Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Sick Bastard έγραψε:Λες δεν συμφωνείς με αυτά τα 11 πράγματα που έγραψα. Δικαίωμά σου. Ανεξάρτητα όμως αν συμφωνείς ή όχι είναι η αλήθεια καλώς ή κακώς και η συμφωνία σου ή όχι με αυτά είναι αδιάφορη ως προς την αρχή και την εξέλιξή τους.

Το εξαντλήσαμε το θέμα, νομίζω! Ε, δεν είναι αλήθεια τα περισσότερα από αυτά που γράφεις! Τι να κάνουμε, τώρα;

Θα μπορούσα κι εγώ να σου πω ότι η άποψή σου για τα πράγματα αυτά μου είναι αδιάφορη, ως προς την αρχή, την εξέλιξη και το τέλος τους και χίλια δυο άλλα προσβλητικά, αλλά, όπως είδες δεν το έκανα!

Μάλλον δεν θέλεις να κάνεις ΣΟΒΑΡΟ και ΕΥΓΕΝΙΚΟ διάλογο μαζί μου. Δικαίωμά σου! Δεν πρόκειται να ξανασχοληθώ μαζί σου, σε διαλογικό επίπεδο. Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για καμιά ώρα και να πετάς «η άποψή σου μου είναι αδιάφορη».

Φρόντισε, όμως, να είσαι ευγενικός με τους υπόλοιπους εδώ μέσα! Γιατί πολλές φορές ΔΕΝ είσαι.-
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Maedhros έγραψε:Και κατι που δεν ξερω αν γραφτηκε απο καποιο αλλο παιδι.Παιζεις αγωνα που ή σε κραταει για τα καλα στο πρωταθλημα ή σε πεταει μια και καλη εξω.Και μια μερα πριν η ομαδα βγαινει φωτογραφιες στην Ακροπολη σαν σε 5ημερη.Αναλυση αγωνα μετα απο αυτο δεν μπορει να υπαρξει νομιζω.Καποιο μας κοροιδευουν κυριοι,και μαλιστα πολυ χοντρα.Καποιοι παιζουν με την στενοχωρια μας.Οποιοι και να ειναι.

Εντάξει τη βρήκαμε τη αιτία.Δε παιζόμαστε με τίποτα.
4 μήνες μετά αδιάφορος συνταξιούχος μας βγήκε ο Χούμπ και πρέπει να τ ακούει απ τον κάθενα μας.
Είτε λέγεσαι Χάβος είτε λέγεσαι Χουμπ Στέφενς ο ΠΑΟΚτσης ξέρει πάντα καλύτερα.Κι ας μη εχει κλωτσήσει
(οι περισσότεροι) τοπι στη ζωή του. Ποιος Λιπι ,ποιος Μπιελσα εμείς εχουμε παίξει FM τι να μας πει ενας
τυπος που χει φάει τη Μπουντεσλίγκα με το κουτάλι?

08-07-13 Aν επαναληφθεί ότι με Σάντος (δηλαδή χάλια αποτελεσματα και χαλια ποδοσφαιρο μεχρι Οκτώβρη), προβλέπω τρελά δημοσιευματα!

Α ρε Μαξιμε προφήτη.Ήδη απο μεσα Ιουλιου ξεκίνησαν οι αρδ .Δε σας λέει κάτι αυτό?Σκεφτείτε λίγο κάποια πράγματα.

