Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
-
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ
Καλα και ο Γκαρι οταν ηρθε επιλογη απο τα πανερια φαινοταν. Οπως και ο Μακ.
Journaliste sportif à @sports_ouest, notamment en charge d'#Avranches. Foot grec, Grenoble, tacos, rap, Footballski, & séries.Demir έγραψε:γιατι ξερει τον γκαρι απο χθες?
έτσι γράφει στο "bio" του άρα τον ξέρει.
τέλος πάντων, είδωμεν στο χορτάρι αν και εφόσον
κι εγώ δεν είμαι πιλότος, είμαι ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣBanksy έγραψε:Journaliste sportif à @sports_ouest, notamment en charge d'#Avranches. Foot grec, Grenoble, tacos, rap, Footballski, & séries.Demir έγραψε:γιατι ξερει τον γκαρι απο χθες?
έτσι γράφει στο "bio" του άρα τον ξέρει.
τέλος πάντων, είδωμεν στο χορτάρι αν και εφόσον
και με ακολουθούν 18Κ στο τουίτα, όχι 600 άτομα όπως αυτόν τον μεγλαοδημοσιογράφο της... σπορτ ουέστ
φιλικά στα λέω αδερφέ, πολύς παπάς πέφτει και στο τουιτα κι αλλού

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 13 Ιαν 2017, 14:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Οχι για τον Γκαρι το λεω που ειχε μιαμιση σεζον ημιβασικος στην Ελτσε με 2-3 γκολ και πιο πριν κατι Βουλγαριες και β΄Ολλανδιας.. Ο Pedro Henrique εχει πολυ καλυτερο βιογραφικο.Demir έγραψε:καλα δεν λες και πανερι την λιγκ 1...με 70 συμ...
- GiorgosAtha
Τον Romulo τον ρωτήσατε αν θέλει να έρθει και με πόσα ή στα @@ σας τέτοιες λεπτομέρειες?
O Prijovic ίσως είναι πίεση στην Ανζί για τον Μπολί. Μου φαίνεται ότι ο Μπολί ήταν και είναι ο στόχος. Απλά ή κοιτάμε εναλλάκτικές ή πάμε να πιέσουμε καταστάσεις.
ace79grpaok έγραψε:Μες στους δρόμους τραγουδωωω ωχ αμάνjoshua έγραψε:Πινω και μεθω,ωχ αμανpilotos έγραψε:Romain Collet-Gaudin @RomainCG75 1 λεπτόΠριν από 1 λεπτό
EXCLU: Pedro #Henrique devrait arriver au @PAOK_FC pour 1M d'€ via le #SRFC. @ROUGEmemoire @EricBesnard1 @footgrecFR @mattcharp @TeamMercato
άρα κλείνει μάλλον για 3ετές
μερα νυχτα τραγουδω...
Με το που πηγε ο σαββιδης τζουνιορ ακουστηκαν ποσοι παιχτες ξαφνικα. Και μαλιστα πιο ''ψαγμενοι'' αν επιτρεπεται. Κατι μου λεει οτι για την αργοπορια στις μεταγραφες γενικα περισσοτερο φταιει η ''φτωχη'' επικοινωνια μεταξυ υπευθυνων μεταγραφων και Σαββιδη για να προχωρησουν στο τελικο οκ παρα ο μεταγραφικος σχεδιασμος και η ''ανικανοτητα'' του μιχελ
- ΑποστόληςΑ
Προφανώς ξέρει τον ΕνρίκεDemir έγραψε:γιατι ξερει τον γκαρι απο χθες?
- navigator11
Βλέποντας έτσι για το χαβά 2-3 βιντεάκια του μπραζιλέιρο, δε θα πω ότι μου φάνηκε κάτι ιδιαίτερο. Θα πω ωστόσο ότι σε καμία περίπτωση δε δίνω σοβαρή βάση. Όπως γράφτηκε πιο πριν ποιός ήταν ο Μάκ, ποιός ο Ροντριγκεζ κοκ; Δε συζητάμε καν για τον Martens, που φαινόταν από τα βίντεο λες και είχαμε χτυπήσει φλέβα χρυσού κλπ κλπ κλπ. Παραδείγματα δεκάδες.
Από ταχύτητα πάντως δείχνει δυνατός. Και τεχνικά δε μου φάνηκε κι άσχημος. Να δούμε, αν και εφόσον.
