Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Σε ποια περιοχή θέλετε να χτιστεί το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ;

Στην Τούμπα;
781
52%
Στην Πυλαία;
366
24%
Στο Στρατόπεδο Καρατάσιου;
227
15%
Στη Νέα Μεσσήμβρια;
54
4%
Κάπου αλλού;
67
4%

Σύνολο ψήφων: 1495

Άβαταρ μέλους
Makis4444

Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ όνειρο ή στόχος; Σκέψεις - ενδεχόμενα ..

Δημοσίευση από Makis4444 »

Το θεμα ειναι πολυ απλο......Το Καραισκακη εχει 33.000 θεσεις και 6.000 τ.μ. εμπορικους χωρους.........Ειναι η δεν ειναι στολιδι???????Ενα γηπεδο 38.000 θεσεων με 9.000 τ.μ. εμπορικους χωρους στην Τουμπα γιατι δεν κανει σε καποιους??????
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Πέμ 09 Σεπ 2010, 11:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Billy4 έγραψε:Gika η σύγκριση Μπάσκετ-Ποδοσφαίρου είναι άτοπη. Σύνολο τα γήπεδα μπάσκετ δεν μαζεύουν όσο κόσμο μαζεύει η Τούμπα κάθε Κυριακή.Κι εγώ μαζί σου είμαι, γήπεδο πρώτα στην Τούμπα. Αλλά ανάμεσα στο Καινούριο γήπεδο εκτός, ή αυτό που έχουμε στην Τούμπα θα αναγκαστώ να διαλέξω το καινούριο εκτός.
Σύγκρινε ποσοστά, όχι αριθμό εφήβων....

Και να σε πω κάτι; Πόσο κόσμο είχαμε όταν παίζαμε στο παλέ και πόσο έχουμε τώρα;;; ;) Πώς γέμιζε τότε το γήπεδο και πως γεμίζει τώρα...;
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Τι ομάδα είχες τότε και που ήταν το μπάσκετ τότε και που είναι τώρα?
Makis4444 έγραψε:Το θεμα ειναι πολυ απλο......Το Καραισκακη εχει 33.000 θεσεις,6.000 τ.μ. εμπορικους χωρους.........Ειναι η δεν ειναι στολιδι???????Εμας ενα γηπεδο 38.000 θεσεων με 9.000 τ.μ. εμπορικους χωρους στην Τουμπα γιατι μας χαλαει??????
Καθόλου δε μας χαλάει. Αν γίνεται εννοείται 100% Τούμπα.
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Billy4 έγραψε:Εγώ στην Κατερίνη έγινα ΠΑΟΚτσής γιατί είχα το γήπεδο απέναντι?
Ισχυει αυτο... Εγω μενω Χαριλαου... με τις ακαδημιες μας διπλα, τωρα καταλαβα γιατι εγινα πραγματικα ΠΑΟΚ!! :opaokara:

υ.γ. γιατι χαλιεστε αδικα σε κουβεντες χωρις μια (ΕΣΤΩ) σοβαρη μελετη?? :roll:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

moican4 έγραψε:
Γκικα , ειλικρινα δηλ δεν θα φτιαξουμε νεο γηπεδο επειδη δεν θα υπαρχουν λεοφωρεια..?
Ποιος στο ειπε εσενα αυτο.? Ποιους εφηβους ρε ..Τι λετε ..? Ειστε σοβαροι? Στο παλατακι δηλ δεν πανε εφηβοι ?

Τοτε επειδη μενω δυτικα ,εγω δεν θελω γηπεδο ανατολικα για να μην καιω βενζινη..!!!

Ελατε ρεεε ..
Είμαι τελείως αντίθετος στο να γίνει γήπεδο εκτός πόλης.

ναι, γιατί θα είναι καταστροφή να κάνεις γήπεδο κάπου όπου δεν μπορεί να πάει μεγάλη μάζα των οπαδών σου.

