Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από Athens »

στοπερ, δημιουργικο χαφ, και το απολυτο 6αρι δηλ αξονα
φερε ετοιμους ποδοσφαιριστες και οχι ταλεντα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έ, ρε γλέντια σε έναν μήνα, μόλις ανοίξει το παράθυρο. Θα έχεις την τιμητική σου. Το πολύ τρεις κινήσεις προσδοκώ να κάνεις.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Τηρουμενων των αναλογιων,αυτο κανει.Απλα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ σε θεση να παει να ποαρει π.χ τον 18χρονο απο την Παρτιζαν η απο την Χαιντουκ,για πολλους και διαφορους λογους.Η Τσελσι μπορουσε και για αυτο πηρε τον Στοχ και τον ραικοβιτς στα 18 τους.Αρα παει σε "δευτερευοσυσες" λυσεις,με χαμηλοτερη μεν ποιοτητα,αλλα με στοιχεια και χαρακτησριρσικα που μπορουν να ανεβασουν επιπεδο την ομαδα και να αποκτησουν και μεταπωλητικη αξια.Εγω προσωπικα ειμαι διατεθειμενος να ανεχτω σφαλιαρες και σκαμπανεβασματα,προκειμενου να δημιουργησω μια ομαδα με μελλον,προοπτικη και χαρακτηριστικα που δεν ειχαμε ποτε ξανα στο προσφατο παρελθον.Εμπιστευομαι την κριση,το ματι και την εμπειρια του Αρνεσεν.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Athens όταν λες ''έτοιμο'' πώς το προσδιορίζεις;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το ερωτημα ειναι αν ο Αρνεσεν ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για το μπατζετ του ΠΑΟΚ.Ειχα γραψει και στην περιπτωση του Στεφενς οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κωλους και οταν ενας ανθρωπος εχει δουλεψει σχεδον αποκλειστικα σε ομαδες με απεριοριστ σχεδον μπατζετ δεν ξερω αν εγω θα τον επελεγα για εμας.Τελοσπαντων ειναι νωρις ακομα αλλα ακομα και αν χρειαστει τον Γεναρη να γινουν και 4 και 5 κινησεις ο ΠΑΟΚ οταν βγει στην αγορα το καλοκαιτι θα πρεπει να εχει ηδη εναν κορμο 7-8 βασικων παικτων,οτιδηποτε αλλο θα ειναι αποτυχια.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εγω μια και καλη θελω (αν υπαρχει), γιατι ο χειμωνας παντα ειναι δυσκολος..
Καλυτερα ο,τι γινεται, να ειναι για το καλοκαιρι..
Το καλυτερο κατ'εμε θα ηταν τους επομενους μηνες να κλεισουμε 1-2 καλους ετοιμους παικτες και να τους εχουμε αρχες Ιουλη, απ'το να τζογαρουμε το χειμωνα ή να περιμενουμε παλι τελη αυγουστου..
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

sporos123 έγραψε:Τηρουμενων των αναλογιων,αυτο κανει.Απλα δεν ειναι ο ΠΑΟΚ σε θεση να παει να ποαρει π.χ τον 18χρονο απο την Παρτιζαν η απο την Χαιντουκ,για πολλους και διαφορους λογους.Η Τσελσι μπορουσε και για αυτο πηρε τον Στοχ και τον ραικοβιτς στα 18 τους.Αρα παει σε "δευτερευοσυσες" λυσεις,με χαμηλοτερη μεν ποιοτητα,αλλα με στοιχεια και χαρακτησριρσικα που μπορουν να ανεβασουν επιπεδο την ομαδα και να αποκτησουν και μεταπωλητικη αξια.Εγω προσωπικα ειμαι διατεθειμενος να ανεχτω σφαλιαρες και σκαμπανεβασματα,προκειμενου να δημιουργησω μια ομαδα με μελλον,προοπτικη και χαρακτηριστικα που δεν ειχαμε ποτε ξανα στο προσφατο παρελθον.Εμπιστευομαι την κριση,το ματι και την εμπειρια του Αρνεσεν.
καλα ολα αυτα αλλα μηπως επρεπε να παρει και κανα εμπειρο με εντονη προσωπικοτητα και να πλαισιωσει τα ταλεντα?
δηλ καλη η στηριξη στον πελκα αλλα αν ειχες και εναν ετοιμο θα ηταν καλυτερα τα πραματα...
επισης τα στοπερ ΑΧ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΠΕΡ
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

