PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
H ΠΑΕ ορθά δε θέλει να ξεβρακωθεί λογιστικά τώρα δημοσίως τι πήρε από που και πόσα κ το αφήνει λίγο φλου.
Όταν λέει ¨καθαρά¨, προφανώς εννοεί (δικιά μου ερμηνεία) μαζί με διαφημίσεις κλπ μετά φόρων και εισφορών.
Το νούμερο ¨βγαίνει¨.
Ε να μη βγήκε κι ένα 150-200Κ ¨καθαρό¨ από το 1ο παιχνίδι;
Ελπίζω τα ετήσια πακέτα να βγούν σύντομα μέσα σε αυτήν την εβδομάδα.
ΥΓ: προσωπικά και τα 3 παιχνίδια τα έκλεισα ή 5΄πριν ξεκινήσουν ή ενώ μόλις είχε αρχίσει το 1ο ημίχρονο, κάτι που φαντάζομαι έκαναν αρκετοί.
Όταν λέει ¨καθαρά¨, προφανώς εννοεί (δικιά μου ερμηνεία) μαζί με διαφημίσεις κλπ μετά φόρων και εισφορών.
Το νούμερο ¨βγαίνει¨.
Ε να μη βγήκε κι ένα 150-200Κ ¨καθαρό¨ από το 1ο παιχνίδι;
Ελπίζω τα ετήσια πακέτα να βγούν σύντομα μέσα σε αυτήν την εβδομάδα.
ΥΓ: προσωπικά και τα 3 παιχνίδια τα έκλεισα ή 5΄πριν ξεκινήσουν ή ενώ μόλις είχε αρχίσει το 1ο ημίχρονο, κάτι που φαντάζομαι έκαναν αρκετοί.
- ΑποστόληςΑ
Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι το άρθρο μίλησε για καθαρά κέρδη και όχι για έσοδα. Πότε έγινε η εκκαθάριση;
Τι το δύσκολο έχει ηλεκτρονικά να αφαιρέσεις ΦΠΑ και κρατήσεις υπέρ τρίτων. Σιγά το δυσκολο
- paokovios1974
Γιατί έχουμε μπει σε ένα mood ότι όλα μας πειράζουν.Taseos έγραψε:Ε αμα η παε δηλωσε 500κ καθαρα κερδη απο 2 ματς εμας γιατι να μας πειραξει;
Ποια εκκαθάριση Αποστόλη?ΑποστόληςΑ έγραψε:Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι το άρθρο μίλησε για καθαρά κέρδη και όχι για έσοδα. Πότε έγινε η εκκαθάριση;
Από διμερα αγοράζεις, δεν αγοράζεις από την παε.
Προφανώς υπάρχει σύμβαση μεταξύ των δύο εταιρειών η οποία προβλέπει αυτά που προβλέπει....
- navigator11
Μέσα στη βδομάδα επιβάλλεται να έχουν βγει τα τηλεοπτικά ... διαρκείας. Άντε ρε λεβέντες, καιγόμαστε να τα "χώσουμε" υπέρ της ομάδας. Νιώστε επιτέλους

Πολύ θα ήθελα μια συμφωνία με την Cosmote για τα διακαιώματα αναμετάδοσης του PAOKTV. Win Win συμφωνία και για τις 2 πλευρές. Η Cosmote θα περιορίσει απώλειες συνδρομητών, θα τονώσει το πακέτο της και 1-2 εκ. μπορεί εύκολα να μας τα δώσει και να τα βρει από τη διαφημιστική αγορά. Και εμείς λύνουμε έτσι χωρίς περιττή προσπάθεια το θέμα με τις καφετέριες, χωρίς ιδιαίτερες απώλειες στις συνδρομές του pay per view και αποκτώντας ένα σταθερό και υψηλότατο έσοδο παράλληλα με τις εισπράξεις του καναλιού μας.
- Μπαρκαρούτσος
navigator11 έγραψε:Μέσα στη βδομάδα επιβάλλεται να έχουν βγει τα τηλεοπτικά ... διαρκείας. Άντε ρε λεβέντες, καιγόμαστε να τα "χώσουμε" υπέρ της ομάδας. Νιώστε επιτέλους![]()
![]()
Είναι 9 Σεπτέμβρη και κρατιέσαι να μην τα ξοδέψεις πουθενά αλλού τώρα που πληρώθηκες...

