Για χρονια παιχταρας στην Λιβερπουλ, το 2013 τον ηθελε η Μπαρτσελονα (μιλαμε για μολις πριν 2,5 χρονια) και πληρει και τις προυποθεσεις του σκαουτινγκ μας= εχει παιξει αντιπαλος
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Ας δουνε και αυτον λεω εγω http://www.transfermarkt.gr/daniel-agge ... eler/22832
Για χρονια παιχταρας στην Λιβερπουλ, το 2013 τον ηθελε η Μπαρτσελονα (μιλαμε για μολις πριν 2,5 χρονια) και πληρει και τις προυποθεσεις του σκαουτινγκ μας= εχει παιξει αντιπαλος
Ειναι εγκεφαλικος παιχτης που κατεβαζει την μπαλλα, τεραστια εμπειρια και θηριο μιας και ειναι 1,91. Εφυγε απο την Λιβερπουλ γιατι τα χαλασε με τον τελευταιο του προπονητη εκει και δεν τον ενδιεφεραν τα λεφτα, γι'αυτο και γυρισε στην Μπροντμπι απ'οπου και ξεκινησε. Το οτι φαγανε 5 απο εμας το καλοκαιρι δεν λεει κατι γιατι αφενος η αμυνα δεν ειναι ευθυνη ενος παιχτη και αφετερου ηταν τραυματισμενος εκεινη την περιοδο με αποτελεσμα να χασει ολη την προετοιμασια. Την εμπειρια που θα σου δωσει αυτος δεν την βρισκεις ευκολα.
Εδω και ενα χρονο ειναι ξεκαθαρα τα κολλητιλικια του Κολκα με τους αμυντικους μας και ΤΕΡΑΣΤΙΑ η προστασια και η στηριξη που τους παρεχει. Αντε ο Τζαβελλας εικανε οντως καλη χρονια, αλλα αυτο που γινοταν και γινεται με τους Πορτογάλους ιδιως ειναι τρομερο.rainmaker έγραψε: ΣΙΓΟΥΡΑ για ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ αυτός που επικαλείται πληροφορίες ακύρωσης της μεταγραφής προς όφελος ενός ήδη υπάρχοντος παίκτη μας, είναι ο Κόλκας. Ο οποίος έχει μέρες που ζητά την παραμονή Βίτορ (ΠΙΘΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ποδοσφαιρικών κριτηρίων, δεν λέω οτι έχει ύποπτα συμφέροντα) και ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ξανακάνει το ίδιο λάθος που αν δεν απατώμαι του είχε επισημάνει και ο ίδιος ο Βρύζας. Προσπαθεί να διοικήσει.
Για ελλαδα παντως οι μετεγγραφες οι οποίες ειναι μαστ κ πρεπει να ναι τοπ ειναι μπροστα
Παικτες που να ανοίγουν άμυνες οι τελ πασες κ σκορ
Αντε τε λουκας μην αργείς
Παικτες που να ανοίγουν άμυνες οι τελ πασες κ σκορ
Αντε τε λουκας μην αργείς
- PAOK_Antarctica
Σύμφωνα με τους ΑΡΔ έχουμε κλείσει ένα σωρό παίκτες αλλά κανείς δεν ανακοινώνεται.
Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε ή όχι ακόμα;
Η μεταγραφική περίοδος ξεκίνησε ή όχι ακόμα;
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Πολυ πιθανόν να ανακοινωθουν(αν όντως εκλεισαν), αφού παρουσισαστεί επισημα ο Ιβιτς
Αν είναι μεταγραφές μπορούν από τώρα να ανακοινωθούν, όπως ο Όλσεν π.χ. απ την Κοπεγχάγη...
Οι ελεύθεροι είναι ελεύθεροι μετά τις 30/6 συνήθως αλλά εμείς 23 Ιουνίου έχουμε την πρώτη συγκέντρωση...
Μάλλον την Παρασκευή τα σπουδαία νομίζω...
Οι ελεύθεροι είναι ελεύθεροι μετά τις 30/6 συνήθως αλλά εμείς 23 Ιουνίου έχουμε την πρώτη συγκέντρωση...
Μάλλον την Παρασκευή τα σπουδαία νομίζω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 04 Ιουν 2016, 18:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μεγάλη εμπειρία φίλε μου, αλλά η εικόνα που έδειξε με μας ήταν απογοητευτικη. Ουτε με λάσο δεν μπορουσε να πιάσει τον Μακ. Βεβαια σε τι κατάσταση βρισκεται δεν μπορουμε να το κρινουμε από ένα μονο παιχνίδι. Ισως όντως να φταίνε αυτά που λες, ίσως και ο προπονητης τους που σηκωσε την άμυνα τους ψηλά για 90΄λεπτά αλλά ...Marianov6 έγραψε:Ας δουνε και αυτον λεω εγω http://www.transfermarkt.gr/daniel-agge ... eler/22832
Για χρονια παιχταρας στην Λιβερπουλ, το 2013 τον ηθελε η Μπαρτσελονα (μιλαμε για μολις πριν 2,5 χρονια) και πληρει και τις προυποθεσεις του σκαουτινγκ μας= εχει παιξει αντιπαλοςΕιναι εγκεφαλικος παιχτης που κατεβαζει την μπαλλα, τεραστια εμπειρια και θηριο μιας και ειναι 1,91. Εφυγε απο την Λιβερπουλ γιατι τα χαλασε με τον τελευταιο του προπονητη εκει και δεν τον ενδιεφεραν τα λεφτα, γι'αυτο και γυρισε στην Μπροντμπι απ'οπου και ξεκινησε. Το οτι φαγανε 5 απο εμας το καλοκαιρι δεν λεει κατι γιατι αφενος η αμυνα δεν ειναι ευθυνη ενος παιχτη και αφετερου ηταν τραυματισμενος εκεινη την περιοδο με αποτελεσμα να χασει ολη την προετοιμασια. Την εμπειρια που θα σου δωσει αυτος δεν την βρισκεις ευκολα.
