Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ
Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ
Εγώ ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω: λέτε οτι το πρωτάθλημα, το ελλ, ποδόσφαιρο, ή διαιτησία... ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝΕ ΤΊΠΟΤΑ! Σωστα;;
Τοτε γιατί την ίδια ωρα λέτε να μην κατεβουμε να παίξουμε αφού ουτως ή άλλως δεν υα αλλάξει τίποτα;; για να τιμωρηθουμε..έτσι;; για μαγκια;; επειδή το είπαμε κσι τον έχουμε μεγαλο και δεν το παίρνουμε πίσω;;
Μου εξηγεί κάποιος: ποιος απαγορεύει στον πρόεδρο μιας ομάδας να πει κάτι για να πιέσει καταστάσεις, κσι μετα κρίνοντας ξανά τα γεγονότα ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, τελικά να αποφασίσει κάτι άλλο;;
Μάγκες έχω χορτάσει εντυπώσεις κσι...επαναστατικό πνεύμα, δεν μπορω άλλο! Θέλω να δω τον ΠΆΟΚ και λίγο πράγματιστη...τεχνοκράτη...πως να το πω.
Τοτε γιατί την ίδια ωρα λέτε να μην κατεβουμε να παίξουμε αφού ουτως ή άλλως δεν υα αλλάξει τίποτα;; για να τιμωρηθουμε..έτσι;; για μαγκια;; επειδή το είπαμε κσι τον έχουμε μεγαλο και δεν το παίρνουμε πίσω;;
Μου εξηγεί κάποιος: ποιος απαγορεύει στον πρόεδρο μιας ομάδας να πει κάτι για να πιέσει καταστάσεις, κσι μετα κρίνοντας ξανά τα γεγονότα ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, τελικά να αποφασίσει κάτι άλλο;;
Μάγκες έχω χορτάσει εντυπώσεις κσι...επαναστατικό πνεύμα, δεν μπορω άλλο! Θέλω να δω τον ΠΆΟΚ και λίγο πράγματιστη...τεχνοκράτη...πως να το πω.
Fidel, πρώτον, δεν δέχομαι σε καμία περίπτωση τα περί πετούμενων γαϊδάρων και τα θεωρώ ότι υποβαθμίζουν την προσπάθεια,τον κόπο και την προσωπικότητα πολλών μελών εδω μέσα.
Δεύτερον, ελπίζω ότι κατανοώ τη λογική που εκφράζεις αλλά θεωρώ ότι εύκολα...τα παρατάς.
Εξηγούμαι: Αν πέρα απο την αγωνιστική δυσλειτουργία, παρατηρούμε ένα δυο ακόμα πράματα τα τελευταία χρόνια είναι α) η μεγάλη ανάπτυξη στην εξωστρέφεια που δείχνει η εταιρεία ΠΑΟΚ και β) την κλιμακωτά αυξανόμενη αντίδραση μας σε χρόνιες παθογένειες του ελλ.ποδοσφαίρου.
Θεωρώ τα όσα έχουν γίνει μετά τον 1ο ημιτελικό του κυπέλλου ένα απο τα πιο -ίσως το πιό- σημαντικά βήματα μέχρι σήμερα. Ακόμα το αποτέλεσμα δεν έχει φανεί, παρά μόνο κάποιες εκφάνσεις αυτού, αλλά σίγουρα κάποια πράματα έχουν μπεί σε ρυθμό. Είναι μια σειρά γεγονότων που δεν μπορούν να παραβλεφθούν: Οι εκλογές του Οκτώβρη και η αλλαγή που ήδη έχει γίνει σε αρκετές επσ - παραδοσιακά κάστρα της παράγκας, η εμπλοκή της φιφα στο καταστατικό της επο που θα εχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση όσων διώκονται ποινικά, μια πρώτη παραδοχή της πολιτείας περι ανομίας στο ποδόσφαιρο και απομάκρυνσης απο τους "κακούς φιλάθλους" κ.α.
