Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από Magpies4 »

Εχτές είχε βγεί οτι μέχρι το βράδυ ο Κόλλει θα είχε πάρει την ελευθέρας του και θα ερχόταν για ιατρικά. Είναι λίγο περίεργο που υπάρχει προς το παρόν ησυχία στο θέμα.

Μετά μας λένε (που δεν το πιστεύω) οτι ο Μπακαγιόκο είναι ο πιό πιθανος χάφ για να έρθει. Αν ίσχυε δεν υπάρχει λόγος να μην ολοκληρωνόταν άμεσα. Και αυτό περίεργο.

Η ομάδα μας έχει συνηθίσει τελευταία στιγμή να μην φέρνει τους σίγουρους και να πηγαίνει για καλύτερους. Όλα δείχνουν οτι υπάρχει αναμονή για κάτι καλό. Διαφορετικα θα είχαμε ανακοινώσεις.

Ο πρίστ μας είπε υπομονή μέχρι το ΣΚ. Δεν ξέρω αν ήταν κωδικοποιημένο μήνυμα ή πραγματικά κάτι καλό θα εμφανιστεί το ΣΚ και δεν μπορεί να μας πει περισσότερα.
Xlapatsas4

Δημοσίευση από Xlapatsas4 »

Ρε μπας και φέραμε τον Καμαρά σαν οργανωτή που μπορεί να κόψει και φέρουμε τον μπακαγιοκο σαν κόφτη?
embuji

Δημοσίευση από embuji »

3 μερες θα το πιουμε και αυτο το ποτηρι :opaokara: :opaokara: :lol:
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

FreeWatcher έγραψε:Εικασία εγώ? Που την ειδες?
Ούτε μία!
Δεν εχω αναγκη από ψεματα για να κραξω.
Για Μεϊτε από αυτά που εγραψα τιποτα δεν απαντησες.
Για Λουτσε επισης.
Δεν είναι δουλειά Λουτσεσκου να επιλεγει παίχτες με ονοματεπώνυμο. Το δοκιμασαμε κ αυτό κ πηγε άπατο. Η περσινή συνταγή δουλεψε 100% εκ του αποτελέσματος. Και μπαλα παίξαμε κ το σηκωσαμε απεναντι σε ολους κ σε ολα. Συνεχίζουμε!!!
Ποια συνταγή δούλεψε πέρσι; Εκονγκ , σαματά, Μάρκος αντονιο , κι ο Ότο τα Χριστούγεννα με σχεδόν μηδενική προσφορά ; Ακόμα κι ο κεντζιορα για δεξί μπακ ήρθε στην ομάδα κι αυτός που τον άλλαξε θέση ήταν ο προπονητής! Ντεσποτοφ η μεταγραφή που βγήκε και ο Μειτε που ήταν δανεικός! Το ότι με ελάχιστα εργαλεία η ομάδα κατάφερε να πάρει ένα απίστευτο πρωτάθλημα δεν σημαίνει ότι δούλεψαν όλοι ΙΣΑΞΙΑ για αυτο. Πάψτε να εθελοτυφλειται κι κυρίως πάψτε να χρισιμοποιιητε το πρωτάθλημα σαν πλυντήριο απέναντι στις διοικητικές αδυναμίες τις ομάδας. Όταν έχεις ένα τμήμα που υπεραποδίδει το ποδοσφαιρικό δηλαδή φρόντιζεις να το κανείς παράδειγμα κι προς τα αλλά τμήματα σου.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV

Δημοσίευση από JohnDag »

DamoN έγραψε:John σκέψου όμως τον destroyer που λες καμαρα με 2 χαφ μπροστά του ντελια σορετιρε και μποστα Τάισον Ζιβκοβιτς Τσαλοφ και τον Μπακαγιόκο για τα ρεπό . Αμέσως αμέσως ο Μπακαγιόκο γίνεται μεταγραφαρα …..
Ειδικότερα στα ντέρμπι και στο Γιουρόπα που θα μπορεί να παίξει με Μπακαγιόκο στο 6 και καμαρα στο 8 . Άστο σου λέω γιναμε :D
Δεν είμαι γενικά αρνητικός στον παίκτη.

Είμαι αρνητικός στο να ρθει ως αντικαταστάτης του Μειτε.

Η ομάδα με το σύστημα που παίζει χρειάζεται deep lying playmaker στο κέντρο.

Δεν το λέω εγώ και ούτε το βγάζω από το μυαλό μου. Ο ίδιος ο προπονητής το έχει πει.

Φέρε Μειτε ή κάποιον αντίστοιχης ποιότητας dlp και φέρε και Bakayoko αν τον θες τόσο πολύ.

Και κανε 5αδα μεταγραφή dlp, Καμαρά, Μπακαγιόκο, Οζντοεφ, Σβαμπ.

Βγάζεις μετά δίδυμα για όλα τα γούστα και για όλες τις συνθήκες που θα βρεις μπροστά σου μέσα στην χρόνια.