joshua έγραψε:Το ερωτημα ειναι αν ο Αρνεσεν ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για το μπατζετ του ΠΑΟΚ.Ειχα γραψει και στην περιπτωση του Στεφενς οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κωλους και οταν ενας ανθρωπος εχει δουλεψει σχεδον αποκλειστικα σε ομαδες με απεριοριστ σχεδον μπατζετ δεν ξερω αν εγω θα τον επελεγα για εμας.Τελοσπαντων ειναι νωρις ακομα αλλα ακομα και αν χρειαστει τον Γεναρη να γινουν και 4 και 5 κινησεις ο ΠΑΟΚ οταν βγει στην αγορα το καλοκαιτι θα πρεπει να εχει ηδη εναν κορμο 7-8 βασικων παικτων,οτιδηποτε αλλο θα ειναι αποτυχια.
Το έχει απαντήσει ο ίδιος αυτό που αναρωτιέσαι.
Μίλησε για πολύ ενδιαφέρον προτζεκτ και πρόκληση στην καριέρα του για τον ΠΑΟΚ και τόνισε δεν ήρθα να χαλάσω λεφτά, αλλά να φέρω στην ομάδα παίκτες που έχουν τα φόντα να κάνουν καριέρα.

Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ZamanFou έγραψε:Δολο λοιπον καταλογιζουμε και στις μεταγραφες του δανου..?

Το οτι ο φρανκ ολη του την ζωη εκανε αυτο το πραγμα λεει κατι..?
Μια ζωη σε οποια ομαδα και αν ηταν εφερνε ταλεντα και ποδοσφαιριστες με προοπτικες εξελιξης και οχι μεγαλα ονοματα..μηπως αυτο λεει κατι..?
Ή και στην προηγουμενες ομαδες του ειχε αυτο τον ορο στο συμβολαιο του..?
Ο ανθρωπος για αυτον ακριβως τον λογο ηρθε στον ΠΑΟΚ,ουτε καμια ειδικη συμφωνια εχει στο συμβολαιο του ουτε τιποτα..
φίλε μου καθόλου δόλο,αν δεν κατάλαβες τι ακριβώς εννοώ μπορείς να ζητήσεις διευκρινίσεις

αυτό που αναφέρω είναι πολύ συνηθισμένο σε όλα τα προηγμένα πρωτάθληματα και το θεωρώ το πιο σωστό
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Αθενς προπσαθησε αποδεδειγμενα να παρει εμπειρο και μαλιστα παικτη αστα χαρακτηριστικα του φορ που πστευω οτι θελει ο Τουντορ.(Τοιβονεν)Εφερε εδω τον Ρουντννεβς.Δεν του εκατσαν για διαφορους λογους.Σιγουρα υπαρχουν θεσεις που εχουμε ελλειψη.10ρι πχ,αλλα σκεψου οτι σε μια μεταγραφικη περιοδο,πουλησαμε και αποδευσμευσαμε οαικτες που δεν θελαμε η δεν ηθελαν να μεινουν,καλυψε καποοια κενα.Δεν γινονται ολα δ=σε μια μεταγραφικη περιοδο,γιατι η βιασυνη ειναι κακος συμβουλος και περιεχει μεγαλο ρισκο να κανεις λαθος επιλογη.Αλλωστε και ο ιδιος ο Φρανκ ειπε οτι δεν θα παρουμε για να παρουμε..Τα κενα ειναι προφανη και αναμενονατι 2 πολυ ενδιαφερουσες μεταγραφικες περιοδοι,για να προσθαφαιρεσουμε και εμπειρια και προσωπικοτητα και ταλεντο.
Άβαταρ μέλους
ZamanFou

Δημοσίευση από ZamanFou »

desperando έγραψε:
ZamanFou έγραψε:Δολο λοιπον καταλογιζουμε και στις μεταγραφες του δανου..?

