Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από laska4 »

Άρα συνοψίζουμε ποιοι έρχονται soon τσακ μπαμ φορ δεξί Μπακ τερματοφύλακα με βάση τα σαιτς....άρα κάνα χαφ βλέπω

Υ.Γ φερτε και αυτον προλαβαινουμε δεν προλαβαινουμε ..μια χαρα για αντιλημνιος
https://www.transfermarkt.com/jens-pett ... ler/422355
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Δευ 07 Σεπ 2020, 16:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Η επιβεβαίωση για κάθε μας κίνηση βγαίνει πρώτα από εξωτερικό και μετά από εντός...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εμένα με νοιάζει τί γράφει η σφήνα που βάζει ο Αποστόλης, Ευαγγέλιο την έχω

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Μου δίνεται η εντύπωση ότι ο ΠΑΟΚ της σεζόν 2020-21 είναι under construction οπότε λίγα πράγματα μπορεί κανείς να πει, σχετικά με το πως θα εμφανιστεί η ομάδα.
Και το λέω αυτό επειδή επιπλέον της πώλησης Λημνιού όπως ακούγεται, στην βιτρίνα ακόμα βρίσκονται Ακπομ, Πασχαλάκης και Γιαννούλης, διαφαίνεται ότι δεν θα μας κακοέπεφτε αποχώρηση με πώληση Καντουρί και Ιγκανσον, Μάτος και Μπίσεσβαρ είναι ας το πούμε υπό δυσμένεια και οι πόρτες γι αυτούς φαντάζομαι είναι ανοιχτές ακόμα και ως free.
Οπως είπε και παραπάνω ο dimitriss,το σχέδιο αρχίζει και ξεπροβάλλει.
Θα έρχονται μόνο ελεύθεροι και θα αγοράζουμε ταλέντα, ενώ παράλληλα ξεφορτωνόμαστε ότι δεν αποδίδει, όποιον δεν αξίζει έστω και το τελευταίο ευρώ που δίνεται για την πάρτη του και ότι μπορεί να φέρει χρήμα.
Προσωπικά δεν είμαι καθόλου αντίθετος σε όλα αυτά, μετά την περυσινή εικόνα που όλοι είδαμε, μόνο που η ολική ανακαίνιση του ρόστερ, δεν παύει να είναι ένα πείραμα με αυξημένες πιθανότητες ρίσκου και τελικά αποτυχίας. Οπότε σαφώς απαιτεί πολύ προσεκτικά βήματα και ιδιαίτερες ικανότητες σε αυτόν που επιλέγει.
Οπότε και από τη στιγμή που επιλέχθηκε αυτό, οι ελπίδες μας εναποτίθενται στον Ρέμπε (συν Φερέιρα) γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι σε όλο αυτό ανακατεύονται και τρίτοι.

Εσίτι, Σφιντέρσκι σε πρώτο πλάνο και Λημνιός, Μπίσεσβαρ σε δεύτερο, πίστευα ότι πρέπει να αποχωρήσουν απ' την ομάδα.
Έγινε η αρχή με Λημνιό, μακάρι να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι, έστω κι αν στα δικά μου μάτια τα πιό μεγάλα βαρίδια είναι οι δύο πρώτοι. Αλλά προφανώς δεν φτάνει να θες μόνο εσύ, πρέπει να βρεθούν και ομάδες που να τους θέλουν.
Ο Λημνιός ως διεθνής, νεαρός, γρήγορος και με κάποια νούμερα σε ασίστ και γκολ, προφανώς θα έφερνε μία πρόταση στα νούμερα που ήρθε.
Για μένα έχει χαμηλό ταβάνι, η πρόοδος του ήταν ένα ευθύ καρδιογράφημα και δεν πιστεύω ότι θα έρθει κάποια στιγμή που θα χτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο που τον αφήσαμε.
Η μόνη ένσταση είναι το timing.
Μένουμε με 2 ακραία μπακ (ο ένας εκ των οποίων, κακώς κατ' εμέ, κατέληξε να είναι η τρίτη επιλογή για την θέση) για την Μπενφίκα και μηδέν εναλλακτικές πίσω τους.
Κρέσπο, Λύρατζης και ότι άλλο πιθανό ή απίθανο μπορεί να φανταστεί κανείς για τις συγκεριμένες θέσεις, δεν υπάρχει, είτε λόγω διαφορετικών χαρακτηριστικών είτε λόγω εμπειρίας.

Οπωσδήποτε η σεζόν που ξεκινάει θα έχει ενδιαφέρον.

υ.γ. το βασίλειο μου για ένα τουλ χαφ.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Αυτα τα άρθρα χωρίς ονομα ειναι εντελως αεριτζηδικα. Αυτοι οι δημοσιογραφοι τος αξιζει να γινει ενα Hall of Shame με ολες τις φορες που εγραψαν κατι που ηταν περισσοτερο προβλεψη παρα ειδηση και επεσαν εξω.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

sourmenetes έγραψε:
giapas έγραψε:Να χαρείτε , η αποθέωση του Ρεμπε και οι αιχμές για Μπράνκο είναι ιστορίες για αγρίους.
Απο αλλού πηγάζει η βασική στρατηγική και ο τδ είναι ο εκφραστής της.