Πολλά πρέπει ακόμα να αλλάξουν, παιδιά απο συνδέσμους θα τα ξέρουν καλύτερα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το...δημοψήφισμα για συμμετοχή ή όχι στον ημιτελικό; Για άλλους καμία, για άλλους μεγάλη. Αυτός όμως δεν θεωρώ ότι είναι λόγος να βάλλουμε το πρόσωπο που τουλάχιστον στη παρούσα φάση είναι ο.. μπροστάρης στην όλη φάση για εμάς; Αυτός που θέτει τα θέματα; Να μην συμμετέχουμε, οκ. Τι κερδίζουμε πέρα απο μια ηθική δικαίωση; τι απτό και ρεαλιστικό πέρα απο όλα όσα έχω παραπάνω αναφέρει; ένα πράμα. πραγματικά. ένα πράμα αναζητώ και δεν βρίσκω κάτι πέρα απο το "να κάνουμε αυτό που τότε είπαμε". Που δεν μου αρέσει σαν στάση ζωής. Τα πάντα ρεί. Και "κωλοτούμπες¨ θα κάνουμε (ΟΛΟΙ) στη ζωή μας και φούστες και παντελόνια και απο όλα φοράμε. Αν κανείς μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο, ας το πει. Το θέμα (κατ΄εμε πάντα) είναι βήμα βήμα να παλεύουμε για ένα μεγαλύτερο στόχο. Ακόμα και αν για να γίνει αυτό, χρειαστεί να αλλάξουμε αρχικές μας αποφάσεις. Αλλά να βλέπουμε ότι βήμα βήμα, κάτι πάει να γίνει. Και στο προκείμενο, αυτό βλέπω.
Οπότε, δεν μπορώ να επιτρέψω τη δευτερεύουσα σημασία που έχει μια συμμετοχή μου ή όχι σε έναν ούτως ή άλλος "βρώμικο" θεσμό (όπως όμως είναι ΚΑΙ το πρωτάθλημα ε;) να επηρεάσει είτε τις μελλοντικές μου βλέψεις, είτε τις όποιες κατακτήσεις του παρόντος. Δεν νομίζω να είναι πιο απλό απο αυτό. Ο μεγαλομέτοχος, είναι Ο μεγαλομέτοχος. Η απόφαση θα είναι δική του, θα είναι σεβαστή αλλά και θα πρέπει να στηριχτεί απλά γιατί είναι δευτερεύουσας σημασίας. Όχι γιατί έχει να κάνει με το κύπελλο ή τη "νομιμοποίηση" ενός ευρέα γνωστού "βρώμικου" θεσμού, αλλά γιατί είναι στήριξη ενάντια στον αγώνα που γινόταν, γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται, ενάντια στο βασικότερο πρόβλημα των περισσοτέρων ελλ.ομάδων (πλην μίας βασικά...
).
Ξαναλέω για πολλοστή φορά. Το θέμα, δεν είναι η συμμετοχή ή όχι σε έναν αγώνα. Το θέμα είναι αλλού. Στην ολοκληρωτική αλλαγή και απομάκρυνση ενός σάπιου συστήματος. Και δεν γίνεται με έναν αγώνα, αλλά θέλει χρόνο και επιμονή.
Αν θέλουμε να μιλάμε για "μια μάχη" τότε το ιδανικό για εμένα θα ειναι να παει η κανονική ομάδα, να κερδίσει 0-1 και να ξέρουμε όλοι, ότι αν ο 1ος αγώνας ήταν τίμιος (γιατί η ιστορία ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ότι έληξε 0-3 για διακοπή για αυτόν και αυτόν τον λόγο, να είστε σίγουροι για αυτό) τότε ο ΠΑΟΚ θα είχε περάσει. Και τέλος η όλη ιστορία.
Δεύτερον, ελπίζω ότι κατανοώ τη λογική που εκφράζεις αλλά θεωρώ ότι εύκολα...τα παρατάς.
Εξηγούμαι: Αν πέρα απο την αγωνιστική δυσλειτουργία, παρατηρούμε ένα δυο ακόμα πράματα τα τελευταία χρόνια είναι α) η μεγάλη ανάπτυξη στην εξωστρέφεια που δείχνει η εταιρεία ΠΑΟΚ και β) την κλιμακωτά αυξανόμενη αντίδραση μας σε χρόνιες παθογένειες του ελλ.ποδοσφαίρου.
