Υπάρχει και ο γηραιός.Patricio_4 έγραψε:Η sportime έγραψε εχθές ότι ο Φαμπιάνο του συμπολίτη δεν ανανεώνει με τίποτα στο λήκι αλλά θέλει να μείνει Θεσσαλονίκη οπωσδήποτε ...
Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24
- ΑποστόληςΑ
Απ' ό,τι λέει το ινπαοκ, σύμφωνα με Τουρκικό μέσο (Takvim), καταθέσαμε στην Besiktas "πρόταση ύψους 3,5Μ με option αγοράς". Προφανώς εννοεί πρόταση δανεισμού του παίκτη με αυτήν την οψιόν. Παράλληλα, γράφει το Τουρκικό μέσο, κατέθεσε και η Marseille πρόταση αγοράς με 3Μ. O Rosier, συνεχίζει του Τουρκικό μέσο, δεν συγκινείται από την πρόταση της Marseille γιατί θέλει να επιστρέψει στην αγαπημένη του OGC Nice, που προς το παρόν δεν έχει καταθέσει πρόταση, ενώ την τελική απόφαση για την αποχώρηση του παίκτη θα την πάρει ο Fernando Santos, ο οποίος, πάντα σύμφωνα με το Takvim, έχει κομβικό ρόλο στην μεταγραφή του Ροζιέ στον ΠΑΟΚ.
-
Κι εγω το θεωρω δυσκολο, αλλα απο την αλλη ο Φαμπιανο μπορει να εχει αλλες απαιτησεις για να ερθει σε εμας.Patricio_4 έγραψε:Η sportime έγραψε εχθές ότι ο Φαμπιάνο του συμπολίτη δεν ανανεώνει με τίποτα στο λήκι αλλά θέλει να μείνει Θεσσαλονίκη οπωσδήποτε οπότε συμπαίραναν πως έρχεται σε εμάς. Εμένα μου φαίνεται λίγο δύσκολο να δώσει ο Σαββίδης συμβόλαιο πανω από μισό μύριο (αυτή ήταν η προσφορά του Καρυ) σε 33χρονο για 1.5 χρόνο το ελάχιστο. Πόσο μάλλον σε παίχτη από λήκι
Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
π.χ. του δινεις 300 + μπονους στοχων κτλ κτλ. και ερχεται τρεχοντας.
Μην ξεχναμε οτι :
1. Θα παιζει στην ΠΑΟΚαρα
2. Θα παιρνει ΟΛΑ τα λεφτα του
3. Θα κανει πρωταθλητισμο
Γιατι να μην ερθει ;
Εγω παντως θα του εδινα το συμβολαιο του Νασμπεργκ και θα τον επαιρνα. Μια χαρα ειναι
- paokkerkir
Ναι ρε παιδιά αλλά το συμβόλαιο του Φαμπιάνο τελειώνει 30/6/2024, εμείς τον χρειαζόμαστε τώρα, πως θα τον πάρουμε...?
Γιατι τον χρειαζομαστε τωρα;
Απο την αλλη εχω ξαναγραψει οτι η προιστορια δειχνει οτι παικτες απο τον συμπολιτη μας βγαινουν και μας παραβγαινουν. Και αυτο γιατι ξερουν το περιβαλλον, ειναι καιρο εδω, εχουν αντιληφθει ποια ειναι η πραγματικα μεγαλη ομαδα και οταν τους δινεται η ευκαιρια να παιξουν για αυτη τοτε τα δινουν ολα. Εκπληρωνουν το ονειρο τους.
Τα παραδειγματα πολλα.
Χαλκιας, Μαρκος, Κουτσης, Βιτολο, Ιβιτς κλπ κλπ κλπ
Απο την αλλη εχω ξαναγραψει οτι η προιστορια δειχνει οτι παικτες απο τον συμπολιτη μας βγαινουν και μας παραβγαινουν. Και αυτο γιατι ξερουν το περιβαλλον, ειναι καιρο εδω, εχουν αντιληφθει ποια ειναι η πραγματικα μεγαλη ομαδα και οταν τους δινεται η ευκαιρια να παιξουν για αυτη τοτε τα δινουν ολα. Εκπληρωνουν το ονειρο τους.
Τα παραδειγματα πολλα.
Χαλκιας, Μαρκος, Κουτσης, Βιτολο, Ιβιτς κλπ κλπ κλπ
Αυτοί οι οαριανοι που μου είπαν ότι έκλεισε σε εμάς με 800.000 τον χρόνο από κάπου 200.000 που παίρνει εκεί , χθες μου είπαν ότι τελικά δεν έκλεισε γιατί δεν ήθελε ο ίδιος να έρθει. Για αυτό και παίζει κανονικά στους κομπλεξικους και δεν τον έστειλε εξέδρα ο παλέτας . Μάλλον για καμία αραβια είναι το καλοκαίρι. Αυτααα με όλες τις επιφυλάξεις του κόσμου γιατί οι πηγές μου είναι ψεκασμένοι οπαδοί της ατιτλετικο
Μην δίνετε σημασία στα γραφόμενα της συγκεκριμένης σελίδας και όσων ασχολούνται και καλά με το ρεπορταζ της ομάδας...
