Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)
Re: TransferManiac
Ειχαμε ενδιαφερθει για αυτον???(Μπλανκο)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Rizla την Τρί 09 Ιουν 2009, 19:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δηλαδήκαλύτερα να περιμένουμε να ανακοινωθεί γιατί αν ψάχνουμε τον κατάλογο για τους παίκτες που δείξαμε ενδιαφέρον σωθήκαμεkokout έγραψε:Βασικα σας εβαλα στο σωστο δρομο...!!Δεν παιζει με την καμια να ερθει ο βλακας στον ΠΑΟΚ μας!
Αλλο ΠΑΙΚΤΑΚΙ απο ελληνικη ομαδα!ειχαμε ενδιαφερθει και περσυ δεν εκατσε.Μου ειπε ο ιδιος(ειναι γνωστος μου)οτι εχει συμφωνησει

Μας είχε προταθεί αλλά τότε είχαμε ήδη γεμίσει στις θέσεις που παίζει ο λόλο οπότε δεν προχώρησε και κατέληξε στον Νιόνιο ο παίκτηςRizla έγραψε:Ειχαμε ενδιαφερθει για αυτον???
Χαχαχα όχι αδερφέ , αλλα αφου δε μας λεει ειπα να πω τη μαλακια μου!Rizla έγραψε:Ειχαμε ενδιαφερθει για αυτον???(Μπλανκο)
φιλε μου kokout μηπως εννοεις κανακουδη?Νομιζω οτι απο ΠΑΟΚ ξεκινησε.Και ειναι σε θεση που ψαχνουμε αλλα δεν θυμαμε να ενδιαφερθηκαμε περισυ
- khaledfreepaok
αυτο ηθελα να πω.η κανας σε στυλ φωτακη που εχει ψιλοαγνωστο ιστορικο και δεν τον θυμομαστε
Το "αστέρι" δεν του πηγε καθόλου ασχημα!!
Ουτε η βασσιλισα που εκθρονιστηκε πριν πολυ πολυ καιρο
Ουτε η βασσιλισα που εκθρονιστηκε πριν πολυ πολυ καιρο
- indian chief
Άρα ο παίκτης που ψάχνουμε είναι ο Κανακούδης
Το αστέρι είναι ο Αστέρας Τρίπολης και η βασίλισσα η Βέροια(έχει περάσει και από τις 2 ομάδες)
Μάλλον ο γρίφος λύθηκε
Το αστέρι είναι ο Αστέρας Τρίπολης και η βασίλισσα η Βέροια(έχει περάσει και από τις 2 ομάδες)
Μάλλον ο γρίφος λύθηκε