Θεωρώ τα όσα έχουν γίνει μετά τον 1ο ημιτελικό του κυπέλλου ένα απο τα πιο -ίσως το πιό- σημαντικά βήματα μέχρι σήμερα. Ακόμα το αποτέλεσμα δεν έχει φανεί, παρά μόνο κάποιες εκφάνσεις αυτού, αλλά σίγουρα κάποια πράματα έχουν μπεί σε ρυθμό. Είναι μια σειρά γεγονότων που δεν μπορούν να παραβλεφθούν: Οι εκλογές του Οκτώβρη και η αλλαγή που ήδη έχει γίνει σε αρκετές επσ - παραδοσιακά κάστρα της παράγκας, η εμπλοκή της φιφα στο καταστατικό της επο που θα εχει ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση όσων διώκονται ποινικά, μια πρώτη παραδοχή της πολιτείας περι ανομίας στο ποδόσφαιρο και απομάκρυνσης απο τους "κακούς φιλάθλους" κ.α.
Πολλά πρέπει ακόμα να αλλάξουν, παιδιά απο συνδέσμους θα τα ξέρουν καλύτερα, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το...δημοψήφισμα για συμμετοχή ή όχι στον ημιτελικό; Για άλλους καμία, για άλλους μεγάλη. Αυτός όμως δεν θεωρώ ότι είναι λόγος να βάλλουμε το πρόσωπο που τουλάχιστον στη παρούσα φάση είναι ο.. μπροστάρης στην όλη φάση για εμάς; Αυτός που θέτει τα θέματα; Να μην συμμετέχουμε, οκ. Τι κερδίζουμε πέρα απο μια ηθική δικαίωση; τι απτό και ρεαλιστικό πέρα απο όλα όσα έχω παραπάνω αναφέρει; ένα πράμα. πραγματικά. ένα πράμα αναζητώ και δεν βρίσκω κάτι πέρα απο το "να κάνουμε αυτό που τότε είπαμε". Που δεν μου αρέσει σαν στάση ζωής. Τα πάντα ρεί. Και "κωλοτούμπες¨ θα κάνουμε (ΟΛΟΙ) στη ζωή μας και φούστες και παντελόνια και απο όλα φοράμε. Αν κανείς μπορεί να υποστηρίξει το αντίθετο, ας το πει. Το θέμα (κατ΄εμε πάντα) είναι βήμα βήμα να παλεύουμε για ένα μεγαλύτερο στόχο. Ακόμα και αν για να γίνει αυτό, χρειαστεί να αλλάξουμε αρχικές μας αποφάσεις. Αλλά να βλέπουμε ότι βήμα βήμα, κάτι πάει να γίνει. Και στο προκείμενο, αυτό βλέπω.
Οπότε, δεν μπορώ να επιτρέψω τη δευτερεύουσα σημασία που έχει μια συμμετοχή μου ή όχι σε έναν ούτως ή άλλος "βρώμικο" θεσμό (όπως όμως είναι ΚΑΙ το πρωτάθλημα ε;) να επηρεάσει είτε τις μελλοντικές μου βλέψεις, είτε τις όποιες κατακτήσεις του παρόντος. Δεν νομίζω να είναι πιο απλό απο αυτό. Ο μεγαλομέτοχος, είναι Ο μεγαλομέτοχος. Η απόφαση θα είναι δική του, θα είναι σεβαστή αλλά και θα πρέπει να στηριχτεί απλά γιατί είναι δευτερεύουσας σημασίας. Όχι γιατί έχει να κάνει με το κύπελλο ή τη "νομιμοποίηση" ενός ευρέα γνωστού "βρώμικου" θεσμού, αλλά γιατί είναι στήριξη ενάντια στον αγώνα που γινόταν, γίνεται και θα συνεχίσει να γίνεται, ενάντια στο βασικότερο πρόβλημα των περισσοτέρων ελλ.ομάδων (πλην μίας βασικά...

Ξαναλέω για πολλοστή φορά. Το θέμα, δεν είναι η συμμετοχή ή όχι σε έναν αγώνα. Το θέμα είναι αλλού. Στην ολοκληρωτική αλλαγή και απομάκρυνση ενός σάπιου συστήματος. Και δεν γίνεται με έναν αγώνα, αλλά θέλει χρόνο και επιμονή.
