θαυμαζω την αισιοδοξια σου φιλε μου...mpafos4 έγραψε:Διαφωνω.Αρκει να εχει ξεκινησει,ηδη,το ψαξιμο.
16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
Re: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
εξαιρετικος στα στο β επεσε δικαιως και μακαρι να ανανεωσει,,,,λογικα θα παμε για αλλον βασικο αλλα ισως να κανει παλι την εκπληξη, ειναι μεγαλη κλαση ο ανθρωπος
- Μπαρκαρούτσος
Μπράβο παιχταρά μου για την φανέλα που έδωσες στο παλικάρι..Είσαι τεράστιος και σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής..
Το περιβραχιόνιο χθες...
Λίνοοοοοοο..Λίνοοοοοο..
Το περιβραχιόνιο χθες...
Λίνοοοοοοο..Λίνοοοοοο..
- Μπαρκαρούτσος
Τι να πεις απο τα καλλίτερα παιδιά και απο τους καλλιτερος παίκτες που πέρασαν απο τον ΠΑΟΚOdi έγραψε:Μπράβο παιχταρά μου για την φανέλα που έδωσες στο παλικάρι..Είσαι τεράστιος και σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής..
Το περιβραχιόνιο χθες...
Λίνοοοοοοο..Λίνοοοοοο..
- Μπαρκαρούτσος
Έχω γράψει πολλάκις τη γνώμη μου για το Lino.. Πέρα από εκείνη τη φορά που ο Santos ήθελε να τον βάλει στο 70κάτι αριστερό εξτρέμ και δεν ήθελε, η παρουσία του στην ομάδα είναι η καλύτερη δυνατή...
36χρονο που χτυπάει 32.9 km/h τελική ταχύτητα (Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Ο.) δεν θα βρεις εύκολα!
36χρονο που χτυπάει 32.9 km/h τελική ταχύτητα (Π.Α.Ο.Κ. - Π.Α.Ο.) δεν θα βρεις εύκολα!
ειναι κλαση ο ανθρωπος...εναν τετοιν και απο τα δεξια ομως γιατι συμπαθης ο αποστολο αλλα φοβηθηκε να βγει και μπροστα
Οτι και να πουμε για τον μπαρμπαλινο ειναι λιγο.. Παιχταρα και κλαση ο ανθρωπος. 1 χρονο ακομα του εδινα συμβολαιο με κλειστα ματια.. ( για back up ενος αριστερου μπακ που θα παρουμε το καλοκαιρι)
- Μπαρκαρούτσος
Αν σκεφτώ να πάρω φανέλα Lino, κάτι θα στραβώσει...
Ήθελα να πάρω το πρώην νο15, νυν Gavreras, την κοπάνησε.
Ήθελα να πάρω Garcia, τον έφυγαν.
Μία πήρα πριν 4-5 χρόνια και τύπωσα Roman, ευτυχώς ακόμα είμαι ζωντανός...
Ήθελα να πάρω το πρώην νο15, νυν Gavreras, την κοπάνησε.
Ήθελα να πάρω Garcia, τον έφυγαν.
Μία πήρα πριν 4-5 χρόνια και τύπωσα Roman, ευτυχώς ακόμα είμαι ζωντανός...