Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
lefis

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2012

Δημοσίευση από lefis »

γατι ο κουμαλο και αρχιγατι ο γεωργιαδης????? καλα παμε. να σου θυμησω απλα οτι γατια ξεγατια φωρανε τον δικεφαλο στο στηθος και λιγος παραπανω σεβασμος δεν θα εβλαπτε.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

σεβασμο φιλε μου τρεφω μονο προς το δικεφαλο και ο,τι αυτος εκπροσωπει...ο καθε εργατης του,ειτε παιχτης ειτε παραγοντας θα κρινεται...με το ιδιο λοιπον σκεπτικο που εκπροσωποι της χωρας σου ειναι αρχικλεφταροι και οχι η ιδια οι χωρα με το ιδιο σκεπτικο αναφερω οτι καποιοι παιχτες της ομαδας μου ειναι γατια κατα την προσωπικη μου βεβαια αποψη...κατα καιρους εχουν περασει και ξεφτιλες απο την ομαδα μας δεν τους αλλαξε το γεγονος οτι φορεσαν την φανελα με το δικεφαλο...νομιζω καπου μπερδευεσαι ή απλα στηνεις ενα παιχνιδι που δεν πρεπει... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

ο 18χρονος κατιδης που ειναι ενα επιπεδο πανω απο σχεδον ολους τους πιτσιρικαδες μας
Σωστος ο αδερφος Σερα4
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Sera4 έγραψε:σεβασμο φιλε μου τρεφω μονο προς το δικεφαλο και ο,τι αυτος εκπροσωπει...ο καθε εργατης του,ειτε παιχτης ειτε παραγοντας θα κρινεται...με το ιδιο λοιπον σκεπτικο που εκπροσωποι της χωρας σου ειναι αρχικλεφταροι και οχι η ιδια οι χωρα με το ιδιο σκεπτικο αναφερω οτι καποιοι παιχτες της ομαδας μου ειναι γατια κατα την προσωπικη μου βεβαια αποψη...κατα καιρους εχουν περασει και ξεφτιλες απο την ομαδα μας δεν τους αλλαξε το γεγονος οτι φορεσαν την φανελα με το δικεφαλο...νομιζω καπου μπερδευεσαι ή απλα στηνεις ενα παιχνιδι που δεν πρεπει... :ugeek:
μην βλεπεις φαντασματα κανενα παιχνιδι δεν στηνω απλα εγω εχω μαθει-μου εμαθαν πως οτιδηποτε και οποιοσδηποτε φερει πανω του τον δικεφαλο το/τον τιμαω και δεν το ξεφτυλλιζω.τοσο απλα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δεν βλεπω φαντασματα πως να στο πω οταν καναμε οδυσσεια(τι θυμηθηκα τωρα :lol: :lol: ) μας το ελεγαν επικληση στο συναισθημα...βαζεις δηλαδη την οντοτητα του ΠΑΟΚ στο θεμα προκειμενου να κολλησεις τον αλλο... ;) μεγαλος ανθρωπος εισαι μονος σου καταλαβαινεις αν εχεις το δικαιωμα να κρινεις ή οχι καποιον απλα και μονο επειδη φοραει το δικεφαλο...και ο γκαγκατσης τον φορουσε...και ο χουτος...και πολλοι αλλοι που δεν θελω να θυμαμαι γιατι ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...τι παει να πει αυτο μεταμορφωθηκαν απλα επειδη φορεσαν τον δικεφαλο???πανε οι εποχες που ΠΑΟΚτσακια αρρωστα παιζανε ολη τους τη ζωη στον ΠΑΟΚ με 3 δραχμες και σκοτωνονταν για τον ΠΑΟΚ...εκει ναι ισχυε αυτο που λες δεν χρειαζοταν καμια κριτικη γιατι εβλεπες κατι ανιδιοτελες...αλλα καλωσηρθες στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο... ;) τελος παντων μην ξεφευγουμε εκτος θεματος...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

