Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο με τις νεες αρχες καθε χρονο εχει καταντησε αηδια....
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Πέφτουμε συνεχώς στα ίδια λάθη. Αναφέρουμε τον τρόπο σωτηρίας της ΠΑΕ και νομίζουμε πως μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο και στο μπάσκετ. Όνειρα και όνειρα που σιγανέ χαμένα..... Το μπάσκετ δεν πρόκειται να σωθεί από τον κόσμο. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Και μια λεπτομέρεια. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η μεγάλη "μπίζνα" που ακούει στο όνομα νέο γήπεδο. Μιλάμε για χοντρό πακέτο, πολύ χρήμα.
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

palok έγραψε:Στη ΦΙΜΠΑ και οι Γκετσέφσκι, Ντελινινκάιτις

Τελειωμό δεν έχουν οι μπελάδες για τον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσιάνο Καπικιόνι... το είπε και το έκανε και ένας ακόμα «πονοκέφαλος» προστέθηκε στην ομάδα.

Ο γνωστός ατζέντης προχώρησε τις διαδικασίες για την κατάθεση προσφυγής στη ΦΙΜΠΑ, λόγω των χρεών του ΠΑΟΚ προς τους πελάτες του, Τοντόρ Γκετσέφσκι και Τόμας Ντελινινκάιτις. Είναι το δεύτερο σχετικό «χτύπημα» για τον ΠΑΟΚ μετά από την παρόμοια κίνηση του Ντέγιαν Τομάσεβιτς. Ο Καπικιόνι είχε διαμηνύσει από την περασμένη εβδομάδα ότι θα προσφύγει στη ΦΙΜΠΑ για τους πελάτες του. Δεν είδε αντίδραση από τον ΠΑΟΚ και κίνσηε τις σχετικές δικαδικασίες, ενώ φέρεται ενοχλημένος από τη στάση των ανθρώπων του «Δικεφάλου».

Το θέμα αυτό αλλά και τα υπόλοιπα που «καίνε» τον ΠΑΟΚ συζητούνται στη συνεδρίαση του δ.σ. που λαμβάνει χώρα στα γραφεία της ΚΑΕ.
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... -fiba.html

εντάξει δευτέρα σήμερα, γυρίσαμε από τριήμερο. back to work... :? :evil:
Πρόταση για διακανονισμό στον Καπικιόνι

Πριν από λίγα λεπτά ολοκληρώθηκε η συνάντηση μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ με τον εκπρόσωπο του Λουτσιάνο Καπικιόνι στην Ελλάδα, Γιώργο Παταπατίου.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά, κατέθεσε μια οικονομική πρόταση (έναν διακανονισμό των χρημάτων, που έχουν λαμβάνειν οι Γκετσέφσκι και Ντελινικάιτις), για την οποία η πλευρά Καπικόνι δεν έδωσε άμεση απάντηση καθώς ζήτησε κάποιες διευκρινήσεις για τα χρήματα που θα δοθούν σε βάθος χρόνου.

«Η συνάντηση μας έγινε σε καλό κλίμα. Εκτιμούμε ότι υπάρχει διάθεση και πρόθεση ώστε να τα βρούμε και ο κ. Καπικιόνι να αποσύρει την προσφυγή», τόνισε στο PAOK24, εκπρόσωπος της ασπρόμαυρης ΚΑΕ.

Η τελική απάντηση της πλευράς του παίκτη στην πρόταση του ΠΑΟΚ θα δοθεί μέχρι την Παρασκευή.
http://www.paok24.com/newsitem.asp?s=13&id=1025
kostasff έγραψε:Πέφτουμε συνεχώς στα ίδια λάθη. Αναφέρουμε τον τρόπο σωτηρίας της ΠΑΕ και νομίζουμε πως μπορεί να γίνει κάτι αντίστοιχο και στο μπάσκετ. Όνειρα και όνειρα που σιγανέ χαμένα..... Το μπάσκετ δεν πρόκειται να σωθεί από τον κόσμο. Είναι ξεκάθαρο αυτό. Και μια λεπτομέρεια. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει και η μεγάλη "μπίζνα" που ακούει στο όνομα νέο γήπεδο. Μιλάμε για χοντρό πακέτο, πολύ χρήμα.
Κώστα είσαι υπερβολικός και απαισιόδοξος(αν και εσύ πιστεύεις ρεαλιστής) θα δεις ο κόσμος θα αγκαλιάσει το μπάσκετ. Εδώ δεν βγάλαν κοινό διαρκείας μπάσκετ ποδόσφαιρο(όπως λέγαν) για να μην μπερδευτούν στην μοιρασιά(ειλικρινά δεν βρίσκω άλλο λόγο που δεν το κάναν). Αλλά για εδώ προνόησαν http://e-radio.gr/blog/post.asp?langID=2&uid=1445 οι prodigy θα έχουν κοινό εισιτήριο με τον Τερζή μιας και απευθύνεται στο ίδιο κοινό :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
kostasff