ΥΓ Αναρωτηθήκαμε ποτέ ποσο φαιδρό είναι να πιστεύουμε εμείς οι άσχετοι(μπροστά του) οτι ξέρουμε καλύτερα ?
Οτι εμείς βλέπουμε κάποια πράγματα κι αυτός όχι?Ειναι δυνατόν?
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

nikolasf έγραψε:ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ!!!!! Κανένας σας δεν είδε μπάσκετ σήμερα;;;
Ποιος προπονητής και πιο ρόστερ!!!! Οι κακοπληρωμένοι λεβέντες του Σούλη... έκαναν τον Ακροβοπληρωμένο δισ πρωταθλητή ευρώπης να ιδρώσει πατόκορφα!!!!
ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ έλειπε εχθές ... Ούτε η τακτική έφταιγε, ούτε το ρόστερ!!!
Φταίει ο Προπονητής όταν ο ξαπλωμένος Κάμπελ βάζει με υπερπροσπάθεια το 4ο αν'αμεσα σε δύο όρθιους και έναν "ιπτάμενο" :evil: :evil:

χθές ένας γαύρος είπε μια πολύ σωστή κουβέντα για μας.
Όταν ρωτούσε τον πατέρα του πώς γίνεται να χάνουν κάθε χρόνο για 25 χρόνια από μια ομάδα κατώτερη ποιοτικά και οικονομικά(για διαιτησία δεν ανέφερε...) ο πατέρας του του είπε ότι αυτοί(αναφερόμενος σε εμάς) όταν παίζουν μαζί μας σκυλιάζουν και τα δίνουν όλα,και περιμένουν αυτά τα παιχνίδια πως και πως.Ότι έχουν πάθος και τσαμπουκά και μπαίνουν μέσα να μας λιώσουν.
Τώρα που ο ίδιος μεγάλωσε,μας είδε ως μια ομάδα που ήρθε να παίξει την μπαλίτσα της και να φύγει.LIGHT.Ούτε τσαμπουκάς ούτε τίποτα.Πάμε να γίνουμε μια σύγχρονη ομάδα που θα παίζει την μπάλλα της,αλλά χάνει την ταυτότητα της,γιατί μεταλάσσεται. Και από αυτήν την μετάλλαξη χάνει τον χαρακτήρα της,τον τσαμπουκά της,την τρέλλα της,στοιχεία που την χαρακτήριζαν επί δεκαετίες και απέφεραν ιστορικές επιτυχίες με παίχτες σχετικά ατάλαντους,που όμως δαγκώναν σίδερα.
Και αν δείτε τα τελευταία χρόνια,οι επιτυχίες που έχουμε οφείλονται στο γεγονός ότι είχαμε παίχτες που συνδύαζαν ποδοσφαιρικές ικανότητες με προσωπικότητα,αλλά τρελλή προσωπικότητα,καθώς ο ένας ήταν πιο βλαμμένος από τον άλλον,και πάντως μόνο soft δεν χαρακτηρίζονται.Γκαρσία,Μουσλι,κοντρέρας,βιτόλο,ο ορισμός του ψυχιατρείου...αλλά με αρχίδια.Με αυτήν την μαγιά ,με όλα της τα προβλήματα,πέτυχαμε διπλά στην Αθήνα μετά από χρόνια.Και με αυτήν την μαγιά ήρθαν και ευρωπαικές νίκες.
Για μένα εκεί πρέπει να κινηθούμε.Εγώ δεν θέλω παίχτες μπλανζέ με υφάκι και στυλάκι,και άς είναι ικανοί.Τι να το κάνω όταν είναι άνευροι?Ποτέ δεν θα υπερβούν τις δυνατότητες τους.Ενώ οι τρελοί θα το κάνουν.Βρείτε τρελούς να ξέρουν μπάλλα.Αυτοί θα προσφέρουν πολλά,αυτοί θα αγαπηθούν,αυτοί θα γεμίσουν το γήπεδο.Αυτό είναι το dna μας.Και μια χαρά μπορείς να διαχειριστείς τους τρελλούς. Το απέδειξε ο Σάντος.Προπονητή με προσωπικότητα θέλει και όλα μια χαρά θα είναι(δεν υπονοώ κάτι για τον Στέφενς σε καμία περίπτωση)
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Συνάντηση είχε το παρεακι μετά το τετραμπαλο κ ένα απο τα.θεματα της κουβεντας ήταν ο μεταγραφικος σχεδιασμός του ιανουαριου.. Μαζεύτηκαν δηλαδης οι άσχετοι να κάνουν έναν ακόμα μεταγραφικό σχεδιασμό με βυντρες σπυροπουλους τζιοληδες κ παει λέγοντας. Στρατηγε παρτο πάνω σου γιατί εκτός απο άσχετους έχεις μπλέξει με ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. Εάν δεν το έχεις πάρει χαμπάρι .. Σου σκαβουν τον λάκκο..

