Πιθανός νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Πιθανός νέος Προπονητής

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω εξ'ορισμου θεωρω οτι ειμαστε τελειως αμπαλοι μπροστα σε αυτους που βρισκονται στην ομαδα και κανουν τις επιλογες.
για εμενα το λαχειο ειμαστε εμεις.αν αποφασισουμε να στηριξουμε εναν προπονητη η ο μαδα παει καλα,αν αποφασισουμε να μην τον στηριξουμε παει σκατα.και το αν θα παρεχουμε στηριξη δεν εξαρταται απο το δειγμα γραφης του αλλα απο την αιγλη του.
Άβαταρ μέλους
nikoloo4

Δημοσίευση από nikoloo4 »

barlow4 έγραψε:εγω εξ'ορισμου θεωρω οτι ειμαστε τελειως αμπαλοι μπροστα σε αυτους που βρισκονται στην ομαδα και κανουν τις επιλογες.
για εμενα το λαχειο ειμαστε εμεις.αν αποφασισουμε να στηριξουμε εναν προπονητη η ο μαδα παει καλα,αν αποφασισουμε να μην τον στηριξουμε παει σκατα.και το αν θα παρεχουμε στηριξη δεν εξαρταται απο το δειγμα γραφης του αλλα απο την αιγλη του.
+4
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sic-4 έγραψε:
hasio_john έγραψε:ΡΕ ΣΕΙΣ ... ΈΛΕΟΣ! Μην βγάζετε μερικοί τα ΠΑΟΚόμετρα πρωί πρωί και φυτιλιάζετε άδικα το κλίμα.
ΕΝΝΟΕΙΤΕ θα στηρίξουμε και θ' αγκαλιάσουμε με θέρμη τον νέο μας προπονητή, ΌΠΟΙΟΣ κι αν είναι αυτός.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Το ότι μερικοί στεναχωρήθηκαν μιας και περίμεναν κάποιον άλλον, ΔΕΝ είναι κακό να ειπωθεί. Αμάν μωρέ μερικοί να πούμε, μην αφήσετε κάτι να πέσει κάτω! Πείτε και σεις την γνώμη σας και αφήστε τον καθένα να νιώθει ΌΠΩΣ ΘΕΛΕΙ.
(hashio, δεν το λεω για σενα, εσυ δεν ειρωνευεσαι, αλλα δεν λειτουργουν ολοι ετσι)

ΡΕ ΣΕΙΣ ... ΕΛΕΟΣ! Μην βγαζετε μερικοι τα φτυαρια πρωι πρωι και φυτιλιαζετε αδικα το κλιμα. Το οτι στενοχωρηθηκατε μια και περιμενατε καποιον αλλον, επειδη ετσι εταζαν οι ανικανοι αρδ, δεν σημαινει οτι πρεπει να αρχισετε τις ειρωνειες και τα αναθεματα. Κανενας δεν σας υποχρεωνει να σας αρεσει. Πειτε την γνωμη σας ομορφα κι ολα καλα.

joshua έγραψε:3η χρονια με ιδιο προφιλ προπονητη,3η χρονια με Βαλκανιο, αναθεμα την ωρα και την στιγμη που πηραμε το κυπελο.
αναθεμα στο κυπελο επειδη δεν συμφωνουμε με την επιλογη προπονητη... οκ... τα ΠΑΟΚομετρα φταινε μετα
Έτσι λέμε την γνώμη μας μέχρι εκεί τα άλλα είναι περιττά
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

barlow4 έγραψε:εγω εξ'ορισμου θεωρω οτι ειμαστε τελειως αμπαλοι μπροστα σε αυτους που βρισκονται στην ομαδα και κανουν τις επιλογες.

κορνίζα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε να φερουμε πισω τον Τουντορ και τον Αγγελο (ποιος μ@λ@κ@ς τον προωθησε σε σχεση με τον Σαντος να ηξερα ) γιατι τους επελεξαν ανθρωποι που βρισκονται στην ομαδα και μπροστα τους ειμαστε αμπαλοι...Αλωστε εχουμε βαρεθει να μετραμε επιτυχιες απο τις επιλογες τους αλλα ξερω εμεις φταιμε που δεν στηριζουμε...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Παρ 16 Ιουν 2017, 10:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Απλα ειναι τα πραγματα,φερανε και οι δυο (Ιβαν αποφασισε επειδη γουσταρει τη γνωμη του Βουκιτς,Μιχελ βολευτηκε γιατι αυτος ο Στανογεβιτς δεν θα πει κουβεντα για τις μεταγραφες που εχει ετοιμες) αυτον που τους βολευε καλυτερα.
Αγορασαμε στην κυριολεξια λαχειο,ο θεος βοηθος.