Υποθέσεις επί υποθέσεων, χωρίς να υπάρχει κάτι.
Απλά για τις εντυπώσεις, για το πενηντάρικο.
Το ίδιο και για τον άλλον τύπο που το παίζει δημοσιογράφος και ανέφερε πως ψάχνουμε και για φορ.
Οπως γράφουμε εμείς εδώ για επιθυμίες κλπ, ε αυτοί τα κάνουν άρθρα και εκπομπές.
Υποθέσεις επί υποθέσεων, χωρίς να υπάρχει κάτι.
Απλά για τις εντυπώσεις, για το πενηντάρικο.
Το ίδιο και για τον άλλον τύπο που το παίζει δημοσιογράφος και ανέφερε πως ψάχνουμε και για φορ.
Οπως γράφουμε εμείς εδώ για επιθυμίες κλπ, ε αυτοί τα κάνουν άρθρα και εκπομπές.
-
Βλακίες, λένε έχει βρει Θεσσαλονικιά θέλει να μείνει εδώ και δεν παίρνει αυτά που ζητάει από τον παλέτα και μπορει να προτάθηκε εδώ το παρτάλι, 33 χρονων είναι, θα αρχίσει να παραπατάει σιγά μην του έδινε ο ΠΑΟΚ συμβόλαιο μεγαλύτερο από αυτό που είχε στα 30 του
Για τον Φαμπιανο εχει λογικη μονο να ερθει τωρα για 1,5 χρονο. Κατι που προφανως δεν προκειται να συμβει. Το καλοκαιρι να παμε να παρουμε 33 χρονων παικτη που θα θελει μινιμουμ 2 χρονια συμβολαιο, ειναι αστειο εκτος και αν μιλαμε για κανα παικταρα. Ο Φαμπιανο δεν ειναι τετοιος.
Για μένα ο Φαμπιάνο είναι καλή λύση για αντι - Νάσμπεργκ το καλοκαίρι γιατί όσο τον έχω δει δικαρίνεται από πολύ καλές τοποθετήσεις και διάβασμα φάσεων και επίσης είναι πολύ επικίνδυνος στα στημένα...φέτος έχει 4 γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ πίσω από το Μορόν.
Σε ότι αφορά το μπακ η Μπούντου είπε πριν λίγο στο libero ότι το ΣΚ γίνονταν επαφές με άλλο δεξι μπακ κι όχι τον Ροζιέ κι ότι αν πει το ναι θα είναι αυτός η πρώτη λύση και όχι ο Γάλλος της Μπεσίκτας
Σε ότι αφορά το μπακ η Μπούντου είπε πριν λίγο στο libero ότι το ΣΚ γίνονταν επαφές με άλλο δεξι μπακ κι όχι τον Ροζιέ κι ότι αν πει το ναι θα είναι αυτός η πρώτη λύση και όχι ο Γάλλος της Μπεσίκτας
- ΑποστόληςΑ
-
Δεν βλέπω πως μπορεί να έχει θετική κατάληξη του Ροζιέ. Το συμβόλαιό του στην Μπεσίκτας είναι 1.8 εκατ. Ευρώ ετησίως και εμείς δίνουμε μάξιμουμ τα μισά. Γενικότερα, πάντως, είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί τη δεδομένη στιγμή top δεξί μπακ. Και αυτά τα λίγα που υπάρχουν είτε δεν έρχονται Ελλάδα, είτε είναι πολύ πάνω από το διαθέσιμο μπάτζετ μας.ektoras έγραψε:Για μένα ο Φαμπιάνο είναι καλή λύση για αντι - Νάσμπεργκ το καλοκαίρι γιατί όσο τον έχω δει δικαρίνεται από πολύ καλές τοποθετήσεις και διάβασμα φάσεων και επίσης είναι πολύ επικίνδυνος στα στημένα...φέτος έχει 4 γκολ και είναι δεύτερος σκόρερ πίσω από το Μορόν.
- PAOKevolution
Προφανώς όμως, δε μπορούμε να δώσουμε 1 χαρτί για δ. μπακ επειδή καιγόμαστε. Υπάρχουν ΣΙΓΟΥΡΑ πολύ καλές περιπτώσεις στην αγορά που θα δώσουμε 800χιλ συμβόλαιο. Ο Ροζιέ δε θα βρει πουθενά εντός Ευρώπης αυτά τα λεφτά.
-
Kαι ο Παυλος ΜελαςΑποστόληςΑ έγραψε:Υπάρχει και ο γηραιός.Patricio_4 έγραψε:Η sportime έγραψε εχθές ότι ο Φαμπιάνο του συμπολίτη δεν ανανεώνει με τίποτα στο λήκι αλλά θέλει να μείνει Θεσσαλονίκη οπωσδήποτε ...