απλα μου χτυπησε λιγο ασχημα εκεινο το "στηνεις παιχνιδι που δεν πρεπει" ισως να παρερμηνευσα οκ.ισως οπως λες να πρεπει να καλωσορισω τον εαυτο μου στο επαγγελματικο ποδοσφαιρο.απλα δεν ηρθε η ωρα να δω τον ΠΑΟΚ επαγγελματικα και για να μην παρεξηγηθω εννοω να περιμενω να μου δειξει και μετα να δωσω ακομα ειμαι στη φαση "δινω για την γκαυλα μου".ο καιρος θα δειξει
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ναι οντως ηταν κακογραμμενο ζητω συγνωμη... 8-) τον ΠΑΟΚ σαν οντοτητα δεν μπορεις να τον δεις ποτε επαγγελματικα....αλλα τους εργατες του... ;)

και για να μην ξεφευγουμε εμενα ο κατιδης βαση δεδομενων και προοπτικης μου φαινεται παρα πολυ καλη περιπτωση...τωρα το γιατι συζηταμε για παιχτη που δεν εχει καν ακουστει ειναι στα πλαισια του καλτ χαρακτηρα του τοπικ... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

καταλαβες πως το εννοουσα γι αυτο και συμπληρωσες πιστευω. δεκτη η συγγνωμη και συνεχιζουμε το αναγνωσμα των περι ΠΑΟΚ sites κλπ κλπ .... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

τωρα το γιατι συζηταμε για παιχτη που δεν εχει καν ακουστει ειναι στα πλαισια του καλτ χαρακτηρα του τοπικ...
Συνφορουμιτη Σερα4 μιλαμε για τον εν λογω παιχτη διοτι αγωνιζεται στις ακαδημιες και καποια στιγμη πρεπει να "παρει" παιχνιδια και με την πρωτη ομαδα.. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Photis έγραψε:Μόνο για τον Θαπατέρ ξέρουμε! Για τον Κουβεγέρ τι να ξέρουμε??? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano:
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Desperado
γι' αυτό ήθελες οδηγίες για το πως ανεβάζουμε εικόνες ; για να ανεβάσεις οθονιά από το Genie scout ;

ΥΓ : Καλά ρε συ, με Genie scout παίζεις ;
ΥΓ2 : τα pm σου τα κοιτάς καθόλου ;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Και μας δειχνεις και το potential κι όχι το current ability. :lol: :lol: :lol:
Καλός είναι πάντως λογικά. Εμπιστεύομαι Γαλλία με κλειστά μάτια.
Όποιος ήρθε Ελλάδα έπιασε.. Εκτός απ το Ρομπερ..
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Σίντνευ Γκοβού,Μπουμσογκ να μην πω για Σολτάνι και άλλους με καταγωγή από μαγκρεμπ! ;)
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αν εξαιρέσεις Γκοβού, οι άλλοι μια χαρά επιασαν. Μιλάω για τον Σολτανι της γριας κι όχι του λικιού.
Άβαταρ μέλους
Sladjan Spasić

Δημοσίευση από Sladjan Spasić »

Τρόμος έγραψε:Εγώ έχω θέμα με το ύψος έχουμε τόσους κοντούς πιτσιρικάδες να πάρουμε και άλλον.Άσε που στα δεξιά είμαστε πλήρεις με Λαζαρ,Φωτάκη,Κίτσιου .Πάντως αν τον υπογράψουμε ελεύθερο με λίγα χρήματα ας τον πάρουμε και ας τον πουλήσουμε.Σε δημοπρασία με Έβερτον ή άλλη δεν αξίζει να μπούμε.
Και εγώ προτιμώ τους ψηλούς παίκτες,για διάφορους λόγους.
Το γεγονός ότι είναι δεξιοπόδαρος,δε σημαίνει ότι αγωνίζεται και στα δεξιά(π.χ. De Rossi στο Euro),ούτε ότι είναι ικανότερος στα δεξιά.Για παράδειγμα,θεωρώ τον Lazar πιο αποδοτικό όταν αγωνίζεται στα αριστερά του κέντρου παρότι είναι δεξιοπόδαρος(όπως και τον Μαλεζά στα stoppers).

Διαφωνώ με όσους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι είναι αργός.Τον βρίσκω αρκετά γρήγορο για τη θέση του.
Πατάει αρκετά και περιοχή,όπως αναφέρατε ορισμένοι.

Τέλος πάντων,απόψεις είναι αυτές.
Πάντως γενικά,πιστεύω ότι η εικόνα του τελικού του Euro U19 ήταν παραπλανητική για την αξία πολλών ποδοσφαιριστών,μιας και η κούραση των Ελλήνων (κυρίως) παικτών ήταν εμφανής,από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”