Νέο Γήπεδο

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Νέο Γήπεδο

Δημοσίευση από riegel »

Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.

Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το σκοπό, στέλνεις μετά από δύο βδομαδες ένα «κωλοχαρτο» με κούριερ που λέει ότι σήμερα έχεις σε ένα λογαριασμού σου 250 μυρια.

Οι όλοι χειρισμοί του ερασιτέχνη είναι εντελως ασόβαροι και μου θυμίζουν εποχές Τσάκα με τον πρίγκηπα της Ζαμουντα που ήθελε να αγοράσει το βαζελο, το μόνο δε που έχουν σκοπό κατα τη γνώμη μου είναι να προκαλέσουν αναστάτωση και πόλωση.
These users thanked the author riegel for the post (total 10):
Kabamaru11, navigator11, Unpsofable78, iremidynami 4+, astral, icue, Casual, Kourdos, Logistis, paok apo epilogi
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

loukas karadimos έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:53 Επίσης εγώ μπορώ να σας πω λόγω κλάδου ότι ο τελης έχει κάνει κάκιστες κινήσεις στην ναυτιλία και χανει λεφτά κάθε μέρα

Αν θέλετε να το πάμε στο καριολικι να το πάμε , κανένα πρόβλημα

Σεβασμός στον ΠΑΟΚ και στους υπάρχοντες

Σε όσους μπήκαν μπροστά και φάγανε κυνήγι για να έχουμε τα σημερινά ανύπαρκτα προβλήματα

Καλό βράδυ

Έτσι.
These users thanked the author theo-drama for the post:
Unpsofable78
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

https://chatgpt.com/share/686ef41c-3804 ... 79a8ef6148
Δεν ξέρω αν λέει κάτι αυτο
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

psykoman έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:53 Το ολο μπερδεμα το κανει το κεντρικο αρθρο στο σαιτ που αναφερει το εξης...

Ανακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ: «Έφτασε εγγυητική από τον Μυστακίδη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας»
Εξελίξεις στο σίριαλ της Νέας Τούμπας, με την νέα ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την οποία ο Αριστοτέλης Μυστακίδης έστειλε με κούριερ εγγυητική επιστολή 250 εκατομμυρίων αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου.

Ενω η ανακοινωση του ΑΣ κανει λογο για....

επιστολή επιβεβαίωσης χρημάτων από την Ελβετική τράπεζα UBS ότι υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια στο όνομα του κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη κατ΄ ελάχιστον ποσού διακοσίων πενήντα εκατομμυρίων ευρώ (250.000.000€)

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...
Εντάξει.
Ok.
Εγώ δεν θα χρεώσω κανένα λάθος στα παλικάρια του paokmania. Αλίμονο.
Αυτά είναι ασήμαντα technicalities.
Μη χάνουμε την ουσία.

Ούτως ή άλλως, τα χρήματα, θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι, να καταβληθούν, με αμετάκλητο τρόπο, στην εταιρεία ειδικού σκοπού, που θα συσταθεί προς ανέγερση του νέου γηπέδου της Τούμπας.
Εικόνα
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή όλα το πανηγύρι γίνεται γιατί ο κύριος μυστακίδης μας απέδειξε σήμερα ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει τουλάχιστον 250 εκατομμύρια?
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ
These users thanked the author renegade for the post (total 8):
navigator11, black death, Unpsofable78, dragon, astral, Casual, Kourdos, Parolos
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

riegel έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:57 Πραγματικά το σκηνικό μου φαίνεται φαρσοκωμωδία.

Είσαι ο Χ επιχειρηματίας, υποτίθεται ότι θες να φτιάξεις το γήπεδο βάζοντας 100-200-300 εκατομμύρια, γίνεται ο κακός χαμός με τον ερασιτέχνη - παραιτήσεις Κατσαρη κτλ, και αντί να βγεις επίσημα να πάρεις θέση να πεις είμαι ο τάδε και έχω αυτό το σκοπό, στέλνεις μετά από δύο βδομαδες ένα «κωλοχαρτο» με κούριερ που λέει ότι σήμερα έχεις σε ένα λογαριασμού σου 250 μυρια.

