Λέει πως θα έρθουν 3! χαφ και ένα στόπερ!!

Εγώ πάντως βλέπω πως όσο δεν παίρνουν μια οριστική απόφαση για τον Φερέιρα, τόσο θα καθυστερούν κ οι μεταγραφές..
Ο μαυροφρυδος που έλεγε ο ΠΟΡΚΥ ή εσύ δεν θυμάμαι κάποιες βδομάδες πριν ;GoMaRoS έγραψε:Για φορ μαυροφιδο, φαση Μακ
[youtube]l3BY-r5Xz0w[/youtube]
ΜΑ-ΜΠΑ από την μια πλευρά και ΖΑ-ΜΠΑ απο την άλλη.GoMaRoS έγραψε:Για φορ μαυροφιδο, φαση Μακ
[youtube]l3BY-r5Xz0w[/youtube]
Ο Πέλκας έχει παράπονα για τα χρήματα που παίρνει τα οποία είναι τα μισά από άλλους με τον μισό χρόνο συμμετοχής. Η ΠΑΕ του αρνήθηκε την αύξηση και η ανανέωση είναι στον αέρα. Ο ίδιος θεωρεί πως αν δεν πάρει την αύξηση που ζητάει είναι καλύτερα να πάει στο εξωτερικό παίρνοντας τα ίδια, αν είναι να έχει το κεφάλι του ήσυχο αντί για την γκρίνια του κόσμου. Κατά τ' άλλα κάνει θεραπεία στη Γερμανία για πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Δεν υπάρχει πρόταση για τον Πέλκα προς το παρόν από πουθενά.invincible έγραψε:Εγώ ξέρω ότι ο Πελκας δεν ανανέωσε και τον Γενάρη υπογράφει ελεύθερος να δεν ανανεώσει. Επίσης έχει τον ίδιο μανατζερ με τον Βιερινια. Τέλος δεν έπαιζε τελευταία καθόλου και έκανε και ένα ταξίδι στην Γερμανία ντεμεκ... και τον βάφτιζαν συνέχεια τραυματία χωρίς τίποτα επίσημο του τύπου ενοχλήσεις... για να δουμε θα φανεί...