Nέος προπονητής (2010-2011)

Άβαταρ μέλους
Bono

Re: Nέος προπονητής-2

Δημοσίευση από Bono »

Πέρυσι είχαμε το σήριαλ Βιέρι και το σήριαλ Βιτόλο(και το πληρώσαμε κατά γενική ομολογία)....Φέτος να μην έχουμε κάτι??
Εναν ΓΤΠ ελεύθερο προπονητή σε όλο τον κόσμο δεν μπορούσαμε να βρούμε??
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

ενταξει αλλο ενας μήνας και άλλο μερικές μέρες..
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

19 Μαΐου ήταν το τελευταίο ματς των play off.
10 Ιουνίου ήταν χθες που, απ'ότι φαίνεται, έκλεισε ο προπονητής.
22 μέρες για να βρεις προπονητή δεν είναι πολλές.
22 μέρες με καθημερινή ενασχόληση 2-3 ωρών για το θέμα (Ζόρζε Κόστα ή Ζεσουάλδο Φερέιρα, Δερμιτζάκης, Νοβελίνο, Μπαλαρντίνι ή Μπερέτα κλπ.), σε φόρουμ, εφημερίδες και ραδιόφωνα, φτάνουν για να δημουργήσουν overload στον εγκέφαλο. Και ειδικά αυτό το "αύριο κλείνει - πάμε για Πέμπτη-Παρασκευή - τελικά από βδομάδα" λειτούργησε πολύ αρνητικά στην ψυχολογία του ΠΑΟΚτσή.
Προσθέστε και:
- υπόθεση Σαλπιγγίδη και ανακοινώσεις
- "πάγωμα" μεταγραφικών κινήσεων
- γεγονότα Λαμίας
- διακοπή χρηματοδότησης ΟΠΑΠ
- παραδοχή Ζαγοράκη για μειωμένο μπάτζετ.
Συν άλλα γεγονότα όχι ΠΑΟΚτσήδικα, αλλά που επηρεάζουν την ψυχολογική κατάσταση του Έλληνα:
- χρηματοπιστωτική "κρίση" που χτύπησε την Ελλάδα και οδηγίες (διάβαζε εντολές) ΔΝΤ (που σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζουν έξοδο από το τούνελ, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα)
- συνακόλουθη πτώση της αγοράς
- κ@λόκαιρος που δεν σ'αφήνει να κάνεις ένα μπάνιο το Σ/Κ :lol:

Με αποτέλεσμα το αδιανόητο πριν από ένα μήνα: Αντί να πανηγυρίζουμε για την είσοδο στα προκριματικά του Ch.L. και να είμαστε με ένα μόνιμο ηλίθιο χαμόγελο στα χείλη όλο το καλοκαίρι, να γκρινιάζουμε για τον προπονητή που άργησε, για τις μεταγραφές που (δεν) θα γίνουν, για τα διαρκείας που θα ακρίβαιναν (αλλά τελικά δεν - και μετά μόκο), για.......... :twisted:

4-4-2 σε ρόμβο με τους παίκτες που έχουμε τώρα:
Αραμπατζής-Κοντρέρας-Μαλεζάς-Λίνο
                        Βιτόλο
                 Φωτάκης-Σορλέν
                        Ίβιτς
             Βιεϊρίνια-Μουσλίμοβιτς
Ξέρω άφησα έξω τον Γκαρσία. :roll:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Μεσ' το μυαλό μου είσαι stephanos. Όσο κι αν προσπάθησα να μείνω ανεπηρέαστος από όλα αυτά, βλέποντας ανα 2 ώρες να βγαίνει και καινούριο νέο, το οποίο στην ουσία δεν λέει τίποτα καινούριο, κάπου μου τη βάρεσε και άρχισα να γίνομαι ανυπόμονος!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

gika έγραψε: Αν η ομάδα ανέβει στην Α, θα έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο, ενώ αυτοί τον διώξανε. Αυτό σημαίνει ότι πέραν των δεδουλευμένων θα μπορεί να διεκδικήσει και παραπάνω χρήματα ως αποζημίωση γιατι θα είχε έναν χρόνο συμβόλαιο παραπάνω και τον διώξανε!!! :opaokara:
SID δες αυτό...~!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

niko70 έγραψε:Ό,τι θέλουν λένε και γράφουν. Νομίζω ότι οι πρώτες κουβέντες του Ζήση προς τον Μπερέτα θα ήταν (δεν ήμουν και μπροστά) : "Έχουμε ομάδα έτοιμη, 4-2-3-1, που παλέψαμε 2 χρόνια να το κάνουμε να λειτουργεί. Σε 50 μέρες παίζουμε το σπουδαιότερο αγώνα της χρονιάς και η μόνη προσθήκη που θα κάνουμε είναι ένας γρήγορος, κοντός winger. Αν ενδιαφέρεσαι, προχωράμε παρακάτω, αλλιώς δεν έχει νόημα".

