FIFA World Cup 2026

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
black death

Re: Αργεντινή - Ελβετία

Δημοσίευση από black death »

elvetos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 06:21 Σιχαμερά μιάσματα.
Αργεντινή, πού κάποτε μας μάγεψες ποδοσφαιρικά, έχεις καταφέρει να γίνεις ο κολόγαυρος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.
Πάντως τέτοια βουτα ουτε ο στελαρας ο γιαννακοπουλος δεν έκανε.
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Re: FIFA World Cup 2026

Δημοσίευση από Shivaspace »

μήπως αντί για elvetos είσαι αιγύπτιος?
δες το έτσι , ότι όλοι αυτοί με κόκκινα μπλουζάκια είναι τώρα τάβλα..είναι ένας τρόπος κι αυτός!

black death....και η πρώτη κίτρινη ήταν αυστηρή, για μένα ανύπαρκτη,
αμέσως μετά για τράβηγμα, λαβή από αργεντίνο..απλό φάουλ

και πάνω στον εμπολό στοχευμένη, που είναι η μισή ελβετία
αμέσως μετά απ το 1-1 που κοιτούσαν έντρομοι οι αργεντίνοι όχι τόσο για το γκόλ, όσο γιατί το γήπεδο είχε μπατάρει ήδη κανα 20λεπτο..

είχε και μετά φάσεις για κίτρινες και απο τους δύο..ούτε που ξανασχολήθηκε το βαρ, έβγαζε από μόνος του ο διαιτητής κάτι κίτρινες της πλάκας

χωρίς να έχω καμια κάψα για την ελβετία..
πως να το κάνουμε το αγγλία - αργεντινή θα έχει άλλη φάση, όχι όμως μ αυτόν τον τρόπο..
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Καθαρή δεύτερη κίτρινη ίσον κόκκινη. Βαρ ξεβαρ γι'αυτό φτιάχτηκε. Σε κανένα ματς η Αργεντινή δεν ευνοήθηκε ώστε να έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος. Τα σπόρια τα παίρνει ξεκάθαρα. Μάλλον δεν βλέπατε παλιά Ολυμπιακό.
These users thanked the author shogoon for the post:
Ριαν_Καπαγιαννιδης
Άβαταρ μέλους
Shivaspace

Δημοσίευση από Shivaspace »

στην Τούμπα χλωμό να τελείωνε τέτοιο ματς..ακόμη και με τον γαύρο στα καλά του
Άβαταρ μέλους
shogoon

Δημοσίευση από shogoon »

Οπότε η σημερινή σφαγή είναι μεγαλύτερη απο την ανατροπή του Μακ που δεν δόθηκε τίποτα και το ματς έληξε. Τεσπά απόψεις είναι σεβαστές. Πάμε για το Αγγλία Αργεντινή 5-0.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

4 προημιτελικοί. Όλοι ήταν μια πρώην κάτοχος εναντίον Σταχτοπούτας. Και στα 4 πέρασε η πρώην κάτοχος. Έχω βαρεθεί είμαι 52 χρονών και οι μόνες ομάδες που έχω δει να παίρνουν Μουντιάλ για πρώτη φορά είναι η Γαλλία και η Ισπανία και αυτές αφού έχουν γίνει υπερδυνάμεις... Μια φορά ρε γαμώτη να γίνει μια έκπληξη μια ρε σεις....
black death

Shivaspace έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 07:10 στην Τούμπα χλωμό να τελείωνε τέτοιο ματς..ακόμη και με τον γαύρο στα καλά του
Να θεωρησω οτι δεν εχεις προλαβει τις καλες σφαγες;
Πραγματικά απορώ ρε παιδιά ωρες ώρες.
Εγω προσωπικά ντρέπομαι παίχτες γενικά και ακομα περισσότερο παίχτες του ΠΑΟΚ να βουτανε σαν τον εμπολο. Μα μου ξεμου, το αφηνω εκεί. Ας πρόσεχε και μακάρι να το ξαναδούμε σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Έχουμε φτασει να θεωρουμε αυτα τα καραγκιοζιλικια μέρος του παιχνιδιού.
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Πρακτικά με τον νέο κανονισμό για παρέμβαση του VAR για Mistaken Identity τόσο ο VARίστας όσο και ο διαιτητής δεν θα μπορούσαν να κάνουν κάτι διαφορετικό. Η Ελβετία στάθηκε πολύ άτυχη εκεί σε βαθμό που αξίζει να επαναξιολογηθεί ο νέος κανονισμός. Ο κανονισμός πάντως εφαρμόστηκε σωστά. Πρακτικά εάν δεν είχε δωθεί κίτρινη στον Παρέδες αλλά απλό φάουλ θα είχε γλυτώσει και ο Εμπολό την κόκκινη, από την στιγμή που δόθηκε η κίτρινη στον Παρέδες μετά ήταν domino effect.
black death

Να θεωρησω οτι αν το φάουλ κατεληγε σε γκολ θα είχαμε την ιδια εξελιξη; Αν ισχύει αυτό, κανει ακομα πιο χαζη την αποφαση του παίχτη. Το κλαμα σε ενα βαθμο ηταν σιγουρα κλαμα ντροπης.
Η ελβετια μπορεις να πεις οτι ηταν ατυχη, ο συγκεκριμένος σιγουρα όχι.
Αλλα πιο πολυ ατυχη ηταν που ο αλλος απο εκει που δεν έχει κανει τιποτα σε ολο το τουρνουά αποφασισε να το καρφωσει στις αραχνες ενω πηγαινε καρφι για πεναλτι το ματς.
Άβαταρ μέλους
st4this

