21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
τους ετοιμαζει μεγαλο χουνερι σημερα....
Ε,ρε ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ που θα πεσει...!!!

Ε,ρε ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠ που θα πεσει...!!!

Αν ήμουν ο Γιολ, θα έβαζα πάνω του προσωπικό μαρκάρισμα. Ντε Ζέουβ ίσως ή Λίντγκρεν ή κάποιο άλλο κακό συναπάντημα. Αν δεν το κάνουν, θα τους γλεντήσει.
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΤΑ @@ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!
ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ, ΣΤΑ @@ ΜΑΣ, ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!

- Caballo Viejo
Ρε συ Βλάνταν, όταν πήρες φόρα για το πέναλτι λες και ήξερα πως θα το χάσεις. Στο "χρώσταγαν" όλα αυτά τα απίθανα που έβαλες πέρσι και μας έκανες περήφανους και ευτυχισμένους.
Δεν πειράζει ρε Βλάνταν παλικάρι μου και παιχταρά μου. Και πάλι έπαιξες σπουδαία μπάλα για τον ΠΑΟΚ μας σήμερα. Μπράβο σου με μεγάλα γράμματα και στο γράφει ένας που σε έκραζε χοντρά εδώ μέσα πέρσι τέτοια εποχή κι ύστερα αναγκάστηκε να το βουλώσει.
Μπράβο ρε Βλάνταν!
Δεν πειράζει ρε Βλάνταν παλικάρι μου και παιχταρά μου. Και πάλι έπαιξες σπουδαία μπάλα για τον ΠΑΟΚ μας σήμερα. Μπράβο σου με μεγάλα γράμματα και στο γράφει ένας που σε έκραζε χοντρά εδώ μέσα πέρσι τέτοια εποχή κι ύστερα αναγκάστηκε να το βουλώσει.
Μπράβο ρε Βλάνταν!
Μπράβο ρε Βλάντο. Δεν πειράζει το πέναλντι. Αυτά συμβαίνουν και στους μεγαλύτερους παίχτες. Το ότι έτρεχες και μανούριαζες την άμυνα μέχρι το 95 με αυτό να είναι μόλις το 2ο σου ματς λέει πολλά.
Μη μασάς και μη σε παίρνει από κάτω. Έχεις πολλά να προσφέρεις ακόμα.
Μη μασάς και μη σε παίρνει από κάτω. Έχεις πολλά να προσφέρεις ακόμα.
Billy αυτά συμβαίνουν ΜΟΝΟ στους μεγάλους παίχτες...Δυστυχώς αυτοί χάνουν τα μεγάλα πέναλτυ...
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
- opaoktsis4
μας έδωσες τη χαρά στην ολλανδία αλλα μας την πήρες πίσω.. δεν πειράζει.. κοιτάμε πλέον το αύριο
kαι ελεγα μην κανει το πεναλτι ο ι βιτς,,,παλι καεντρο θα το στειλει και ο αλλος δεν ειναι κανα κοροιδο..κριμα....για τη προσπαθεια.....Ιβιτς βιερι σαλπι ευλογια για την ομαδα φανηκε και σημερα......