Μιλα με τον ιβαν στα ίσια και απαιτησε να φύγουν χθες..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Για πολλοστή φορά, ο Λάζαρ ψαχνόταν για τη 2η κίτρινη γι αυτό βγήκε.

barlow4 έγραψε:sick υπαρχει καποια συμπαιγνια κατα του στεφενς δηλαδη.αν υπαρχει τετοιο σεναριο να δεχτω οτι ο προπονητης δε φταιει καθολου.
αν δεν υπαρχει συμπαιγνια εδω και ποσα ματς βλεπουμε τον ιδιο αναιμικο ΠΑΟΚ.και γι αυτο δε φταιει ο στεφενς.φταινε οι παικτες.αυτος ο αναιμικος ΠΑΟΚ στραβα κουτσα τους ερασιτεχνες της λιγδας τους κερδιζει.χθες την ομαδα επρεπε να την προστατεψει απο τη διαφαινομενη ξεφτιλα και οχι να παιξει φουλ επιθεση.αν υπαρχει ομως καποια συμπαιγνια και τους κατεβασε φουλ επιθεση για να τους εκθεσει τοτε να τον παραδεχτω.
αν δεν μπορει να παρει τα ποδια του ο λουκας και ο στοχ υπαρχει και ο λορενς που μπορει να μην ειναι κανενας μαγος αλλα και εκτοπισμα εχει και μαρκαρει.επρεπε να αφησει λιγο το συστημα του και να προσαρμοστει στις αναγκες του παιχνιδιου.να φορτωσει κεντρο μιας και ξεμεινε απο σεντερμπακ.ετσι πιστευω εγω.το οτι οι παιχτες ειναι χαλβαδες μπορει να μην ειναι φταιξιμοι του αλλα καποτε πηρες το χαιμπουρι με βελλη αργυριου και ζαφειριου.αυτοι δεν πορωθηκαν απο μονοι τους.(και please μην το θεωρησεις σποντα για αγγελο-ειναι γνωστες οι αποψεις μου οτι δεν κανει)
υγ. στο λογο μου δεν ακουω ποτε ραδιοφωνα και δε διαβαζω ποτε εφημεριδες ουτε αρδοsites.ποτε ομως.η τελευταιες ραδιοφωνικες εκπομπες που ακουσα στη ζωη μου ηταν πριν 4 περιπου χρονια και ηταν ο συριγος και μετα ο ραγκατσης.απο τοτε ποτε καμια.Αν δλδ εχει αρχισει να δημιουργειται κλιμα απο τα αρδ εδω κατα του στεφενς εγω πρωτη φορα το ακουω απο εσενα.

Ούτε εγώ ακούω ραδιόφωνα, αλλά τα γραπτά τους με βρίσκουν, ας πούμε. Ο ένας γράφει τους εμετούς του, ο άλλος γράφει ότι ένας σεβάσμιος παίχτης που παίζει έχει τρομερά παράπονα (μια μέρα μετά τον αγώνα έτσι;) κι ένας παίχτης της ομάδας μας, ο οποίος μας έχει κοστίσει βαθμούς βγάζει παράπονο γιατί δεν παίζει. Με φώτο ίδια με αυτή που μας έλεγαν οι ΑΡΔ για τη θητεία του στην Πριμέρα. Σύμπτωση; Ναι κι εγώ θυμάμαι εκείνο το καλοκαίρι στο Ποσείδι που γαμούσα την Μπελούτσι κάθε μέρα για κανα μήνα, την άκουγε όλο το κάμπινγκ.
Δεν αναφέρομαι καν στην ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ του ''δεν κάνει τακτική'', που είναι για να κουφαθούν και οι κουφοί κι όσοι τα πιστεύουν ή συμφωνούν.

