Ο ΑποστόληςAye4 έγραψε:ΤΗΝΟ ΚΑΝΕΙΣ
προτάσεις, συμβουλές, οδηγίες, παραλιες, φαγητό κλπ για Τήνο ευπρόσδεκτες. Λέμε για διαμονή σε οικισμό εκτός Χώρας.
Διακοπές
-
Re: Διακοπές
Αποστολή φέτος θα έρθω προς το τέλος Αυγούστου. Θα είσαι ακόμα?ΑποστόληςΑ έγραψε:Ου παντός πλειν εις Τήνον.
Λίγοι και καλοί πάμε.
- ΑποστόληςΑ
BlackFriday έγραψε:Ο ΑποστόληςAye4 έγραψε:ΤΗΝΟ ΚΑΝΕΙΣ
προτάσεις, συμβουλές, οδηγίες, παραλιες, φαγητό κλπ για Τήνο ευπρόσδεκτες. Λέμε για διαμονή σε οικισμό εκτός Χώρας.

- ΑποστόληςΑ
Γιάννη δεν ξέρω πότε θα πάρω άδεια. Σίγουρα μέσα στον Αύγουστο, αλλά το πότε ακριβώς δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως όλα τα ΣΚ Ιουλίου και Αυγούστου θα είμαι Τήνο.Kap έγραψε:Αποστολή φέτος θα έρθω προς το τέλος Αυγούστου. Θα είσαι ακόμα?
- ΑποστόληςΑ
Μην με ρωτάτε για δωμάτια και ξενοδοχεία, γιατί επειδή έχω σπίτι στην Τήνο δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου.
Όχι διαμονη αδελφέ. κλείσαμε. Από εκεί και πέρα λέμεΑποστόληςΑ έγραψε:Μην με ρωτάτε για δωμάτια και ξενοδοχεία, γιατί επειδή έχω σπίτι στην Τήνο δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Άρα έχεις δωμάτιαΑποστόληςΑ έγραψε:Μην με ρωτάτε για δωμάτια και ξενοδοχεία, γιατί επειδή έχω σπίτι στην Τήνο δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου.
ναι... για παραλίες, φαγητό και αλλα ωραία ρωτώΜαυρο Χιονι έγραψε:Άρα έχεις δωμάτιαΑποστόληςΑ έγραψε:Μην με ρωτάτε για δωμάτια και ξενοδοχεία, γιατί επειδή έχω σπίτι στην Τήνο δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου.
Ποσες μερες Aye ασε τον αποστολη δεν ξερει αυτος...Παραλιες σιγουρα στη παχια αμμο,μετα θα ελεγα στη νοτια πλευρα Καλυβια και Αγιο Ρωμανο και βορεια Κολυμπυθρα και Ροχαρη.Φαγητο σιγουρα στο dough and saker (ιταλικο με φρεσκα ζυμαρικα) στον Πυργο που ετσι και αλλιως θα πας για βολτα.Φοβερα μεζεδοπωλεια το Τριανταρακι στον Τριανταρο και η Σβουρα στη Κωμη.Καλο εστιατοριο το ''Σαν το αλατι'' στον Αγιο Φωκα και ο Μαραθιας (αυτο ειναι λιγο πιασοκολε), οπως καλο και πιασοκολε ειναι και το Θαλασσακι στα Ιστερνια. Για ψητα καλο ειναι το μπε στον Αρναδο και για ψαρι η αγκυρα στη χωρα και ο Ταρσανας.Απο χωρια σιγουρα μια βολτα Πυργο,σιγουρα στον Βωλαξ,Τριανταρο και Δυο Χωρια,Καρδιανη και Ιστερνια.
Α ναι οπως και δηποτε θα πας και για πρωινο στο Κροκ Μεσιε στον Κροκο μια μερα που θα το συνδιασεις ισως με μπανιο στην Κολυμπηθρα και μετα φαγητο στη Σβουρα.Οι ντοπιοι αγαπουν και την Δροσια στο Κτικαδος και το Κατωι στο Σμαρδακιτο,ωραιο μερος το τελευταιο αλλα φαγητο λιγα πραγματα.
Θυμάμαι μια ταβέρνα στον Κτικάδο, αυτή που έχει θέα, όχι η άλλη πιο μέσα. Επίσης η πλατεία με τον πλάτανο στον Πύργο, αλλά όταν δεν πλακώνουν τα πούλμαν - ρώτα τους γνώστες εδώ για ωράρια ηρεμίας.
Φαγητο εχει απειρες επιλογες,ισως το καλυτερο φαγητο στις κυκλαδες,πχ ξεχασα τον Ντινο στον ορμο γιαννακη και την αετοφωλια,την Τερεζα που ειναι καφενειο ταβερνα.
Θα σε πάρω τηλέφωνο όπως και ναχει. Αν είναι και ο Δημήτρης να τα πούμεΑποστόληςΑ έγραψε:Γιάννη δεν ξέρω πότε θα πάρω άδεια. Σίγουρα μέσα στον Αύγουστο, αλλά το πότε ακριβώς δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως όλα τα ΣΚ Ιουλίου και Αυγούστου θα είμαι Τήνο.Kap έγραψε:Αποστολή φέτος θα έρθω προς το τέλος Αυγούστου. Θα είσαι ακόμα?
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά από ότι καταλάβατε δωμάτια ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ υπάρχουν πολλά στην Τήνο!
Χάχαχαχα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χάχαχαχα...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ευχαριστώ πολύ ...κάνα 10ημερο υπολιγιζωjoshua έγραψε:Ποσες μερες Aye ασε τον αποστολη δεν ξερει αυτος...Παραλιες σιγουρα στη παχια αμμο,μετα θα ελεγα στη νοτια πλευρα Καλυβια και Αγιο Ρωμανο και βορεια Κολυμπυθρα και Ροχαρη.Φαγητο σιγουρα στο dough and saker (ιταλικο με φρεσκα ζυμαρικα) στον Πυργο που ετσι και αλλιως θα πας για βολτα.Φοβερα μεζεδοπωλεια το Τριανταρακι στον Τριανταρο και η Σβουρα στη Κωμη.Καλο εστιατοριο το ''Σαν το αλατι'' στον Αγιο Φωκα και ο Μαραθιας (αυτο ειναι λιγο πιασοκολε), οπως καλο και πιασοκολε ειναι και το Θαλασσακι στα Ιστερνια. Για ψητα καλο ειναι το μπε στον Αρναδο και για ψαρι η αγκυρα στη χωρα και ο Ταρσανας.Απο χωρια σιγουρα μια βολτα Πυργο,σιγουρα στον Βωλαξ,Τριανταρο και Δυο Χωρια,Καρδιανη και Ιστερνια.