Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Λευτεριά στα μυαλά μας! Δεν γράφω γιατί δεν ξέρω τι να πω. Υπομονή και καλός ΠΑΟΚ σε όλους μας
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
Μπα δε νομιζω ρε Γκοραν,εμεις οι αμπαλοι γραφικοι με τις ...κακες παρεες δε πουλαμε πλεον.Ο πολυς λαος τραβαει σ αλλα μονοπατια κι εμεις ως αγυριστα κεφαλια αδυνατουμε ν ακολουθησουμε.Γι αυτο οπως καλα ξερεις προτιμω ν αρμενιζω σε πιο ηρεμα νερα (κι εκει με δυσκολια).Εδω μεσα φτασαμε να "τρωγομαστε" με τον Αποστολη ,τον Giapa αλλα και αλλα παιδια που εκτιμω πολυ.Δε νομιζω οτι αλλαξανε μυαλα ξαφνικα αλλα η πικρα βλεπεις...goran 64 έγραψε: Καλώς τον @kataramenos5 (έστω και μόνο "περαστικό" από 2-3 topics) και εύχομαι σύντομα πια κοντά μας ακόμα πιο ενεργός και δυναμικός, όπως ακριβώς και πριν την αποστασιοποίηση του...
Κατ, με όλο τον σεβασμό στην παρουσία σου μέσα στο forum, σου λέω πως (μόνο γνώμη μου είναι άραγε?) "φωνές" σαν την δική σου, είναι, αν μη τι άλλο, λυπηρό να "κόβουν" ή έστω να το σκέφτονται λόγω απογοήτευσης...
Το θεμα ειναι οτι δε τ αντεχω ολο αυτο.Πανε που πανε ολα σκ@@@ σχεδον σ ολα τα αθληματα ,να μπαινεις και να τσιτωνεσαι και στο φορουμ δε παλευεται.Φως δε βλεπω στην ομαδα(μια απ τα ιδια θα ναι και φετος ισως) οποτε δεν ελπιζω ν αλλαξει κατι κι εδω μεσα.
ΥΓ Σα ν ακουω σαμπανιες ν ανοιγουν...It figures που λεν και στο χωριο του Simba
- ΑποστόληςΑ
Ρε Κατ επειδή διαφωνήσαμε σε μερικά θέματα για τη μπάλα είναι λόγος να φύγεις; Κι αν σε έθιξα, ή σε στενοχώρησα ζητάω συγγνώμη. Δεν το κατάλαβα, πίστεψέ με. Άλλωστε το μυαλό αρχίζει σιγά - σιγά και χάνει στροφές.
- Chuck Norris
-
john4serres
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλή εβδομάδα!!!!
Πικρή (και) η σημερινή Δευτέρα αλλά...Π.Α.Ο.Κ. είσαι λέμε...
Υπομονή μέχρι την Πέμπτη και πίστη πως είναι η μόνη που μπορεί να ψιλογλυκάνει την φετινή πίκρα μας!!!!
Υ.Γ. Handball, volleyball και Κ-20 τα αντίδοτα στο δηλητήριο, τουλάχιστον γι αυτήν την εβδομάδα...
Πικρή (και) η σημερινή Δευτέρα αλλά...Π.Α.Ο.Κ. είσαι λέμε...
Υπομονή μέχρι την Πέμπτη και πίστη πως είναι η μόνη που μπορεί να ψιλογλυκάνει την φετινή πίκρα μας!!!!
Υ.Γ. Handball, volleyball και Κ-20 τα αντίδοτα στο δηλητήριο, τουλάχιστον γι αυτήν την εβδομάδα...
- kataramenos5
Καλε μου Αποστολη δεν εχει νοημα η συγνωμη σου (εκτος κι αν φταις για το γκολ που εφαγε ο Μπρικιτς) γιατι δε μ εθιξες ή με στεναχωρησες προσωπικα Η διαπιστωση οτι φτασαμε να "τρωγομαστε" ( λογω καταστασης της ομαδας ) ολο και πιο συχνα με ανθρωπους που συμπαθουμε και κανουμε παρεα σε καθημερινη βαση ηταν αυτο με χαλασε.Ποιο το νοημα να συνεχισεις κατι που σε σε τσιτωνει ακομα περισσοτερο ?Εχουμε ηδη πολλα παρα πολλα στο κεφαλι μας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ρε Κατ επειδή διαφωνήσαμε σε μερικά θέματα για τη μπάλα είναι λόγος να φύγεις; Κι αν σε έθιξα, ή σε στενοχώρησα ζητάω συγγνώμη. Δεν το κατάλαβα, πίστεψέ με. Άλλωστε το μυαλό αρχίζει σιγά - σιγά και χάνει στροφές.
- ΑποστόληςΑ
Δεν πειράζει. Το ποδόσφαιρο είναι πάθος και όταν αυτό φουντώνει λέμε και κουβέντες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα λέγαμε. Ερχόμαστε όμως στο καφενείο, ανταλλάσσουμε τις ευχές μας και συνεχίζουμε.
- Chuck Norris
Καλημέρα σε όλους , δεν θέλω να στεναχωριέστε άλλο για την ομάδα , από την πεμπτη θα επιστρέψουμε στις χαρες !
Από εδώ και πέρα :

Από εδώ και πέρα :

Τελικά με τον Ιβάν μάθαμε ότι όντως τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία.
Καλό κουράγιο σε όλους μας
Καλό κουράγιο σε όλους μας