Υ.Γ Α ρε Στελιο,Παολο Μπεντο μου εγραψες και παγωσα ειναι η αληθεια,παρε τωρα εναν Στανογεβιτς και καλη χωνεψη.
Άβαταρ μέλους
Al Bandy

Δημοσίευση από Al Bandy »

sic-4 έγραψε:
Al Bandy έγραψε: Δεν παρακολουθώ Β΄Κίνας δυστυχώς.
Κρίνω με βάση το βιογραφικό του και την όποια λογική ικανότητα διαθέτω.

Η κριτικη σου λοιπον με βαση το βιογραφικο του ειναι πως ειναι Πασιεντζα και Μπερετα μαζι. Μαλιστα.
Καταλαβαινει κανεις αρκετα για την οποια λογικη ικανοτητα διαθετεις.
Για ανέλυσέ μας λίγο, ΒΑΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, πως διάολο ο Στανόγεβιτς είναι καλύτερος των Πασιέντζα και Μπερέτα?

Για να καταλάβουμε και εμείς οι ταλαίπωροι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κατα τα αλλα μου λετε για το πρωταθλημα σερβιας λες και ειναι ζιμπαμπουε, λες και στον αιληνικο πρωταθλημα δεν εχουν παρει τιτλους οι χιλιοι μυριοι οσοι.

τεσπα. ειναι ενα "ονομα" που εκ προοιμιου θα δωσει τροφη για "διαφορα" απο "διαφορους" οποτε ξανα-μανα-λεω. οπως και φετος, με τον πολυνικη και τεραστιο ονομα ιβιτς επιλεξαμε επιτελους το δρομο της στηριξης (και ειδαμε τα αποτελεσματα) έτσι και φετος.

στα τσιμέντα και στις γαλαριες (θα το κανω υπογραφη να πουμε τοσες φορες που το εγραψα :lol: ) ο καθενας διαλεγει το δρομο του. εγω εχω διαλεξει το δρομο που εχει κατευθυνση τα γηπεδα που παιζει ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Σε αυτό που είπες είναι όλο το ζουμί..
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Μπηκα στην κεντρικη να δω αν εχει αναρτηθει κατι επισημο για το θεμα.
Θεωρω τα αρθρα ΟΛΩΝ των αρδ, σκουπιδια, οποτε δεν μου λενε τιποτα, απλα τα παρακαμπτω μεχρι να δω επισημη ανακοινωση. Εκεινο που με προβληματισε ειναι πως ειδα αρθρο της Admin Team που λεει "οπως ολα δειχνουν ο νεος προπονητης θα ειναι...".

Επειδη σεβομαι την admin team και τα δικα τους αρθρα δεν τα παρακαμπτω οπως των αρδ, αλλα τα υπολογιζω, θα ηθελα να ρωτησω αν εχουν καποια πληροφορια ή αν απλα βασιστηκαν στο κλιμα των δημοσιευματων. Αν ειναι το δευτερο, θα προτιμουσα να μην το εχουν κανει.
(δεν το γραφω με σκοπο να κατακρινω τη δουλεια των παιδιων. Απλα επειδη για μενα ειναι η πιο αξιοπιστη πηγη πληροφοριων, θελω να ειναι ολα οσο το δυνατον καλυτερα).

στο ότι έχει μεταφερθεί απο πολλές μεριές με αρκετά μεγάλη βεβαιότητα. για αυτό και περιλαμβάνουμε λέξεις που δεν το θεωρούν απόλυτο! kgeo
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

barlow4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
K_geo έγραψε: 2) επισης μπορεις να πεις οτι πηρε προπονητη που πηρε πρωταθλημα και κυπελλο με παρτιζαν. αλλα δεν το λες.
Αυτό με προβληματίζει πιο πολύ απ όλα.
Πως και γιατί από νταμπλ στην Σερβία κατέληξε στη Β'Κίνας.

