Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλημέρα και σήμερα από τον Ανοιξιάτικο Άγιο Δημήτριο!
Πρωί - πρωί πήγα με το αυτοκίνητο στο SM να ψωνίσω για όλη την εβδομάδα. Στις 07:30 ήμουν εκεί. Ο αγώνας συνεχίζεται.
Μεγάλη η αρετή της υπομονής...
Πρωί - πρωί πήγα με το αυτοκίνητο στο SM να ψωνίσω για όλη την εβδομάδα. Στις 07:30 ήμουν εκεί. Ο αγώνας συνεχίζεται.
Μεγάλη η αρετή της υπομονής...
- Maximus
Και εμεις με την γριά ακριβώς τα ίδια Αποστόλη...
8 η ωρα πρωτοι πρωτοι στο σουπερ μαρκετ για να ξεμπερδευουμε...
8 η ωρα πρωτοι πρωτοι στο σουπερ μαρκετ για να ξεμπερδευουμε...
- ΑποστόληςΑ
Είχε κόσμο το ΣΜ. Όχι πολύ βέβαια, εκείνη την ώρα. Πήγα νωρίς για να μην χρειαστεί να περιμένω, γιατί η είσοδος είναι περιορισμένη. Κατά την έξοδό μου (08:40) είχε σαφώς περισσότερους.
Στο Κρεοπωλείο πήγα αργά, το μεσημέρι και δεν είχε κόσμο. Μου είπε όμως ο κρεοπώλης πως και τις 5 εργάσιμες ημέρες (ΔΕ - ΠΑ) είχε τόσο κόσμο που πούλησε όσο πουλάει σε ένα μήνα!
Στο Κρεοπωλείο πήγα αργά, το μεσημέρι και δεν είχε κόσμο. Μου είπε όμως ο κρεοπώλης πως και τις 5 εργάσιμες ημέρες (ΔΕ - ΠΑ) είχε τόσο κόσμο που πούλησε όσο πουλάει σε ένα μήνα!
- ΑποστόληςΑ
Στο εν τω μεταξύ θέλω αύριο να πάω στο χωριό να φέρω τον πεθερό μου στην Αθήνα, γιατί μόνος του δεν μπορεί πλέον (88 ετών). Έσπασε πριν από ένα μήνα το πόδι του και έμεινε όλο το βράδυ στο πάτωμα, ακίνητος, γιατί δεν θέλει να έχει κινητό. Φώναξε ευτυχώς και το πρωί τον πήραν είδηση οι γείτονες. Δεν τον βαστάνε πλέον τα πόδια του και μόνο μαζί μας νιώθει ασφάλεια πλέον. Αρκεί να μην γίνει καμιά απαγόρευση μετακινήσεων και νομίσουν ότι πάω βόλτα!
- V-olakiotis
Καλησπέρα κι από μένα.
Αν δεν ανακοινώσει στις 6 μ.μ. ο Χαρδαλιάς απαγορευση κυκλοφορίας Αποστόλη, τοτε μέχρι αύριο στις 6 μ.μ. μάλλον δε θα επιβληθεί.
Έτσι έχεις ένα παράθυρο, αλλά και να επιβληθεί απαγορευση έχεις σοβαρό λόγο, δεν πας βόλτα.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Αν δεν ανακοινώσει στις 6 μ.μ. ο Χαρδαλιάς απαγορευση κυκλοφορίας Αποστόλη, τοτε μέχρι αύριο στις 6 μ.μ. μάλλον δε θα επιβληθεί.
Έτσι έχεις ένα παράθυρο, αλλά και να επιβληθεί απαγορευση έχεις σοβαρό λόγο, δεν πας βόλτα.
- ΑποστόληςΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Καλό ταξίδι Αποστόλη με προσοχή!ΑποστόληςΑ έγραψε:Αύριο το πρωί, πρώτα ο Θεός, αναχωρώ.
Καλημέρα σε όλους και καλή Κυριακή να έχουμε!
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis
Έτσι μπράβο!
Τώρα, τον παππού και τα μάτια σας!
Τώρα, τον παππού και τα μάτια σας!
- ΑποστόληςΑ
Τον φέραμε στο χειρότερο timing. Αν, ο μη γένοιτο, εγώ που κυκλοφορώ καθημερινά κολλήσω τον ιό, πολύ δύσκολα θα την γλιτώσει, αφού είναι 88 ετών. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί πλέον να μείνει μόνος του και οι άλλες δύο κόρες του δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη.
Ασχετο αλλα μπειτε μια στου κλαους τα στορι για να καταλαβετε γιατι καταντησε χωρις ομαδα
- sourmenetes
- Moderator
Όλα θα πάνε καλά Αποστόλη!ΑποστόληςΑ έγραψε:Τον φέραμε στο χειρότερο timing. Αν, ο μη γένοιτο, εγώ που κυκλοφορώ καθημερινά κολλήσω τον ιό, πολύ δύσκολα θα την γλιτώσει, αφού είναι 88 ετών. Δυστυχώς όμως δεν μπορεί πλέον να μείνει μόνος του και οι άλλες δύο κόρες του δεν αναλαμβάνουν την ευθύνη.
Εσάς δε σας δώσανε άδεια;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk