Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Re: Γήπεδο ΠΑΟΚ - Σκέψεις-ενδεχόμενα II
Ρε συ joshua το θέμα του Καυταντζογλειου το σέρνουν εδώ και 2 χρόνια. Οι άλλοι χρησιμοποιούν το ΟΑΚΑ εδώ και μια 10ετια και πληρώνουν ψίχουλα. Θες να μ πεις ότι δεν δείχνει τη διάθεση της κυβέρνησης αυτο;
Πολύ φοβάμαι πως η μόνη ρεαλιστική λύση στο θέμα του γηπέδου είναι να αλλάξει η κυβέρνηση...
Ο Ιβάν δεν έχει έρισμα μέσα στη κυβέρνηση. Οι συναντήσεις κατά τα φαινόμενα γίνονται για τα μάτια του κόσμου και (θεωρώ) πως ο ΠΑΟΚ δεν βγαίνει στη κόντρα γιατί φοβάται ότι δε μας παίρνει...
Μακάρι να κάνω λάθος και να είμαι πολύ απαισιόδοξος...
Ο Ιβάν δεν έχει έρισμα μέσα στη κυβέρνηση. Οι συναντήσεις κατά τα φαινόμενα γίνονται για τα μάτια του κόσμου και (θεωρώ) πως ο ΠΑΟΚ δεν βγαίνει στη κόντρα γιατί φοβάται ότι δε μας παίρνει...
Μακάρι να κάνω λάθος και να είμαι πολύ απαισιόδοξος...
Δεν ξερω ρε αδερφε εγω θυμαμαι οτι γραφοταν πως περασε απο τη βουλη διαταξη για το Καυτατζογλειο.Αλλα ακομα και ετσι να μην ειναι επαναλαμβανω οτι ειναι αστεια αντιδραση να μην πηγαινεις σε μια συναντηση.Αλοιμονο αν πχ και εγω στις δουλειες μου αρνιομουν συναντησεις καθε φορα που αντιμετωπιζα καποιο προβλημα με τον συνομιλητη.Αστεια πραγματα...Να πω και το αλλο.Εγω εχω γραψει απο τη πρωτη στιγμη πως η επικοινωνικη και οχι μονο αντιμετωπιση του θεματος γηπεδο ΠΑΟΚ απο τη διοικηση μου δειχνει οτι δεν ειναι ετοιμη για το προτζεκτ.2 χρονια λεμε περιμενουμε το Καυτατζσογλειο...Εμεις 2 χρονια εχουμε κανει αρχιτεκτονικη μελετη?
Δεν έχεις άδικο από πολλές απόψειςjoshua έγραψε:Xωρις ΚΑΜΙΑ διαθεση υπερασπισης της κυβερνησης,ειναι σοβαρη αντιδραση να μη πηγαινεις σε συναντηση με τον πρωθυπουργο? Πηγαινε στη συναντηση και μετα βγαλε επισημη ανακοινωση και κραξε αν θες. Αυτα ειναι παιδικες αντιδρασεις.Αφου δεν με παιζετε δεν παιζω και εγω και σιγουρα δεν οδηγουν πουθενα...Eπιπλεον οι δικοι μας εκπροσωποι δεν ελεγαν οτι τρεχουν γρηγορα οι διαδικασιες και παμε μια χαρα? Οι δικοι μας δεν ελεγαν οτι λυνεται και το θεμα του Καυτατζογλειου? Ειμαστε δηλαδη ετοιμοι εμεις αυριο να ξεκινησουμε τη κατεδαφιση του γηπεδου και μας καθυστερει η κυβερνηση?
-
Σωστά δεν έχει έτοιμη την αρχιτεκτονική μελέτη. Δεν μπορεί να γίνει αυτό προ της αποφάσεως του ΣτΕ και της εκδόσεως του ΠΔ.
Δεν είναι λογικό να προβείς σε μια μεγάλη δαπάνη χωρίς την οριστική απόφαση.
Σημ. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την κατεδάφιση είναι αρκετός για να συνταχθεί η μελέτη.