Αν θέλουμε να μιλάμε για "μια μάχη" τότε το ιδανικό για εμένα θα ειναι να παει η κανονική ομάδα, να κερδίσει 0-1 και να ξέρουμε όλοι, ότι αν ο 1ος αγώνας ήταν τίμιος (γιατί η ιστορία ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ότι έληξε 0-3 για διακοπή για αυτόν και αυτόν τον λόγο, να είστε σίγουροι για αυτό) τότε ο ΠΑΟΚ θα είχε περάσει. Και τέλος η όλη ιστορία.
Kgeo στα περισσότερα συμφων
σω(εκτος κυπελλου και φιφα ουεφα επο αποτελεσμα?)
.Να ξερεις οτι δεν τα παραταω ποτε στη ζωη μου.......αλλα στο θεμα του κυπελλου το αν θα κατεβει η οχι ειμαι καθετος και εξηγούμε......Πως εσυ που θελεις να ηγηθείς την οποια προσπαθεια για αλλαγη της σαπιλας δηλώνοντας και στηριζοντας επι εβδομαδων μια συγκεκριμενη θεση αλλαζεις? Τι εντυπωση δινεις σε αυτους που σε πιστεψαν και ηθελαν να σε στηρίξουν?Εκτος εαν το παιχνιδι κρινεται αλλιως που το απ εύχομαι.......οταν αποσαφηνιστεί αυτο το τοσο απλο που εστερνιζεστε τοτε μαζι σας εως τοτε απέχω......
σω(εκτος κυπελλου και φιφα ουεφα επο αποτελεσμα?)
.Να ξερεις οτι δεν τα παραταω ποτε στη ζωη μου.......αλλα στο θεμα του κυπελλου το αν θα κατεβει η οχι ειμαι καθετος και εξηγούμε......Πως εσυ που θελεις να ηγηθείς την οποια προσπαθεια για αλλαγη της σαπιλας δηλώνοντας και στηριζοντας επι εβδομαδων μια συγκεκριμενη θεση αλλαζεις? Τι εντυπωση δινεις σε αυτους που σε πιστεψαν και ηθελαν να σε στηρίξουν?Εκτος εαν το παιχνιδι κρινεται αλλιως που το απ εύχομαι.......οταν αποσαφηνιστεί αυτο το τοσο απλο που εστερνιζεστε τοτε μαζι σας εως τοτε απέχω......
για μενα οι περισσοτεροι εμμενετε στο λαθος σημειο.το ζουμι ειναι ο λογος που επικαλεστηκε τη μεταστροφη του και οχι η μεταστροφη καθεαυτη.καποιος φιλος εδω μεσα, δε θυμαμαι ποιος, το επεσημανε οτι με αυτο που εκανε χανει σε αξιοπιστια και συμφωνω απολυτα.δεν ειναι τοσο οτι αποφασισε να κατεβει, που προσωπικα σ αυτη την επιλογη εδινα ενα μικρο προβαδισμα.αυτο που με ξενισε ηταν ' οι επιμονοι 50'.εκει εγινε το 'τσαφ'.gpaok έγραψε:Εγώ ενα πράγμα δεν καταλαβαίνω: λέτε οτι το πρωτάθλημα, το ελλ, ποδόσφαιρο, ή διαιτησία... ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΆΞΟΥΝΕ ΤΊΠΟΤΑ! Σωστα;;
το οτι οποια κι αν ηταν η αποφαση θα ειχαμε γκρινια και θα βγαιναμε χαμενοι το ξεραμε, οποτε το καινουριο στοιχειο ειναι πως δεν πρεπει στο εξης να εχουμε Ευαγγελιο οτιδηποτε πει ο ιβαν, με οσο στομφο ή ως τετελεσμενο το εκφρασει.
Τον ιβαν δε χρειαζεται ουτε να τον εχουμε εικονισμα στο κομοδινο, ουτε να ψαχνουμε προς τα που πεφτει ο Καιαδας σε πρωτη ευκαιρια.ο καθενας κρινεται μεσα στην επικαιροτητα για μεμονωμενα συμβαντα και κρινεται για το γενικοτερο εργο του στο τελος της σεζον ή ακομα καλυτερα στο τελος της θητειας του.τωρα ειμαστε μεσα στην επικαιροτητα οποτε το θεωρω λιγο ατοπο με την πρωτη κακη κουβεντα να πεταγονται καποιοι και να λενε 'ναι αλλα εσβησε τα χρεη' , 'ναι αλλα εφτιαξε τη μεσημβρια', 'ναι αλλα αλλαξαμε επιπεδο'.τα ξερουμε αυτα, η αχαριστια δε μας ταιριαζει (αν και εχουμε αδικησει καποιους στο παρελθον), αλλα τωρα ειναι ο καιρος που θα κριθει για την -μεμονωμενη- αποφαση του να κατεβει κανονικα στη ρεβανς και για τη δικαιολογια που επικαλεστηκε, οχι για να κανουμε απολογισμο της 4ετιας.
Ως λαος (του ΠΑΟΚ,αλλα και ελληνες γενικοτερα) εχουμε ενα κακο: οσο κι αν ενδομυχα παραδεχομαστε καποια ασχημα στοιχεια,λαθος πραξεις,αστοχιες που εχουμε ή καναμε, δεν τολμαμε ΠΟΤΕ να τα πουμε παραεξω, μην τυχον και μας πιασει στο στομα του ο 'κοσμος'.γενικα,δεν τα εχουμε καλα με τον εαυτο μας, προτιμαμε να τα ριξουμε σε ολους τους αλλους εκτος απο εμας οταν ειναι μπροστα αλλοι και μολις μεινουμε μονοι μας λεμε 'πω ρε γαμωτο τι μαλακια εκανα, αντε να το σωσεις τωρα'.τετοια φαση μου θυμιζει η σταση του ιβαν.και η μαλακια πιστευω δεν θεωρει πως ειναι η αλλαγη της αποφασης, αλλα οι (συνεχομενες) κατηγορηματικες δηλωσεις του στις οποιες δεν αφησε ουτε ενα παραθυρακι οτι μπορει να αλλαξει γνωμη.και τωρα παει να το σωσει ριχνοντας τα στους 'επιμονους 50'.εκει ειναι που με ξενερωσε λιγακι.δεν πειραζει ομως, θα μου περασει.

αυτό λεμε βασικά τόση ώρα.fidel έγραψε:Εκτος εαν το παιχνιδι κρινεται αλλιως που το απ εύχομαι.......οταν αποσαφηνιστεί αυτο το τοσο απλο που εστερνιζεστε τοτε μαζι σας εως τοτε απέχω......

στο όλο θέμα, είναι μια δευτερεύουσα απόφαση που ναι,giannena, μπορεί να τον είπαν. οχι 50, οκ υπερβολή, αλλά και 5 να ήταν έχει τη σημασία του καθώς μιλάμε για προέδρους επιτυχημένων τμημάτων. και μακάρι να έδειχνες την ίδια ευθυξία όταν λέγαμε για τον μήτσιο πχ.

fidel έγραψε:Εγω ΠΑΟΚ ειμουν ειμαι και θα ειμαι.......Ιβαν Σαββιδης δεν ειμαι.....αυριο οταν ο Ιβαν θα πει ο γαιδαρος πεταει μην ξεχάσετε να τον υποστηριξεται ναι γιατι πεταει....αν κανει κομμα να τον ψηφίσετε.....δεν ειμαι αχάριστος τον ευχαριστω για πολλα καλα αλλα δεν ειμαι και προβατο......εχω την αποψη μου της αρχες μου καλη συνεχεια στο forum......δεν αξιζει να μιλας σε αυτους που δεν θελουν να ακουσουν.......Τα περι γυριστρουλας μπορει να ηταν υπερβολικο και συγγνώμη απο μερους μου......αλλα σαν γνησιος πολιτικος οπου φυσαει ο ανεμος παμε......δεν πειραζει ομως ο χρονος θα περασει και η ιστορια οπως ξερουμε επαναλαμβανεται.......το οτι θα αλλαξει στο ποδοσφαιρο της χωρας ειναι ανεκδοτο οπως αλλαξαν η κυβερνησεις και η χωρα......αλλα κακογουστο ανεκδοτο.......αλλα δεν μπορω να στερεισω την ελπιδα απο κανεναν.......αλλα δεν μπορω να μην ειμαι και ρεαλιστης......