Οι όλοι χειρισμοί του ερασιτέχνη είναι εντελως ασόβαροι και μου θυμίζουν εποχές Τσάκα με τον πρίγκηπα της Ζαμουντα που ήθελε να αγοράσει το βαζελο, το μόνο δε που έχουν σκοπό κατα τη γνώμη μου είναι να προκαλέσουν αναστάτωση και πόλωση.

Κι όλα αυτά, ενω πλησιάζουν τα 100 χρόνια.
These users thanked the author theo-drama for the post:
Unpsofable78
dev

Δημοσίευση από dev »

τα λεφτα ειναι πανω στο τραπεζι και πρεπει να τα εκμεταλευτουμε

ο ΑΣ να σταματησει να κανει τον ταχυδρομο και να προτεινει συναντηση των πλευρων αλλα και τροπο να τα βρουνε
These users thanked the author dev for the post (total 3):
tenten4GT, beyes4, Hunter
nikos ioannidis

Δημοσίευση από nikos ioannidis »

Πάντως αν ξέρει κάτι παραπάνω ο φίλος για τα οικονομικά του Μυστακίδη, καλύτερα να το πει.
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Ρε σεις, μήν τρελαίνεστε...βρέθηκε τρόπος να ξεμπλέξουν τα πράγματα. Ο δρόμος άνοιξε λέμε.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

beyes4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:31 Σας βρωμαει το ενα και σας ξυνιζει το αλλο.Τι επρεπε να κανει ο μυστακιδης,να παραδωσει τα χρηματα σε μετρητα στον ΑΣ;
Κανετε λες και μας βρηκε μεγαλο κακό που εμφανίστηκε καποιος οικονομικα δυνατοτερος απο τον Σαββιδη.Ηρεμια και υπομονη.
Μαζι με τον ΑΣ να απαντουσαν στους παλαιμαχους. Πολλα ζητανε δλδ;
These users thanked the author aivas19 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Special 4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:04
psykoman έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:53 Το ολο μπερδεμα το κανει το κεντρικο αρθρο στο σαιτ που αναφερει το εξης...

Ανακοίνωση ΑΣ ΠΑΟΚ: «Έφτασε εγγυητική από τον Μυστακίδη για την κατασκευή της Νέας Τούμπας»
Εξελίξεις στο σίριαλ της Νέας Τούμπας, με την νέα ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ κατά την οποία ο Αριστοτέλης Μυστακίδης έστειλε με κούριερ εγγυητική επιστολή 250 εκατομμυρίων αναφορικά με την κατασκευή του γηπέδου.

επιστολή επιβεβαίωσης χρημάτων από την Ελβετική τράπεζα UBS ότι υπάρχουν διαθέσιμα κεφάλαια στο όνομα του κ. Αριστοτέλη Μυστακίδη κατ΄ ελάχιστον ποσού διακοσίων πενήντα εκατομμυρίων ευρώ (250.000.000€)

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...
Εντάξει.
Ok.
Μη χάνουμε την ουσία.

Ούτως ή άλλως, τα χρήματα, θα πρέπει να μπουν στο τραπέζι, να καταβληθούν, με αμετάκλητο τρόπο, στην εταιρεία ειδικού σκοπού, που θα συσταθεί προς ανέγερση του νέου γηπέδου της Τούμπας.
Εικόνα

Τώρα σοβαρά τα γράφετε αυτά;

Εκτός του ότι το λάθος έχει διορθωθεί εδώ και αρκετή ώρα, είναι κάτι εντελώς ασήμαντο στο στάδιο που είμαστε. Το θέμα είναι η ουσία όχι μια παρανόηση σε μια ερασιτεχνικη σελίδα οπαδών όπως εμείς

Αν είναι ποτέ δυνατόν

Μου βάζεις και σκρινσοτ για να δείξεις ΤΙ;
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μακριά από τον ΠΑΟΚ μας οι πισωπλατες, οι ύπουλες μέθοδοι και τακτικές..

Όχι τα πρόσωπα, οι πουστικες πρακτικές και δόλιες συμπεριφορές.

Ποτέ δε θα γίνουν αποδεκτά. Ακόμα κι αν κάποιοι βλέπουν το χρυσό δόντι και λιγουρεύονται ή είναι φίλα προσκείμενοι σε εξουσίες και συμφέροντα που είναι απέναντι στον ΠΑΟΚ ή για οποιοδήποτε άλλον λόγο θεμιτό ή αθέμιτο, ποτέ δε θα στεριώσει δε θα μακροημερευσει οτιδήποτε βρώμικο στον ΠΑΟΚ.