Δεν είναι λογικό να προβείς σε μια μεγάλη δαπάνη χωρίς την οριστική απόφαση.
Σημ. Ο χρόνος που θα απαιτηθεί για την κατεδάφιση είναι αρκετός για να συνταχθεί η μελέτη.
Ο ρεαλισμός λέει ότι ο μεγάλος ΠΑΟΚ με κυβέρνηση ΝΔ και πουλημένο το οικόπεδο στους αμερικάνους δεν κάνει γήπεδο ...
βασικά ο μεγάλος ΠΑΟΚ της μικρά Ασίας και του Πόντου ποτέ δεν έκανε τίποτα όταν κυβερνούσαν τα γνωστά μπαστάρδια ... ούτε να πληρώσουμε τα χρέη μας δεν μας άφηναν ... και αυτά πληρώθηκαν κατά λάθος πάνω στην αναμπουμπούλα της κρίσης με τα άλλα τα γιουσουφάκια ...
μια ζωή και τον ΠΑΟΚ αλλά και οποιονδήποτε άλλο με αξιοπρέπεια τα γνωστά παλικαράκια θέλουν να τον έχουν με χαμηλωμένο κεφάλι ...
ο πρόεδρος το ξέρει το παιχνίδι γιατί και εκεί στην ρωσία καλύτεροι δεν είναι ... χειρότεροι δηλαδή είναι με τα μονοπώλια να παίζουν μπάλα αβέρτα ...
το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε ... για εμένα μόνο κράξιμο και απαξίωση ...
επίσης σας παρακαλώ μην ψάχνετε να βρείτε ευθύνες στον ΠΑΟΚ ... είναι τουλάχιστον γελοίο αυτό ... ο ΠΑΟΚ ζητάει να πληρώσει τα πάντα που πρέπει και πάλι του δημιουργούν προβλήματα ... οι χαμουτζήδες τους χτίζουν γήπεδα με λεφτά του κράτους (όπως και εμάς βέβαια με το κλειστό για να τα λέμε όλα) και δεν ανοίγει μύτη ...
στο Καυτατζόγλειο ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει το απλό ... να πληρώσει τα πάντα αλλά να αφαιρεθούν από τα ενοίκια ... και δεν γίνεται τίποτα ...
οι αρχιτεκτονικές μελέτες δεν ξεκινάνε ποτέ σε κανένα έργο που δεν ξέρεις ότι θα γίνει σίγουρα ... πόσο μάλλον αυτές εδώ που θα στοιχίσουν μύρια ... μην γράφετε ότι να ναι εάν δεν γνωρίζετε ...
βασικά ο μεγάλος ΠΑΟΚ της μικρά Ασίας και του Πόντου ποτέ δεν έκανε τίποτα όταν κυβερνούσαν τα γνωστά μπαστάρδια ... ούτε να πληρώσουμε τα χρέη μας δεν μας άφηναν ... και αυτά πληρώθηκαν κατά λάθος πάνω στην αναμπουμπούλα της κρίσης με τα άλλα τα γιουσουφάκια ...
μια ζωή και τον ΠΑΟΚ αλλά και οποιονδήποτε άλλο με αξιοπρέπεια τα γνωστά παλικαράκια θέλουν να τον έχουν με χαμηλωμένο κεφάλι ...
ο πρόεδρος το ξέρει το παιχνίδι γιατί και εκεί στην ρωσία καλύτεροι δεν είναι ... χειρότεροι δηλαδή είναι με τα μονοπώλια να παίζουν μπάλα αβέρτα ...
το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε ... για εμένα μόνο κράξιμο και απαξίωση ...
επίσης σας παρακαλώ μην ψάχνετε να βρείτε ευθύνες στον ΠΑΟΚ ... είναι τουλάχιστον γελοίο αυτό ... ο ΠΑΟΚ ζητάει να πληρώσει τα πάντα που πρέπει και πάλι του δημιουργούν προβλήματα ... οι χαμουτζήδες τους χτίζουν γήπεδα με λεφτά του κράτους (όπως και εμάς βέβαια με το κλειστό για να τα λέμε όλα) και δεν ανοίγει μύτη ...
