4 από τη Λιβαδειά.., να τρωνε 3 απο την τριπολη 3 απο τον Ατρομητο, και 3 απο την Λεβαδεια.

4 από τη Λιβαδειά.., να τρωνε 3 απο την τριπολη 3 απο τον Ατρομητο, και 3 απο την Λεβαδεια.
Ναι, χαλασε και το μοτιβοgika έγραψε:4 από τη Λιβαδειά.., να τρωνε 3 απο την τριπολη 3 απο τον Ατρομητο, και 3 απο την Λεβαδεια.
Ποιον Μέσι; Αυτό το καδρόνι που ούτε ένα πέναλτυ δεν μπορεί να βάλει και καταδικάζει την ομάδα του;stephanos έγραψε: Μακάρι να τον πουλήσουμε με ένα εκατομμύριο, να ησυχάσει κι αυτός, να ησυχάσουμε κι εμείς και στην θέση του να πάρουμε τον Μέσι.
Αυτό είναι αλήθεια.ronaldo έγραψε:στην κακη αποδοση του φωτάκη παίζει ρόλο αυτό που έχω ξαναπεί νομίζω
ότι δεν είναι εύκολη η θέση του εξτρέμ να την παίξει ο καθε παίχτης είναι πολύ ειδική θέση
πριν δύο χρόνια με σάντος δεν μου άρεζε καθόλου ο φωτάκης που έπαιζε στην γραμμή και το έγραφα και εδώ μέσα συνέχεια
όταν γύρισε στα χαφ έχει κάνει πολύ καλύτερα παιχνίδια και προσέφερε
δηλαδή κάποιοι παίχτες δεν το έχουν να παίξουν εξτρέμ και αδικούνται όταν χρησιμοποιούνται εκεί
και ο φωτάκης και ο σαλπιγγίδης και ο λίνο δεν μπορούν να την παίξουν την θέση
+1926stephanos έγραψε:Έπαιξε σε τέσσερις (!) διαφορετικές θέσεις. Ως δεξί χαφ είχε την τάση να συγκλίνει, μπερδεύοντας και τα υπόλοιπα χαφ. Ως δεκάρι ήταν θετικός, ως αμυντικό χαφ μέτριος και ως δεξί μπακ αρνητικός.
Σίγουρα δεν ήταν ο χειρότερος χθες και θα απορούσα γιατί τα ακούει πάντα αυτός (και άλλοι δυο-τρεις), αν δεν το είχα συνηθίσει.
Μακάρι να τον πουλήσουμε με ένα εκατομμύριο, να ησυχάσει κι αυτός, να ησυχάσουμε κι εμείς και στην θέση του να πάρουμε τον Μέσι.