Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
τον σπρωξαν ευγενικα προς την εξοδο........σιγουρα προσεερε ,κερδιζουμε σε νιατα υψος αν ερθει αυτοε που ενε αλλα θα μας λειψει το γεγονος οτι ηξερε μπαλα για αμυντικος και καλη μπαλια ειχε..οταν λειπει ο κοντρερας ειναι σημαντικο να ξερει κπς να προωθει το παιχνιδι...ο μαλεζακος δεν ξερει...ο νεος δεν ξερω θα φανει,,,,
Επιλογή του είναι ομως!! Προσωπικά έχοντας μαζέψει +10χρονια αρκετά λεφτά στο τελευταίο μου συμβόλαιο αν ειχα π.χ κ δεθει με μια ομαδα δεν θα με ενδιέφεραν τα +80χιλ για μικρή ομάδα ιταλιας σε σχέση με ομαδα που παίζει EL!
Απο αυτο το συμβόλαιο με EL μάλιστα θα μπορούσε να τσιμπήσει κ πολύ πιθανόν ενα ακομα συμβόλαιο μετα στην ιταλια! Σε σχεση με το να κλείσει απο τωρα τη καριέρα του σε καμια Β ιταλιας!
Μαγκια του αλλα τις καρμπόν δηλώσεις εκανε δέθηκα με την ομάδα το κόσμο κλπ κλπ!
Εγώ αγαπώ την ομάδα, λατρεύω τον κόσμο και η λογικό είναι να επιθυμώ την παραμονή μου.
"Αγαπώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και νιώθω ότι κι αυτοί με έχουν αγαπήσει. Το μέλλον, θέλω να σκέφτομαι, ότι θα μας βρει μαζί και θα συνεχιστεί αυτή η αγάπη μου με τον κόσμο της ομάδας".
Απ'οτι γραφει το contra δεν δεχθηκε τη μειωση και την κανει... Προσωπικα δε θα μου λειψει καθολου, αντιθετα χαιρομαι κι'ολας. Λιγος ως κεντρικος αμυντικος, αργος, με τις ευκολες γκαφες του να ειναι πολυ περισσοτερες απο τις καλες του εμφανισεις. Πολυ μπλα μπλα και μπαλα λιγη
George, o Cirillo στην Ιταλία είναι ότι για μας ο Κολτσίδας. Από τα μπουκέτα με τον Materazzi και μετά, πήρε την κάτω βόλτα το όνομά του. Αν πει να γυρίσει προς τα εδώ, με τα ζόρια να πάει σε καμιά ομάδα της Serie B.
Ο μανιακός ένα δίκιο το έχει για μένα! Έστω και λίγο, ήξερε να ρίξει μια μπαλιά μπροστά, άτεχνα αλλά με λογική.
Αυτό που κάνει εντύπωση σε εμένα είναι η επιμονή του να παραμείνει. Απ'ότι φάνηκε, ήταν απόφαση Boloni η μη παραμονή του, γιατί πριν έρθει του δίναμε 250 συζητήσιμα και με το που ήρθε ο Ρουμάνος του δίνουμε 200.000,00. Ρε συ Bruno, κανένας χαζός δεν είσαι, ξέρεις ότι αν δε σε θέλει ο couch θα γίνεις νέος Filomeno, τσίμπα ένα καλό συμβόλαιο που σου δίνουν Κύπρο μεριά να είσαι βασιλιάς. Είσαι 34 χρονών, έχεις άνετα 1 ή ακόμη και 2 χρόνια.
Προσωπικά, όταν ήρθε έλεγα μπα.. με τον καιρό που τον είδα να πορώνεται με την ομάδα δε με χάλασε. Σίγουρα προσέφερε, αλλά ο ΠΑΟΚ -καλώς ή κακώς- δε μπορεί να κρατάει ελέω συναισθηματισμών όλους όσους προσέφεραν ή γκαύλωναν με την ομάδα.