Πως και πότε θα αγκαλιάσει ο κόσμος το μπάσκετ; Φέτος όλα ήταν ιδανικά για να έρθει ο κόσμος (κορυφαίος προπονητής, ποιοτικό ρόστερ, καλή διοίκηση) αλλά πάλι τίποτα.
Και τι έκανε ο κόσμος στην εξευτελιστική συμπεριφορά του Α.Σ. απέναντι στον Μπάνε; Γαργαρα.
Είμαστε απαράδεκτοι. Εδώ να σημειώσω πως και το φόρουμ δεν πήρε θέση (αν θυμάμαι καλά). Μόνο κάποια ψηφοφορία στην κεντρική σελίδα. Δεν είμαι της άποψης των ίσων αποστάσεων αλλά δεν είναι του παρόντος.
Με αλλά λόγια, γνώμη μου είναι πως ο κόσμος θα γεμίσει το παλατακι μόνο σε περίπτωση επιτυχιών κι επειδή δεν βλέπω επιτυχίες στα επόμενα 100 χρόνια τότε μάλλον θα πούμε καληνύχτα μας...... Α, ξέχασα. Θα έρθει ο Πέτζα επάνω στο λευκό του άλογο να μας σώσει. Και αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος θα ζωντανέψει και θα απελευθερώσει την Πόλη......
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

