Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Οπως ειπε και ο Γιωργαρος ο Μινος χθες,ο ΠΑΟΚ θα κανει μεταγραφες απ το πανω πανερι 

- ΑποστόληςΑ
Στελνω απειλητικά μηνυματα με αποκομματα απο περιοδικα,
μαζι με προσπεκτους για το ποσο ειδυλλιακη ειναι η τουρκια
μαζι με προσπεκτους για το ποσο ειδυλλιακη ειναι η τουρκια

Εγω πιστευω πως ο Μιχελ εχει ηδη κλεισει τους περισσοτερους παιχτες που χρειαζομαστε,απλα περιμενει να ανακοινωθει πρωτα ο προπονητης και να δωσει το οκ για τις κλεισμενες μεταγραφες.Θεωρω απιθανο να ανακοινωθουν οι παιχτες πριν τον προπονητη,οποτε πρεπει να περιμενουμε.
Προσωπικα πιστευω οτι και ο προπονητης και οι παιχτες θα ειναι υψηλου επιπεδου.
Μιχελ καψουρα χτισε την ΠΑΟΚαρα που ονειρευομαστε !
Προσωπικα πιστευω οτι και ο προπονητης και οι παιχτες θα ειναι υψηλου επιπεδου.
Μιχελ καψουρα χτισε την ΠΑΟΚαρα που ονειρευομαστε !
Εγώ πάλι πιστεύω πως θα 'ρθει πρώτα ο προπονητής θα αξιολογηθεί το υπάρχων ρόστερ και μετά θα δουν για μεταγραφές.
Πόρισμα; θα περιμένουμε αρκετά. (Μακάρι να μην βγω αληθινός σε αυτό)
Πόρισμα; θα περιμένουμε αρκετά. (Μακάρι να μην βγω αληθινός σε αυτό)
- ΑποστόληςΑ
Αν είναι να περιμένουμε τον νέο προπονητή να αξιολογήσει το ρόστερ χαθήκαμε.
- PaokPatraG4
Και εκεί που λες κλείνουμε τους 3-4 που είπε ο Μιχελ περιμένεις μέσα στην καλοκαιρινή ραστώνη να πάει 1 Σεπτέμβρη να τελειώσει άλλο ένα καλοκαιρινό μεταγραφικό μαρτύριο....Σε όλα τα επίπεδα...Από προπονητικό έως ποδοσφαιρικό....Άντε να δούμε...Ελπίζω να πάνε όλα καλά...
Προβλέπω επαναξιολόγηση και νέες ευκαιρίες στα πουλέν των ακαδημιών, τα ΠΑΟΚτσάκια που νιώθουν, τους αδικημένους Κάτσε, Κουλούρη, Χαρίση και σία.
Εμείς (και ο ΠΑΟΚ) τι φταίμε όμως...
Εμείς (και ο ΠΑΟΚ) τι φταίμε όμως...
Αυτό θα γίνει για τους αδικημενους κλπ μόνο αν αναλάβει ο κολκας βέβαια αναλαμβάνει και δωρεάν από ότι είπε αρκεί να φύγει ο κακός Μιχελ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελα, βρήκαμε νεο μειζον θεμα..
Εδω ο κοσμος καιγεται και το μονο που μας νοιαζει ειναι αν θα αξιολογηθει ο χαρισης ως 4ο χαφ και ο Κουλουρης ως 3ο φορ, στην καλοκαιρινη προετοιμασια..
Λειτουργούμε με τοσο εγωιστικο τροπο απέναντι στον ΠΑΟΚ κ στηρίζουμε ή λοιδορουμε, βασει των προσωπικων μας προτιμήσεων..
Να σημειωσω πάντως, οτι στις σοβαρες ομαδες, οι ΤΔ ειναι αυτοι που αποφασιζουν για περιπτώσεις στυλ Κλαους ή αλλων με μεγαλα συμβολαια.
Εδω ο κοσμος καιγεται και το μονο που μας νοιαζει ειναι αν θα αξιολογηθει ο χαρισης ως 4ο χαφ και ο Κουλουρης ως 3ο φορ, στην καλοκαιρινη προετοιμασια..
Λειτουργούμε με τοσο εγωιστικο τροπο απέναντι στον ΠΑΟΚ κ στηρίζουμε ή λοιδορουμε, βασει των προσωπικων μας προτιμήσεων..
Να σημειωσω πάντως, οτι στις σοβαρες ομαδες, οι ΤΔ ειναι αυτοι που αποφασιζουν για περιπτώσεις στυλ Κλαους ή αλλων με μεγαλα συμβολαια.
Κι εγώ να σημειώσω ότι μιλάμε πάντα για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη.simba έγραψε: Να σημειωσω πάντως, οτι στις σοβαρες ομαδες, οι ΤΔ ειναι αυτοι που αποφασιζουν για περιπτώσεις στυλ Κλαους ή αλλων με μεγαλα συμβολαια.