Το οτι ο φρανκ ολη του την ζωη εκανε αυτο το πραγμα λεει κατι..?
Μια ζωη σε οποια ομαδα και αν ηταν εφερνε ταλεντα και ποδοσφαιριστες με προοπτικες εξελιξης και οχι μεγαλα ονοματα..μηπως αυτο λεει κατι..?
Ή και στην προηγουμενες ομαδες του ειχε αυτο τον ορο στο συμβολαιο του..?
Ο ανθρωπος για αυτον ακριβως τον λογο ηρθε στον ΠΑΟΚ,ουτε καμια ειδικη συμφωνια εχει στο συμβολαιο του ουτε τιποτα..
φίλε μου καθόλου δόλο,αν δεν κατάλαβες τι ακριβώς εννοώ μπορείς να ζητήσεις διευκρινίσεις

αυτό που αναφέρω είναι πολύ συνηθισμένο σε όλα τα προηγμένα πρωτάθληματα και το θεωρώ το πιο σωστό
Δεν σε κατηγορησα για κατι..Τουλαχιστον δεν ειχα αυτη την προθεση..
Οι ερωτησεις πιο πολυ ηταν ρητορικες και η απαντηση ηταν κατι παραπανω απο προφανη..
Απλος δεν το ειχες διευκρινησει στο Post σου..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Το ερωτημα ειναι αν ο Αρνεσεν ειναι ο καταλληλος ανθρωπος για το μπατζετ του ΠΑΟΚ.Ειχα γραψει και στην περιπτωση του Στεφενς οτι τα μεταξωτα βρακια θελουν και μεταξωτους κωλους και οταν ενας ανθρωπος εχει δουλεψει σχεδον αποκλειστικα σε ομαδες με απεριοριστ σχεδον μπατζετ δεν ξερω αν εγω θα τον επελεγα για εμας.Τελοσπαντων ειναι νωρις ακομα αλλα ακομα και αν χρειαστει τον Γεναρη να γινουν και 4 και 5 κινησεις ο ΠΑΟΚ οταν βγει στην αγορα το καλοκαιτι θα πρεπει να εχει ηδη εναν κορμο 7-8 βασικων παικτων,οτιδηποτε αλλο θα ειναι αποτυχια.
Δεν είναι το λες με πολλούς τρόπους εδώ και καιρό εσύ ξέρεις
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω δεν ξερω τιποτα,τον πινακα της βαθμολογιας βλεπω και ψαχνω να βρω τι εχουμε παρει απο τις μεταγραφες μεχρι τωρα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τι σε είπανε τι κάνουν φέτος; χτισιμο εσύ μέσα σε τρεις μήνες με τους περισσότερους παίκτες να μην έχουν κάνει προετοιμασία με την ομάδα, έβγαλες συμπεράσματα οριστικά; μήπως βιάζεσε πολύ; έχουμε πολύ δρόμο ακόμη και η ομάδα τα έχει αστάθεια φέτος καλά αλλά και άσχημα αποτελέσματα ακριβώς επειδή είναι καινούρια ομάδα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Κανενα οριστικο αποτελεσμα δεν εχω βγαλει αλλα ξερω οτι ειμαι ο ΠΑΟΚ η ομαδα με το δευτερο μακραν του τριτου μπατζετ στην κατηγορια και κανενα χτισιμο ομαδας για μενα δεν δικαιολογει να βρισκομαι κατω απο αστερα,νιονιο και κουλα και ακομα περισσοτερο οταν βλεπω οτι και το επομενο καλοκαιρι παλυ για χτισιμο θα μιλαμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”