Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Η Χατζηευστρατιάδου και η Αρτακιανού που είναι Θεσσαλονικιές και ήθελαν να έρθουν, ήταν πολύ ακριβές για τον ΠΑΟΚ.
Πρώτη φορά διαβάζω το άρθρο του Λεμονίδη. Μου φαίνεται εντελώς εκτός τόπου. Κορυφαία Διαγώνιος που έρχεται στον ΠΑΟΚ.... ποια? όπως κάποτε έγραφε για Χριστοδούλου, Γιώτα, Λαμπρούση που έκανε προτάσεις ο ΠΑΟΚ, για τους κορυφαίους προπονητές κλπ....
Οσο για τον Καλμαζίδη που θα παρατήσει τον ΠΑΟ του Γιαννακόπουλου (γιατί αυτός βάζει λεφτά απο πισω) για να έρθει στον Αμοιρίδη να του λέει οτι 18χιλιάρικα για την Ευστρατιάδου είναι πολλά και οτι μέχρι 13 δίνει ο ΠΑΟΚ, μου φαίνεται σουρεαλιστικό.
Δεν είναι μόνον ο Καλμαζίδης. Υπάρχουν πολλοί γνώστες του αθλήματος, ο Μουστακίδης (μας έχει ρίξει άκυρο 2-3 φορές στους άνδρες, όπως ο Ανδρεόπουλος), Κουρνέτας και πολλοί άλλοι. Θέληση δεν υπάρχει, και ίσως δεν υπάρχει και το πολύ χρήμα που αφήνεται να εννοηθεί οτι υπάρχει...
Αν θέλετε να δείτε τη διαφορά, μπειτε στο Youtube ελευθέρα να δείτε το παιχνιδι ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, το γήπεδο του ΟΣΦΠ είναι αψεγάδιαστο, η δε τηλεοπτική κάλυψη χρόνια μπροστά απο αυτό που βλέπουμε στον ΠΑΟΚ που πληρώνεις και 5ευρω το μήνα και θέλεις κολλίριο και για την κάλυψη και για το θέαμα.
Θανος Τερζης:
Δεν ειναι το αποτελεσμα που θελαμε.Δύο σετ κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Τα κορίτσια πάλεψαν. Έχουμε αδυναμίες που πρέπει να δουλέψουμε. Έχουμε καλό υλικό, το γνωρίζω και από πέρσι. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
Από τα στατιστικά βλέπουμε ότι εκτός των 2 ακραίων που έχουν μόνιμα (σχεδόν) φέτος κάτω από 30% στην επίθεση, και το κέντρο μας είχε πολύ άσχημα ποσοστά και "χάθηκε" από τα Πεύκα που είχαν 12 μπλοκ... Να έχεις μόνο 7 πόντους από 22 επιθέσεις στο κέντρο (<32%), είναι πολύ λίγο νομίζω.
Δεν είναι λοιπόν παράξενο που οι ακραίες και οι κεντρικές μας (πλην Πόλυ) είναι τόσο χαμηλά στις λίστες της ΕΟΠΕ με τα στατιστικά.
Η σημερινη ηττα, απο βαθμολογικης αποψης, "πονεσε" πολυ.
Δεν ξερω αν προλαβαινουμε την εκτη εστω θεση.
Τι νοημα εχει να ρθουν δυο ξενες, αν ειναι να τερματισουμε εβδομες ή ογδοες και διασταυρωθουμε με τους βαζελογαβρους.
Ειπαμε...αν ειναι να ερθουν ξενες θα πρεπει να τις κλεισουμε για 1,5 χρονο οχι μονο για φετος
Αν δεν το εχει καταλαβει ο Αμοιριδης ακομα οτι χωρις συνεχεια στο ροστερ (και ειδικα στις καλες ξενες) δεν μπορουμε να κανουμε πρωταθλητισμο, φοβαμαι οτι θα συνεχισει να ριχνει και αλλα χρηματα στο πατο του βαρελιου...
Αρχικά το τι θέλουν να κάνουν θα φανεί από την πρόσληψη του προπονητή. Θα είναι μιας χρήσης ή θα χτίσουν γύρω από αυτόν.
Ο Καλμαζίδης δε νομίζω ότι ενδιαφέρεται να επιστρέψει. Μετά το διπλό άδειασμα που του έκανε το σωματείο τα προηγούμενα χρόνια, δεν έχει τον ΠΑΟΚ στις προτεραιότητες του.
Η μόνη περίπτωση να γυρίσει είναι να θέλει για οικογενειακους λόγους να είναι στη Θεσσαλονίκη. Προς το παρόν δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.