21. Vladimir Ivić
Re: 21. Vladimir Ivić
Φαντάζεσαι να το έχανε και να έλεγε ''Δε συμμάδεψα, απλά ήθελα να βρω τη μπάλα'';
Απέλαση από τη χώρα μετά και τη χαμένη ευκαιρία πέρισυ με την Herenveen...
Απέλαση από τη χώρα μετά και τη χαμένη ευκαιρία πέρισυ με την Herenveen...
Ρε φίλε, ξέρεις ποιον μου θύμισες;eleos έγραψε:...Δεν σημάδεψα, απλά ήθελα να βρω την μπάλα".[/size]
...
Ποσοι παίχτες θα το παραδεχόταν αυτό?
Οι περισσότεροι θα λέγαν, "είδα τον τερματοφύλακα εκτός θέσης", "πλάσαρα ψυχραιμα" και λοιπές παπαριές...
[youtube]D9f-LXAQd3g[/youtube]
ΚΟΙΤΟΥΣΑ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΑΣ...ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΙΒΙΤΣ...
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΒΙΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ
ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΜΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΑΔΟΙ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Ο τυπος ειναι για γελια......Κανεις δεν αμφισβητει βεβαια οτι ηταν παικταρας.......GI4NNEN4 έγραψε:Ρε φίλε, ξέρεις ποιον μου θύμισες;eleos έγραψε:...Δεν σημάδεψα, απλά ήθελα να βρω την μπάλα".[/size]
...
Οι περισσότεροι θα λέγαν, "είδα τον τερματοφύλακα εκτός θέσης", "πλάσαρα ψυχραιμα" και λοιπές παπαριές...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makis4444 την Παρ 30 Ιούλ 2010, 11:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πραγματικα για γελια αλλα δεν ξαναβγαινει στην ελλαδα τετοιο αριστερο ποδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Παρ 30 Ιούλ 2010, 12:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θεός ο Τσαρτας (20 εγώ σε 1,5 λεπτό κουβέντα)!!!! Πάλι καλά που δεν θέλει να περιαυτολογήσει!!!!GI4NNEN4 έγραψε:Ρε φίλε, ξέρεις ποιον μου θύμισες;eleos έγραψε:...Δεν σημάδεψα, απλά ήθελα να βρω την μπάλα".[/size]
...

απιστευτος σε μισο δευτερολεπτο και με μισο ματι ειδε το μισο βημα του αγγελου τον ελγκερα την πλατη του ελγκερα και φυσικα με μια μπαλια που ειναι ψωμοτυρι για αυτον βαλαμε γκολ...κριμα που βαρεθηκε να το ξανακανει να βαζαμε αλλα 2-3...

Tο γκολ που εβαλε ηταν τελειο.Με το δεν σημαδεψα,ενοουσε προφανος οτι δεν ειχε τον χρονο να το κανει.Ενα κλασμα του δευτερολεπτου μετα επεφταν στα ποδια του δυο χολαντεζες.eleos έγραψε:http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxs ... 41842.html
...
Για την φάση του "χρυσού" γκολ στο "Άμστερνταμ Αρίνα", δήλωσε: "Έχω δει πως υπάρχει κενό στη μεγάλη περιοχή του Άγιαξ και ο στόχος μου ήταν να προωθηθώ για να αξιοποιήσω την ευκαιρία. Ο Βιεϊρίνια έβγαλε την μπαλιά στον Σαλπιγγίδη και αυτός τράβηξε δύο παίκτες πάνω του και αμέσως μου γύρισε την μπάλα. Εγώ είδα το κενό που δημιουργήθηκε και βγήκα μπροστά για να κάνω το σουτ. Δεν σημάδεψα, απλά ήθελα να βρω την μπάλα".
...
ΥΓ1: Η τεραστιότητα σου όρια δεν έχει. Οι παίχτες με στόφα νικητή δε χρειάζεται να σημαδεψουν.
ΥΓ2: Ελεος ρε μ@λ@κ@ Βλάντο, σημάδεψε και λίγο όμως...
ΖΥΓΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕ.Θα κανω πολυ καιρο να το ξεχασω αυτο το γκολ,γιαυτο μην μου το χαλατε

Ο παίκτης που ξέρει ποδόσφαιρο, δεν χρειάζεται να σηκώσει το κεφάλι για να δει που είναι η εστία ούτε χρειάζεται να σημαδέψει. Αν είναι να περιμένει να τα κάνει όλα αυτά... Ο παίχτης που ξέρει ποδόσφαιρο έχει αίσθηση του χώρου και ξέρει ακριβώς που βρίσκεται το τέρμα και που πρέπει να στείλει τη μπάλα.
Απίστευτα τα σχόλια του φίλου!eleos έγραψε:http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxs ... 41842.html
...
Για την φάση του "χρυσού" γκολ στο "Άμστερνταμ Αρίνα", δήλωσε: "Έχω δει πως υπάρχει κενό στη μεγάλη περιοχή του Άγιαξ και ο στόχος μου ήταν να προωθηθώ για να αξιοποιήσω την ευκαιρία. Ο Βιεϊρίνια έβγαλε την μπαλιά στον Σαλπιγγίδη και αυτός τράβηξε δύο παίκτες πάνω του και αμέσως μου γύρισε την μπάλα. Εγώ είδα το κενό που δημιουργήθηκε και βγήκα μπροστά για να κάνω το σουτ. Δεν σημάδεψα, απλά ήθελα να βρω την μπάλα".
...
ΥΓ1: Η τεραστιότητα σου όρια δεν έχει. Οι παίχτες με στόφα νικητή δε χρειάζεται να σημαδεψουν.
ΥΓ2: Ελεος ρε μ@λ@κ@ Βλάντο, σημάδεψε και λίγο όμως...
Λίγα ακόμα τέτοια κατά λάθος και σηκώνουμε το ΤσουΛου φέτος.

Ο Βλάνταν είναι ίσως ο μόνος που συνεχίζει από εκεί που τελείωσε την περασμένη χρονιά. Γερός να είναι και θα μας κάνει και φέτος να παραμιλάμε ο 34χρονος....