Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14

Δημοσίευση από aisiodoksos »

Dimg4 έγραψε: βλεπει ρομαντικες ταινιες
:lol: :lol: :lol: :lol:

και έχει και μεγάλα μάτια ο άτιμος.. τον φαντάζομαι να βουρκώνει κιόλας ενώ έχει πάρει αγκαλιά το μαξιλάρι του! :D
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Armagedonas έγραψε:Να δούμε πότε θα πάρουμε έναν παίκτη που δεν θα τον συνοδεύει η λέξη ΑΛΛΑ

(Καλός ΑΛΛΑ έχει να παίξει μήνες κλπ)

Εναν παίκτη που να έπαιζε χθες το βράδυ στην χώρα του και αύριο να μπει να παίξει στην Ξάνθη,πανέτοιμο δηλαδή.
Γιατί θεωρείς ότι χρειάζεσαι παίκτη έτοιμο τν επόμενο μήνα??? δηλαδή έχεις αμφιβολίες αν μπορεί η ομάδα να κερδίσει τον Ηρακλή ,την Βέροια κ τον Παναιτωλικό ??? Πάρτε το χαμπάρι... Δεν βιάζονται κ καλά κάνουν... Πρέπει να χτίσουμε βάσεις για του χρόνου,άρα οποία επιλογή γίνει θα είναι με αυτό το σκεπτικό ...όχι ανάλογα με το ποιος θα είναι πιο γρήγορα έτοιμος για παίξει με ΟΦΗ .... Οι στόχοι κρίνονται 20 Φεβρουαρίου κ μετά...
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Οκ, εφοσον συνεχιζεται επι προσωπικου, δεν το συνεχιζω..Μια αποψη κατεθεσα, μπορει λιγο πιο αιρετικη αλλα παραθετοντας τεχνικα στοιχεια κ επιχειρηματα..Συγνωμη αν εθιξα το πουλεν..
Τωρα αν ολοι ξαφνικα συμφωνειτε με τη φιλοσοφια που διεπει τους υπευθυνους στις μεταγραφες, εγω παω πασο..Νομιζα οτι ολοι θελαμε παικτες με αθλητικα προσοντα κ μελλον..
Φυσικα κοντος ψαλμος αλληλουια κ ας ελπισουμε να βγω ρομπα ξεκουμπωτη κ αμπαλος στο συγκεκριμενο..
Πχ, παλια πιστευα πολυ τα χαρακτηριστικα του Αριας βλεποντας το βιντεο αυτο: http://www.youtube.com/watch?v=eHCjtyqNwy0.. Αλλα can you blame me, ουτε ο βιτολο δεν ειχε τετοιες στιγμες τοσα χρονια..

Υ.Γ. δε μπορουσα να αντισταθω..
λέτε να πάρουν κάποιον για τόσα χρόνια χωρίς να το χιλιοτσεκάρουν?
Μα φυσικα, εχουν δειξει ποτε τετοια δειγματα αφελειας στην ΠΑΕ? :twisted:
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Μα φυσικα, εχουν δειξει ποτε τετοια δειγματα αφελειας στην ΠΑΕ? :twisted:[/quote]

Δεν πήγαιναν για εσένα αυτά που έγραφα και ούτε ήθελα να αισθανθείς ότι σου επιτέθηκα για αυτό σόρρυ.. απλά ότι και αν κάνει αυτή η ρημάδα η ΠΑΕ τίποτα δεν κάνει σωστά.. αφέλεια σίγουρα έχουν δείξει αλλά δεν τα κάνουν και όλα λάθος! κατάλαβες που το πάω! να μην είμαστε μηδενιστές! αυτά που γράφω εγώ είναι για όλους αυτούς που περιμένουν να κάνει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ κίνηση ο ΠΑΟΚ και να μπουν για να την "πουν" και δεν είναι ευχαριστημένοι με τίποτα! τώρα χωρίς να έχει παίξει κανένα παιχνίδι ο μαντούρο τον βγάλανε άχρηστο κτλ κτλ.. όταν παίξει αν είναι ο πρώτος παίκτης μας στο γήπεδο να δω μετά τι θα λένε.. και αν γίνει το αντίθετο και στην τελική δεν μας βγει δεν θα είναι αποτυχία που τον φέραμε γιατί η επιλογή του εγινε με πολύ σωστά ποδοσφαιρικά κριτήρια! γνώμη μου πάντα μπορεί να κάνω και λάθος!
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βασικά ο Αρίας μια χαρά παίκτης ήταν.
Για την ακρίβεια πολύ καλύτερος απο διάφορους που έμειναν ενώ αυτός αποχώρησε λόγω οικονομικών. Το γιατί έμειναν άλλοι ας μη το συζητήσουμε τώρα.