Διακρίνω ένα υπερβολικό άγχος, σχεδόν πανικό, που δε νομίζω ότι είναι καλός σύμβουλος. Φυσικά και θα πρέπει να καθυστερήσει λίγο ο σχεδιασμός κι ο νέος προπονητής να δει το υλικό και να σκεφτεί ποιοι του κάνουν ανάλογα με το πώς θέλει να παίξει. Αλλιώς ας πάρουμε τον Πετράκη ή τον Παράσχο και να του πούμε αυτό είναι το ρόστερ, κάνε και 2-3 μεταγραφές και είμαστε οκ.
Είναι γνωστό ότι στα ΠΑΟΚτσάκια δεν έχω καμία σχεδόν εκτίμηση πλην εξαιρέσεων και τα θεωρώ υπερτιμημένα από τους αρδ κι ένα λόγο που τα τελευταία χρόνια το ρόστερ είναι τόσο μπερδεμένο και στάσιμο σε ποιότητα. Αλλά διαβάζοντας χτες ότι η σχέση καθαρού συμβολαίου/ συνολικού κόστους συμβολαίου είναι 1/1,8, πάνω δλδ απ όσο πίστευα (γιατί υπολόγιζα μόνο εφορία), πείτε μου πώς θα βγει το μπάτζετ αν δεν υπάρχουν και τουλάχιστον 5-6 "χαμηλόμισθοι" στους 25, από τη στιγμή που δεν έχουμε και πολλά ασημικά για να ανέβει το μπάτζετ με τις πωλήσεις. Μόνο με τα λεφτά του Ιβάν δε γίνεται και δεν πρέπει κιόλας κι από αλλού σοβαρά έσοδα δεν υπάρχουν. Άρα χρειάζονται κι αυτά, εξάλλου για να έρθει ο Αλσίνα σημαίνει ότι οι ακαδημίες λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.
Τέλος, δε νομίζω ότι θα κάνουμε περισσότερες αλλαγές από τους ανταγωνιστές μας, ούτε ότι πέρυσι, που θεωρητικά είχαμε εμείς το πλεονέκτημα της ταχύτητας απέναντί τους, είδαμε τελικά κανένα πλεονέκτημα που μαζεύτηκε γρήγορα ο κορμός. Το θέμα είναι ο κορμός να έχει τις δυνατότητες πρωταθλητισμού, τα άλλα γίνονται, φέτος υπάρχει περισσότερο περιθώριο χρόνου από πέρυσι. Γνώμη μου πάντως είναι ότι ο κορμός μας, όπως είναι αυτή τη στιγμή, δε μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, άρα καλοδεχούμενη και η εξέταση του ρόστερ από τον προπονητή και οι αλλαγές που θα θελήσει να κάνει, ελπίζοντας ότι θα του βγουν αυτά που θα σκεφτεί.
Είναι γνωστό ότι στα ΠΑΟΚτσάκια δεν έχω καμία σχεδόν εκτίμηση πλην εξαιρέσεων και τα θεωρώ υπερτιμημένα από τους αρδ κι ένα λόγο που τα τελευταία χρόνια το ρόστερ είναι τόσο μπερδεμένο και στάσιμο σε ποιότητα. Αλλά διαβάζοντας χτες ότι η σχέση καθαρού συμβολαίου/ συνολικού κόστους συμβολαίου είναι 1/1,8, πάνω δλδ απ όσο πίστευα (γιατί υπολόγιζα μόνο εφορία), πείτε μου πώς θα βγει το μπάτζετ αν δεν υπάρχουν και τουλάχιστον 5-6 "χαμηλόμισθοι" στους 25, από τη στιγμή που δεν έχουμε και πολλά ασημικά για να ανέβει το μπάτζετ με τις πωλήσεις. Μόνο με τα λεφτά του Ιβάν δε γίνεται και δεν πρέπει κιόλας κι από αλλού σοβαρά έσοδα δεν υπάρχουν. Άρα χρειάζονται κι αυτά, εξάλλου για να έρθει ο Αλσίνα σημαίνει ότι οι ακαδημίες λαμβάνονται σοβαρά υπόψη.
Τέλος, δε νομίζω ότι θα κάνουμε περισσότερες αλλαγές από τους ανταγωνιστές μας, ούτε ότι πέρυσι, που θεωρητικά είχαμε εμείς το πλεονέκτημα της ταχύτητας απέναντί τους, είδαμε τελικά κανένα πλεονέκτημα που μαζεύτηκε γρήγορα ο κορμός. Το θέμα είναι ο κορμός να έχει τις δυνατότητες πρωταθλητισμού, τα άλλα γίνονται, φέτος υπάρχει περισσότερο περιθώριο χρόνου από πέρυσι. Γνώμη μου πάντως είναι ότι ο κορμός μας, όπως είναι αυτή τη στιγμή, δε μπορεί να πάρει πρωτάθλημα, άρα καλοδεχούμενη και η εξέταση του ρόστερ από τον προπονητή και οι αλλαγές που θα θελήσει να κάνει, ελπίζοντας ότι θα του βγουν αυτά που θα σκεφτεί.