Δηλαδή είναι εύκολο να λέμε δε πόσο μ@λακας ήταν ο προηγούμενος και πόσο γαμάτος αυτός.
Εσύ είσαι ο σούπερ ντουπερ τδ και δε βάζεις όρους;;;

Άρα μάλλον ή της πλάκας ή της κονόμας μόνο.

Αλλιώς παραιτείσαι

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Υπάρχει και η μέση λύση. Λίγο από όλα δηλαδή. Την οποία βιώνουν όλοι οι εργαζόμενοι σε εταιρίες όπου υπάρχει ιεραρχία και κάποιος από την ιεραρχία έχει συγκεντρωτικές τάσεις - δηλαδή το 90% των περιπτώσεων.

Το μόνο που λέω είναι πως και και οι αποδεσμεύσεις και οι νέες μεταγραφές και οι ανανεώσεις είναι στο χέρι του τδ όσο το επιτρέπει η γενικότερη στρατηγική της εταιρίας. Αν σε μένα μου πούνε ξεφορτώσου το Βερνμπλουμ χωρίς να πληρώσω μια και σε σένα πουν ξεφορτώσου Βερνμπλουμ ακόμα κι αν χρειαστεί να πληρώσεις εφάπαξ το 80% του υπόλοιπου συμβολαίου ... ε καταλαβαίνεις ότι δεν είναι η μαγκιά του τδ που ξεφορτώθηκε τον μπλουμ , είναι η απόφαση από ψηλά. Εκτός κι αν πιστεύεις ότι ο τδ έχει λευκή κόλλα χαρτί με συγκεκριμένο μπατζετ , ξεκάθαρους στόχους και ελευθερία κινήσεων στο πως θα τους πετύχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 07 Σεπ 2020, 16:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

pilotos έγραψε:Εμένα με νοιάζει τί γράφει η σφήνα που βάζει ο Αποστόλης, Ευαγγέλιο την έχω
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ!

Το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ θα είναι διετούς διάρκειας (1+1) ενώ οι ετήσιες απολαβές θα είναι για την πρώτη σεζόν στις 500.000 ευρώ. Στην συμφωνία περιλαμβάνονται γενναία μπόνους, που είναι ικανά να εκτινάξουν το ποσό που θα λαμβάνει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός σε περίπτωση κατάκτησης τίτλων αλλά και προσωπικά μπόνους για γκολ και ασίστ.

Ο Ζίβκοβιτς πριν την πρώτη του προπόνηση με τον ΠΑΟΚ, θα ανακοινωθεί, αφού πριν βάσει του ιατρικού πρωτοκόλλου θα κάνει τεστ κορονοϊού, αν και κατά την διάρκεια της άφιξης του στο αεροδρόμιο Μακεδονία, ήταν σε αυτούς της πτήσεις από Βελιγράδι που πέρασαν από τεστ.

Πηγη: σφινα
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

οτι να ναι :lol:

Σιγα μην μας πληρωνει κιολας
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Πόσα; 500.000; Τι; bitcoins θα εννοούν...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Για τερματοφύλακα ακούω,
για δεξιό φουλ-μπακ ακούω
για αριστερό φουλ-μπακ ακούω (ότι το έχουμε σχεδόν κλείσει)
το εξτρέμ το πήραμε
για φορ ακούω επίσης

Κανένας στόπερ δεν περισσεύει να πάρουμε;
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εχει λογικη παντως ετσι κ το 1+1. Του λες οτι την πρωτη χρονια θα εχει χαμηλο συμβολαιο με υψηλα ομως μπονους που μπορει και να διπλασιασουν πχ την αμοιβη του και εφοσον ικανοποιησει τοτε για τη δευτερη χρονια εχει ολο το ποσο ως παγια αμοιβη. Και αν απο την αλλη αποδειχθει οτι η αγωνιστικη του απραξια εχει επηρεασει την αποδοση του, τοτε και δεν εχεις μπει σε μεγαλο εξοδο και μπορεις να αποδεσμευτεις απο αυτον αναιμακτα. Θα ηταν βεβαια ακομη προτιμοτερο αν ας πουμε ηταν 1+2.

Νομιζω οτι κατι αντιστοιχο ειχε γινει κ με την περιπτωση berbatov, αν κ δε νομιζω τοτε να υπηρχε η περιπτωση ανανεωσης στην κουβεντα.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

Saidy Janko
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

klainmein έγραψε:Πόσα; 500.000; Τι; bitcoins θα εννοούν...

Με τα μπόνους στα ράδια είπανε ότι θα φτάνει στα 800.000 ευρώ.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

TheCursed έγραψε:Saidy Janko
ΧΥΝ
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Έσκασε κι άλλη αλάνια;
Κλειδωμένο