29. Antonio Čolak
- Alkatraz-4b
Re: 29. Antonio Čolak
μακαρι να βρεθει τροπος να τον δωσουμε να ησυχασουμε,δεν κανει για μας αυτος.
ο πιτσιρικας ειναι πολυ καλυτερος
ο πιτσιρικας ειναι πολυ καλυτερος
Κ εγω όπως οι περισσότεροι απορούμε που ο λουτσε δεν τ εδωσε λίγο χρονο χθες που το ματς έληγε ισόπαλο. Αλλά πλεον αυτό που συνέβη κυρίως με ανησυχεί για την αγωνιστικη άποψη που έχει κ ο λουτσε για τον παίκτη. 3ος προπονητής κατά σειρά
- Montrealiotis
Δεν μπορεί ο Τσολακ να παίξει το ποδόσφαιρο που θέλεις ο Λουτσεσκου και πολύ απλά για αυτό δεν τον έβαλε όταν ο Ακπομ δικαιολογημένα ψόφησε.
- ΑποστόληςΑ
Τον κράτησε ξεκούραστο γιατί θα είναι βασικός στη Ριζούπολη. Θα σκοράρει κιόλας (ο 19ος).
- WeWillRockYou
Θεωρώ πως ένα καλό σενάριο για τον Αντόνιο, είναι να βοηθήσει τους επόμενους 2 μήνες,
μέχρι να επανέλθει ο Ολιβέιρα, να σκοράρει μερικά γκολ, για να ξεγράψει από το βιογραφικό του το κάκιστο πρώτο εξάμηνο στην ομάδα και να δουλευτεί η πωλήση του για το καλοκαίρι.
Η πώληση Σβιντέρσκι στο MLS θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα.
μέχρι να επανέλθει ο Ολιβέιρα, να σκοράρει μερικά γκολ, για να ξεγράψει από το βιογραφικό του το κάκιστο πρώτο εξάμηνο στην ομάδα και να δουλευτεί η πωλήση του για το καλοκαίρι.
Η πώληση Σβιντέρσκι στο MLS θα πρέπει να αποτελεί παράδειγμα.
- Σουριναμέζος
Έχουν κάνα μαγικό ζωμό εκεί στην Σουηδία? Σήμερα είδα τον ίδιο Τσολακ που βλέπαμε πριν φύγει σαν να μην πέρασε μια μέρα
Μακάρι σε 3 βδομάδες να ισχύει η πρόταση των Σουηδών.. νομίζω δεν έχει να δώσει κάτι .. παναργος πραγματικά με κάκιστες επαφές .. τα ίδια
-
paok düsseldorf
επαιξες 20 λεπτα ,εδωσες μονο μια μπαλια παρε βαλε.
Δεν κανεις για μας,
αφου δεν εκανες χατ τρικ σε 20 λεπτα,
να φυγεις ,να πας αλλου.
Δεν κανεις για μας,
αφου δεν εκανες χατ τρικ σε 20 λεπτα,
να φυγεις ,να πας αλλου.
Μια ομάδα κάνει και τον παίκτη.
Στο πρώτο μέρος που παίξαμε πολύ καλό και στρωτο ποδόσφαιρο ο επιθετικός μας ήταν ένα κλικ πίσω μέσα στην περιοχή όπου είναι το μεγάλο μειονεκτήματα του,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει στο γκολ. Εκεί θα ταίριαζε ο Τσολάκ που ξέρει να κινείται πολύ καλύτερα μέσα στο κουτί από τον Τσούμπα.
Ο Τσολάκ πέρασε σε μια φάση που το παιχνίδι για κάποιον ανεξήγητο λόγο έγινε ροντέο και δέχτηκε αρκετές πάσες από την άμυνα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του παίκτη είναι τα κοντρόλ του από ψηλά... δεν το έχει... δεν βειναι κακό,ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Όταν πήρε κανα δυο φορές την μπάλα χαμηλά έπαιξε πολύ καλά τον καθρέφτη και είχε και το πολύ καλό σπάσιμο ( αν ήταν κάποιο κανονικό εξτρεμιστές πχ ζιφκο, θα γινόταν απευθείας γκολ) στον Τέιλορ ο οποίος κέρδισε το πέναλτι.