Καλό μου παλικάρι Φιντέλ, ναι μεν λες ότι δεν αξίζει να μιλάς σε όσους δεν ακούνε, αλλά πρώτος εσύ είσαι που δεν λες να ακούσεις τα επιχειρήματα της τεκμηρίωσης των συμφερόντων του Π.Α.Ο.Κ. και όχι του Ιβάν!!!
Πρώτον θα σου πω ότι προσωπικά πιστεύω πως ο Ιβάν με αυτή του την τελική απόφαση να κατέβουμε στο Κύπελλο, αλλά ειδικότερα με τον τελείως γελοίο τρόπο που το εξέφρασε, δηλαδή αυτά τα περί "για να τους τιμωρήσουμε" και "αφού μίλησα με 50 ανθρώπους που όλοι μου είπαν...κ.τ.λ." έχει υποστεί ένα μεγάλο τσαλάκωμα του προσωπικού του προφίλ, το οποίο πιστεύω ότι δεν το ήθελε με τίποτα!!! Όχι ο Π.Α.Ο.Κ. Φιντέλ, αυτός που αγαπάς κι εσύ κι εμείς, Ο ΙΒΑΝ ΤΣΑΛΑΚΩΘΗΚΕ, το καταλαβαίνεις αυτό επιτέλους;;;
Τα καλά-θετικά για τον Π.Α.Ο.Κ. λοιπόν, έχουν να κάνουν με:
1...Την αποφυγή μιας άδικης και επί πλέον βαθμολογικής τιμωρίας, που κι εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε αν θα ήταν για του χρόνου ή φέτος στα play off!!!!!!
2...Έναν ακόμα αγώνα πριν τα play off, ο οποίος θα μας δώσει δυνατότητα σαν ομάδα και παίχτες (ιδίως σε αυτούς που επανέρχονται από τραυματισμούς) να αποκτήσουμε ακόμα καλύτερο αγωνιστικό ρυθμό μετά από τόσων ημερών απραξία σε αγώνες!!!
3...Την πιθανότητα (όσο μικρή ή ακόμα και μηδαμινή κι αν είναι λόγω του άδικου 0-3 στα χαρτιά του 1ου αγώνα) να διεκδικήσουμε μία ακόμα συμμετοχή μας σε Τελικό Κυπέλλου και...
4... Επικοινωνιακά να μην φανούμε "χέστες" και ριψάσπεις σαν Π.Α.Ο.Κ., ειδικά απέναντι στους πουστόγ@υρους, των οποίων οι Γκαιμπελιστές ΑΡΔ περιμένουν σαν ύαινες στην γωνία να μας ξεσκίσουν σαν άψυχο πτώμα!!!
Αυτά σου τα αναφέρω συγκεντρωτικά μήπως και τα διαβάσεις (μιας και αν τα διαβάσεις μάλλον θα τα καταλάβεις) επιτέλους!!!
Το να ζητάς πάλι συγγνώμη για το "γυριστρούλες", κρίνοντας το μετά από ωριμότερη σκέψη υπερβολικό και παράλληλα να τσουβαλιάζεις όλους τους αντίθετους με την άποψη σου ως πρόβατα (που αφού μ αυτήν την άποψη που έχεις εσύ δεν είσαι, άρα όσοι έχουν την αντίθετη κατά την άποψη σου μάλλον είναι) απλά με ξεπερνάει!!!
Επαναλαμβάνω ακόμα κάτι που ίσως σου ξέφυγε: Μην συμμετέχοντας στο Κύπελλο αλλά στα play off κάνουμε ουσιαστικά "μισές δουλειές" για να μην πω τίποτα απολύτως, αφού το μπακίρι ο πουστοχ@ντρέμπορας το τσακώνει απ την θέση που παίρνει στο ελληνικό ΠΡΩΚΤΑΘΛΗΜΑ κι όχι σηκώνοντας ένα "άσημο" και αδιάφορο γι αυτόν Κυπελλάκι!!!