υπερβολές τα περί κωνσταντίνου παλαιολόγου... :mrgreen:
πάμε λοιπόν κωστάκη από την αρχή:
όλα στη φύση θέλουν μία εκκίνηση, ένα big bang (δεν πιστεύω να νομίζει κανένας οτι κάποιο υπερτατο όν μας έπλασε ε?). μία αρχή λοιπόν είναι η δημιουργία ενός trust 5 ΠΑΟΚσήδων (τυχαίο το νούμερο, δεν θα είναι όμως τυχαία τα ονόματα) που θα βάζουνε κάθε χρόνο 300-500 χιλιάρικα (συνολικά λέω, αν το κάνει αυτό ο ρούλης και όχι εμείς ως ΠΑΟΚ, τότε μάμα τα...). αυτοί θα έχουνε το χρόνο και το μεράκι να ασχολούνται, δεν θα βάλουνε πρόεδρο τον κωνσταντόπουλο. αν όχι οι ίδιοι, τον magic (γιατί ξέρω οτι κάποιοι θα τσινίσουν με τον bane). θα πάνε στον θείο όχι για να πάρουνε το χρίσμα αλλά να του πούνε οτι καλά είναι, τώρα κάτσε στην άκρη και περίμενε τα 65 (δεν τα χει περάσει άραγε?) να πάρεις σύνταξη από το ΔΝΤ και μπορείς και να ορίζεις το μπάτζετ στο πόλο τρώγωντας αστακομακαρονάδα στο πρώτο πόδι. θα βρούνε δροσοπανελούδηδες μέσω δικαστικών αποφάσεων κλπ. και θα μάθουνε μέχρι σέντσι τι και πού χρωστάμε ως ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αναγκαστικά πρέπει να τα πληρώσουμε. θα πήγαινα μετά στον κόσμο και θα του λεγα ορίστε κύριοι. καθαρίσαμε. λεφτά δεν έχουμε πολλά, αλλά καθαρίσαμε (ξέρουμε τι χρωστάμε και πώς θα τα αποπληρώσουμε εννοοώ). σας θέλουμε μπροστά. και όταν λέω στον κόσμο, δεν εννοοώ να βγώ στο paok24 και να πω τώρα παίρνει σειρά ο κόσμος. να συναντηθώ με συνδέσμους, με το paokmania, να μιλήσεις με τον ζαγοράκη για κοινά εισητήρια. μετά εκμεταλλεύεσαι το γήπεδό σου. το λες nokia πχ. arena. πας στον αλεξόπουλο και του λες εντάξει δε θέλω να βοηθήσεις βάλε μέσα 2 συνεργεία και κάντο μου staples center. οργάνωσε την μπουτίκ μαζί με την ΠΑΕ. βγάλε ρετρό προιόντα, φανέλες, κάνε φιλικό για τον μπάνε, ζήτα βοήθεια από τον pedja για χορηγούς αμερικάνικων εταιρειών που εδρεύουν και στην ελλάδα, πες στον Praktorino να βγάλει ένα βιβλίο retro, Τον gordon ένα photoalbum, βγάλε ένα review της χρονιάς από τον olivares. μόλις πουλήσεις 5000 κομμάτια διαρκείας (αστείο νούμερο κατά τη γνώμη μου όταν κάνει 80 ευρώ το ένα) πας στη nova, πας σε χορηγούς και επαναδιαπραγματεύεσαι. ΠΑΟΚ είμαστε κύριοι και επιστρέψαμε. για να διαφημιστείτε, θα πλερώκετε. πάς στον μπεκρομέου, του λες του χρόνου θέλω wild card αν δεν πέσω. τέλος. ούτε μα ούτε μου. wild card για ευρωλίγκα. Μετά κράτα τον σούλη για 10 χρόνια και τον λάζαρο για άλλα 3 (θες έναν έλληνα ηγέτη πάντα). υπόλοιποι παίκτες? από ουγγρικό πρωτάθλημα και βουλγαρία ( o olivares να ναι καλά). παπάδες θα σου κάνουνε. έχεις 15 ελέυθερους έλληνες παίκτες στο 2-3. τους