10.Dimitar Berbatov
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: 10.Dimitar Berbatov
Ενώ αυτός ε, αφού έβγαλε μάτια για ακόμη ένα ματς είπε να μείνει χαλαρός μωρέ.
Και μετα θα αναπολεί τε στοχ νατχο Σαντος κλπ που τους ξεσκίσατε τοτε και τωρα παρακαλάτε
Και δεν χρής πρώτο πληθ πλεον γιατι φτανει
Και δεν χρής πρώτο πληθ πλεον γιατι φτανει
- PAOK_NORTH_ARMY
Ρε φίλε εισαι ευχαριστημενος από τον Μπερμπάτοφ? Αυτές ήταν εσένα οι προσδοκίες σου όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ?? Τι αρχίσαμε πάλι, δε κατάλαβα? Ποιος είναι ο Μπερμπάτοφ για να μη τον σχολιάζουμε δηλαδή. Εδώ δε μιλάμε για συντήρηση δυνάμεων, εδώ μιλάμε για καθαρή απάθεια. Το βλέπεις, στα παπάρια του όλα. Το μόνο που έκανε σήμερα ήταν να κάθεται σαν κώνος και να σηκώνει τα χέρια για πάσα όταν ήταν κλεισμένος από 2 άτομα και να τσατίζεται κιόλας που δε του τη δίνουν.
Μπήκε,έβαλε γκολ,του το ακύρωσαν.Αν δεν του το ακύρωναν όλοι θα γράφατε "γεια σου ρε Βούλγαρε κίλλερ"
Δεν τον θέλω να σκίζεται στο ανούσιο τρέξιμο,έχω τον Κάτσε γ αυτό.
Ούτε τον θέλω να διαμαρτύρεται σε στημένους επόπτες και κοράκια.
Αδερφέ North Army,δεν το βλέπεις πολύ αντικειμεικά το θέμα πιστεύω..
Κ εγώ θα ήθελα να έχει 15 γκολ ως τώρα,αλλά τι να κάνουμε..
Δεν τον θέλω να σκίζεται στο ανούσιο τρέξιμο,έχω τον Κάτσε γ αυτό.
Ούτε τον θέλω να διαμαρτύρεται σε στημένους επόπτες και κοράκια.
Αδερφέ North Army,δεν το βλέπεις πολύ αντικειμεικά το θέμα πιστεύω..
Κ εγώ θα ήθελα να έχει 15 γκολ ως τώρα,αλλά τι να κάνουμε..
- PAOK_NORTH_ARMY
Θέλουμε ένα δεκάρι για να βγάζει μπαλιές στον Μπερμπάτοφ? Αυτός παίζει να έχει χειρότερη φυσική κατάσταση και από τον Άντονις. Τέσπα, αν το συνεχίσω θα χαλαστώ με όλο το φόρουμ γιατί είναι "λογικό" όλοι να είναι υποστηρικτές του. Ακόμα...
Φίλε μου Odi, το βλέπω πολύ αντικειμενικά πραγματικά χωρίς καμία εμπάθεια. Δε φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου ότι θα ερχόταν τέτοιος παίχτης στον ΠΑΟΚ. Αλλά δε κάνει κάτι να μπει και μες στις καρδιές μας ρε φίλε. Δεν ξέρω αν πρόσεξα καλά, αλλά μόνο αυτός δε πήγε να χειροκροτήσει στην κεντρική κερκίδα? Αν είμαι λάθος συγγνώμη.
Φίλε μου Odi, το βλέπω πολύ αντικειμενικά πραγματικά χωρίς καμία εμπάθεια. Δε φανταζόμουν ποτέ στη ζωή μου ότι θα ερχόταν τέτοιος παίχτης στον ΠΑΟΚ. Αλλά δε κάνει κάτι να μπει και μες στις καρδιές μας ρε φίλε. Δεν ξέρω αν πρόσεξα καλά, αλλά μόνο αυτός δε πήγε να χειροκροτήσει στην κεντρική κερκίδα? Αν είμαι λάθος συγγνώμη.
Οποίος δεν εχει μυαλό εχει πόδια
Πχ αλλα τρεξίματα ο κατσε αλλα ο γκαρσια
Ποιοτικά vs ποσοτικά
Πχ αλλα τρεξίματα ο κατσε αλλα ο γκαρσια
Ποιοτικά vs ποσοτικά
Αυτό με την κερκίδα δεν το είδα..Δεν το ξέρω.
Πάντως στο γήπεδο πάντα περπατούσε και το μπλαζέ ύφος πάντα το είχε.Δεν παθιαζόταν.
Σήμερα στο έκανε το γκολ (πεντακάθαρο) και το ακύρωσε ο κόρακας.Εν ολίγοις την έκανε την δουλειά του..
Πάντως στο γήπεδο πάντα περπατούσε και το μπλαζέ ύφος πάντα το είχε.Δεν παθιαζόταν.
Σήμερα στο έκανε το γκολ (πεντακάθαρο) και το ακύρωσε ο κόρακας.Εν ολίγοις την έκανε την δουλειά του..
- kataramenos5
PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Ρε φίλε εισαι ευχαριστημενος από τον Μπερμπάτοφ? Αυτές ήταν εσένα οι προσδοκίες σου όταν ήρθε στον ΠΑΟΚ?? Τι αρχίσαμε πάλι, δε κατάλαβα? Ποιος είναι ο Μπερμπάτοφ για να μη τον σχολιάζουμε δηλαδή. Εδώ δε μιλάμε για συντήρηση δυνάμεων, εδώ μιλάμε για καθαρή απάθεια. Το βλέπεις, στα παπάρια του όλα. Το μόνο που έκανε σήμερα ήταν να κάθεται σαν κώνος και να σηκώνει τα χέρια για πάσα όταν ήταν κλεισμένος από 2 άτομα και να τσατίζεται κιόλας που δε του τη δίνουν.
Κατ εμε λαθος μεταγραφη.Δε φταιει ο Μπερμπα.Παικτουρα αλλα δεν εχουμε τις δυνατοτητες να τον αξιοποιησουμε.Odi έγραψε: Κ εγώ θα ήθελα να έχει 15 γκολ ως τώρα,αλλά τι να κάνουμε..
Να παρουμε ρε συ ΚΑΤ
Μην αρχίζουμε παλι να διώχνουμε ικανούς
Κι αλλους να παρουμε
Μην αρχίζουμε παλι να διώχνουμε ικανούς
Κι αλλους να παρουμε