Αλλά θα έχεις στο ρόστερ 4 χάφ με 1Μ+ τον χρόνο;

Δεν το βλέπω εφικτό δυστυχώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Τετ 28 Αύγ 2024, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
delos15

Δημοσίευση από delos15 »

το ιδανικο θα ηταν και bakayoko και ο Γερμανος. Ετσι θα ειχες χαρακτηριστηκα παικτων για να παιξεις κατα συνθηκη τα παντα.

Με προλαβε ο JohnDag την ωρα που το εγραφα .
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Τέλος ο Μποβέ, στο προσκήνιο ο Μπακαγιοκο. 24

Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
George Best

Δημοσίευση από George Best »

Magpies4 έγραψε: Ο πρίστ μας είπε υπομονή μέχρι το ΣΚ. Δεν ξέρω αν ήταν κωδικοποιημένο μήνυμα ή πραγματικά κάτι καλό θα εμφανιστεί το ΣΚ και δεν μπορεί να μας πει περισσότερα.
Ελεος με τον Prist και τον καθε Kyri. Και εγω σου λεω μεχρι τελη Σεπτεμβρη θα χουν ερθει 2-3 παιχτες.
Ουαου φοβερη προβλεψη.
452 παιχτες καθε καλοκαρι βγαζουν και 500 χρησμους και ζητημα αν θα πεσουν σε 1 μεσα και αυτο απο σποντα.

Πριν μια εβδομαδα εστειλε παλι κατι ακαταλαβιστικα, και η μεταφραση εβγαλε παιχτη απο Γαλλια ή χωρα του καφε ή οτι ο Τσιγγαρας καταληγει Γαλλια. μιλαμε για τρομερη επιτυχια.
και αν παρουμε παιχτη απο τη Λαρισσα θα σου πει "αυτο εννοουσα η Λαρισσα εχει τις περισσοτερες καφετερειες ανα κατοικο"
Ενα καρο π@π@ριες που 1,2 φορες εχουν πλακα, αλλα οταν παραγινεται και υπαρχει τετοια στασιμοτητα φερνουν εκνευρισμο στον κοσμο.

Θα ηταν καλο να μπει ενα στοπ στην μπουρδολογια...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Jim_Chatz έγραψε:Τέλος ο Μποβέ, στο προσκήνιο ο Μπακαγιοκο. 24

Και για ακόμη μια φορά αναρωτιέμαι πώς από έναν 22 χρονο για τον οποίο υποτίθεται ότι ήσουν διατεθημένος να δώσεις 6 εκατομμύρια για το 55%, πας στη λύση Μπακαγιόκο.

Στρατηγικά υπάρχει τεράστιο χάσμα μεταξύ των δύο επιλογών.

Πιστεύω ότι αν μπορείς να δώσεις αυτά τα χρήματα για να φέρεις παίκτη, υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές.
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Οι 24 γραφουν οτι η ομαδα ετοιμάζεται να προχωρήσει τις διαδικασίες για Μπακαγιοκο

Εγω ενα μπαμ το περιμενα.Κριμα.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Μεγάλα χαϊβάνια όσοι ασχολούνται με μεταγραφές στη ΠΑΕ . Αλλά ακόμη πιο μεγάλα χαιβανια εμείς που πιστεύουμε insider κε πληροφορίες που κάθε 3 μέρες έρχεται κάποιος.
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Τι κάθεστε και ασχολείστε με τον Πρίστ έχει καταντήσει μια αηδία.
Ο Πορκις είναι ανώτερος σε παπατζιλίκια. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

Ρε δεν αφήνετε στην ησυχία του τον κάθε priest, που με το χιούμορ του και τα όλα του μας λέει όσα μαθαίνει! Που δίνει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ πνοή σε αυτό το τόπικ! Όχι θα κάθεται να γράφει κείμενα ολόκληρα λες και είμαστε Γ' Λυκείου. Άντε ηρεμήστε πια! Τρέλα σας πιάνει.
tonipap801

Δημοσίευση από tonipap801 »

H αληθεια ειναι οτι οι μονοι παιχτες απο αυτους που ενδιαφερθηκαμε που παιζουν αυτο που μας λειπει στα χαφ (deep lying playmaker με καλο physical ability, stamina και κεφαλια) ειναι:

Edoardo Bove (δεν νομιζω να ειναι καλος στο κεφαλι)
Marko Grujic
Jordan Veretout
Niklas Dorsch (κοντος)
και φυσικα ο Μειτε .....

Ολοι οι αλλοι ΔΕΝ μπορουν να κανουν αυτο που θελουμε (που ειναι αρκετα απαιτητικο στο συγχρονο ποδοσφαιρο πρεπει να πω)
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Εμένα αυτό μου δείχνει πάντως ότι θα υπάρξει ακόμη μια κίνηση στα χαφ πέραν του Μπακαγιοκο. Μακάρι να είναι ο Ταχιροβιτς με λογική οψιόν.

Γιατί θα μιλάμε για την διαδοχη κατάσταση του Σβαμπ.

Αν και πιστεύω ότι το έτερο χαφ θα είναι κάποιο που δεν έχει ακουστεί

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”