Υ.Γ. Αν προσέξεις καλά το signature μου, στο οποίο νιώθω και εννοώ κάθε γράμμα από όσα αναφέρει, γνωρίζοντας ίσως την ηλικία μου των 52 χρόνων, μάλλον θα καταλάβεις καλύτερα αν πρέπει να δώσεις βάση στην απάντηση μου προς εσένα, ή καλύτερα να συνεχίσεις τους αφορισμούς και το τσουβάλιασμα προς όλους τους πρεσβεύοντες την αντίθετη από την άποψη σου σ αυτό ειδικά το θέμα!!! Να είσαι καλά...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 22 Απρ 2016, 16:32, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
K_geo έγραψε:αυτό λεμε βασικά τόση ώρα.fidel έγραψε:Εκτος εαν το παιχνιδι κρινεται αλλιως που το απ εύχομαι.......οταν αποσαφηνιστεί αυτο το τοσο απλο που εστερνιζεστε τοτε μαζι σας εως τοτε απέχω......![]()
στο όλο θέμα, είναι μια δευτερεύουσα απόφαση που ναι,giannena, μπορεί να τον είπαν. οχι 50, οκ υπερβολή, αλλά και 5 να ήταν έχει τη σημασία του καθώς μιλάμε για προέδρους επιτυχημένων τμημάτων. και μακάρι να έδειχνες την ίδια ευθυξία όταν λέγαμε για τον μήτσιο πχ.
να ξεκαθαρίσω ότι απ εύχομαι ότι η οποιαδήποτε αλλαγή θα προσπαθήσει ο ΙΒΑΝ να γίνει με γνώμονα το δίκαιο .....αυτό εννοώ geo....χαλίφης στην θέση του χαλίφη δεν θέλω να γίνω ... Αν θέλει κάποιος ας αλλάξει ομάδα....ο ΠΑΟΚ ήταν πάντα με το δίκαιο ........
Καταρχάς Γκοραν να μας πουν χεστες δεν το δέχομαι το είδαμε στο πρώτο παιχνίδι ποιος ειναι ο χεστης.... Το να μην κατέβω στα πλάι οφ όπως πιπιλάτε πολλή σαν καραμέλα εμπεριέχει το υποβιβασμό δεν ισοσκελίσουμε ίδια πράγματα.....το ότι έκανε λάθος δεν μου λέει κάτι όλοι κάνουμε το να το συνεχίζει με λάθος δεν το δέχομαι. Τα περί γυρίστουλας μεγάλο παιδί εισαι νομίζω ότι κατάλαβες.....το διόρθωσα αποκαλώντας τον πολιτικό η μήπως δεν ειναι;
Εξετάζοντας τα όλα μεμονωμένα και κατά πως σε βολεύει να απαντήσεις, απαλείφοντας πολλά και σημαντικά (κάτι το οποίο κάνουν όσοι προπαγανδίζουν), αλλά και με τον ειρωνικό τρόπο που μου απαντάς επίσης, με αναγκάζεις να συμφωνήσω τελεσίδικα σ αυτό που είπες πριν:fidel έγραψε:Καταρχάς Γκοραν να μας πουν χεστες δεν το δέχομαι το είδαμε στο πρώτο παιχνίδι ποιος ειναι ο χεστης.... Το να μην κατέβω στα πλάι οφ όπως πιπιλάτε πολλή σαν καραμέλα εμπεριέχει το υποβιβασμό δεν ισοσκελίσουμε ίδια πράγματα.....το ότι έκανε λάθος δεν μου λέει κάτι όλοι κάνουμε το να το συνεχίζει με λάθος δεν το δέχομαι. Τα περί γυρίστουλας μεγάλο παιδί εισαι νομίζω ότι κατάλαβες.....το διόρθωσα αποκαλώντας τον πολιτικό η μήπως δεν ειναι;
"Είναι εντελώς άχρηστο να μιλάς σε όποιους δεν σε ακούνε"!!!
Switch off φίλος...Καλές επαναστάσεις!!!