Και μάλιστα το παράδειγμα του Αρίας τον οποίο έφερε ο Σβούρας (δεν ξέρω πως και με ποιούς μίλησε) μέσα σε έξι μήνες και με ανύπαρκτα λεφτά, είναι ακριβώς αυτό που φέρνει σε δύσκολη θέση τους σημερινούς υπεύθυνους που έχουν κλείσει ένα έτος οργάνωσης με λεφτά απο πίσω κι ακόμα δεν είδαμε μια κίνηση ανάλογη. Εννοώ ως έρευνα-στόχευση και απόκτηση παίκτη οχι δανεικού-οχι πρώην αντιπάλου
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

simba έγραψε:Νομιζα οτι ολοι θελαμε παικτες με αθλητικα προσοντα κ μελλον..
:
Κι εγω νομιζα οτι εχουμε προπονηταρα και ολοι θελαμε να ειναι δικες του επιλογες οι παικτες. Ο Μαντουρο σου αρεσει ειτε οχι ειναι μια απο αυτες. Ο Βιτολο ετρεχε πολλες φορες χωρις λογο ενω ο Γκαρσια ΗΞΕΡΕ που και ποτε να τρεξει. Κι ομως ηταν χιλιες φορες καλυτερος κοφτης. Καταλαβες τη διαφορα?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σιμπα δε μπορω να πω κτ για μαντουρο γιατι δεν τον εχω δει τα 2 τελευταια χρονια σαν αξια μονο απο οσο θυμομουν πιο πριν εχω πει, αλλα αυτα που λες ειναι για μενα λογικα...παικτης 28 χρονων απο πριμερα για να ρθει και σιγα μη δινουμε τοσο μεγαλο συμβολαιο πια...ειναι δεδομενο οτι εχει κουσουρια οπως κουσουρια ειχαν ΟΛΟΙ μεγαλοι αθλητες που χαμε....ακομα και ο βιερι που λετε, ηρθε μικρος μετα απο χρονια που δεν ηταν βασικος στη λεισοες, επρεπε να τον τραυματισει ο βιτολο και ενω θα παιρναμε ρεγκειρο τελικα ηρθε....οποτε θα δουμε....συνηθως εχει δειξει η ιστορια οι εγωιστες παικτες παιζουν και μας βγαινουν....

ΝΤΙΜ μην ξεχναμε οτι τα καλυτερα παιχνιδια ο ΠΑμπλο τα κανε με βιτολο ομως...μην ξεχναμε τη μεγαλη προοσφορα του
black death

Δημοσίευση από black death »

Simba, αυτή η σιγουριά σου από πηγάζει δεν κατάλαβα. Εκτός πια κι αν έχεις τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητες σου να κρίνεις έναν παίχτη.
Προσωπικά είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος (συγκρατημένα λόγω του γνωστού προβλήματος) για τον παίχτη. Το ότι ήταν μέτριος για το καλό επίπεδο της πριμέρα (Βαλένθια) που τον είχα δει κόντρα σε Ρεάλ, Μπάρτσα, δεν μου λέει και πολλά σε σχέση με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αν νομίζει κανείς ότι ο Γκαρσία έγινε σύνθημα στο Μπερναμπέου (που αν πεις το όνομα του σε οπαδό της Ρεάλ, μπορεί να βάλει και τα γέλια).
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Εκείνη η ψυχή ο Olivares που είναι για να μας δώσει τα φώτα του...;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

MANIAKOS έγραψε:
ΝΤΙΜ μην ξεχναμε οτι τα καλυτερα παιχνιδια ο ΠΑμπλο τα κανε με βιτολο ομως...μην ξεχναμε τη μεγαλη προοσφορα του
Φυσικα και εγω ειμαι υπερ Βιτολο εδω και καιρο. ΑΛΛΑ ο Γκαρσια ηταν πιο αργος και λιγοτερο αθλητικος.. κι ομως ηξερε που να κινηθει
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

rainmaker έγραψε:Βασικά ο Αρίας μια χαρά παίκτης ήταν.
Για την ακρίβεια πολύ καλύτερος απο διάφορους που έμειναν ενώ αυτός αποχώρησε λόγω οικονομικών. Το γιατί έμειναν άλλοι ας μη το συζητήσουμε τώρα.