Προσοχή, δε λέω ότι ο άνθρωπος θα παραλάβει ομάδα και σύστημα και θα τα διαχειριστεί μόνο. Ο ίδιος πιστεύω να είναι αρκετά έξυπνος ώστε να μην προσπαθήσει σε 3 εβδομάδες προετοιμασίας, με δύο φιλικά, να πάει να παίξει νοκ άουτ παιχνίδια, αλλάζοντας μια φιλοσοφία που χτίστηκε σε διάρκεια χρόνου. Δε λέω να μην εφαρμόσει αυτό που θέλει, άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να το περάσει σιγά-σιγά, μέσα από "εύκολα" στην αρχή παιχνίδια, ώστε να μη ρισκάρουμε απώλειες στα κρίσιμα ματς. Είναι σημαντικό για μένα στα πρώτα παιχνίδια (με όποιον και αν κληρωθούμε), να δώσουμε 90% βάρος στην άμυνα, να μη δεχτούμε γκολ. Μετά, όλα γίνονται...
Πόσο συμφωνώ... 101%.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Εννοείται ότι ο niko70 έχει δίκιο και συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με αντιγράφεις Γιάννη (giapas) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

πολυ σωστό αυτό παιδια που ακουστηκε με τα avatars...το λέω λόγω δουλειας.
νομίζουν μέχρι κ οι συνάδελφοι οτι βλέπω τσόντες...

το παοκμανια στη δουλεια ν το δικαιολογησω...αλλα τσόντες δύσκολο....
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
niko70 έγραψε:Ό,τι θέλουν λένε και γράφουν. Νομίζω ότι οι πρώτες κουβέντες του Ζήση προς τον Μπερέτα θα ήταν (δεν ήμουν και μπροστά) : "Έχουμε ομάδα έτοιμη, 4-2-3-1, που παλέψαμε 2 χρόνια να το κάνουμε να λειτουργεί. Σε 50 μέρες παίζουμε το σπουδαιότερο αγώνα της χρονιάς και η μόνη προσθήκη που θα κάνουμε είναι ένας γρήγορος, κοντός winger. Αν ενδιαφέρεσαι, προχωράμε παρακάτω, αλλιώς δεν έχει νόημα".

Προσοχή, δε λέω ότι ο άνθρωπος θα παραλάβει ομάδα και σύστημα και θα τα διαχειριστεί μόνο. Ο ίδιος πιστεύω να είναι αρκετά έξυπνος ώστε να μην προσπαθήσει σε 3 εβδομάδες προετοιμασίας, με δύο φιλικά, να πάει να παίξει νοκ άουτ παιχνίδια, αλλάζοντας μια φιλοσοφία που χτίστηκε σε διάρκεια χρόνου. Δε λέω να μην εφαρμόσει αυτό που θέλει, άποψή μου είναι ότι θα πρέπει να το περάσει σιγά-σιγά, μέσα από "εύκολα" στην αρχή παιχνίδια, ώστε να μη ρισκάρουμε απώλειες στα κρίσιμα ματς. Είναι σημαντικό για μένα στα πρώτα παιχνίδια (με όποιον και αν κληρωθούμε), να δώσουμε 90% βάρος στην άμυνα, να μη δεχτούμε γκολ. Μετά, όλα γίνονται...
Πόσο συμφωνώ... 101%.
συμφωνω και εγω πολυ δυσκολα θα εχουμε αλλαγη συστηματος πιστευω...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Federacion έγραψε:πολυ σωστό αυτό παιδια που ακουστηκε με τα avatars...το λέω λόγω δουλειας.
νομίζουν μέχρι κ οι συνάδελφοι οτι βλέπω τσόντες...

το παοκμανια στη δουλεια ν το δικαιολογησω...αλλα τσόντες δύσκολο....
ενώ το μαμήσι που περνάς στη δουλεία δεν λογίζεται για τσόντα :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

"Στον ΠΑΟΚ για το Τσάμπιονς Λιγκ"

Ο Μάριο Μπερέτα έλυσε την Παρασκευή (11/6) τη σιωπή του σε ιταλικό ραδιόφωνο και μίλησε για την επικείμενη συμφωνία του με τον "Δικέφαλο" και τη δέσμευσή του με την Τορίνο. Διαβάστε στο olaPAOK.gr όλα όσα είπε ο νέος τεχνικός των "ασπρόμαυρων"

Μετά από μία εβδομάδα σιγής και κλειστών τηλεφώνων, ο Μάριο Μπερέτα έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για την επικείμενη συμφωνία του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, προαναγγέλλοντας ουσιαστικά τον ερχομό του στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα.