λες οτι εδώ είναι το καλύτερο μαγαζί πλέον και έρχονται οι 2. ε κλείνεις και με 1-2 κοινοτικούς στυλ vasilievic με μία 80αρα ο ένας και έχεις φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ με 1 μύριο, ικανό για 3αδα, που εντός θα παίζει μέσα με 7000 κόσμο (άντε να ξεμπερδέψουνε οι ομαδούλες τύπου ... πιπέρι). βγαίνω 5ος (και αποπληρώνω μέρος του χρεόυς μου)? στα παπάκια μου. έχω wild card για ευρωλίγκα... παράλογο???? δε νομίζω.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Παράλογο όχι, ουτοπικό ναι. Στην θεωρία είναι κάτι καλό αλλά δεν απορείς που δεν έγινε και ούτε συζητήθμε ποτέ; Σε όλες τις δουλειές (και η ΚΑΕ δουλειά είναι)πρέπει να υπάρχει κι ένα κέρδος. Όπως έγραψα, στο ποδόσφαιρο υπάρχει το θέμα του γηπέδου. Τεράστια κέρδη για κάποιους. Στο μπάσκετ τι έχουν να βγάλουν. Μην ακούω για αγάπες και λουλούδια. Θα πέσω κάτω ξερός. Και δεν θίγω καν το θέμα της αρχηγίας. Ποιος δηλαδή θα πάρει την δόξα.
Το πιο πιθανό είναι να καθόμαστε κάθε χρόνο και να μιλάμε για υποθετικές λύσεις που ναι μεν είναι λογικές αλλά δυστυχώς μη εφαρμόσιμες. Χρήματα από το μπάσκετ δεν γίνεται να βγάλει κανένας και ο κόσμος δεν έχει σκοπό να το σώσει (έχει και τα δίκια του) άρα ας προσγειωθούμε στην πραγματικότητα και να χαιρόμαστε κάθε χρόνο που συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Δεν ξέρω για πόσο καιρό ακόμα θα έχουμε αυτή την χαρά.
Το εχω ξαναπεί (και πολλοί άλλοι βέβαια). Δεν έχουμε λεφτάδες παράγοντες. Η δύναμη του ΠΑΟΚ ήταν πάντα ο λαός του. Από την στιγμή που αυτός γύρισε την πλάτη του στο μπάσκετ τότε όλα τελείωσαν. Και είπαμε. Για να στηρίξει ο κόσμος το μπάσκετ πρέπει να δει επιτυχίες (όχι καλές προθέσεις) και τέτοιες ούτε στα όνειρά μας πλέον. Ποιο πιθανό βλέπω τον Παλαιολόγο.
Υ.Γ. Το big bang ποιος το έκανε για να αρχίσει η ζωή;
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Τι εννοεις στο ποδοσφαιρο υπαρχει το θεμα του γηπεδου??????????????Στο μπασκετ ηδη υπαρχει το νεο γηπεδο και υπαρχουν χιλιοι τροποι να το εκμεταλλευτεις για να βγαλεις λεφτα...........
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχαχα. ας μην το συζητάμε άλλο. θα πέσει φωτιά να μας κάψει (ποιός θα τη ρίξει???)!!!!
πάντως δεν μίλησα για λεφτάδες. λεφτάς στην ελλάδα είναι κάποιος που θα βάζει 80 με 150 χιλιάρικα το χρόνο ?? ένα S5 δηλαδή έως μία 911. μη μου πείς τώρα οτι δεν υπάρχουν χιλιάδες τέτοιοι στην ελλάδα που ανανεώνουν το αυτοκίνητό τους κάθε χρόνο? και στη θεσσαλονίκη όποτε ανεβαίνω δεν βλέπω και τόοοοσο ταπεινά αμάξια να κυκλοφορούν... ;)
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

