Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012
Tέσπα και ο Μπουμσόγκ αποτυχία είναι για τα 1,3 εκ που έπαιρνε.Πάντως ο δικός μας Γάλλος ο Σορλέν μια χαρά θα κούμπονε για αριστερά στον ρόμβο(όχι τώρα να ήταν 30χρονος)!
- Sladjan Spasić
Ο Domi είναι ένας ακόμα που δεν έπιασε και μου έρχεται στο μυαλό,όμως σίγουρα υπάρχουν και άλλοι.Parolos έγραψε:Αν εξαιρέσεις Γκοβού, οι άλλοι μια χαρά επιασαν. Μιλάω για τον Σολτανι της γριας κι όχι του λικιού.
Πάντως συμφωνώ μαζί σου.Για'μένα είναι η πιο αξιόπιστη αγορά παικτών στην Ευρώπη(από πλευράς value for money)· για τις ανάγκες του πρωταθλήματός μας τουλάχιστον.
Και εγώ θεωρούσα μόλις άρχισε η συζήτηση για ρόμβο πως θα παίζει ο Λάζαρ αριστερά και ο Φωτάκης δεξιά αλλά αφού ψάχνουν για αριστεροπόδαρο σαν τον Κουβεγέρ τι να πω.Για Κατίδη πάντως δε νομίζω πως μπορεί να παίξει με ανάποδο πόδι.
Εμενα ο Κατιδης δεν μου φανηκε αργος παντως ισ α ισα...και πιστευω σαν 8αρι δεν εχουμε κανενα καλυτερο νεαρο τουλ....παικτη που πηγαινει παντου δεξια αριστερα με συμμετοχη στο επιθετικο κομματι,, μακαρι να ρθει,....
Τον κουβεγιερ δεν τον ξερω...Ψιλοκαλος φαινεται...πριν 2 χρονια δωσανε οι αλλοι 1 μυρριο για ανα τον παρουνε,,,δε θα ναι ασχημος...αρκει να μπορει να αποκτηθει στο τελος...
Τον κουβεγιερ δεν τον ξερω...Ψιλοκαλος φαινεται...πριν 2 χρονια δωσανε οι αλλοι 1 μυρριο για ανα τον παρουνε,,,δε θα ναι ασχημος...αρκει να μπορει να αποκτηθει στο τελος...
- Μπαρκαρούτσος
Στα sites οι αλλόθρησκοι που βρίζουν τους αριανούς, έχουν ντύσει τον Κατίδη στα ασπρόμαυρα! Ξέρουν κάτι που δεν ξέρω/ξέρουμε;; Νόμιζα ότι σώπασαν οι φήμες... 
καπου διαβασα οτι για κατιδη ενδιαφερεται ο γαυρος
αν ισχυει τον ξεχναμε...οχι οτι καιγομαι κιολας..
αν ισχυει τον ξεχναμε...οχι οτι καιγομαι κιολας..
η αεκ τον εχει πρωτοσελιδα αρκετες φορες παντως...απαραδεκτο να μας τον παρουν αυτοι..
- desperando
- Επικοινωνία:
4 χρονια ηταν καιροςνα μαθο πως ανεβαζω εικονες.και ηταν ευκαιρια για να ποσταρω τα χαρακτηριστικα για εναν παικτη που ακουστηκε οτι ενδιαφερομαστε και ειναι παντελως αγνωστος στο ευρύ κοινο.angelheart έγραψε:Desperado
γι' αυτό ήθελες οδηγίες για το πως ανεβάζουμε εικόνες ; για να ανεβάσεις οθονιά από το Genie scout ;
ΥΓ : Καλά ρε συ, με Genie scout παίζεις ;
ΥΓ2 : τα pm σου τα κοιτάς καθόλου ;
δεν παιζω ποτε με τζινι, απλα το εχω για να ψαχνω και να βλεπω παικτες για τον real ΠΑΟΚ
συνηθως δεν κοιταω τοσο πανω
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε συ παρολος ο παικτης ειναι 26 χρονων το ποτεντ ειναι ιδιο με το καρεντParolos έγραψε:Και μας δειχνεις και το potential κι όχι το current ability.![]()
![]()
![]()
Καλός είναι πάντως λογικά. Εμπιστεύομαι Γαλλία με κλειστά μάτια.
Όποιος ήρθε Ελλάδα έπιασε.. Εκτός απ το Ρομπερ..
- desperando
- Επικοινωνία:
- desperando
- Επικοινωνία:
Bongani Khumalo
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- desperando
- Επικοινωνία:
Giles Barnes
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
- desperando
- Επικοινωνία:
Giorgos Katidis