Ο Ιταλός κόουτς, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πιο ιστορικό ραδιόφωνο του Μιλάνου, το radio popolare, μιλώντας σε εκμπομπή εξειδικευμένη για το Μουντιάλ ("mamma Sud Africa"), έδωσε απαντήσεις για την αναμενόμενη συμφωνία του με τον "Δικέφαλο".

Είπε σε σχετική με τον ΠΑΟΚ ερώτηση που του έγινε: "Τα έχω βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη, όμως, δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο. Αυτό συμβαίνει γιατί έχω να λύσω μερικά μικρά ζητήματα με την Τορίνο, με την οποία έχω συμβόλαιο σε ισχύ".

Για να προσθέσει: "Μόλις τελειώσω και τυπικά τη συνεργασία μου με την Τορίνο, θα υπογράψω το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ".

Ο Μάριο Μπερέτα τοποθέτησε και χρονικό ορίζοντα για τη λύση της συνεργασίας του με την Τορίνο: "Αυτό μπορεί να γίνει σήμερα (Παρασκευή 11/6) ή το αργότερο μέχρι την Κυριακή (13/6".

Όσον αφορά στις σκέψεις του για την προοπτική της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ, ο 51χρονος τεχνικός τόνισε: "Θα είναι μια πολύ σημαντική εμπειρία για μένα. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ κι αυτό μόνο του είναι κάτι ξεχωριστό".

και τυπικα τελεισε το θεμα πιστευω πλεον... 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Παρ 11 Ιουν 2010, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
stefwow

Δημοσίευση από stefwow »

Εε ναι λογικα! Αλλα θα περιμενω να το ακουσω και απο καποιο προσωπο της διοικησης μας ! Αν και πλεον δεν πιστευω πως θα υπαρξουν εκπληξεις ! και μπορει η ΠΑΕ να κινηθει για τα θεματα γηπεδου,χορηγιων και μεταγραφες !
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Σύμφωνα με πληροφορίες του PAOK24, ο Παύλος Δερμιτζάκης είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη και το βράδυ αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Θοδωρή Ζαγοράκη, τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ζήσης Βρύζα και τον τεχνικό διευθυντή Σέρτζιο Κονσείσάο.
Ο 41χρονος τεχνικός, φαίνεται να είναι ο εκλεκτός του ΠΑΟΚ και πλέον μετρά αντίστροφα όσον αφορά στην έλευσή του στη Τούμπα, έτσι ώστε να αντικαταστήσει τον Φερνάντο Σάντος.
Ουσιαστικά, ΠΑΟΚ και Δερμιτζάκης αναμένεται να μιλήσουν για οργανωτικά θέματα της ΠΑΕ, να διευκρινίσουν κάποιες λεπτομέρειες της συνεργασίας και βέβαια να βάλουν τις υπογραφές σε ένα συμβόλαιο άγνωστο όσον αφορά στη διάρκειά του. Υπο φυσιολογικές συνθήκες, μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να έχει επισημοποιηθεί η συνεργασία του μέχρι σήμερα προπονητή του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ.
Για να ανακοινωθεί η συμφωνία μαζί του, θα πρέπει πρώτα να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα της Κομοτηνής και σ΄ αυτή την κατεύθυνση κινείται ήδη ο Ζαγοράκης, έχοντας επαφές με τους διοικούντες τον Πανθρακικό, με τους οποίους, ούτως ή άλλως, υπάρχουν πολύ καλές σχέσεις. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας, Θόδωρος Σαββάκης, δεν σκοπεύει να βάλει εμπόδια στη συνεργασία ΠΑΟΚ - Δερμιτζάκη, θέλει ωστόσο μία βοήθεια από τον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν κάποιους ποδοσφαιριστές με τη μορφή δανεισμού, ώστε να βοηθήσουν τον Πανθρακικό να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκα, αλλά και να πάρουν και οι ίδιοι εμπειρίες.

http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=50

Σόρυ παιδιά αλλά τις ίδιες ΠΙΠΕΣ ακούγαμε και τότε...Περιμένω επίσημη ανακοίνηση
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αδερφε αυτο δεν ειναι ρεπορταζ ειναι τα λογια του μπερετα καμια σχεση....νταξ και με τον επαγγελματια περιμενουμε την επισημη ανακοινωση αλλα δε σημαινει δεν ειναι κλεισμενος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”