Και μάλιστα το παράδειγμα του Αρίας τον οποίο έφερε ο Σβούρας (δεν ξέρω πως και με ποιούς μίλησε) μέσα σε έξι μήνες και με ανύπαρκτα λεφτά, είναι ακριβώς αυτό που φέρνει σε δύσκολη θέση τους σημερινούς υπεύθυνους που έχουν κλείσει ένα έτος οργάνωσης με λεφτά απο πίσω κι ακόμα δεν είδαμε μια κίνηση ανάλογη. Εννοώ ως έρευνα-στόχευση και απόκτηση παίκτη οχι δανεικού-οχι πρώην αντιπάλου
Ο Αρίας ήταν όντως καλός παίκτης και αρκετά αδικημένος... τώρα για τους υπεύθυνους που λες εγώ να πω ότι έχεις δίκιο αλλά έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι εγώ είναι ότι τον προηγούμενο χρόνο δεν υπήρχε οργάνωση από τον ιβάν.. δηλαδή ήταν ένα μπέρδεμα η ΠΑΕ .. φέτος και ειδικά τώρα για Γενάρη εχω την αίσθηση ότι έχει βελτιωθεί η συνεννόηση μεταξύ τους!

Και τέλος όσον αφορά την έρευνα που λες νομίζω ότι ο Μαντούρο είναι ένας τέτοιος παίκτης! Τώρα για τους υπόλοιπους που είναι να έρθουν θα τους δούμε και θα τους σχολιάσουμε! ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

καπως ετσι βγηκε και το οποιος δεν εχει μυαλο εχει ποδια :D
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

αυτό που φέρνει σε δύσκολη θέση τους σημερινούς υπεύθυνους που έχουν κλείσει ένα έτος οργάνωσης με λεφτά απο πίσω κι ακόμα δεν είδαμε μια κίνηση ανάλογη. Εννοώ ως έρευνα-στόχευση και απόκτηση παίκτη οχι δανεικού-οχι πρώην αντιπάλου
+100
Κατσε μην κανει καμια ματσαρα τωρα την πεμπτη ο Jarolim κ τρεξουν ν τον παρουν κ αυτον..
Να μου φερουν το Σαμιρ, απο πρωην αντιπαλους, ναι μεσα...
Να πω οτι τσεκαρουν παικτες οπως Εzra της Μακαμπι που εδειξε πολυ καλα στοιχεια οπως παλια ο Λουκας, ναι μεσα...
Να μου φερουν τον Usero της Τριπολης για 8αρι, ή αν ειναι ριψοκινδυνο (βλεπε φιλομενο), ας χτενισουν τη Σεγουντα για καλυτερους του..
Οταν ακουω οτι ο Πελε, Ουσερο, Ραγιος επαιρναν 130 χιλιαρικα το πολυ, κ ο καθε φωτακης 400 κλπ, τρελαινομαι..
Μια μαμημενη συνεργασια με καποιον μανατζερ ή σκαουτερ ποτε θ κανουν?
Αλλα οκ εχουμε τον Τσιστιακοφ..
Κ ο γαυρος με ισα καρεμπε εχει ανοιξει διαυλο με γαλλια-αγγλια..
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

black death έγραψε: Εκτός αν νομίζει κανείς ότι ο Γκαρσία έγινε σύνθημα στο Μπερναμπέου (που αν πεις το όνομα του σε οπαδό της Ρεάλ, μπορεί να βάλει και τα γέλια).
+1926

Επειδή έχω την τύχη να έχω φίλο ο οποίος ανήκει στους πραγματικούς MADRITISTAS και μένει Μαδρίτη ... η φουρνιά του Γκαρσία , Γκράβεσεν , Μεχία , Παβόν κτλ κτλ έκανε την Ρεάλ να περάσει στην ανυποληψία και παίχτες όπως ο Γκαρσία και πιο πολύ ο Γκράβεσεν τους έβλεπαν και γέλαγαν.. για αυτό να μη συγκρίνουμε το επίπεδο της πριμέρα με το δικό μας (???) επίπεδο :lol: :lol: .. ο γκαρσία ήταν ένας κακός παίκτης για ομάδα της ευρώπης και ένας ηγέτης για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας... αυτή είναι η διαφορά..
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

για γαβρο ειδικα πρεπει να χανεται πολύ χρημα στο ενδιαμεσο....βλ γιαταμπαρε εντιγκα...αφαντοι...αλλα το πιο εξοφθαλμο επειδή τους βοηθησαν να πουλησουν τον σερβο στην μπενφικα 4 μυρρια, εδωσαν για τον σκεποβιτς 3....οποτε δε θα τους ελεγα προτυπο...

manatzer typoy seloyk μπορει να σου φερουν καλους παικτες αλλα θελουν μοιρασια μετα....και ο βαις που πηρε φετος ο γαβρος είναι μισος μισος με ατζεντη νομιζω...

εχει υπερ και κατά παντα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Παρ 03 Ιαν 2014, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”