Αδερφέ, εγώ στο κανάλι μας, μια χαρά είναι. Το θέμα είναι να πάρουμε έξυπνα κάνα φράγκο και από τους υπόλοιπους που δεν πλησιάζουν στο PAOKTV
Θεωρω οτι αν ο οτε ειχε την δυνατοτητα να μπει σφηνα στην νοβα για δικαιωματα μεγαλων παε θα το ειχε κανει ηδη δεν ειναι καθολου περιεργο δηλαδη το οτι δεν εχει κανει προταση σε καμμια ομαδα?
Δεν ηχει περιεργα στα αυτια σας το οτι δεν εχει ασχοληθει καθολου με το πακετο των 6 ομαδων που δεν ειχε η νοβα?ποσο δυσκολο νομιζετε οτι θα ηταν να μπορεσει να παρει σχεδον τους μισους αγωνες πρωταθληματος κ να εξασφαλισει αρκετα καλο μεριδιο της εγχωριας αγορας?
Σιγουρα υπαρχει καποια ρητρα η καποια συμφωνια η οποια αποτρεπει την εμπλοκη της στο πρωταθλημα.
Αληθεια με το κυπελλο τι εγινε εκλεισε καπου?
Δεν ηχει περιεργα στα αυτια σας το οτι δεν εχει ασχοληθει καθολου με το πακετο των 6 ομαδων που δεν ειχε η νοβα?ποσο δυσκολο νομιζετε οτι θα ηταν να μπορεσει να παρει σχεδον τους μισους αγωνες πρωταθληματος κ να εξασφαλισει αρκετα καλο μεριδιο της εγχωριας αγορας?
Σιγουρα υπαρχει καποια ρητρα η καποια συμφωνια η οποια αποτρεπει την εμπλοκη της στο πρωταθλημα.
Αληθεια με το κυπελλο τι εγινε εκλεισε καπου?
- NIKOS_PAOK04
Μακάρι η ομάδα μας να έχει τα τηλεοπτικά κέρδη που της αξίζουν και το PAOKTV εκτός από μια πρωτοποριακή να είναι και μια κερδοφόρος κίνηση !!
Η ΠΑΕ πάντως δεν ανακοίνωσε ΠΟΤΕ καθαρά ή μη κέρδη !!!
Το sdna έβγαλε μια είδηση που είχαν πληροφορίες για τα καθαρά κέρδη «φέξε μου και γλίστρησα» ένα πράγμα.
Παντός στην γαυρόνόβα με ή χωρίς χοντρό σωστά δεν πήγαμε.
Η ΠΑΕ πάντως δεν ανακοίνωσε ΠΟΤΕ καθαρά ή μη κέρδη !!!
Το sdna έβγαλε μια είδηση που είχαν πληροφορίες για τα καθαρά κέρδη «φέξε μου και γλίστρησα» ένα πράγμα.
Παντός στην γαυρόνόβα με ή χωρίς χοντρό σωστά δεν πήγαμε.
- ΑποστόληςΑ
Μεγάλη προεργασία για το PAOK TV
Όλα τα σχέδια και οι ανακοινώσεις που αναμένονται #PAOK #PAOK24
ΠΑΟΚ24 - 09-09-2019, 20:35 Δημητρης Τσορμπατζογλου
Περιμένοντας την πρώτη επίσημη ανακοίνωση
Η απόφαση έχει ληφθεί γι’ αυτό και εντός ΠΑΕ έχει κορυφωθεί η προεργασία για τις οριστικές ανακοινώσεις.
Το PAOK TV όμως θα είναι γεγονός και επίσημα για όλη τη χρονιά, όταν η ΠΑΕ ανακοινώσει τις ετήσιες συνδρομές για τους φιλάθλους που θέλουν να εξασφαλίσουν από τώρα την τηλεθέαση για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.
Αυτή η ανακοίνωση αναμένεται μέσα στην εβδομάδα και εκεί θα προσδιορίζονται δύο-τρία συγκεκριμένα πράγματα: Πόσο θα κοστίζει το ετήσιο πακέτο και πόσο το κάθε μεμονωμένο ματς. Πρέπει να τονιστεί ότι τα παιχνίδια θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Τα πιο εμπορικά και τα άλλα. Μία τιμή, πχ 4.99 θα κάνουν τα «απλά» ματς που δεν είναι με τους πιο μεγάλους ή εμπορικούς αντιπάλους και μία άλλη τιμή σαφώς πιο ακριβή, για τα «μεγάλα».