Εγώ προτιμώ ανταλλαγή της έκτασης της Πυλαίας ή του Καρατάσιου, με το οικόπεδο της Τούμπας.

Πρώτα να χτιστεί το καινούργιο γήπεδο αλλού (όσο εμείς θα παίζουμε ακόμα στην Τούμπα), και μετά αφού έχει ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ το νέο μας γήπεδο ας γίνει το παλιό κάποιο μουσείο κτλ.

Σαν δεύτερη επιλογή έχω το να γίνει γήπεδο στη Τούμπα γιατί θα μείνουμε για πολύ καιρό χωρίς γήπεδο. Αν κι όλας φάει κανα σκάλωμα η διαδικασία, μας τέλειωσαν...
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

novito έγραψε:υ.γ. γιατι χαλιεστε αδικα σε κουβεντες χωρις μια (ΕΣΤΩ) σοβαρη μελετη?? :roll:
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ότι εγώ έχω δίκιο... :lol:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Εχει γινει μελετη επι Τζον Γου......
giapas

Δημοσίευση από giapas »

o gikas , αν και σε πρώτη ματιά το επιχείρημά του είναι αστείο - παιδικό , έχει κάποιο δίκιο.

Ο πιτσιρικάς , αν δεν υπάρχει εύκολη πρόσβαση ( με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ΟΧΙ με ΙΧ ) , είναι δύκολο να πάει γήπεδο.
Βέβαια δε συμφωνώ ότι "θα παραδοθεί" η πόλη στους άλλους και τέτοια.
Αλλά θα είναι κακό να μη σκεφτούμε και τους μικρούς που λαχταράνε να δούνε ΠΑΟΚ και δεν έχουν αυτοκίνητα-μηχανάκια-κλπ.

Όλα πρέπει να ληφθούν υπόψιν
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Γιατί, αποκλειεται να φτιαχτεί σε μέρος οπου θα υπαρχει προσβαση με τα λεωφορεια της γραμμης;
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Δε το φερνετε εκει που ειναι το σαπιο μηλο που με βολευει αφανταστα...?? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Ρε μαγκες,θα γινει το μετρο και η σταση θα ειναι διπλα στο γηπεδο ουσιαστικα!!!!!!!!Ειναι αστειο να συζητιεται το θεμα της προσβασης......
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ε ρε κολλημα Μακη με το μετρο... Εχεις ψυλλιαστει οτι παει για το 2020 και αν?? Ώσπου να φτάσει Πυλαία (καλή ώρα) το μετρό, θα μιλανε για νεο γηπεδο πάλι.... ;)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ακριβως Μακη...Σιγα την προσβαση και σιγα την πόλη δηλαδη, συγνώμη κιόλας! Πιο γρήγορα πας Θεσσαλονικη-Κατερινη, από ότι να πας Μενίδι-Πειραια για να δεις τον γαυρο ας πουμε!
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

novito έγραψε:Ε ρε κολλημα Μακη με το μετρο... Εχεις ψυλλιαστει οτι παει για το 2020 και αν?? Ώσπου να φτάσει Πυλαία (καλή ώρα) το μετρό, θα μιλανε για νεο γηπεδο πάλι.... ;)
Ντάξει ας καθοριστούν οι γραμμές και βάζουμε τα κίτρινα ποντίκια να σκάψουν.... :D

Πέρα από την πλάκα, όπου γίνει πρέπει να έχει μακροπρόθεσμο σχεδιασμό το γήπεδο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Πέμ 09 Σεπ 2010, 11:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

novito έγραψε:Ε ρε κολλημα Μακη με το μετρο... Εχεις ψυλλιαστει οτι παει για το 2020 και αν?? Ώσπου να φτάσει Πυλαία (καλή ώρα) το μετρό, θα μιλανε για νεο γηπεδο πάλι.... ;)
Ρε συ,για 60 χρονια θα ειναι το νεο γηπεδο.......Και το 2020 να γινει το μετρο μια χαρα ειναι......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”