Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Διάψευση απο γκέυ για Χουλτ που παίρνει τον Ιρανό. Μείον ένας για τον Σουηδό..
Το είχα γράψει σε προηγούμενο post μου οτι ο Ιρανός έκλεισε στον gay.
Πόσα αρ.μπακ θα πάρουν έχουν και από τον ΧρωστόΒασίλη των Παγουράδων τον Κούτρη.
Για εμάς δεν ξέρω η στρεφόμαστε αλλού...
tzoker έγραψε:Για Μολεδο φημολογειται οτι ζητησε υπερβολικα μεγαλο μισθο πανω απο 800 χιλιαδες, για αυτο ο ΠΑΟΚ δεν ασχολειται καθολου.Ετσι τουλαχιστον ειπε ο Μηλιος σημερα.
Επισης ειπε οτι πολυ δυσκολα θα ερθει επιθετικος.Και νωριτερα σε αρθρο του, ο κοκλας εγραψε οτι το σκεφτονται μονο αν φυγει ο Πριγιο..Ελπιζω να μην ισχυει.
O Μήλιος λεεί ότι του κατεύει ώρες-ώρες.
Πριν κανα 2 εβδομάδες έλεγε άλλα.
Για να είμαι δίκαιος: Ο Λημνιός αν προσπαθεί στις προπονήσεις μπορεί να γίνει πολύ καλός. Ίσως το καλύτερο εξτρέμ της χώρας εδώ και χρόνια. Προς το παρόν δεν μπορεί να συγκριθεί με τον αρχηγό.
tzoker έγραψε:Για Μολεδο φημολογειται οτι ζητησε υπερβολικα μεγαλο μισθο πανω απο 800 χιλιαδες, για αυτο ο ΠΑΟΚ δεν ασχολειται καθολου.Ετσι τουλαχιστον ειπε ο Μηλιος σημερα.
Επισης ειπε οτι πολυ δυσκολα θα ερθει επιθετικος.Και νωριτερα σε αρθρο του, ο κοκλας εγραψε οτι το σκεφτονται μονο αν φυγει ο Πριγιο..Ελπιζω να μην ισχυει.
Οι κομπλεξικοι λαγοι εχω την εντύπωση οτι δεν πρόκειται να μας πουλησουν ποτε παίκτη, μόνο με προσφυγή.Και πιστεύω είναι ο βασικος λογος να μην ασχολούμαστε, γτ η καλύτερη πρόταση που υπάρχει είναι 500 στην ομαδα κ αλλα τοσα στον παικτη.Δεν γίνεται απο εμας να ζητάει τον ουρανο με τα αστρα.
Οσο για Καμπος, δν πρόκειται να φύγει γτ δεν νομιζω να το θέλει κανείς με βαση τα οικονομικά δεδομένα.
Τζαλμα σουτ και φερτον, 800 η 900 παιρνει
Καλά θα ήταν αλλά δε το κόβω ούτε στο 0,1%.
Αυτός δεν είναι χαζός στα 30 κλείνει Μάιο τα 31 που θα βρει αυτά τα λεφτά; Δήλωσε και ο manager του προτάσεις <γιοκ>.
Το παρελθόν έχει δείξει ότι μεταγραφή-ες θα γίνουν στο τέλος της περιόδου. Πρώτα θα δουν ποιους θα διώξουν , δανείσουν, αποδεσμεύσουν και μετά θα πάνε για καλή τιμή τελευταίας στιγμής , και συνήθως Γενάρη είναι 2 .
Πρόβλεψη δικιά μου , θα πάρουμε μόνο αμυντικό διπλοθεσιτη σαν τον Κρεσπο και τίποτε άλλο - ... για να μην ταραχθεί η ομάδα τώρα που δένει. Ίσως να βασιστούν και σε επιστροφές δικών μας παιδιων ( Ελληνοποίηση ροστερ).
Μακριά οι εριστικοί λαγοί από μας!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ramolimendo την Παρ 29 Δεκ 2017, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.