δεν υπάρχει νομίζω παγκοσμίως 2η περίπτωση.
Να έχεις ένα ολοκαίνουργιο κλειστό γήπεδο, στολίδι πραγματικό και να φυτοζωείς σαν ζήτουλας!
Και τα τσιμπούρια ζωή και κότα.

http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF% ... F%81%CE%B9

Τσιμπούρι

Το τσιμπούρι είναι κοινή ονομασία του παρασιτικού Αρθρόποδου, που επιστημονικά ονομάζεται κρότων. Ανήκει στην τάξη Ακάρεα. Τρέφεται με αίμα που απορροφά από το δέρμα των θηλαστικών, στα οποία παρασιτούν. Βγαίνει δύσκολα όταν προσκολλάται στο δέρμα. Είναι επιβλαβές για τον άνθρωπο και τα ζώα, επειδή μπορεί να μεταφέρει ασθένειες. Τα αρχαιότερα απολιθώματα από τσιμπούρια ανάγονται στην Κρητιδική Εποχή [1].
Trikaliotis

Δημοσίευση από Trikaliotis »

palok έγραψε:υπερβολές τα περί κωνσταντίνου παλαιολόγου... :mrgreen:
πάμε λοιπόν κωστάκη από την αρχή:
όλα στη φύση θέλουν μία εκκίνηση, ένα big bang (δεν πιστεύω να νομίζει κανένας οτι κάποιο υπερτατο όν μας έπλασε ε?). μία αρχή λοιπόν είναι η δημιουργία ενός trust 5 ΠΑΟΚσήδων (τυχαίο το νούμερο, δεν θα είναι όμως τυχαία τα ονόματα) που θα βάζουνε κάθε χρόνο 300-500 χιλιάρικα (συνολικά λέω, αν το κάνει αυτό ο ρούλης και όχι εμείς ως ΠΑΟΚ, τότε μάμα τα...). αυτοί θα έχουνε το χρόνο και το μεράκι να ασχολούνται, δεν θα βάλουνε πρόεδρο τον κωνσταντόπουλο. αν όχι οι ίδιοι, τον magic (γιατί ξέρω οτι κάποιοι θα τσινίσουν με τον bane). θα πάνε στον θείο όχι για να πάρουνε το χρίσμα αλλά να του πούνε οτι καλά είναι, τώρα κάτσε στην άκρη και περίμενε τα 65 (δεν τα χει περάσει άραγε?) να πάρεις σύνταξη από το ΔΝΤ και μπορείς και να ορίζεις το μπάτζετ στο πόλο τρώγωντας αστακομακαρονάδα στο πρώτο πόδι. θα βρούνε δροσοπανελούδηδες μέσω δικαστικών αποφάσεων κλπ. και θα μάθουνε μέχρι σέντσι τι και πού χρωστάμε ως ΚΑΕ ΠΑΟΚ και αναγκαστικά πρέπει να τα πληρώσουμε. θα πήγαινα μετά στον κόσμο και θα του λεγα ορίστε κύριοι. καθαρίσαμε. λεφτά δεν έχουμε πολλά, αλλά καθαρίσαμε (ξέρουμε τι χρωστάμε και πώς θα τα αποπληρώσουμε εννοοώ). σας θέλουμε μπροστά. και όταν λέω στον κόσμο, δεν εννοοώ να βγώ στο paok24 και να πω τώρα παίρνει σειρά ο κόσμος. να συναντηθώ με συνδέσμους, με το paokmania, να μιλήσεις με τον ζαγοράκη για κοινά εισητήρια. μετά εκμεταλλεύεσαι το γήπεδό σου. το λες nokia πχ. arena. πας στον αλεξόπουλο και του λες εντάξει δε θέλω να βοηθήσεις βάλε μέσα 2 συνεργεία και κάντο μου staples center. οργάνωσε την μπουτίκ μαζί με την ΠΑΕ. βγάλε ρετρό προιόντα, φανέλες, κάνε φιλικό για τον μπάνε, ζήτα βοήθεια από τον pedja για χορηγούς αμερικάνικων εταιρειών που εδρεύουν και στην ελλάδα, πες στον Praktorino να βγάλει ένα βιβλίο retro, Τον gordon ένα photoalbum, βγάλε ένα review της χρονιάς από τον olivares. μόλις πουλήσεις 5000 κομμάτια διαρκείας (αστείο νούμερο κατά τη γνώμη μου όταν κάνει 80 ευρώ το ένα) πας στη nova, πας σε χορηγούς και επαναδιαπραγματεύεσαι. ΠΑΟΚ είμαστε κύριοι και επιστρέψαμε. για να διαφημιστείτε, θα πλερώκετε. πάς στον μπεκρομέου, του λες του χρόνου θέλω wild card αν δεν πέσω. τέλος. ούτε μα ούτε μου. wild card για ευρωλίγκα. Μετά κράτα τον σούλη για 10 χρόνια και τον λάζαρο για άλλα 3 (θες έναν έλληνα ηγέτη πάντα). υπόλοιποι παίκτες? από ουγγρικό πρωτάθλημα και βουλγαρία ( o olivares να ναι καλά). παπάδες θα σου κάνουνε. έχεις 15 ελέυθερους έλληνες παίκτες στο 2-3. τους λες οτι εδώ είναι το καλύτερο μαγαζί πλέον και έρχονται οι 2. ε κλείνεις και με 1-2 κοινοτικούς στυλ vasilievic με μία 80αρα ο ένας και έχεις φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ με 1 μύριο, ικανό για 3αδα, που εντός θα παίζει μέσα με 7000 κόσμο (άντε να ξεμπερδέψουνε οι ομαδούλες τύπου ... πιπέρι). βγαίνω 5ος (και αποπληρώνω μέρος του χρεόυς μου)? στα παπάκια μου. έχω wild card για ευρωλίγκα... παράλογο???? δε νομίζω.
Palok αγορίνα μου κοντεύουμε να αρρωστήσουμε (και να γεράσουμε) λέγοντας τα ίδια πράγματα που σκέφτεται κάθε απλός ανθρώπινος νούς, τα οποία όμως δε πρόκειται να υλοποιηθούν ποτέ. Ξέρετε πόσες φορές έχω φτάσει σε σημείο να σκέφτομαι να συστήσουμε μια επιτροπή με σένα, τον Κώστα, τον Denis, τον Bane και τα άλλα παιδιά εδώ μέσα και να πάμε στην Πυλαία να τους πούμε τα αυτονόητα?

Στον Palok το είχα πεί, μέχρι και ολοκληρωμένο marketing plan έκατσα κι έκανα επί εποχής Δρόσου και προσπάθησα να το δώσω κάπου, αλλά βρήκα όλες τις πόρτες κλειστές και πλήρη αδιαφορία. Λες και προσπάθησα να τους φάω τη θέση ή λες και ζήτησα λεφτά. Πάρτο, διάβασέ το και πέτα το στην τελική! Το Μαρούσι χωρίς γήπεδο και με 200 άτομα κόσμο βρήκε κατευθείαν επιχειρηματία-επενδυτη, ο Ρούλης έχει καμιά 25αριά επιχειρηματίες που βάζουν φράγκα για να πληρωθούν στην ώρα τους τα περυσινά ανοίγματα και να μη ξεφτυλιστούν στη ΦΙΜΠΑ κι εμείς δε μπορούμε να μαζέψουμε 80 ψωροχιλιάρικα για να πληρώσουμε 2 παίχτες (εκ των οποίων ο ένας ήρθε για ένα μήνα!..)

