Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
BlackFriday

Re: Διακοπές

Δημοσίευση από BlackFriday »

Aye4 έγραψε:ΤΗΝΟ ΚΑΝΕΙΣ
προτάσεις, συμβουλές, οδηγίες, παραλιες, φαγητό κλπ για Τήνο ευπρόσδεκτες. Λέμε για διαμονή σε οικισμό εκτός Χώρας.
Ο Αποστόλης
Kap

Δημοσίευση από Kap »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ου παντός πλειν εις Τήνον.
Λίγοι και καλοί πάμε.
Αποστολή φέτος θα έρθω προς το τέλος Αυγούστου. Θα είσαι ακόμα?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

BlackFriday έγραψε:
Aye4 έγραψε:ΤΗΝΟ ΚΑΝΕΙΣ
προτάσεις, συμβουλές, οδηγίες, παραλιες, φαγητό κλπ για Τήνο ευπρόσδεκτες. Λέμε για διαμονή σε οικισμό εκτός Χώρας.
Ο Αποστόλης
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Kap έγραψε:Αποστολή φέτος θα έρθω προς το τέλος Αυγούστου. Θα είσαι ακόμα?
Γιάννη δεν ξέρω πότε θα πάρω άδεια. Σίγουρα μέσα στον Αύγουστο, αλλά το πότε ακριβώς δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως όλα τα ΣΚ Ιουλίου και Αυγούστου θα είμαι Τήνο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Μην με ρωτάτε για δωμάτια και ξενοδοχεία, γιατί επειδή έχω σπίτι στην Τήνο δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μην με ρωτάτε για δωμάτια και ξενοδοχεία, γιατί επειδή έχω σπίτι στην Τήνο δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου.
Όχι διαμονη αδελφέ. κλείσαμε. Από εκεί και πέρα λέμε
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Μην με ρωτάτε για δωμάτια και ξενοδοχεία, γιατί επειδή έχω σπίτι στην Τήνο δεν τα χρησιμοποιώ καθόλου.
Άρα έχεις δωμάτια
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:
Άρα έχεις δωμάτια
ναι... για παραλίες, φαγητό και αλλα ωραία ρωτώ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποσες μερες Aye ασε τον αποστολη δεν ξερει αυτος...Παραλιες σιγουρα στη παχια αμμο,μετα θα ελεγα στη νοτια πλευρα Καλυβια και Αγιο Ρωμανο και βορεια Κολυμπυθρα και Ροχαρη.Φαγητο σιγουρα στο dough and saker (ιταλικο με φρεσκα ζυμαρικα) στον Πυργο που ετσι και αλλιως θα πας για βολτα.Φοβερα μεζεδοπωλεια το Τριανταρακι στον Τριανταρο και η Σβουρα στη Κωμη.Καλο εστιατοριο το ''Σαν το αλατι'' στον Αγιο Φωκα και ο Μαραθιας (αυτο ειναι λιγο πιασοκολε), οπως καλο και πιασοκολε ειναι και το Θαλασσακι στα Ιστερνια. Για ψητα καλο ειναι το μπε στον Αρναδο και για ψαρι η αγκυρα στη χωρα και ο Ταρσανας.Απο χωρια σιγουρα μια βολτα Πυργο,σιγουρα στον Βωλαξ,Τριανταρο και Δυο Χωρια,Καρδιανη και Ιστερνια.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Α ναι οπως και δηποτε θα πας και για πρωινο στο Κροκ Μεσιε στον Κροκο μια μερα που θα το συνδιασεις ισως με μπανιο στην Κολυμπηθρα και μετα φαγητο στη Σβουρα.Οι ντοπιοι αγαπουν και την Δροσια στο Κτικαδος και το Κατωι στο Σμαρδακιτο,ωραιο μερος το τελευταιο αλλα φαγητο λιγα πραγματα.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Θυμάμαι μια ταβέρνα στον Κτικάδο, αυτή που έχει θέα, όχι η άλλη πιο μέσα. Επίσης η πλατεία με τον πλάτανο στον Πύργο, αλλά όταν δεν πλακώνουν τα πούλμαν - ρώτα τους γνώστες εδώ για ωράρια ηρεμίας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φαγητο εχει απειρες επιλογες,ισως το καλυτερο φαγητο στις κυκλαδες,πχ ξεχασα τον Ντινο στον ορμο γιαννακη και την αετοφωλια,την Τερεζα που ειναι καφενειο ταβερνα.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Kap έγραψε:Αποστολή φέτος θα έρθω προς το τέλος Αυγούστου. Θα είσαι ακόμα?
Γιάννη δεν ξέρω πότε θα πάρω άδεια. Σίγουρα μέσα στον Αύγουστο, αλλά το πότε ακριβώς δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως όλα τα ΣΚ Ιουλίου και Αυγούστου θα είμαι Τήνο.
Θα σε πάρω τηλέφωνο όπως και ναχει. Αν είναι και ο Δημήτρης να τα πούμε
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Παιδιά από ότι καταλάβατε δωμάτια ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ υπάρχουν πολλά στην Τήνο!

Χάχαχαχα...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

joshua έγραψε:Ποσες μερες Aye ασε τον αποστολη δεν ξερει αυτος...Παραλιες σιγουρα στη παχια αμμο,μετα θα ελεγα στη νοτια πλευρα Καλυβια και Αγιο Ρωμανο και βορεια Κολυμπυθρα και Ροχαρη.Φαγητο σιγουρα στο dough and saker (ιταλικο με φρεσκα ζυμαρικα) στον Πυργο που ετσι και αλλιως θα πας για βολτα.Φοβερα μεζεδοπωλεια το Τριανταρακι στον Τριανταρο και η Σβουρα στη Κωμη.Καλο εστιατοριο το ''Σαν το αλατι'' στον Αγιο Φωκα και ο Μαραθιας (αυτο ειναι λιγο πιασοκολε), οπως καλο και πιασοκολε ειναι και το Θαλασσακι στα Ιστερνια. Για ψητα καλο ειναι το μπε στον Αρναδο και για ψαρι η αγκυρα στη χωρα και ο Ταρσανας.Απο χωρια σιγουρα μια βολτα Πυργο,σιγουρα στον Βωλαξ,Τριανταρο και Δυο Χωρια,Καρδιανη και Ιστερνια.
ευχαριστώ πολύ ...κάνα 10ημερο υπολιγιζω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”