Μπράβο σου ρε "εξτρέμαρε" (γιατί τέτοιος είσαι κι όχι φορ), ξεκίνα και βελτιώσου και στις ασσίστ και του χρόνου, το πολύ του παραχρόνου θα παίζεις (δυστυχώς για εμάς αλλά ευτυχώς για την τσέπη σου και του Ιβάν) σε ομάδα 5-8 της Μπουντεσλίγκα ή της Πριμέρα ή του Καμπιονάτο, ακόμα και σε 7-12 της Πρέμιερλιγκ...
29.Róbert Mak
Re: 11.Róbert Mak
Γούσταρα πολύ την όρεξη σου σήμερα...Απλά εκπληκτικός...
Μπράβο σου ρε "εξτρέμαρε" (γιατί τέτοιος είσαι κι όχι φορ), ξεκίνα και βελτιώσου και στις ασσίστ και του χρόνου, το πολύ του παραχρόνου θα παίζεις (δυστυχώς για εμάς αλλά ευτυχώς για την τσέπη σου και του Ιβάν) σε ομάδα 5-8 της Μπουντεσλίγκα ή της Πριμέρα ή του Καμπιονάτο, ακόμα και σε 7-12 της Πρέμιερλιγκ...
- ΑποστόληςΑ
Μπράβο! Επειδή στα έχω σούρει εδώ και καιρό, οφείλω να πω ότι χθες ήσουν MVP.
Ευτυχώς, γιατί δεν ήταν σε καλή μέρα Jairo, Αθανασιάδης και (ως συνήθως) Πέλκας.
Ευτυχώς, γιατί δεν ήταν σε καλή μέρα Jairo, Αθανασιάδης και (ως συνήθως) Πέλκας.
Εσύ να δούμε πότε θα πάρεις καμιά ανάσα...
Γιατί καλά λέμε, να σε "πουλήσουμε", αλλά αν στραβώσει κάτι;
SM-G920F
Γιατί καλά λέμε, να σε "πουλήσουμε", αλλά αν στραβώσει κάτι;
SM-G920F
Ποτε δεν ξέρεις ειπε για μετεγγραφη και μέχρι τον Ιούνιο μα μεινω
Οτι θα πωληθεί το χω σίγουρο για το τάιμινγκ δεν ξερω
Οτι θα πωληθεί το χω σίγουρο για το τάιμινγκ δεν ξερω
καλά είναι δυνατόν να λέτε να πουληθεί?δεν ξέρω άμα το έχετε καταλάβει , αλλα ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακαδημία να περιμένουμε να βγει παίχτης για να τον πουλήσουμε... ο ΠΑΟΚ υποτίθεται θέλει να πάρει τίτλους ,άμα πουλάμε τους καλύτερους παίχτες μας δεν θα δούμε πρωτάθλημα ούτε το 2500...
Ναι αλλά ο ΠΑΟΚ παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα.Sfinas έγραψε:καλά είναι δυνατόν να λέτε να πουληθεί?δεν ξέρω άμα το έχετε καταλάβει , αλλα ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακαδημία να περιμένουμε να βγει παίχτης για να τον πουλήσουμε... ο ΠΑΟΚ υποτίθεται θέλει να πάρει τίτλους ,άμα πουλάμε τους καλύτερους παίχτες μας δεν θα δούμε πρωτάθλημα ούτε το 2500...
Άμα ο παίκτης έχει πρόταση από το εξωτερικό, σε καλό πρωτάθλημα και ομάδα, δεν θα το πολυσκεφτεί.
Ο Μακ σίγουρα το έχει στο μυαλό του, οπότε αν φύγει που θα φύγει, τουλάχιστον ας τα αρπάξουμε χοντρά.
Μέχρι να φύγει όταν φύγει να κάνει παπάδες αυτό θέλω θέλουμε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Kostomanolis
Ελπιζω να παιξει με την Κουλα. Με την Ξανθη δεν νομιζω να μπορουσε να αποδωσει...
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το LG-P710 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
ρε τον Μακακο...φιορεντινα ακουω,μιλαν ακουω,γαλατα ακουω
καλα ειναι δυνατον να θελουν αυτες οι ομαδαρες το παλτο μας
καλα ειναι δυνατον να θελουν αυτες οι ομαδαρες το παλτο μας
- pisakaipoupoula
24 είναι ακόμα, ίσως καλύτερα ν'ανανέωνε με τα διπλά λεφτά -και τη διπλή ρήτρα φυσικά- και μετά από άλλη μια καλή ευρωπαϊκή σεζόν, το καλοκαίρι του '17 κυρία Μίλαν στάξε 7-8 κ όλος δικός σου