Ο Ιβαν καταφερνει συνεχεια μα συνεχεια να βαζει τα χερακια του...και να βγαζει τα ματακια του...
Μεχρι προχθες που υποτιθετε οτι δεν θα πηγαιναμε στο πουστρολιμανο δεν εγραφε κανεις...και γενικοτερα υπηρχε μια ατμοσφαιρα στον κοσμο οτι δεν παμε...και ενταξει κτλ...
Βγαινει προχθες..πεταει την κουβεντα για να κατεβουμε..και ο κοσμος του ΠΑΟΚ μεσα σ ενα απογευμα εγινε κωλος.
Γιατι ρε Ιβαν...γιατι ρε πασακα μου;;;
Εγω θα φταιω απο αυριο που σε οτι κι αν λες θα το κοιταω με μισο ματι;;; Να σε πιστεψω η οχι; Αυτα που υποσχεθηκες στην εκδηλωση να τα πιστεψω η οχι; θα με τα γυρισεις σε 5-10-15-20 μερες;;;
Το θεμα ρε παιδες δεν ειναι αν θαα ειναι βομβα μεγατονων αν κατεβουμε η οχι...η το τι αντικτυπο θα εχει στους αλλους...
Το θεμα ειναι το τι αντικτυπο θα εχει στο εσωτερικο....
Και ηδη εδω και 2 μερες φαινετε....
Μεχρι προχθες που υποτιθετε οτι δεν θα πηγαιναμε στο πουστρολιμανο δεν εγραφε κανεις...και γενικοτερα υπηρχε μια ατμοσφαιρα στον κοσμο οτι δεν παμε...και ενταξει κτλ...
Βγαινει προχθες..πεταει την κουβεντα για να κατεβουμε..και ο κοσμος του ΠΑΟΚ μεσα σ ενα απογευμα εγινε κωλος.
Εγω θα φταιω απο αυριο που σε οτι κι αν λες θα το κοιταω με μισο ματι;;; Να σε πιστεψω η οχι; Αυτα που υποσχεθηκες στην εκδηλωση να τα πιστεψω η οχι; θα με τα γυρισεις σε 5-10-15-20 μερες;;;
Το θεμα ρε παιδες δεν ειναι αν θαα ειναι βομβα μεγατονων αν κατεβουμε η οχι...η το τι αντικτυπο θα εχει στους αλλους...
Για γίνε σαφείς που δεν απαντάω Γκοραν γιατί βλέπω μόνο την λάσπη στον ανεμιστήρα ...
σε άλλα νέα, ο Ιβάν Σαββίδης συμπεριλήφθηκε στους 11 πιο εκκεντρικούς ιδιοκτήτες ομάδων (μαζί με τον μελισανίδη -που όμως δεν ειναι ..ιδιοκτήτης
) απο το squawka, γνωστό σαϊτ που ασχολείται με τα του ποδοσφαίρου ανα την υφήλιο και κάτι παραπάνω την Ευρώπη...
http://www.squawka.com/news/11-of-the-m ... all/649099

υγ:psykoman, το αντίκτυπο στο εσωτερικό το καθορίζει το ίδιο το εσωτερικό. Τώρα, αν δεχόμαστε και παρεμβάσεις έξωθεν...
:ugeek: προσωπικά θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να έχει κανένα απολύτως αντίκτυπο αλλά τεσπα. είμαι λίγο "περίεργος" στις τοποθετήσεις μου σε τέτοια θέματα οπότε οκ.
Είναι σαν το δημοψήφισμα του ΝΑΙ ή ΟΧΙ που έλεγα ότι δεν έχει σημασία το ίδιο είναι...

http://www.squawka.com/news/11-of-the-m ... all/649099

υγ:psykoman, το αντίκτυπο στο εσωτερικό το καθορίζει το ίδιο το εσωτερικό. Τώρα, αν δεχόμαστε και παρεμβάσεις έξωθεν...

psykoman έγραψε:Ο Ιβαν καταφερνει συνεχεια μα συνεχεια να βαζει τα χερακια του...και να βγαζει τα ματακια του...
Πες τα αδελφέ γιατί θα τρελαθώ