Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2013-14
Τελικα 9 η 22 συμμετοχες εχει στην εθνικη ολανδιας και τα φιλικα με τις εθνικες μετρανε η οχι ; simba η γνωμη του στεφενς για τον παικτη δεν μετραει εγω πιστευω εσενα και καποιους φιλους σου απο ισπανια
Ο παιχτης εχει πολλα αρνητικα που αν δεν τα ειχε ομως δεν θα ερχοταν στην ελλαδα γιατι εκτος απο αυτα τα μειον εχει και πολλα θετικα με το βιογραφικο του να μιλαει απο μονο του.
Ολα θα φανουν μεσα στο γηπεδο ο τυπος ειναι παντως στην καλυτερη ποδοσφαιρικα ηλικια και αποτι δειχνει με τις δηλωσεις του διψασμενος για μπαλα.
Ο προπονητης τον ξερει πολυ καλα οποτε νομιζω οτι αξιζει το ρισκο.
Δεν ξερω τι λεφτα θα παρει και δεν με ενδιαφερει δε πληρωνω εγω,ο ιδιος παντως δηλωσε οτι η σεβιλη τον εκοψε φετος γιατι δεν μπορει να σηκωσει το συμβολαιο του οποτε ας μην βγαζουμε προωρα συμπερασματα.
Δεκτες ολες οι γνωμες αλλα αυτες τις μεγαλες κουβεντες περι ποδοσφαιριστη αγκυρα δε τις παιρνω και πολυ σοβαρα.
Αντε να δουμε και τους υπολοιπους.
Ολα θα φανουν μεσα στο γηπεδο ο τυπος ειναι παντως στην καλυτερη ποδοσφαιρικα ηλικια και αποτι δειχνει με τις δηλωσεις του διψασμενος για μπαλα.
Ο προπονητης τον ξερει πολυ καλα οποτε νομιζω οτι αξιζει το ρισκο.
Δεν ξερω τι λεφτα θα παρει και δεν με ενδιαφερει δε πληρωνω εγω,ο ιδιος παντως δηλωσε οτι η σεβιλη τον εκοψε φετος γιατι δεν μπορει να σηκωσει το συμβολαιο του οποτε ας μην βγαζουμε προωρα συμπερασματα.
Δεκτες ολες οι γνωμες αλλα αυτες τις μεγαλες κουβεντες περι ποδοσφαιριστη αγκυρα δε τις παιρνω και πολυ σοβαρα.
Αντε να δουμε και τους υπολοιπους.
ο λόγος που το κάνει και αυτός και ο Κόλκας από ότι περίπου μου έχει πει ο ένας από τους 2 σε συζήτηση (και χάρηκα γιατί συμφωνώ απόλυτα) είναι γιατί βλέπουν ότι υπάρχει μια πλήρης αποχαύνωση του ΠΑΟΚτσή και φοβάται να πει αυτό που είναι τόσο έντονα διακριτό και το βλέπουν και το καταγράφουν μέχρι και σάιτ από Σουηδία κλπ....ότι στην Ελλάδα υπάρχει μία ομάδα που παίζει όλους τους αγώνες με μεγάλη ή μικρότερη άλλες φορές στήριξη από τους διαιτητές.....και όλο το άλλο σύστημα.....zarathustra79 έγραψε:Το λάθος δεν είναι σαυτό που γράφει, αλλά στη συχνότητα κ τον τρόπο. Κάτι που με κάνει να πιστεύω οτι κ ο ίδιος δεν το κάνει γιατί το πιστεύει αυτό, απλά το κάνει γιατί είναι πιασάρικο κ θα διαβαστεί. Που δεν το θεωρώ κ κακό, ο άνθρωπος τη δουλειά του κάνει. Απλά έχω κ γω το δικαίωμα να κρίνω τα περισσότερα από οσα γράφει ως υπερβολές.freemind έγραψε:και που είναι το λάθος σε αυτό?
.
το βλέπω κι εγώ....ο άλλος φοβάται να πει κάτι μην τον πούνε....γραφικό!!!! εκεί μας φέραν....παίζουμε πλέον το παιχνίδι τους....σου λέει θα τους κλέβουμε, θα τους κοροϊδεουμε και θα τους κάνουμε κιόλας να μην μιλάνε και να τα δέχονται αυτά....τόσο χαϊβάνια είναι....
