16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 16.Dorvalino Alves Maciel "Lino"
ενα μεγαλο ρισπεκτ σε αυτον τον μεγαλο ποδοσφαιριστη που ειχαμε την τυχη να δουμε απο κοντα.
τριετης ανανεωση τωρα
τριετης ανανεωση τωρα
Ειμαι 29 χρονων .. δεν εχω δει καλυτερο αριστερο μπακ. Ο πατερας μου που ειναι 50αρις μου λεει οτι εισαι ενα απο τα καλυτερα απο οσο θυμαται τον ΠΑΟΚ.
Συνεχισε ετσι μπαρμπαλινο.
Συνεχισε ετσι μπαρμπαλινο.
ο μπαρμπαλινο μπορει να ειναι 36 χρονων αλλα η φυσικη του κατασταση ειναι για 26.....στο τελος του ματς κουραζεται πλεον,αλλα αυτο επειδη τρεχει για 60+ λεπτα πανω κατω....ανανεωση σιγουρα για του χρονου,σιγουρα θελουμε αριστερο μπακ,αλλα ειναι οτι πρεπει για rotation με την μεταγραφη του καλοκαιριου
- ΑποστόληςΑ
Και μόνο το ότι ο ταλαντούχος και 19 χρονος Σταφυλίδης δεν έχει καταφέρει να τον επισκιάσει, λέει πολλά.
Αν τον χρησιμοποιούσε σωστά ο προπονητής μια χαρά θα τον επισκίαζε. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Λίνο είναι ίσως το καλύτερο αριστερό μπάκ που είχαμε ποτέ.

Σίγουρα ένα απο τα καλύτερα αριστερά μπακ αλλά μη ξεχνάμε τον Πέρσι Ολιβάρες.. Μέχρι εκεί πρόλαβα τους πιο παλιούς όχι..
-
σωστόςPhotis έγραψε:Αν τον χρησιμοποιούσε σωστά ο προπονητής μια χαρά θα τον επισκίαζε. Αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι ο Λίνο είναι ίσως το καλύτερο αριστερό μπάκ που είχαμε ποτέ.
αλλα αυτό δεν αναιρεί το διαχρονικά καλύτερο σε διάρκεια αριστερό back μας - σε τιμή ευκαιρίας μάλιστα
επαγγελματισμός στο μεγαλείο
αυτό δεν το χρεώνεται ο προπονητής, το πιστώνεται ο παίχτης. Αν ο Σταφυλίδης πέσει στον Γερμανό Δώνη και στον Αυστριακό Φρίνγκερ
όλοι θα πουν ότι ο παίχτης φταίει που δεν έκανε καριέρα. Το να είσαι καλός σημαίνει να κάνεις τον προπονητή να σε χρησιμοποιεί σωστά, παρόλο που είναι άσχετος.
Πρέπει δηλαδή να δώσουμε 10 στο Λίνο που επιβιώνει επί Δώνη και 5 στο Στάφυ που δεν τα καταφέρνει.

Πρέπει δηλαδή να δώσουμε 10 στο Λίνο που επιβιώνει επί Δώνη και 5 στο Στάφυ που δεν τα καταφέρνει.
- ΑποστόληςΑ
Ο Σταφ ακόμη δεν έχει την τρίπλα και τη γλυκιά σέντρα του Λίνο, ούτε βέβαια μπορεί να αναλάβει την ευθύνη της ανάπτυξης του παιχνιδιού σε όλη την αριστερή πλευρά, όπως κάνει ο Βραζλιάνος.
Έχει όμως καλύτερο σουτ, είναι λίγο πιο καλός αμυντικά και - το κυριότερο - έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να βελτιωθεί.
Έχει όμως καλύτερο σουτ, είναι λίγο πιο καλός αμυντικά και - το κυριότερο - έχει όλο το χρόνο μπροστά του για να βελτιωθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 25 Φεβ 2013, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Συμφωνω με τον Αποστολη... Παντως στα λιγα χρονια που παρακολουθω μπαλα, ειναι το καλυτερο ακραιο μπακ απο αποψη διαρκειας, συμβολης κτλ... Λιγο αμυντικα εχει ενα θεματακι, αλλα κλαιν, και στα 36 ο τυπος ειναι εγγυηση...
Δεν ξέρω τι λέτε παιδιά, αλλά εγώ θυμάμαι ακόμα έναν κύριο Ολιβάρες.
Απο τα αριστερά ήταν πραγματικά κίνδυνος θάνατος. Ταχύτατος, με επικίνδυνο αριστερό σουτ, πολύ καλές σέντρες, με άλμα και ικανός στο ψηλό παιχνίδι. Με την μεγάλη ομάδα του Αγγελου. Νάγκμπε-Μαραγκό-Φραντζέσκο-Βρύζα.
Εϊμαι στα 35 και παρακολουθώ ΠΑΟΚ εδώ και 10-15 χρόνια. Άλλο αριστερό μπακ δεν μου έχει κάνει τέτοια αίσθηση
Απο τα αριστερά ήταν πραγματικά κίνδυνος θάνατος. Ταχύτατος, με επικίνδυνο αριστερό σουτ, πολύ καλές σέντρες, με άλμα και ικανός στο ψηλό παιχνίδι. Με την μεγάλη ομάδα του Αγγελου. Νάγκμπε-Μαραγκό-Φραντζέσκο-Βρύζα.
Εϊμαι στα 35 και παρακολουθώ ΠΑΟΚ εδώ και 10-15 χρόνια. Άλλο αριστερό μπακ δεν μου έχει κάνει τέτοια αίσθηση
μια και ειμαστε της ιδιας γενιας μην ξεχνας τον βενετιδη.απλα ο λίνο σε σύγκριση με τον περσι δεν ειναι τοσο τρελος οσο εκεινος.κατα τα αλλα εχει και μεγαλυτερη διαρκεια και περισσοτερα χρονια στην ομαδα.
οταν αποχωρησει θα αντιληφθουμε το μεγαλειο του τεραστιου Λινο...και δυστυχως θα δυσκολευτουμε να αναπληρωσουμε το κενο του εστω και στο ημισι...
- Μπαρκαρούτσος
Προσέφερε τα μέγιστα.
Εξακολουθεί να τα προσφέρει σε αυτήν την ηλικία (με κάποιες δικαιολογημένες για την ηλικία του "κοιλιές").
Ήταν πουλέν και έφτασα ένα βήμα από το να σταμπάρω το "lino 16" στη φανέλα μου.
Το μόνο του ψεγάδι είναι μια φορά που ο Santos (αν θυμάμαι καλά) ήθελε να τον βάλει ως αλλαγή και ο Βραζιλιάνος θίχτηκε επειδή θα έμπαινε μπροστά και όχι άμυνα, και ακύρωσε την αλλαγή ο coach και έβαλε άλλον.
Κατά τ'άλλα, είναι σίγουρα ένας από αυτούς που συνέβαλλαν και συμβάλλον στην αγωνιστική ανάκαμψη του Π.Α.Ο.Κ.!
Μαζί με Garcia είναι αυτοί που συνδέουν την τωρινή ομάδα με την ομάδα που 'χε Conceicao, Vieirinha, Veron, Sorlin, Ivic στις καλές του κτλ... Κι αυτό σημαίνει πολλά!
Και θυμίζω ότι ένα καλοκαίρι παιζόταν να πάει ο Lino για κάποια ομάδα της ανατολής (δεν θυμάμαι ποια) αλλά έμεινε.. Εντάξει, μπορεί να μην είναι σημαία του Π.Α.Ο.Κ., αλλά το όνομά του το έχουμε τραγουδήσει πάνω από μία φορά στην Τούμπα!
Εξακολουθεί να τα προσφέρει σε αυτήν την ηλικία (με κάποιες δικαιολογημένες για την ηλικία του "κοιλιές").
Ήταν πουλέν και έφτασα ένα βήμα από το να σταμπάρω το "lino 16" στη φανέλα μου.
Το μόνο του ψεγάδι είναι μια φορά που ο Santos (αν θυμάμαι καλά) ήθελε να τον βάλει ως αλλαγή και ο Βραζιλιάνος θίχτηκε επειδή θα έμπαινε μπροστά και όχι άμυνα, και ακύρωσε την αλλαγή ο coach και έβαλε άλλον.
Κατά τ'άλλα, είναι σίγουρα ένας από αυτούς που συνέβαλλαν και συμβάλλον στην αγωνιστική ανάκαμψη του Π.Α.Ο.Κ.!
Μαζί με Garcia είναι αυτοί που συνδέουν την τωρινή ομάδα με την ομάδα που 'χε Conceicao, Vieirinha, Veron, Sorlin, Ivic στις καλές του κτλ... Κι αυτό σημαίνει πολλά!
Και θυμίζω ότι ένα καλοκαίρι παιζόταν να πάει ο Lino για κάποια ομάδα της ανατολής (δεν θυμάμαι ποια) αλλά έμεινε.. Εντάξει, μπορεί να μην είναι σημαία του Π.Α.Ο.Κ., αλλά το όνομά του το έχουμε τραγουδήσει πάνω από μία φορά στην Τούμπα!