Τι μας λέγανε δηλαδή για τον Ντελινινκάιτις ότι θα πληρωθεί με τα λεφτά που θα γλιτώσουμε από τον Μιλισάβλιεβιτς, άντε να γίνει και μια θυσία το πολύ 5.000? Πως τον παίρνεις αν δεν μπορείς να τον πληρώσεις? Ποιος ο ρόλος αυτών των 5 που μπήκαν μπροστά αν δε μπορούν να δώσουν ένα φράγκο για να μη φτάνουμε σε σημείο ΠΑΛΙ να γινόμαστε ρεζίλι πανευρωπαϊκώς? Έτσι μπαίνω κι εγώ μπροστά και βγαίνω φωτογραφίες.

Η Σάρισα μάζεψε 150.000 για πλάκα κι οι δικοί μας οι 5-6-7 πόσοι είναι δε μπορούν να βάλουν ο καθένας από 12 γαμωχιλιάρικα για να γλιτώσουμε τις προσφυγές? Τι σκατά κάνουν τότε? Ποιός ο ρόλος τους? Ο κυρ-Θανάσης, που έλεγε ο Oli, ότι υποτίθεται πως πρέπει να βοηθάει οικονομικά όταν είναι ανάγκη (μιας και είναι και άπλας) δε μπορεί να δώσει 80 γαμοχιλιάρικα για να μη μας τρέχουν στη ΦΙΜΠΑ?

Και κάτι τελευταίο και πιο σημαντικό ρε παιδιά (που τόσο καιρό που μιλάμε νιώθω πλέον σαν να σας ξέρω): Εσείς νομίζετε πως αν μαζευόμαστε 10.000 κόσμος κάθε μέρα επί μια βδομάδα έξω από το Παλατάκι (όπως τότε με τα συλλαλητήρια του Γαλακτερού) ζητώντας απαιτητικά να φύγουν από το μπάσκετ του ΠΑΟΚ όλα αυτά τα λαμόγια και τα ραμολιμέντα που λυμαίνονται τόσα χρόνια το σωματείο, δε θα φέρουμε αποτέλεσμα??? Αλλά από τη στιγμή που δεν ασχολείται και δεν αντιδράει κανείς, βρίσκουν και τα κάνουν και θα συνεχίσουν να τα κάνουν κι εμείς θα καθόμαστε από τους καναπέδες μας και θα κλαιγόμαστε από τα φόρουμ.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

palok έγραψε:Ο Αρης Καρακούσης είπε χαρακτηριστικά: Στόχος μας εξ' αρχής είναι η οικονομική εξυγίανση, αλλά αυτή από μόνη της δεν μπορεί να σταθεί χωρίς μια ανταγωνιστική ομάδα. Γι' αυτό θα προχωρήσουμε με μπάτζετ ενός εκατομμυρίου ευρώ, που θα περιλαμβάνει και τις αμοιβές των προπονητών".
olapaok.gr
Όπερ σημαίνει για όσους δεν γνωρίζουν ότι μετά από μπόλικο αγνό παρθένο μαλλί στη γλώσσα αρκετών το μπάτζετ για τη νέα χρονιά αφαιρούμενης της αμοιβής του Σούλη (130 χιλιάρικα) και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ (50 χιλιάρικα) ορίζεται στις 820.000 ευρώ . Βαθύτατα συγκινημένος και συλλήβδην (ακα Αντρέας) ξενερωμένος ξανακόβω την κορδέλα του θρεντακίου περί σχεδιασμού στο μετονομασμένο Μεταγραφές 2010-11 και καλώ τον έγκριτο Ανδαλουσιανό σκύλο να αφήσει τo figure 8 και να πιάσουμε το figure 820 ενώ σε σένα αφιερώνω το άσμα των αγαπημένων σου που μας στέλνει στον τρελογιατρό Dr.Robert.

[youtube]7RRMGxk_zcQ&feature=player_embedded[/youtube]
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Οκ...3 ολόκληρους ΠΑΟΚ δηλαδή κοστίζει στους ναυτόσπορους ο Σπανούλης...

Ποιο μάρκετινγκ ρε παιδιά...λες και μιλάμε για να πουλήσεις πάγο στους εσκιμώους ή χοιρινή μπριζόλα σε μουσουλμάνο...

απλά τους νοιάζει πιο πολύ η δικιά τους προβολή και το να κάνουν κουμάντο και, δεν λέω, ακόμα και από καλή πρόθεση και αγάπη για την ομάδα, να βαπτιστούν και αναδειχθούν ΑΥΤΟΙ οι σωτήρες του πολύπαθου μπασκετ του ΠΑΟΚ. Bollocks!