Από εκεί και πέρα πολλές είναι οι σκέψεις για τις επιχειρήσεις εστίασης, σε ένα δύσκολο θέμα για την ΠΑΕ που εξετάζεται από όλες τις πλευρές.
Στον ΠΑΟΚ θέλουν να ετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο στο εμπορικό κομμάτι που αφορά τη νέα προσπάθεια, ενώ και τηλεοπτικά για τους κατόχους ετήσιων συνδρομών θα υπάρξει και άλλο πρόγραμμα, πέρα από την μετάδοση των δύο αγώνων κάθε μήνα.
Όλα τα σχέδια και οι ανακοινώσεις που αναμένονται #PAOK #PAOK24
ΠΑΟΚ24 - 09-09-2019, 20:35 Δημητρης Τσορμπατζογλου
Περιμένοντας την πρώτη επίσημη ανακοίνωση
Η απόφαση έχει ληφθεί γι’ αυτό και εντός ΠΑΕ έχει κορυφωθεί η προεργασία για τις οριστικές ανακοινώσεις.
Το PAOK TV όμως θα είναι γεγονός και επίσημα για όλη τη χρονιά, όταν η ΠΑΕ ανακοινώσει τις ετήσιες συνδρομές για τους φιλάθλους που θέλουν να εξασφαλίσουν από τώρα την τηλεθέαση για όλους τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος.
Αυτή η ανακοίνωση αναμένεται μέσα στην εβδομάδα και εκεί θα προσδιορίζονται δύο-τρία συγκεκριμένα πράγματα: Πόσο θα κοστίζει το ετήσιο πακέτο και πόσο το κάθε μεμονωμένο ματς. Πρέπει να τονιστεί ότι τα παιχνίδια θα χωριστούν σε δύο κατηγορίες. Τα πιο εμπορικά και τα άλλα. Μία τιμή, πχ 4.99 θα κάνουν τα «απλά» ματς που δεν είναι με τους πιο μεγάλους ή εμπορικούς αντιπάλους και μία άλλη τιμή σαφώς πιο ακριβή, για τα «μεγάλα».
Από εκεί και πέρα πολλές είναι οι σκέψεις για τις επιχειρήσεις εστίασης, σε ένα δύσκολο θέμα για την ΠΑΕ που εξετάζεται από όλες τις πλευρές.
Στον ΠΑΟΚ θέλουν να ετοιμαστούν με τον καλύτερο τρόπο στο εμπορικό κομμάτι που αφορά τη νέα προσπάθεια, ενώ και τηλεοπτικά για τους κατόχους ετήσιων συνδρομών θα υπάρξει και άλλο πρόγραμμα, πέρα από την μετάδοση των δύο αγώνων κάθε μήνα.
ε καλα ερχετε το αεχ tv το οποιο σαν ιδεα πρωτη η αεχ το ειχε αλλα δεν το ξεκινησε γιατι ηθελε να παρουν καλα συμβολαια και οι μικρες ομαδες.....1 2 3 σε λιγο αυτο θα λενε ο τσακιρης και ο κεφτεντζογλου

- GiorgosAtha
Γέλα εσύ αλλά έτσι θα γίνει.
Εγώ άκουσα στο ραδιο από ΑΡΔ (νομίζω στη λέρα-σπορ) πως το pay-per-view για τους αγώνες και όλο το εγχειρημα δεν είναι πρωτοποριακό στην Ελλάδα γιατί το είχε πρώτος σκεφτεί ο gay επί Κοκκαλιάρη αλλά δεν προχώρισε για τον λόγο πως ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του και δεν ευνοούσαν οι συνθήκες.
True story σου λέω!
Εγώ άκουσα στο ραδιο από ΑΡΔ (νομίζω στη λέρα-σπορ) πως το pay-per-view για τους αγώνες και όλο το εγχειρημα δεν είναι πρωτοποριακό στην Ελλάδα γιατί το είχε πρώτος σκεφτεί ο gay επί Κοκκαλιάρη αλλά δεν προχώρισε για τον λόγο πως ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του και δεν ευνοούσαν οι συνθήκες.
True story σου λέω!