Γιώργος Σαββίδης
- Kostas_Peraia4
Re: Γιώργος Σαββίδης
Εμένα δε με ενοχλεί τόσο αυτό όσο το ότι είναι τέρμα ελαφρόμυαλος, γράφει ότι γράφει, το αντιλαμβάνεται μετά από 5 λεπτά ότι είναι μ@λακία και το σβήνει. Κάποιοι όμως έχουν προλάβει να το διαβάσουν.
Τουλάχιστον όταν ποστάρεις κάτι, κάν΄το υπεύθυνα.
ΥΓ: Αυτά με το who controls this team και τα 5-0 που κολλάνε ρε γμτ; Παίξαμε ΤΗΝ μπαλάρα και μας έκοβε ο διαιτητής ξέρω ΄γω;
Τουλάχιστον όταν ποστάρεις κάτι, κάν΄το υπεύθυνα.
ΥΓ: Αυτά με το who controls this team και τα 5-0 που κολλάνε ρε γμτ; Παίξαμε ΤΗΝ μπαλάρα και μας έκοβε ο διαιτητής ξέρω ΄γω;
- hasio_john
Κάποιος χακεράς ΠΑΟΚτσής, δεν μπορεί να του μπλοκάρει τους λογαριασμούς στα social media? 
Λίγη ηλεκτρονική αποτοξίνωση χρειάζεται το παλικάρι και θα συνέλθει..
Λίγη ηλεκτρονική αποτοξίνωση χρειάζεται το παλικάρι και θα συνέλθει..
Kostas_Peraia4 έγραψε:Πάμε και το δεύτερο διαμάντι
Για να γραψει αυτα που εγραψε μηπως τον προκαλεσαν καποιοι στο μεσο που τα εγραψε;
Δηλαδη ετσι στα καλα του καθουμενου ποσταρε;
Εμενα αυτο μου μοιαζει απαντηση σε καποιους,κανω λαθος;
Απεργούν οι δημοσιογράφοι, κανείς δε γράφει άρθρα γνώμης παρά μόνο καθαρά ενημερωτικά για τη ροή και το σκορ.
Εγω δε μιλησα για δημοσιογραφους,εκει που γραφει ο γιωργης,δε συνομιλει με κοσμο,μονος του γραφει;
(Για το Instagram συγκεκριμενα) Μονο αν εκανε post καποια φωτογραφια μετα τον αγωνα, πραγμα που δεν εγινε.obanebane έγραψε:Εγω δε μιλησα για δημοσιογραφους,εκει που γραφει ο γιωργης,δε συνομιλει με κοσμο,μονος του γραφει;
Αν τα εβαλε με τον κοσμο που γιουχαρε την ομαδα,κακως τα εβαλε,αν απαντησε σε τιποτα εξυπνακηδες των σοσιαλ μιντια καλως το εκανε.
Γράφει σαν οπαδός του ΠΑΟΚ με τα καλά του και τα κακά του,αυτό είναι εχέγγυο για το μέλλον του Συλλόγου.
Ξέρεις πολλούς μεγιστάνες οπαδούς ομάδων;
Εμείς αποτι φαίνεται έχουμε έναν.
Από τη στιγμή που πείστηκα (είχα τις αμφιβολίες μου) ότι η οικογένεια Σαββίδη αγαπάει την ομάδα,θα είμαι δίπλα τους.
Ξέρεις πολλούς μεγιστάνες οπαδούς ομάδων;
Εμείς αποτι φαίνεται έχουμε έναν.
Από τη στιγμή που πείστηκα (είχα τις αμφιβολίες μου) ότι η οικογένεια Σαββίδη αγαπάει την ομάδα,θα είμαι δίπλα τους.
Δεν εννοω αυτο. Αναφερομαι στο γεγονος οτι οταν ποσταρουμε κατι, σκεφτομαστε, το κανουμε, μαγκια μας, τελος. Δε το σβηνουμε μετα απο 5'.
Πιτσιρίκος είναι θα μάθει.
Σιγά μη του πάρουμε και το κεφάλι εμείς οι αλανθαστοι.
Σιγά μη του πάρουμε και το κεφάλι εμείς οι αλανθαστοι.
Sorry αλλά δε συμμερίζομαι αυτή την άποψη για έναν άντρα 26 χρονών. Μου ρίχνει και 6 χρόνια εξάλλου.
Τέλοσπαντων, όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα.
Τέλοσπαντων, όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα.