6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Re: 6.Aλέξανδρος Τζιόλης
Άχρηστος δεν είναι καθόλου αν αναφέρεσαι στο δικό μου ποστ καρντάσι μου...Τα ξαναείπα μετά από την νίκη με "πράσινο λαγό"...Πολύ χρήσιμος σε συγκεκριμένα ματς με τα θετικά χαρακτηριστικά που διαθέτει (εμπειρία, καλό κράτημα της μπάλας που φέρνει ηρεμία στην ομάδα, σχετικά επιτυχημένη "σαραντάρα" μπαλιά που τολμάει να την κάνει βγάζοντας την ομάδα στην κόντρα) αλλά μέχρι εκεί...Δεν είναι και Πάμπλο για να μην μπερδευόμαστε...Δεν είναι ο ΗΓΕΤΗΣ που πρέπει να έχει την φανέλα του βασικού στο σπίτι του δηλαδή...nothu έγραψε:Κλασσικά μετα απο ήττα, γίνεται αυτομάτως άχρηστος ο Τζιόλης.

+1Odi έγραψε:Ιδιαίτερα κακός σήμερα. Δέκα φορές τουλάχιστον μπορούσε να προωθήσει το παιχνίδι και συνέχεια γύριζε την μπάλα πίσω. Απογοητευτικός.
Και συμφωνώ και με τον Κορίνθιο, με καλό Τζιόλη (και με καλό Παππά

- john4serres
Δυστυχως ο Τζιολης δε μπορει να βγαλει δυο ενενηνταλεπτα (απεναντι σε δυνατους αντιπαλους) σε 4 μερες..
Και αυτο δημιουργει προβληματα σε μια ομαδα που εχει μαθει ο παικτης αυτος να ειναι το βαρομετρο της..
Πρεπει στοχευμενα η ομαδα να κοιταξει να δημιουργησει αλλα βαρομετρα και ο Αλεξανδρος να παιζει σε λιγα και καλα...
Μην το ξεφτυλιζουμε ομως μετα απο 3ο κακο του ματς..
Αν ελειπε στα μισα ματς, θα ματωναμε ακομη περισσοτερο στα ευρωπαικα και στο πρωταθλημα θα ειχαμε ακομα μικροτερη συγκομιδη ποντων..
Και αυτο δημιουργει προβληματα σε μια ομαδα που εχει μαθει ο παικτης αυτος να ειναι το βαρομετρο της..
Πρεπει στοχευμενα η ομαδα να κοιταξει να δημιουργησει αλλα βαρομετρα και ο Αλεξανδρος να παιζει σε λιγα και καλα...
Μην το ξεφτυλιζουμε ομως μετα απο 3ο κακο του ματς..
Αν ελειπε στα μισα ματς, θα ματωναμε ακομη περισσοτερο στα ευρωπαικα και στο πρωταθλημα θα ειχαμε ακομα μικροτερη συγκομιδη ποντων..
- desperando
- Επικοινωνία:
pilotos έγραψε:Του Πέλκα τα έδωσα, αυτός τα φόρεσε...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου

πάντως πραγματικά την λυπάμαι την ομάδα που έχει για βαρόμετρο τον τζιολη
δεν είναι τυχαία η μετριότητα που έχει γίνει δεύτερη φύση μας
Σήμερα όμως δεν γύριζε την μπάλα πίσω, την έδινε παράλληλα.
Γλύτωσε και η σαμπάνια που έλεγε κάποιος να ανοίξει
Γλύτωσε και η σαμπάνια που έλεγε κάποιος να ανοίξει
-
δεν είναι τυχαία η μετριότητα που έχει γίνει δεύτερη φύση μας[/quote]
δεν είναι τυχαία η μετριότητα που έχει γίνει δεύτερη φύση μας[/quote]
KOSTAS54 έγραψε:Τα ωσανά τέλος, ηρθε η ωρα του "σταύρωσον, σταύρωσον αυτόν"!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κανονικά μια βδομάδα έχουν διαφορα αυτά τα 2 μεταξύ τους.KOSTAS54 έγραψε:Τα ωσανά τέλος, ηρθε η ωρα του "σταύρωσον, σταύρωσον αυτόν"!
Ρε παίδες αντί να πετάτε σταυρωσον άμα θέλετε βγείτε κ πείτε μπράβο Αλέξανδρε έκανες παιχνιδάρα σήμερα πάντα τέτοια. Ακουγεστε που έλεγε κ μια ψυχή κ ο καθένας κρίνεται από αυτά που γράφει.
Μπορεί να μην γράφω πολύ αλλά διαβάζω αρκετά το φόρουμ. Εσύ πριν λίγο καιρό δεν τον εξυμνούσες τον τζιόλη;desperando έγραψε:pilotos έγραψε:Του Πέλκα τα έδωσα, αυτός τα φόρεσε...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου![]()
![]()
![]()
![]()
δεν είναι τυχαία η μετριότητα που έχει γίνει δεύτερη φύση μας