η β' κινας ειναι το προβλημα?οχι η α' κινας?εκει υπαρχει κυρος?
πως ειναι εκει ο σκολαρι,ο μανθανο,ο μαγκατ,ο λιπι,ο καναβαρο,ο καπελο,ο πελεγκρινι, ο βιλας μποας κλπ
Εκτός του Βίλας Μπόας, που είναι ψέμα μεγάλο και του καναγάρο όλοι οι άλλοι είναι συνταξιούχοι
κι έχουν πάει για το εφάπαξ.

Κι αν πήγε για τα φράγκα που λέει ο γεό, να μην ανατρέξουμε τι λέγαμε για τον 33χρονο βραζιλιάνο
που μας έκλασε την τελευταία στιγμή για τα φράγκα της Κίνας πέρυσι.

Αλλά είπαμε, νεκροταφείο και μισθοφόροι στην Κίνα
φέρνει ο ΠΑΟΚ κάποιον από εκεί ''ζει για την ευρωπαϊκή πρόκληση''

Και μη με λέτε για ''άγνωστες αγορές'' και προκλήσεις της ανατολής και τέτοια ρομαντικά
μεγάλα παιδιά ήμαστε όλοι εδώ.

Και πρόσεξε εγώ δε λέω ότι είναι ήδη αποτυχημένος.
Λέω ότι στην καλύτερη είναι ένα λαχείο.
Κι όταν 2-3 χρόνια πριν υπήρχε μια κουβέντα, ''σαν πολλά λαχεία δεν παίρνουμε παιδιά''
κοντέψαμε να μη μπούμε po και μας γλεντούσε ο Πάνθραξ κι είχαμε WR θλάσεων.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τον τουντορ τον εφερε ο αρνεσεν που δεν ειχε καταλαβει που βρισκεται και πιστευε οτι υπαρχει εδω το προσφορο εδαφος και ο καλοβολος λαος να περιμενει να γινει ο ΠΑΟΚ selling club.
τον αγγελο τον εφερε ο ιβαν προς το τελος της εποχης των φαντασιωσεων του.
τον στανογιεβιτς τον εφερε ο μιχελ που μεχρι χθες πιναμε νερο στο ονομα του.
οποτε λοιπον τζος αφου μας φερνουν οτι ναναι να στησουμε οδοφραγματα στη μικρας ασιας να αποκλεισουμε το γηπεδο μεχρι να ερθει ο σωστος.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Demir έγραψε:Δηλαδή απαγορεύεται ο μιχελ να ρώτησε άτομα που έχουν γνώση απο Σερβία την γνώμη του???? Έλεος ρε ....
Ας ρωτούσε εδώ μέσα φαίνεται ότι αρκετοί τον ξέρουν καλά τον στανογιεβιτς
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Επειδή τουλάχιστον για φέτος δεν νομίζω να έχει λόγο στον μεταγραφικο σχεδιασμό της ομάδας και αυτό θα φανεί από τις επιλογές... Τουλάχιστον για φέτος θα μπορούσα να πω ότι θα είναι ο προπονητής "γλάστρα"....Έχω εμπιστοσύνη στον Μιχελ και εκεί ποντάρω...
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Al Bandy έγραψε:
sic-4 έγραψε:
Al Bandy έγραψε: Δεν παρακολουθώ Β΄Κίνας δυστυχώς.
Κρίνω με βάση το βιογραφικό του και την όποια λογική ικανότητα διαθέτω.

Η κριτικη σου λοιπον με βαση το βιογραφικο του ειναι πως ειναι Πασιεντζα και Μπερετα μαζι. Μαλιστα.
Καταλαβαινει κανεις αρκετα για την οποια λογικη ικανοτητα διαθετεις.
Για ανέλυσέ μας λίγο, ΒΑΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, πως διάολο ο Στανόγεβιτς είναι καλύτερος των Πασιέντζα και Μπερέτα?

Για να καταλάβουμε και εμείς οι ταλαίπωροι.

Οχι οχι μεγαλε. Δεν παει ετσι. Δεν εχω να σου αναλυσω τιποτα εγω γιατι εγω ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι καλυτερος των Πασιεντζα Μπερετα, ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι χειροτερος τους, ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι παλτο, ΔΕΝ ΕΙΠΑ οτι ειναι μουρινιο, ΔΕΝ ΕΙΠΑ τιποτα.
ΕΣΥ λοιπον που ειπες οτι ειναι Πασιεντζα και Μπερετα μαζι, ΕΣΥ να μας αναλυσεις το ευφυολογημα σου φιλε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”