- aisiodoksos
Το καλοκαίρι έλεγαν κάποιοι ότι δεν έχει εμπλακεί καθόλου ο χουμπ στις μεταγραφές και ότι αυτοί που ήρθαν φέτος αποκλείεται να τους ήξερε κτλ κτλ.. τώρα που ο χουμπ έκανε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την πρώτη κίνηση του πάλι υπάρχουν άτομα τα οποία φυσικά έχουν χορτάσει από μαντούρο όλα αυτά τα χρόνια...άλλωστε τέτοιους παίκτες ο ΠΑΟΚ έπαιρνε ανέκαθεν
εμένα μόνο και μόνο που τον θέλει ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ της ομάδας μου ( και όχι όποιος όποιος φέτος έχουμε έναν από τους κορυφαίους που έχουν έρθει στον σύλλογο) νομιζω ότι θα βοηθήσει... χουμπ έχω δεν χαλιέμαι!
α και κάτι άλλο... ο κύριος Μαντούρο είναι ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.. <όχι άλλος δανεικός > ... θα είναι στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας για τα επόμενα χρόνια...λέτε να πάρουν κάποιον για τόσα χρόνια χωρίς να το χιλιοτσεκάρουν? μιλάμε ότι θα πέρνει γύρω στο 1 χαρτί την χρονιά...
τέλος θα ήθελα ανάλογη συνέχεια στις μεταγραφές.. η ομάδα ενισχύθηκε με έναν παίκτη που παίζει σε θέσεις που πονάμε και αυτό μου λέει πολλά! και όπως είπε και ο χουμπ "support them we are family " .

τέλος θα ήθελα ανάλογη συνέχεια στις μεταγραφές.. η ομάδα ενισχύθηκε με έναν παίκτη που παίζει σε θέσεις που πονάμε και αυτό μου λέει πολλά! και όπως είπε και ο χουμπ "support them we are family " .

Του ριξες ρε φιλε ενα θαψιμο αστα να πανε....αντιπαοκτσης να ησουν δεν θα εγραφες τοσα.....μου κανει εντυπωση οτι εχει μονο μειονεκτηματα...ουτε ενα θετικο ρε παιδιμου δεν βρηκες πανω του...simba έγραψε:To Maduro τον ειχα δει περσι σε καποια παιχνιδια της Σεββιλης, κ δυστυχως ηταν βαριδι-τρακτερ απο τα λιγα..Με πολλα λαθη σε πασες, χωρις (δυναμικα) τρεξιματα, καμια ευλυγισια, χωρις κινηση στο χωρο, χωρις ανεβασματα εστω κ εξω απο την αντιπαλη περιοχη, χωρις πρωτοβουλιες..
Ηταν σε ταχυδυναμη κ ευλυγισια οπως ο Παυλαρας περσι, χωρις την ηγετικη προσωπικοτητα κ τεχνικη του..
Οταν ολος ο μηχανισμος στην ομαδα αλλα κ ο κοσμος εχει συνηδητοποιησει οτι γ να κανεις χαιρι, θελεις ακρως αθλητικους παικτες π δεν ερχονται γ αποκατασταση, κ φερνουν αυτον επειδη κ καλα εχει ονομα κ πριν 9 χρονια(04-05) εκανε 9 συμμετοχες στην εθνικη (ολες οι αλλες ηταν φιλικα) και 5 λεπτα στο παγκοσμιο ?
Α ναι επαιξε κ 100 λεπτα σε δυο ματς με το Σαν μαρινο το 10-11..
Με γεια μας..Καλη χρονια βλεπω κ φετος..Με πολλες υποσχεσεις..
εν πασει περιπτωσει αν ο Μαντουρο παιξει μπαλα στον ΠΑΟΚ θα ανακυρηχθεις ο αμπαλοτερος ολων των εποχων του φορουμ παοκμανια...
Αναμενουμε παικτη και σενα...