Ο Πάλοκ τα είπε πιο πριν...10 κινήσεις πρέπει να γίνουν

1) Δώσε όνομα στο γήπεδο
2) Κάνε θεαματική ομάδα έστω και με 18χρονα. Να έρχεται απλός κόσμος για το σόου, ένα χαλαρό απόγευμα και να βλέπει και δικά του παιδιά.
3) Milk your past. Φανέλες ρετρό, DVD με παλιούς αγώνες, φιλικά με Παρτίζαν.
4) Μίλα με τους Σέρβους. Γίνε το φυτώριό τους αφού δεν είσαι ισάξιος πια με αυτούς, ακολούθησε το μοντέλο τους
5) Το Μαρούσι βρήκε επενδυτή γιατί εκπροσωπεί μία πόλη. Συνεννοήσου με τοπικούς παράγοντες, μικρούς, πολύ μικρούς, δείξε οτι είσαι κομμάτι της κοινωνίας στην οποία ανήκεις, φέρε έτσι τον κόσμο πίσω αφού δεν μπορείς με το κύριο προϊόν σου.
6) Δώσε freebies για να φέρεις κόσμο στο γήπεδο( = καλύτερες διαφημίσεις, καλύτερα τηλεοπτικά). Κληρώσεις στα ημίχρονα, μαζορέτες (μην ακούσω για κόστος, δεν υπάρχουν 8-12 κοριτσάκια που θέλουν να τα δουν να χορεύουν και να διαφημιστεί και η σχολή τους τσάμπα??), τσάμπα διαρκείας σε σχολεία, μπόμπιρες κάτω των π.χ. 12 κλπ, κοινώς κάνε τον κόσμο να έρχεται για το χαβαλέ, όχι για τον αγωνιστικό στόχο.
7) Εκμεταλλεύσου το γήπεδο για οτιδήποτε μπορείς
8)Βάλε μπροστά αναγνωρίσιμες φιγούρες, έστω και για το θεαθήναι.
9)Μπουτίκ, ονλαιν και οφλαιν.
10) Επικοινωνιακό...ο κόσμος έχει μπουχτίσει να ακούει για νέες προσπάθειες, εξυγίανση, παλατάκι (το σιχαίνομαι αυτό το όνομα), ιστορία του ΠΑΟΚ κλπ, τους έχει σιχαθεί όλους! Μην μιλάτε άλλο!Μην ζητάτε τη βοήθεια του κόσμου. Φτιάξε το προϊόν σου και ο κόσμος θα έρθει. Ο ανταγωνιστής δεν είναι ο γαύρος και ο βάζελος. Είναι το να πάει η παρέα των 16χρονων το Σάββατο απόγευμα σινεμά, για καφέ, για μπιλιάρδο ή Πυλαία.
10+1) Δεν είσαι μπασκετικός ΠΑΟΚ, εισαι ΠΑΟΚ, οπότε εκμεταλλεύσου τα πιο μεγάλα αδέρφια σου. Συνεργασία με την ΠΑΕ σε οτιδήποτε γίνεται. Δωρεάν διαρκείας ή με 50% σε όσους έχουν διαρκείας μπάλα. Σύνδεσε το μπασκετ με τη μπαλα για να γεννήσεις συναισθηματικά ερίσματα και να γεμίσεις τις άδειες θέσεις του γηπέδου σου έστω και δωρεάν (sunk cost είναι έτσι και αλλιώς).

Και τόσες άλλες ιδέες...τις οποίες επιτέλους ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ!
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Mαζί σας!!!

Υπάρχει διάχυτη μία φήμη ότι ο ρούλης προσανατολίζεται σε αγορά ενός πιτσιρικά της ομάδας μας, εκμεταλλευόμενος το χαμηλό μπάι άουτ.. Προειδοποίηση μην υπάρξει νέα περίπτωση Μανωλόπουλου (ιδίως σε πλήρως ανταγωνιστική ομάδα), γιατί σκυλιά που σας έφαγαν!!
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

bane1980 έγραψε:Οκ...3 ολόκληρους ΠΑΟΚ δηλαδή κοστίζει στους ναυτόσπορους ο Σπανούλης...

Ποιο μάρκετινγκ ρε παιδιά...λες και μιλάμε για να πουλήσεις πάγο στους εσκιμώους ή χοιρινή μπριζόλα σε μουσουλμάνο...