Μπορεί να μην είναι παικταρα αλλά μπορεί να δώσει λύσεις σε κλειστές άμυνες περισσότερο από τον Τσούμπα και τον φετινό ε
Στο πρώτο μέρος που παίξαμε πολύ καλό και στρωτο ποδόσφαιρο ο επιθετικός μας ήταν ένα κλικ πίσω μέσα στην περιοχή όπου είναι το μεγάλο μειονεκτήματα του,με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βγει στο γκολ. Εκεί θα ταίριαζε ο Τσολάκ που ξέρει να κινείται πολύ καλύτερα μέσα στο κουτί από τον Τσούμπα.
Ο Τσολάκ πέρασε σε μια φάση που το παιχνίδι για κάποιον ανεξήγητο λόγο έγινε ροντέο και δέχτηκε αρκετές πάσες από την άμυνα. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα του παίκτη είναι τα κοντρόλ του από ψηλά... δεν το έχει... δεν βειναι κακό,ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Όταν πήρε κανα δυο φορές την μπάλα χαμηλά έπαιξε πολύ καλά τον καθρέφτη και είχε και το πολύ καλό σπάσιμο ( αν ήταν κάποιο κανονικό εξτρεμιστές πχ ζιφκο, θα γινόταν απευθείας γκολ) στον Τέιλορ ο οποίος κέρδισε το πέναλτι.
Μπορεί να μην είναι παικταρα αλλά μπορεί να δώσει λύσεις σε κλειστές άμυνες περισσότερο από τον Τσούμπα και τον φετινό ε
Ρε φίλε ας είχα το κοντρόλ σου και ας ήμουν φαλακρός.
Συγχαρητήρια για την ασίστ!
Συγχαρητήρια για την ασίστ!
Δεν υπαρχει παικτης Τσολακ,πραγματικα ειναι απο τις μεγαλυτερες απογοητευσεις που θυμαμαι οσα χρονια βλεπω τον ΠΑΟΚ και ειναι πολλα.Εχει καταπιει σκουποξυλο,τρεχει σαν συγκαμενος,φορ θεωρητικα κολωνα που δεν ειναι καν καλος στις προσωπικες μονομαχιες.Εγω κοντα στα 50 μου στριβω καλυτερα και η μεση μου μοιαζει μεση χορευτριας belly dancing σε σχεση με αυτον.Λαθος που εμεινε εκτος λιστας ο Σαστρε για χαρη του,ακομα και ο Γκορτεζιανι,οχι ο Κουτσιας θα ηταν πιο πολυτιμος...
Το ειπα και χθες.....δεν ξερω τι μεταφυσικα πραγματα εγιναν στην Σουηδια αλλα δεν βλεπω κατι διαφορετικο απο αυτο που ειχαμε δει την 1η φορα.
Κουτσιας για ροτεισον.
Μακαρι η Μαλμε να επανελθει..
Κουτσιας για ροτεισον.
Μακαρι η Μαλμε να επανελθει..
- ΑποστόληςΑ
Η μόνη καλή ενέργεια όσο έπαιξε ήταν η πάσα στον Taylor. Ό,τι άλλο έκανε ήταν εκτός τόπου και χρόνου. Ελαφρυντικό το ότι όταν μπήκε ο ΠΑΟΚ όντως δεν έπαιζε ποδόσφαιρο. Επίσης ο παίκτης επειδή έχει ένα όχι καλό παρελθόν με την ομάδα, επομένως ξεκινάει με αρνητική ψυχολογία. θα χρειαστεί αγώνες με κάποιες καλές εμφανίσεις για να πάρει τα πάνω του.
Δεν βλέπω να δείχνει κάτι περισσότερο από αυτό που όλοι βλέπουμε...
Κρίμα γιατί είναι ένας καλός αθλητής και ευχάριστος τύπος...
Ίσως να μην ταιριάζει στην ομάδα , συμβαίνει συχνά.
Ίσως να είμαι εγώ που τον γκαντεμιασα την πρώτη μέρα που ήρθε Θεσσαλονίκη . Του έκανα το τραπέζι παρέα με την κοπέλα του μιλήσαμε και ήμουν σίγουρος ότι αυτό το παιδί θα μας βοηθήσει πολύ...
Κρίμα γιατί είναι ένας καλός αθλητής και ευχάριστος τύπος...
Ίσως να μην ταιριάζει στην ομάδα , συμβαίνει συχνά.
Ίσως να είμαι εγώ που τον γκαντεμιασα την πρώτη μέρα που ήρθε Θεσσαλονίκη . Του έκανα το τραπέζι παρέα με την κοπέλα του μιλήσαμε και ήμουν σίγουρος ότι αυτό το παιδί θα μας βοηθήσει πολύ...