταστική σεζόν όπου πήραμε δύο τίτλους και μπήκαμε στους ομίλους του Champions League. Είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς που είχα στην καριέρα μου κι έχω συνεργαστεί με σπουδαίους προπονητές, όπως ο Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ ή ο Βεντούρα στη Μεσίνα...», συνεχίζει ο Ίβιτσα Ίλιεφ.
«Ξέρει από πίεση ο Στανόγεβιτς. Στην Παρτιζάν εξάλλου έκανε πρωταθλητισμό κι αυτό τον έχει βοηθήσει για να αντέχει σε ανάλογες συνθήκες. Πρόκειται για έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα. Του αρέσει το επιθετικό παιχνίδι και θα δείτε ότι θα απολαύσετε το ποδόσφαιρο που θα παρουσιάσει, αλλά όπως είναι φυσικό χρειάζεται μία πίστωση χρόνου για να δείξει αυτά που θέλει».
δνα
«Πρόκειται πραγματικά για μία εξαιρετική επιλογή και το λέω αυτή με σιγουριά. Είχαμε συνυπάρξει στην Παρτιζάν σε μία φανταστική σεζόν όπου πήραμε δύο τίτλους και μπήκαμε στους ομίλους του Champions League. Είναι από τους κορυφαίους τεχνικούς που είχα στην καριέρα μου κι έχω συνεργαστεί με σπουδαίους προπονητές, όπως ο Φερνάντο Σάντος στον ΠΑΟΚ ή ο Βεντούρα στη Μεσίνα...», συνεχίζει ο Ίβιτσα Ίλιεφ.
«Ξέρει από πίεση ο Στανόγεβιτς. Στην Παρτιζάν εξάλλου έκανε πρωταθλητισμό κι αυτό τον έχει βοηθήσει για να αντέχει σε ανάλογες συνθήκες. Πρόκειται για έναν πολύ σκληρό χαρακτήρα. Του αρέσει το επιθετικό παιχνίδι και θα δείτε ότι θα απολαύσετε το ποδόσφαιρο που θα παρουσιάσει, αλλά όπως είναι φυσικό χρειάζεται μία πίστωση χρόνου για να δείξει αυτά που θέλει».
δνα
Κανείς δηλαδή δεν βλέπει ως θετικό ότι παίρνουμε προπονητή που θα συνεχίσει το παρόν πρότζεκτ;;
Sick Bastard έγραψε: Κι αν πήγε για τα φράγκα που λέει ο γεό, να μην ανατρέξουμε τι λέγαμε για τον 33χρονο βραζιλιάνο
που μας έκλασε την τελευταία στιγμή για τα φράγκα της Κίνας πέρυσι.
Κατσε λιγο.. πως γινεται λιγο πριν, στην περιπτωση του βιογραφικου, να λες (και σωστα) πως σε ολες τις δουλειες παιζει ρολο το βιογραφικο αλλα τωρα να μην αναγνωριζεις πως σε ολες τις δουλειες παιζουν ρολο τα φραγκα;
Στηλιτευεις τα διφορουμενα:
αλλα κανεις το ιδιοΑλλά είπαμε, νεκροταφείο και μισθοφόροι στην Κίνα
φέρνει ο ΠΑΟΚ κάποιον από εκεί ''ζει για την ευρωπαϊκή πρόκληση''
- Sick Bastard
Το πρότζεκτ είναι να κατακτήσεις το πρωτάθλημαSick Bastard έγραψε:Δεν υπάρχει πρότζεκτ παιδιά.
Υπάρχει μόνο το πρωτάθλημα.
χαχαχα ρε αδερφέ εορπτολ κάνε μια κριτική μια φορά, δεν θα πάθεις τίποτα στο εγγυώμαι.
πες κάτι που σου φαίνεται αρνητικό, κάτι που δεν σου γεμίζει το μάτι, κάτι μια φορά και ας είναι για τα μάτια του κόσμου και θα σε κεράσω μια βότκα ιβάν σαββίδης.
πες κάτι που σου φαίνεται αρνητικό, κάτι που δεν σου γεμίζει το μάτι, κάτι μια φορά και ας είναι για τα μάτια του κόσμου και θα σε κεράσω μια βότκα ιβάν σαββίδης.
συμφωνω απολυτα! αρκει να κατανοήσουμε τι ΑΛΛΑΞΕ μετα απο τοσα χρονια και πηρε τιτλο επαιξε καλη μπαλα (παρα τα σκαμπανεβασματα) κτλ κτλSick Bastard έγραψε:Καλά που πήρε τίτλο πέρυσι δηλαδή
υγ: η κριτικη δεν ειναι το ιδιο με τον αρνητισμο, μη τα συγχεουμε. .barlow4 έγραψε:τεσπα ειναι ατελεσφορη η συζητηση.