Από ταχύτητα πάντως δείχνει δυνατός. Και τεχνικά δε μου φάνηκε κι άσχημος. Να δούμε, αν και εφόσον.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- paokovios1974
Να πω και γω την αποψη μου για τον Ενρικε.
Μου αρεσει.
Συγκρινοντας τον με τον Γκαρυ.
Ο Γκάρι μας ήρθε απο την Ελτσε που μόλις είχε πέσει σεκουντα αν δεν κάνω λάθος,και πιο μπροστά αγωνιζόταν στο υψηλού επιπέδου Βουλγάρικο πρωτάθλημα, όντας κάποιες φορές διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι.23 χρονών
Απο την άλλη έχουμε τον Ενρικε Που ειναι 18διτης και αρκετές φορές Βασικός στην Ρεν,και πιο Μπροστά έπαιζε στη Ζυρίχη απο το σίγουρα υψηλότερου επιπέδου ελβετικό πρωτάθλημα,Δύσκολα βέβαια να είναι διεθνής στην Αντρών γιατί ειναι Βραζιλιάνος 26 χρονών.
Ο Γκαρι είχε αξια 2 εκατ σταθερός στο transfer
O Ενρικε έχει Αξια 2,2 σε πολύ ανοδική Πορεία τα τελευταία χρόνια.
Συμπέρασμα. Υπάρχει προοπτική να πάρουμε περισσότερα(αγωνιστηκα) απο τον Ενρικε απο οτι απο τον Γκαρι.
Εαν έρθει και warda και το Σερβακι και εντοι η Μπολι,μιλάμε για πολύ καλές θεωρητικά, χειμερινές μεταγραφές.
Μακάρι να βγούνε έτσι.
Μου αρεσει.
Συγκρινοντας τον με τον Γκαρυ.
Ο Γκάρι μας ήρθε απο την Ελτσε που μόλις είχε πέσει σεκουντα αν δεν κάνω λάθος,και πιο μπροστά αγωνιζόταν στο υψηλού επιπέδου Βουλγάρικο πρωτάθλημα, όντας κάποιες φορές διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι.23 χρονών
Απο την άλλη έχουμε τον Ενρικε Που ειναι 18διτης και αρκετές φορές Βασικός στην Ρεν,και πιο Μπροστά έπαιζε στη Ζυρίχη απο το σίγουρα υψηλότερου επιπέδου ελβετικό πρωτάθλημα,Δύσκολα βέβαια να είναι διεθνής στην Αντρών γιατί ειναι Βραζιλιάνος 26 χρονών.
Ο Γκαρι είχε αξια 2 εκατ σταθερός στο transfer
O Ενρικε έχει Αξια 2,2 σε πολύ ανοδική Πορεία τα τελευταία χρόνια.
Συμπέρασμα. Υπάρχει προοπτική να πάρουμε περισσότερα(αγωνιστηκα) απο τον Ενρικε απο οτι απο τον Γκαρι.
Εαν έρθει και warda και το Σερβακι και εντοι η Μπολι,μιλάμε για πολύ καλές θεωρητικά, χειμερινές μεταγραφές.
Μακάρι να βγούνε έτσι.
To θεμα ειναι,οποιος κι αν ερθει να ειναι επιλογη του Ιβιτς
ωστε να εχει τα χαρακτηριστικα που απαιτουνται,για να παιξει η ομαδα
αυτο που θελει ο προπονητης.
Τα άλλα τα ακουω ....βερεσέ.
Μην ξεχνατε οτι ο Μακ μετα απο 3(?) χρονια παρουσιας στην Γερμανια
πουληθηκε με τα λεφτα που παιρνει για ενα χρονο αυτος που κουρευει το χορταρι.
Και ο Γκαρρυ ηρθε σε μας ενω τον εβλεπαν ενα χρονο στην Ισπανια
και ηταν και ελευθερος.

ωστε να εχει τα χαρακτηριστικα που απαιτουνται,για να παιξει η ομαδα
αυτο που θελει ο προπονητης.
Τα άλλα τα ακουω ....βερεσέ.
Μην ξεχνατε οτι ο Μακ μετα απο 3(?) χρονια παρουσιας στην Γερμανια
πουληθηκε με τα λεφτα που παιρνει για ενα χρονο αυτος που κουρευει το χορταρι.
Και ο Γκαρρυ ηρθε σε μας ενω τον εβλεπαν ενα χρονο στην Ισπανια
και ηταν και ελευθερος.

- Metagrafakias
Ο ενρικε ειναι προιον σκαουτινγκ!!!μ´αρεσει!!!δεν θελω παικτες φαντεζι...θελω επαγγελαμτιες που θα ερθουν να παιξουν για αυτο που πληρωνονται!!!