Δε μας αρκεί να έχει κάποιος λεφτά, όχι δεν είμαστε γαύροι...

Γίνονται πράγματα και δε μαθαίνουμε τι και πώς, δεν υπάρχουν λόγια καθαρά..

Η πουστιά θα μας βρε απέναντι, από όπου κι αν προέρχεται όσα μηδενικά κι αν σέρνει πίσω της...

Όποιος θέλει να υπάρχει στον πλανήτη ΠΑΟΚ μόνο με καθαρές κουβέντες με ανοιχτά χαρτιά και ασπρόμαυρη ηθική... τίποτα λιγότερο.
These users thanked the author trouman for the post (total 6):
Unpsofable78, felix 4, Montrealiotis, ASTNORD2, Parolos, paok apo epilogi
renegade

Δημοσίευση από renegade »

loukas karadimos έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:50
renegade έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 00:38 Η εγγυητική τραπέζης είναι έγγραφο το οποίο εκδίδεται από την τράπεζα και εγγυάται ότι θα πληρώσει σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι συμφωνηθέντες όροι που έχουν υπογεγραφεί.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε ακούσει ούτε για όρους ούτε για τίποτα παρόμοιο

Απορώ πώς άνθρωποι που υποτίθεται ότι ασχολούνται με το χρήμα λένε ότι η εγγυητική τραπέζης είναι κάτι που απλά δείχνει τα χρήματα που έχεις
Σορρυ rene αλλά αυτό δεν είναι εγγυητική αν είναι όντως έτσι

+++

Ουσιαστικά η κίνηση αυτή αφορά ένα επιβεβαιωμένο αντίγραφο τραπεζικού λογαριασμού από την Ελβετία που δείχνει ότι υπάρχουν μέσα 250 εκατομμύρια ευρώ.

+++

Από sdna
Sorry αλλά δεν βλέπω που διαφωνούμε
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο μυστακίδης δεν έστειλε εγγυητική τραπέζης.
Βέβαια τώρα που διάβασα την ανακοίνωση του ερασιτέχνη δεν μιλάει πουθενά για εγγυητική τραπέζης και αυτό κάνει ακόμα πιο ύποπτο και σκιώδη τον ρόλο του γιατί στην ουσία κοροϊδεύει τον απλό κόσμο, με αποτέλεσμα κάποιοι τώρα να μιλάνε για τα χρήματα που είναι πάνω στο τραπέζι, ενώ
στην πραγματικότητα δεν είναι εκεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 2):
Unpsofable78, navigator11
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Equalizer έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:18
Special 4 έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:04

ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ...
Εντάξει.
Ok.
Μη χάνουμε την ουσία.

Εικόνα

Τώρα σοβαρά τα γράφετε αυτά;

Εκτός του ότι το λάθος έχει διορθωθεί εδώ και αρκετή ώρα, είναι κάτι εντελώς ασήμαντο στο στάδιο που είμαστε. Το θέμα είναι η ουσία όχι μια παρανόηση σε μια ερασιτεχνικη σελίδα οπαδών όπως εμείς

Αν είναι ποτέ δυνατόν

Μου βάζεις και σκρινσοτ για να δείξεις ΤΙ;
Διάβασες αυτό που έγραψα αγαπητέ;
Σβήστο το σκρινσοτ αν σε ενοχλεί.

Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που λες.
Ασήμαντα technicalities.

Αλλά μην μας λένε και ψεύτες όλους εμάς που γράψαμε για εγγυητική, γιατί έχει ξαναγίνει. Αποκληθήκαμε ψεύτες.
black death

Δημοσίευση από black death »

renegade έγραψε: Πέμ 10 Ιούλ 2025, 01:05 Δηλαδή όλα το πανηγύρι γίνεται γιατί ο κύριος μυστακίδης μας απέδειξε σήμερα ότι στον τραπεζικό του λογαριασμό έχει τουλάχιστον 250 εκατομμύρια?
Μπορουσε ένα στείλει ένα link με το άρθρο του forbes...να μη μπαίνει σε κόπο και το παιδί του κούριερ
Άκουσα οτι πήρε κι ενα 50αρικο τιπ το κουριερ, οποτε χαλαλι.
These users thanked the author black death for the post (total 2):
Unpsofable78, navigator11
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”