απλά τους νοιάζει πιο πολύ η δικιά τους προβολή και το να κάνουν κουμάντο και, δεν λέω, ακόμα και από καλή πρόθεση και αγάπη για την ομάδα, να βαπτιστούν και αναδειχθούν ΑΥΤΟΙ οι σωτήρες του πολύπαθου μπασκετ του ΠΑΟΚ. Bollocks!

Ο Πάλοκ τα είπε πιο πριν...10 κινήσεις πρέπει να γίνουν

1) Δώσε όνομα στο γήπεδο
2) Κάνε θεαματική ομάδα έστω και με 18χρονα. Να έρχεται απλός κόσμος για το σόου, ένα χαλαρό απόγευμα και να βλέπει και δικά του παιδιά.
3) Milk your past. Φανέλες ρετρό, DVD με παλιούς αγώνες, φιλικά με Παρτίζαν.
4) Μίλα με τους Σέρβους. Γίνε το φυτώριό τους αφού δεν είσαι ισάξιος πια με αυτούς, ακολούθησε το μοντέλο τους
5) Το Μαρούσι βρήκε επενδυτή γιατί εκπροσωπεί μία πόλη. Συνεννοήσου με τοπικούς παράγοντες, μικρούς, πολύ μικρούς, δείξε οτι είσαι κομμάτι της κοινωνίας στην οποία ανήκεις, φέρε έτσι τον κόσμο πίσω αφού δεν μπορείς με το κύριο προϊόν σου.
6) Δώσε freebies για να φέρεις κόσμο στο γήπεδο( = καλύτερες διαφημίσεις, καλύτερα τηλεοπτικά). Κληρώσεις στα ημίχρονα, μαζορέτες (μην ακούσω για κόστος, δεν υπάρχουν 8-12 κοριτσάκια που θέλουν να τα δουν να χορεύουν και να διαφημιστεί και η σχολή τους τσάμπα??), τσάμπα διαρκείας σε σχολεία, μπόμπιρες κάτω των π.χ. 12 κλπ, κοινώς κάνε τον κόσμο να έρχεται για το χαβαλέ, όχι για τον αγωνιστικό στόχο.
7) Εκμεταλλεύσου το γήπεδο για οτιδήποτε μπορείς
8)Βάλε μπροστά αναγνωρίσιμες φιγούρες, έστω και για το θεαθήναι.
9)Μπουτίκ, ονλαιν και οφλαιν.
10) Επικοινωνιακό...ο κόσμος έχει μπουχτίσει να ακούει για νέες προσπάθειες, εξυγίανση, παλατάκι (το σιχαίνομαι αυτό το όνομα), ιστορία του ΠΑΟΚ κλπ, τους έχει σιχαθεί όλους! Μην μιλάτε άλλο!Μην ζητάτε τη βοήθεια του κόσμου. Φτιάξε το προϊόν σου και ο κόσμος θα έρθει. Ο ανταγωνιστής δεν είναι ο γαύρος και ο βάζελος. Είναι το να πάει η παρέα των 16χρονων το Σάββατο απόγευμα σινεμά, για καφέ, για μπιλιάρδο ή Πυλαία.
10+1) Δεν είσαι μπασκετικός ΠΑΟΚ, εισαι ΠΑΟΚ, οπότε εκμεταλλεύσου τα πιο μεγάλα αδέρφια σου. Συνεργασία με την ΠΑΕ σε οτιδήποτε γίνεται. Δωρεάν διαρκείας ή με 50% σε όσους έχουν διαρκείας μπάλα. Σύνδεσε το μπασκετ με τη μπαλα για να γεννήσεις συναισθηματικά ερίσματα και να γεμίσεις τις άδειες θέσεις του γηπέδου σου έστω και δωρεάν (sunk cost είναι έτσι και αλλιώς).

Και τόσες άλλες ιδέες...τις οποίες επιτέλους ΚΑΝΤΕ ΠΡΑΞΗ! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΘΕΙ!
+1000000
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

τυπώστε το και δώστε το στον Ματζικ, τον Σούλη, την όποια Διοίκηση.\
ειδικά οι Διοικητικοί, πρώτα να το διαβάσουν φωναχτά στο επόμενο συμβούλιο, και μετά να πουν τα δικά τους.\
μέσα από αυτό ο κόσμος μίλησε.
ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΧΑΣΟΥΝ - ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ.
και αν καταστραφεί η ομάδα, ο κόσμος δεν θα το ξεχάσει.\ Δείτε τον πούστη προδότη *** Παναγιώτη που δεν πατάει προς τα δω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”