- paokovios1974
Για μενα αυτοι οι 2 ειναι σβου για εναν πολυ απλο λογο επειδη ατυχιες και αστοχιες γινοταν και επι θητειας Ζαγορακη Βρυζα να σας θυμισω την περιπτωση ζορζε κοστα οπου για εναν μηνα ηταν κλεισμενος και παρουσιαζαν και τα πλανα του ταχα και στο φιλικο για τον conceisao θα εκλεινε και τωρα θα ερθει και το μεσημερι θα ερθει και το βραδι θα ερθει και τελικα δεν ηρθε ποτε και μετα πηγαμε σε μπολονι και μετα σε 15 μερες μας χαιρετησε κι αυτος και ηρθε ο δερμιτζακης και τελικα κι αυτος μας χαιρετησε.Τοτε ...Μουγκα ολα καλα τελειος προγραμματισμος τωρα που χασαμε την κουταλα και την χυτρα ολα τους φταινε,και δεν κανει τακτικη ο στεφενς και δεν πετυχαν οι μεταγραφες και κακος σχεδιασμος και το χορταρι δεν πρασινιζει πολυ καλα στην αντηλια...βρε αντε παρατατε μας πια,νισαφι πια πρωτη φορα ερχεται στην ΠΑΟΚαρα μας ενας σοβαρος επενδυτης μεγαλομετοχος που εσβησε για πλακα τα χρεη προς τριτους που χρωστουσαμε και στον περιπτερα απεναντι που σε εβγαλε αμεσως απο την μαυρη λιστα της ουεφα που ηταν ετοιμη να σε αποβαλει για παντα απο τις διοργανωσεις της που ασχοληθηκε με το γηπεδο και σουλουπωσε την τουμπα ,τα αποδητηρια ,την αιθουσα τυπου ,το προπονητικο,που θελει να ριξει χρημα για καινουριο προπονητικο,καινουριο γηπεδο,και που πανω απο ολα αδερφια προσπαθει να σου σβησει τα χρεη προς την πολιτεια τον μεγαλυτερο βραχνα της συγχρονης ιστοριας του ΠΑΟΚ.Ουφ ξεφυγα τελειως για ολα αυτα σβου και χου αυτοι οι 2 και καποιο αλλοι ακομα.Συγνωμη ρε παιδια που ξεφυγα αλλα ορισμενα πραγματα δεν τα αντεχω αλλο ουτε να τα σκεφτομαι βαρεθηκα πια με την καλιεργεια της μιρλας ΣΤΗΡΙΞΤΕ την ομαδα μας και ολα θα πανε πολυ καλυτερα.Και γω 40 χρονων εφτασα και εχω να δω πρωταθλημα 29 χρονια αλλα βλεπω οτι ειμαστε στο σωστο δρομο και κανω υπομονη.Αυτα
aisiodoksos έγραψε:Το καλοκαίρι έλεγαν κάποιοι ότι δεν έχει εμπλακεί καθόλου ο χουμπ στις μεταγραφές και ότι αυτοί που ήρθαν φέτος αποκλείεται να τους ήξερε κτλ κτλ.. τώρα που ο χουμπ έκανε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την πρώτη κίνηση του πάλι υπάρχουν άτομα τα οποία φυσικά έχουν χορτάσει από μαντούρο όλα αυτά τα χρόνια...άλλωστε τέτοιους παίκτες ο ΠΑΟΚ έπαιρνε ανέκαθενεμένα μόνο και μόνο που τον θέλει ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ της ομάδας μου ( και όχι όποιος όποιος φέτος έχουμε έναν από τους κορυφαίους που έχουν έρθει στον σύλλογο) νομιζω ότι θα βοηθήσει... χουμπ έχω δεν χαλιέμαι!
α και κάτι άλλο... ο κύριος Μαντούρο είναι ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.. <όχι άλλος δανεικός > ... θα είναι στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας για τα επόμενα χρόνια...λέτε να πάρουν κάποιον για τόσα χρόνια χωρίς να το χιλιοτσεκάρουν? μιλάμε ότι θα πέρνει γύρω στο 1 χαρτί την χρονιά...
![]()
αν τον έπαιρνε ο γαύρος πάντως, σίγουρα οι ίδιοι θα μιλούσαν για παικταρά....οι ίδιοι που τώρα τον θάβουν
Εφ οσον ο Huub λεει οτι τον χρειαζομαστε και οτι ειναι ποιοτικη προσθηκη,εμας μας φτανει και μας περισσευει...
Να ευχηθουμε καλη επιτυχια στο πρωτο χειμερινο μεταγραφικο μας αποκτημα και να ελπισουμε σε αναλογη συνεχεια.
Να ευχηθουμε καλη επιτυχια στο πρωτο χειμερινο μεταγραφικο μας αποκτημα και να ελπισουμε σε αναλογη συνεχεια.