Για να μη το ζαλίζουμε με ανοησίες. Αυτό έκανε ο Στέφενς:
http://www.contra.gr/Columns/CaesarSala ... 98783.html

Κάτι που καταρρίπτει πλήρως την θεωρία περί ψαλιδισμού των όρχεων. Η λογική του και η τακτική του είναι ''ορίστε τα βαθιά, κολυμπήστε'' Από που προκύπτει ευνουχισμός, αδυνατώ να καταλάβω. Όπως κι ο Φέργκιουσον όταν έχτιζε τη Μan UTD που είχε πει για έναν αγώνα στη Βαρκελώνη επί της Μπάρτσα, ''σε αυτόν τον αγώνα θα δούμε τι ομάδα έχουμε''. Τελικό αποτέλεσμα 4-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα. Η Man UTD όμως πήρε πρώτη το CL και η Μπαρτσελόνα έπρεπε να περιμένει άλλα 10 χρόνια.

ΥΓ. Πάντως εισάγουμε καινούργια πράγματα στην κριτική των προπονητών, ομολογώ ότι τον ξαφνικό ολικό ευνουχισμό ομάδας δεν είχαν σκεφτεί ότι θα άκουγα. Χωρίς, ειλικρινά καμιά μα καμία διάθεση ειρωνείας καθώς προέρχονται από μέλη που σέβομαι, barlow και olivares.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

kataramenos5 έγραψε:
Dinos_Liverpool έγραψε: Το ότι συμφωνούμε κάποιες φορές, αυτό τιμάει τον Κόλκα και δεν μειώνει καθόλου εμένα!

:lol: Χαλάρωσε ρε που δε θα κοιμηθείς το βράδυ επειδη σε είπαμε οτι συμφωνείς με τον Κολκα.Ημαρτον δηλαδή.Χαβαλέ καναμε.

Dinos_Liverpool έγραψε: Όταν, όμως, φταίει θα την ακούει κανονικότατα.

Τι διαφορά έχει αυτό απ αυτό που λέγαμε εμείς(με βαση τα δικά μας ματάκια) τέτοια εποχή πέρσι και για το οποίο μας έσκισες εν ολίγοις?Και είχα και τύψεις ...

ΥΓ Κλασικοί ΠΑΟΚτσήδες-κατοικοι του μικρού γαλατικού χωριού .Μολις στραβώσει η φάση πλακωνόμαστε μεταξύ μας.

Ήμαρτον και έλεος, ρε συ Κατ5!!!

Εγώ σας ξέσκιζα με τις συστάσεις που έκανα δυο-τρεις φορές (γιατί γρήγορα αποχώρησα από το τόπικ, όπως θυμάσαι) ή κάποιοι άλλοι είχαν σκίσει τον Δώνη από την πρώτη μέρα που ήρθε χωρίς καν δουν κάποιο δείγμα γραφής της δουλειάς του;

Άκου, λοιπόν, τη θέση μου, η οποία είναι η ίδια και απαράλλαχτη ΧΩΡΙΣ ίχνος υπαναχώρησης:

Στους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή του ΠΑΟΚ θα γίνεται κριτική και μόνο κριτική για όσο καιρό φοράνε το έμβλημα και αγωνίζονται για την ομάδα μας. Ούτε οι ειρωνείες ούτε ο χλευασμός επιτρέπονται. Εάν κάτι τέτοιο γίνονταν πέρσι, αυτό ΔΕΝ σημαίνει ότι θα γίνεται από δω και πέρα.