Δημοσίευση από st4this »

Shivaspace έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 03:41 α ρε st4thi κολλάει και η σελίδα να σε κάνω λίγη κόντρα..
@ούστη κοντέεεε, @ούστη κοντέεεε ..
Και να θελες πέθανα στον ύπνο ουτε 15 λεπτά μετά :lol:
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Ζούμε ακόμα στα πρώτα χρόνια του VAR και δεν έχουμε συνηθίσει. Η ενεργεια του Embolo είτε μας αρέσει είτε όχι παρέσυρε το διαιτητή στο να δώσει κίτρινη στον Paredes. Θα μπορούσε να σηκωθεί και να πει στο διαιτητή 'ξέρεις στραβοπάτησα και έπεσα μόνος μου' και να τελειώσει εκεί η φάση. Τι κάνει ο Embolo; Κωλοτούμπες και σφαδάζει από τον πόνο για να εξασφαλίσει οτι ο αντίπαλος του θα κιτρινιστεί. Και ένα λεπτό ανασταίνεται με δάκρυα στα μάτια του για το άδικο που τον πνίγει... Σορρυ φίλε μου αλλά εσύ το προκάλεσες στον εαυτό σου.

Λέει κάποιος είναι μακριά από την περιοχή; Ε και; Είναι όλα καλά που αν δεν υπήρχε το VAR θα είχε μείνει με κίτρινη ο Paredes; Δηλαδή το θέατρο επιτρέπεται όταν η φάση δεν αφορά πέναλτι;;

Είναι αμήχανο για πολλούς από εμάς να αντιληφθούμε αυτά τα σφυρίγματα γιατί μεγαλώσαμε σε μια περίοδο που οι παίκτες ξεγελούσαν τους διαιτητές και αυτό δε γίνονταν αντιληπτό. Πλέον με το VAR δεν υφίσταται αυτό.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Το πρόβλημα δεν είναι αν σωστά εφαρμόστηκε ο κανονισμός. Το πρόβλημα είναι ότι σφυρίζουν με αλλά κριτήρια την Αργεντινή και αλλά το ακρωτήρι, την Αίγυπτο και την Ελβετία. Εσύ πιστεύεις αν δεν ήταν ο εμπολο και ήταν ο Μέσι θα έβγαινε δεύτερη κίτρινη?
black death

Nassos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 12:17 Το πρόβλημα δεν είναι αν σωστά εφαρμόστηκε ο κανονισμός. Το πρόβλημα είναι ότι σφυρίζουν με αλλά κριτήρια την Αργεντινή και αλλά το ακρωτήρι, την Αίγυπτο και την Ελβετία. Εσύ πιστεύεις αν δεν ήταν ο εμπολο και ήταν ο Μέσι θα έβγαινε δεύτερη κίτρινη?
Αμα βρεις παρομοια φάση με το μεσι να βουταει ετσι θα σε παραδεχτω.
Δηλαδη το θεμα δεν ειναι αν εφαρμόστηκε ο κανονισμος ή αν ξεφτιλιζουν το άθλημα με αυτες τις τακτικές αλλα αν θεωρεις εσυ οτι θα έδινε το ίδιο στην αργεντινη.
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Μα δε θελω να σε πείσω για κάτι. Πες μου εσύ οτι αν τη σκαρια που έκανε ο Μέσι στον Αλγερινό, την έκανε Αλγερινός στο Μέσι δε θα δινόταν κόκκινη. Πες μου αν το γκολ της Νορβηγίας το εβαζε η Αγγλία θα ακυρωνοταν.
Εγώ βλέπω οτι σφυρίζουν ανάλογα τη φανέλα. Εσυ όχι. Ε δε χρειάζεται να βλέπουμε τα ίδια.
black death

Nassos έγραψε: Κυρ 12 Ιούλ 2026, 12:43 Μα δε θελω να σε πείσω για κάτι. Πες μου εσύ οτι αν τη σκαρια που έκανε ο Μέσι στον Αλγερινό, την έκανε Αλγερινός στο Μέσι δε θα δινόταν κόκκινη. Πες μου αν το γκολ της Νορβηγίας το εβαζε η Αγγλία θα ακυρωνοταν.
Εγώ βλέπω οτι σφυρίζουν ανάλογα τη φανέλα. Εσυ όχι. Ε δε χρειάζεται να βλέπουμε τα ίδια.
https://www.facebook.com/share/r/17t9ABnoj2/

Αυτο πώς το εξηγεις δηλαδη;
Τωρα αν ρωτας εμενα η μονη ομαδα που δικαιουται να φωναζει ειναι η Νορβηγία. Οχι για το ακυρωμενο γκολ τοσο αλλα για το 1ο που βρίσκει στην καμερα πανω η μπαλα και για τη φαση μετα το ακυρωμενο που ο αλλος τρωει σπρωξιμο ενα μετρο απο το τερμα.
These users thanked the author black death for the post:
zarathustra79
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”