- aisiodoksos
<Μα καλά οι δικοί μας κοιμούνται? ο γαύρος πήρε τον Μαντούρο και εμείς έχουμε το παρεάκι από την Εθνική και όλους τους άμπαλους? χουμπ για τουρισμό ήρθες μου φαίνεται..> .. με τίποτα ικανοποιημένοι δεν είμαστε τελικά..να δεις που αν τελικά αποκτηθεί ο μάρτενς τώρα ή το καλοκαίρι σίγουρα θα έχει 4 δάχτυλα στο αριστερό του πόδι το γονατό του έχει 2 χόνδρους παραπάνω για αυτό δεν είναι και τόσο γρήγορος και όταν τρώει είναι άσχημος έτσι όπως μασουλάει.. για αυτόν τον διώχνει η ΑΖ ... έτσι και αλλιώς εμείς είμαστε η ομάδα που παίρνει όλους τους σακατεμένους..freemind έγραψε:aisiodoksos έγραψε:Το καλοκαίρι έλεγαν κάποιοι ότι δεν έχει εμπλακεί καθόλου ο χουμπ στις μεταγραφές και ότι αυτοί που ήρθαν φέτος αποκλείεται να τους ήξερε κτλ κτλ.. τώρα που ο χουμπ έκανε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την πρώτη κίνηση του πάλι υπάρχουν άτομα τα οποία φυσικά έχουν χορτάσει από μαντούρο όλα αυτά τα χρόνια...άλλωστε τέτοιους παίκτες ο ΠΑΟΚ έπαιρνε ανέκαθενεμένα μόνο και μόνο που τον θέλει ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ της ομάδας μου ( και όχι όποιος όποιος φέτος έχουμε έναν από τους κορυφαίους που έχουν έρθει στον σύλλογο) νομιζω ότι θα βοηθήσει... χουμπ έχω δεν χαλιέμαι!
![]()
αν τον έπαιρνε ο γαύρος πάντως, σίγουρα οι ίδιοι θα μιλούσαν για παικταρά....οι ίδιοι που τώρα τον θάβουν

αχ ρε ΠΑΟΚ λίγη αγάπη όταν σου δείξανε πήγες για πρωτάθλημα για πλάκα... και 10 παίκτες να πάρουμε όλοι τους τοπ ποιότητας.. με 10-12 χιλιάδες στην Τούμπα δεν γίνεται να μιλάμε για ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ... τέλος!
Παντως μετα τα σχολια των οπαδω του Αγιαξ για τον Ενοχ τρομαξα τοσο πολυ που η αποκτηση του απο την τουρκικη ομαδα με ηρεμησε...
Εκεινη η τριαδα που αφηνει η μπενφικα μηπως κανει σε μας?
Ολα τζον, Μαρτινς, Ντιαλο?
Εκεινη η τριαδα που αφηνει η μπενφικα μηπως κανει σε μας?
Ολα τζον, Μαρτινς, Ντιαλο?
-
Να δούμε πότε θα πάρουμε έναν παίκτη που δεν θα τον συνοδεύει η λέξη ΑΛΛΑ
(Καλός ΑΛΛΑ έχει να παίξει μήνες κλπ)
Εναν παίκτη που να έπαιζε χθες το βράδυ στην χώρα του και αύριο να μπει να παίξει στην Ξάνθη,πανέτοιμο δηλαδή.
Εναν παίκτη που να έπαιζε χθες το βράδυ στην χώρα του και αύριο να μπει να παίξει στην Ξάνθη,πανέτοιμο δηλαδή.
- aisiodoksos
Armagedonas έγραψε:Να δούμε πότε θα πάρουμε έναν παίκτη που δεν θα τον συνοδεύει η λέξη ΑΛΛΑ
σίγουρα μπορούμε ΑΛΛΑ

- ace79grpaok
Οσο οι γνωστοι καρκινοι της Θεσσαλονίκης καμοραραπτομιζερογλου κσι σια συνεχίζουν να ριχνουν την χολη τους καιυπαρχουν συνπαοκτσηδες που τους θθεωρουν κσι σωστους αυτα θα εχεις, οπως ειπε και ο χουμπ αγαπηστε τον παοκ ειμαστε οικογενεια , καντε το σλογκαν γαμωτο .τελικα απ οτι καταλαβα
O Στεφενς οπως δηλωσε τον ηθελε τρελα τον Μαντουρο. Αλλα τι να ξερει κι αυτος.. εδω οι παντογνωστες τον εβγαλαν αργο, αρρωστο, χοντρο, παππου 28 χρονων, εγωιστη και βλεπει ρομαντικες ταινιες