Θα γίνονται συστάσεις, μια-δυο-τρεις και όποιος δεν καταλαβαίνει θα σχολιάζει εκτός site.

Επί του προκειμένου τώρα, γιατί δεν ενδιαφέρουν καθόλου τα περσινά. Μίλησα για τραγικό κοουτσάρισμα για το προχθεσινό παιχνίδι. Μίλησα για ύπνο βαθύ στον πάγκο. Αυτό είναι κριτική! Δεν είναι δυνατόν να μπάζουμε τόσο πολύ από την αριστερή πλευρά και να μην γίνεται κάτι! Προχθές έφταιγε και θα τ’ ακούσει! Ούτε ειρωνεύτηκα ούτε χαρακτήρισα κανέναν ούτε είπα ποτέ τίποτα κακό για την εγνωσμένη αξία του προπονητή μας (αλίμονο!). Του τα "έψαλα" για το συγκεκριμένο παιχνίδι, για το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί. Αντίθετα, έχω πει επανειλλημένως ότι, είμαστε πάρα πολύ τυχεροί που μπόρεσε και τον έπεισε ο Ιβάν να έρθει στον ΠΑΟΚ. Στα μισά και παραπάνω κείμενά μου μιλάω για το αυτονόητο: τη στήριξη στον προπονητή του ΠΑΟΚ!

Τι διαφορετικό έλεγα πέρσι; Πότε και πως σας έσκισα εγώ, ρε συ Κατ5;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μην τρελαθουμε ρε sick που κατεβασε την ομαδα να παιξει στα ισα με το πιο στατικο των 4-4-2 σχεδον στο μισο γηπεδο κατι που εδωσε κατοχη 70-30 στον γαυρο και ηταν και ο μονος λογος που ζοριστηκε ο γαυρος των σαμαρη,σιοβα,μανιατη και μανωλα μεχρι να μπει το πρωτο και μετα ματαρευσαμε σαν χαρτινος πυργος.Το ξερεις καλα οτι ειμαι μαζι σουκαι στο θεμα των παικτων και στο θεμα των φωστηρων που τους επελεξε αλλα πως να το κανουμε εχει μεγαλες ευθυνες και ο Στεφενς για την εικονα της ομαδας η οποια ειναι κακη απο το ξεκινημα της σεζον και οι σφαλιαρες θα ειχαν ερθει πολυ νωριτερα αν το πρωταθλημα ηταν πιο ανταγωνιστηκο.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