Marianov6 έγραψε:Σωστος Μπανε αλλα δεν νομιζω οτι δεν μπορεις να μην φερεις παιχτη που να ειναι απλα καλος. Και ο Μαρκαντωνης ηρθε που αναφερθηκε πιο πανω που για μενα ηταν πολυ καλος, και ο Κοντρερας ηρθε που οκ, δυσκολα θα βρουμε δευτερον. Βαζω απλα αυτους τους δυο μιας και ηταν δικοι μας, και ειναι δυο παιχτες που και ναι μεν ηταν καλοι αλλα δεν δημιουργησαν και ποτε καποιο προβλημα.Απο την αλλη ειναι και η προοπτικη του τσαμπιονς λιγκ που οσο να'ναι, ανοιγει ενα παραθυρο παραπανω βρε παιδι μου.
Υπαρχει και το αλλο θεμα: Κανενας σας δεν σκεφτεται τον Μανιακ! Θα μπορεσει να τον πουλησει μετα αν ειναι οντως προβληματικος?
Αυτοι ειχαν ερθει αλλες εποχες,η χωρα απο τοτε μεχρι τωρα εχει αλλαξει σε τεραστιο βαθμο.
Δεν θελω να δικαιολογω καταστασεις αλλα δυστυχως ειναι μια πραγματικοτητα.
Σιγουρα χανουμε παιχτες λογω της καταστασης στην χωρα.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- Dimitris_L4
Καποια παιδια σωστα εγραψαν παραπανω οτι παιζει τεράστιο ρολο ο προπονητης..προφανως εαν δεν ειχε καποια μεντα δε θα ερχόταν...θα συμφωνησω με τον κωστα οτι στο ακατανομαστο εαν τον επαιρνες σε ομαδα χοροπηδουσες ασταματητα..αντε να δούμε..
Για τον Μπιγιν υπαρχει και το αλλο θεμα. Ειναι νευρικος απ'οτι καταλαβα και ειναι θεμα προπονητη να τον καλμαρει. Θα τον βαλεις λοιπον διπλα σε εναν αλλο νευρικο παιχτη, τον Τζαβελλα? Ανα δυο παιχνιδια θα μενουμε με 9 παιχτες
@Εττιεν, ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν τραυματισμενος εκεινη την περιοδο και οτι ειχε χασει προετοιμασια γιατι επρεπε να γραψω τοτε το preview του αγωνα στο στοιχηματικο φορουμ που γραφω και το θυμαμαι καλα αυτο. Το ιδιο ειχε γραψει και το παιδι απο την Δανια αντιστοιχα που εγραφε για την Μπροντμπι. Λογικα θα υπαρχει ο τραυματισμος και στο τρανσφερμαρκτ. Σιγουρα επαιξε ρολο και η τακτικη-παιδικη χαρα του προπονητη τους τοτε. Αλλα σε εναν καλυτερο τακτικα προπονητη σαν τον Ιβιτς, ο καλος Αγκερ θα αποδοσει τα μαλα. Συν το οτι προσθετεις εμπειρια, ηρεμια και υψος μαζι σε εναν παιχτη τον οποιο θα τον παρεις ελευθερο.
@Εττιεν, ειμαι 100% σιγουρος οτι ηταν τραυματισμενος εκεινη την περιοδο και οτι ειχε χασει προετοιμασια γιατι επρεπε να γραψω τοτε το preview του αγωνα στο στοιχηματικο φορουμ που γραφω και το θυμαμαι καλα αυτο. Το ιδιο ειχε γραψει και το παιδι απο την Δανια αντιστοιχα που εγραφε για την Μπροντμπι. Λογικα θα υπαρχει ο τραυματισμος και στο τρανσφερμαρκτ. Σιγουρα επαιξε ρολο και η τακτικη-παιδικη χαρα του προπονητη τους τοτε. Αλλα σε εναν καλυτερο τακτικα προπονητη σαν τον Ιβιτς, ο καλος Αγκερ θα αποδοσει τα μαλα. Συν το οτι προσθετεις εμπειρια, ηρεμια και υψος μαζι σε εναν παιχτη τον οποιο θα τον παρεις ελευθερο.