Dimg4 έγραψε: βλεπει ρομαντικες ταινιες

και έχει και μεγάλα μάτια ο άτιμος.. τον φαντάζομαι να βουρκώνει κιόλας ενώ έχει πάρει αγκαλιά το μαξιλάρι του!

Dimg4 έγραψε: βλεπει ρομαντικες ταινιες
Γιατί θεωρείς ότι χρειάζεσαι παίκτη έτοιμο τν επόμενο μήνα??? δηλαδή έχεις αμφιβολίες αν μπορεί η ομάδα να κερδίσει τον Ηρακλή ,την Βέροια κ τον Παναιτωλικό ??? Πάρτε το χαμπάρι... Δεν βιάζονται κ καλά κάνουν... Πρέπει να χτίσουμε βάσεις για του χρόνου,άρα οποία επιλογή γίνει θα είναι με αυτό το σκεπτικό ...όχι ανάλογα με το ποιος θα είναι πιο γρήγορα έτοιμος για παίξει με ΟΦΗ .... Οι στόχοι κρίνονται 20 Φεβρουαρίου κ μετά...Armagedonas έγραψε:Να δούμε πότε θα πάρουμε έναν παίκτη που δεν θα τον συνοδεύει η λέξη ΑΛΛΑ
(Καλός ΑΛΛΑ έχει να παίξει μήνες κλπ)
Εναν παίκτη που να έπαιζε χθες το βράδυ στην χώρα του και αύριο να μπει να παίξει στην Ξάνθη,πανέτοιμο δηλαδή.
Μα φυσικα, εχουν δειξει ποτε τετοια δειγματα αφελειας στην ΠΑΕ?λέτε να πάρουν κάποιον για τόσα χρόνια χωρίς να το χιλιοτσεκάρουν?
Κι εγω νομιζα οτι εχουμε προπονηταρα και ολοι θελαμε να ειναι δικες του επιλογες οι παικτες. Ο Μαντουρο σου αρεσει ειτε οχι ειναι μια απο αυτες. Ο Βιτολο ετρεχε πολλες φορες χωρις λογο ενω ο Γκαρσια ΗΞΕΡΕ που και ποτε να τρεξει. Κι ομως ηταν χιλιες φορες καλυτερος κοφτης. Καταλαβες τη διαφορα?simba έγραψε:Νομιζα οτι ολοι θελαμε παικτες με αθλητικα προσοντα κ μελλον..
:
Φυσικα και εγω ειμαι υπερ Βιτολο εδω και καιρο. ΑΛΛΑ ο Γκαρσια ηταν πιο αργος και λιγοτερο αθλητικος.. κι ομως ηξερε που να κινηθειMANIAKOS έγραψε:
ΝΤΙΜ μην ξεχναμε οτι τα καλυτερα παιχνιδια ο ΠΑμπλο τα κανε με βιτολο ομως...μην ξεχναμε τη μεγαλη προοσφορα του
Ο Αρίας ήταν όντως καλός παίκτης και αρκετά αδικημένος... τώρα για τους υπεύθυνους που λες εγώ να πω ότι έχεις δίκιο αλλά έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι τον προηγούμενο χρόνο δεν υπήρχε οργάνωση από τον ιβάν.. δηλαδή ήταν ένα μπέρδεμα η ΠΑΕ .. φέτος και ειδικά τώρα για Γενάρη εχω την αίσθηση ότι έχει βελτιωθεί η συνεννόηση μεταξύ τους!rainmaker έγραψε:Βασικά ο Αρίας μια χαρά παίκτης ήταν.
Για την ακρίβεια πολύ καλύτερος απο διάφορους που έμειναν ενώ αυτός αποχώρησε λόγω οικονομικών. Το γιατί έμειναν άλλοι ας μη το συζητήσουμε τώρα.
Και μάλιστα το παράδειγμα του Αρίας τον οποίο έφερε ο Σβούρας (δεν ξέρω πως και με ποιούς μίλησε) μέσα σε έξι μήνες και με ανύπαρκτα λεφτά, είναι ακριβώς αυτό που φέρνει σε δύσκολη θέση τους σημερινούς υπεύθυνους που έχουν κλείσει ένα έτος οργάνωσης με λεφτά απο πίσω κι ακόμα δεν είδαμε μια κίνηση ανάλογη. Εννοώ ως έρευνα-στόχευση και απόκτηση παίκτη οχι δανεικού-οχι πρώην αντιπάλου
+100αυτό που φέρνει σε δύσκολη θέση τους σημερινούς υπεύθυνους που έχουν κλείσει ένα έτος οργάνωσης με λεφτά απο πίσω κι ακόμα δεν είδαμε μια κίνηση ανάλογη. Εννοώ ως έρευνα-στόχευση και απόκτηση παίκτη οχι δανεικού-οχι πρώην αντιπάλου
+1926black death έγραψε: Εκτός αν νομίζει κανείς ότι ο Γκαρσία έγινε σύνθημα στο Μπερναμπέου (που αν πεις το όνομα του σε οπαδό της Ρεάλ, μπορεί να βάλει και τα γέλια).