4-3-3 θέλει να παίξει μαν, Ολλανδός είναι. Αν δεν μπορείς στο 4-4-2 δεν μπορείς πουθενά, αυτοί που θα είνουν ΑΝ πλαισιωθούν με τις κατάλληλες μεταγραφές θα πάνε σε πιο σκληρή προετοιμασία και πιο πολύ τακτική και τρέξιμο και 4-3-3. Το να συγκλίνεις διαγώνια στη ζώνη το ξέρεις απο μωρό, το άλλο θέλλει παράλληλη μετατόπιση και όχι κουτουρένια όσο για το 4-5-1 τα χω πει 100 φορές...Το ίδιο είναι θα χεις παραπάνω τη μπάλα αλλά δε θα ξες τι να την κάνεις και θα στριφογυρνάς άσκοπα και θα κάνεις τα διπλά λαθη γιατί μποστά δε κουνιέται φύλλο και αυτά τα χαφ δεν μπορούν σε καμιά διάταξη
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Σκίσιμο εντός εισαγωγικών ρε Ντίνο,εντονη διαφωνία, όπως θέλεις πες το.Η αποψη σου πέρσι ήταν να δοθεί επαρκής χρόνος και μετά να γίνει κριτική.Εαν στο Δώνη δώσαμε 4 μήνες στο Χούμπ πόσο πρέπει να δώσουμε?5 νέους παίκτες μίνιμουμ έχει στην ενδεκάδα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν με ενδιαφερει τι θελει να παιξει και τι θα παιξει αν παρουμε τους παικτες που πρεπει και θελει το θεμα ειναι τι μπορει να παιξει με το υλικο που εχει και 4-4-2 η 4-4-1-1 οπως το βλεπουν αλλοι με τον Κλαους κατι σαν επιτελικο και τους στοχ,λουκας κατι σαν πλαγια χαφ αυτη η ομαδα δεν μπορει να παιξει ειδικα με ανωτερους αντιπαλους.Ο Μπολονι δηλαδη ηταν μ@λ@κ@ς που δεν τολμησε να βαλει ποτε Κλαους και Σαλπι μαζι στον αξονα;
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Και γω σου απαντάω ότι δεν μπορεί να παίξει τίποτα άλλο, αν θες και δε βαριέσαι να κάνουμε μια μικρή ανάλυση των αθλητών και των χαρακτηριστικών τους και θα καταλάβεις τι λέω. Κράτα ένα και καλό όπως και να χει, ΣΕ ΟΛΕΣ τις διατάξεις οι χαφ σου πρέπει να χουν τα εξής:
1.Μεταβιβάσεις
2.Αναχαιτήσεις και τάκλιν στη μπάλα
3.Γκολ
4.Ασσίστ
5.Ταχύτητα και ταχυδύναμη
6.Μάτια στο γήπεδο και επαγρύπνηση και πρόβλεψη της φάσης
Αυτά τα χει ας πούμε ο Fernandinho της City πχ, δεν θέλουμε να τα χει όλα αλλά θέλουμε να χει τα 4 απο τα 6. Εσύ και ο΄ποιος άλλος θέλει ας μου πει οι Λάζαρ και Τζιώλης, οι βασικοί και αναντικατάστατοι μας χαφ δηλαδή, πόσα έχουν.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

kataramenos5 έγραψε:Σκίσιμο εντός εισαγωγικών ρε Ντίνο,εντονη διαφωνία, όπως θέλεις πες το.Η αποψη σου πέρσι ήταν να δοθεί επαρκής χρόνος και μετά να γίνει κριτική.Εαν στο Δώνη δώσαμε 4 μήνες στο Χούμπ πόσο πρέπει να δώσουμε?5 νέους παίκτες μίνιμουμ έχει στην ενδεκάδα.

Τουλάχιστον τρία χρόνια και βλέπουμε. Δεν βρίσκεις ούτε έρχονται εύκολα τέτοιοι προποντητές-κεφάλαια στην Ελλάδα!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Οπότε συμφωνούμε .Γιατι τσιτωνόμαστε? :D
Μήπως να χαλαρώσουμε λίγο, να περάσουν μερικές μέρες και να το δούμε πιο ψύχραιμα ΟΛΟΙ μας?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Χρόνος να του δοθεί πολύς και εγώ δεν συμφωνώ με τις συχνές αλλαγές προπονητών.
Αλλά να παρουσιάζει και δείγματα δουλειάς, ε; Όχι μόνο battle skills αλέστε.

Διαφορετικές απόψεις φυσιολογικό είναι να υπάρχουν. Ο sotos26 π.χ. θεωρεί ότι το 4-4-2 που έπαιξε ήταν αποτέλεσμα ευφυούς αντιμετώπισης του αγώνα, προσωπικά το θεωρώ ακατανόητη επιλογή. Όπως και τις αλλαγές του. Τέλοσπάντων έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα για να καταλάβουμε τι συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καλα, ο σώτος το 442 και τον Βενγκέρ τους έχει κουκλάκια στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου, τι να λέμε τώρα. :mrgreen: :mrgreen:

Εγώ πάντως πήρα την απόφαση μου. φεύγω απο το τοπικ του Στέφενς και μεταφέρομαι για το επόμενο δίμηνο στο τόπικ της μεταγραφολογίας...... 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”