Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
giapas

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ

Δημοσίευση από giapas »

Συμφωνώ με την οπτική του θρύλου των U2.
Έτσι ακριβώς τα βλέπω κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

panpangr77 έγραψε:Έτσι είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο ,όταν δεν έχεις μεγάλες πηγές εσόδων πουλάς και αγοραζεις . Οι αντικαταστάσεις μέχρι τώρα είναι καλύτερες από αυτούς που φεύγουν . Τα διαρκείας είναι χαμηλά φέτος ,τηλεοπτικό συμβόλαιο βρήκαμε . Εγώ πιστεύω ότι θα προκριθούμε στους ομίλους . Είμαι αισιόδοξος φετος αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν . Δεν ξέρω πάνω από 4 εκατ για έναν παίκτη που τελειώνει το συμβόλαιο του και θέλει να έρθει στην ομάδα δεν θα έδινα. Από ότι γράφεται υπάρχει και εναλλακτική επομένως δεν ανησυχώ . Το ιδανικό θα ήταν να ήταν εδώ ,δεν θα κάτσω να κλάψω ,παίκτες έχω ...
Μα τι λες τώρα!! Αν δε δώσεις τουλάχιστον 6 εκατομμύρια για τον Μαξίμοβιτς, δεν το ευχαριστιέσαι σαν οπαδός. Πάμε με λογική ... μπακάληδων να ξεγελάσουμε τους Ισπανούς.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

O Βασιλοπουλος χτες ειπε αυτο που λεει σημερα ο Τσορμπατζογλου.Οτι ενω τα βρηκαν με την Χεταφε και συμφωνησαν ο προεδρος της ζητησε να πληρωσει ο ΠΑΟΚ το ποσοστο της Βαλενθια και καπου εκει ο ΠΑΟΚ εκανε πισω.Αυτο δεν ειναι τεχνικη λεπτομερεια που ελεγαν χτες οι 24,ειναι 1 μυριο παραπανω και σημερα λενε και αυτοι αυτα περι Βαλενθια.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

joshua έγραψε:O Βασιλοπουλος χτες ειπε αυτο που λεει σημερα ο Τσορμπατζογλου.Οτι ενω τα βρηκαν με την Χεταφε και συμφωνησαν ο προεδρος της ζητησε να πληρωσει ο ΠΑΟΚ το ποσοστο της Βαλενθια και καπου εκει ο ΠΑΟΚ εκανε πισω.Αυτο δεν ειναι τεχνικη λεπτομερεια που ελεγαν χτες οι 24,ειναι 1 μυριο παραπανω και σημερα λενε και αυτοι αυτα περι Βαλενθια.
Ναι αλλα ο βασιλοπουλος ειπε οτι κανει πισω ο Π.Α.Ο.Κ κ χαλαει η μεταγραφη κ παει για χαφ απο λατινικη αμερικη ενω ο τζορμπα οτι θα κλεισει σημερα.
dev

Δημοσίευση από dev »

Με βάση το ρεπορτάζ του PAOK24 και ενώ από νωρίς υπήρχε συμφωνία για το ποσό της μεταγραφής στα 3.750.000, το απόγευμα προέκυψε σοβαρά τεχνικό και όχι απόλυτα ουσιαστικό πρόβλημα στην τελική συμφωνία ΠΑΟΚ-Χετάφε-Μαξίμοβιτς, πρόβλημα που βαραίνει 100% τους Ισπανούς. Και όμως… Μέχρι αργά το βράδυ έγιναν μεγάλες προσπάθειες ώστε η μεταγραφή να τελειώσει άμεσα, αφού βέβαια ξεπεραστεί το πρόβλημα που οι Ισπανοί έχουν εσωτερικά. Παρά το ότι η μεταγραφή δεν έκλεισε απόψε, θεωρείται ότι αύριο θα ολοκληρωθεί με κάθε λεπτομέρεια. Εννοείται ότι όσο δεν υπάρχει υπογραφή κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, σε κάθε περίπτωση βέβαια ο ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατόν να αφήσει έτσι ένα τόσο μεγάλο θέμα που τρέχει εδώ και δύο μήνες, ειδικά τώρα που παραχωρείται και ο Ντόουγκλας.

Τσορμπατζογλου.

που λεει για ποσοστο Βαλενθια?
donkixotis

Δημοσίευση από donkixotis »

https://www.transfermarkt.com/erick-pul ... ler/215616
Εκ λατινικής Αμερικής...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Οχι ειπε οτι κανει πισω ο ΠΑΟΚ αλλα αν αλλαξει σταση η Χεταφε μπορει να επανελθει.
donkixotis

Εκ Λατινικής Αμερικής https://www.transfermarkt.com/erick-pul ... ler/215616
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

ααα οκ τοτε οποτε θα φανει σημερα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως και παιζεται παρτιδα ποκερ αυτη τη στιγμη.Εγω αυτο που θελω να πω ειναι πως ενα ποστο περι του 1 μυριου δεν ειναι τεχνικη λεπτομερεια οπως ελεγαν οι 24 χτες.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

donkixotis έγραψε:https://www.transfermarkt.com/erick-pulgar/profil/spieler/215616
Εκ λατινικής Αμερικής...
Θα μας πεις κατι παραπανω ή θα πετας καθε μερα ενα διαφορετικό λινκ από τρανσφερμαρκτ;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

joshua έγραψε:Οχι ειπε οτι κανει πισω ο ΠΑΟΚ αλλα αν αλλαξει σταση η Χεταφε μπορει να επανελθει.
Ο ΠΑΟΚ διαπραγματευτικά έκανε λάθος, αν του την έκανε γυριστή στην τελική στροφή ο μίστερ της Χετάφε; Το ερώτημα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ρε παιδιά τι νόημα έχουν όλα αυτά;;;

Ας κλείσει ο παίκτης.

Αυτή είναι η ουσια

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

navigator11 έγραψε:
joshua έγραψε:Οχι ειπε οτι κανει πισω ο ΠΑΟΚ αλλα αν αλλαξει σταση η Χεταφε μπορει να επανελθει.
Ο ΠΑΟΚ διαπραγματευτικά έκανε λάθος, αν του την έκανε γυριστή στην τελική στροφή ο μίστερ της Χετάφε; Το ερώτημα.
Δεν μπορω να σου απαντησω με σιγουρια παρα μονο με υποθεσεις.Πχ εγω μπορει να επελεγα να παρω πρωτα Μαξιμοβιτς και μετα να πουλησω Αγκουστο, γιατι μπορει και αυτο να επαιξε ρολο στη μεταστροφη ,αν αυτη εγινε ετσι.Να του ηρθε ετσι ξαφνικα χωρις λογο και ενω ειχαν συμφωνησει να αλλαξει σταση λιγο δυσκολο.
donkixotis

john4serres έγραψε:
donkixotis έγραψε:https://www.transfermarkt.com/erick-pulgar/profil/spieler/215616
Εκ λατινικής Αμερικής...
Θα μας πεις κατι παραπανω ή θα πετας καθε μερα ενα διαφορετικό λινκ από τρανσφερμαρκτ;
Δεν είπα ποτέ ότι έχω πληροφορίες από μέσα. Εκτιμήσεις κάνω... Αν δεν κάνω λάθος το τοπικ είναι για τις μεταγραφές. Αν μπορεί να παραθέτει ονόματα μόνο όποιος γνωρίζει πράγματα τότε σταματάω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”