στο Καυτατζόγλειο ο ΠΑΟΚ έχει ζητήσει το απλό ... να πληρώσει τα πάντα αλλά να αφαιρεθούν από τα ενοίκια ... και δεν γίνεται τίποτα ...
οι αρχιτεκτονικές μελέτες δεν ξεκινάνε ποτέ σε κανένα έργο που δεν ξέρεις ότι θα γίνει σίγουρα ... πόσο μάλλον αυτές εδώ που θα στοιχίσουν μύρια ... μην γράφετε ότι να ναι εάν δεν γνωρίζετε ...
Αν γκρεμιστεί η Τούμπα δεν πρόκειται να ξαναχτιστεί. Τέλος.
Μέχρι το 2221 στο Καυτανζόγλειο θα παίζουμε και αν.
Φτιαχτην μια ανακατασκευή και μια χαρά θα είναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μέχρι το 2221 στο Καυτανζόγλειο θα παίζουμε και αν.
Φτιαχτην μια ανακατασκευή και μια χαρά θα είναι.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δε ξέρω πόσο θα ήταν εφικτό και πόσο πιο ακριβό θα έβγαινε, αλλά θα ήθελα να τους πουλήσουμε τρέλα και να χτίσουμε μία-μία τις κερκίδες ενώ η Τούμπα θα συνέχιζε να λειτουργεί εστώ και με μικρό αριθμό θέσεων.
Μάλλον είναι επιστημονική φαντασία αυτό που γράφω, αλλά θα ήταν πολύ ΠΑΟΚ αν γινόταν
Μάλλον είναι επιστημονική φαντασία αυτό που γράφω, αλλά θα ήταν πολύ ΠΑΟΚ αν γινόταν
Παρόλε εάν πάρεις άδεια οικοδομής όπως έχει διαμορφωθεί το πλαίσιο δεν μπορεί να σε σταματήσει κανείς ... ούτε η αρχαιολογία ούτε κάποιο δικαστήριο ... τουλάχιστον αυτό λέει η λογική των νόμων ...
επειδή βέβαια στην Ελλάδα οι νόμοι είναι ακορντεόν και χρησιμοποιούνται από τους προύχοντες κατά το δοκούν πάντα καλό είναι να κρατάς πολύ μικρό καλάθι ... κουράγιο πάντως στον πρόεδρο που θέλει να κάνει τέτοιο μεγάλο έργο στο Ελλάντα ... μεγάλο κουράγιο έχει ... και τον τελευταίο καιρό που τον βλέπω λουφαγμένο μάλλον κάτι σημαίνει ... περιμένει μάλλον ...
για αυτό και προς όλα τα αδέρφια ... εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι ... μεταξύ μας ηρεμία ... οι οχτροί είναι εκεί όξω και δεν φεύγουν ποτέ ...
επειδή βέβαια στην Ελλάδα οι νόμοι είναι ακορντεόν και χρησιμοποιούνται από τους προύχοντες κατά το δοκούν πάντα καλό είναι να κρατάς πολύ μικρό καλάθι ... κουράγιο πάντως στον πρόεδρο που θέλει να κάνει τέτοιο μεγάλο έργο στο Ελλάντα ... μεγάλο κουράγιο έχει ... και τον τελευταίο καιρό που τον βλέπω λουφαγμένο μάλλον κάτι σημαίνει ... περιμένει μάλλον ...
για αυτό και προς όλα τα αδέρφια ... εμείς πρέπει να είμαστε ενωμένοι ... μεταξύ μας ηρεμία ... οι οχτροί είναι εκεί όξω και δεν φεύγουν ποτέ ...
-
Εγώ απορώ πως δεν έχει πάρει ανάποδες ακόμα ο Ιβάν να πάει να πάρει μια έκταση εν μια νυκτί οπουδήποτε χωρίς να το μάθουμε καν και να να χτίσουμε το γήπεδο κάπου αλλού από την αρχή! Εγώ μετα από όλα αυτά αυτό θα έκανα και άντε γεια!!! Τέτοιο δούλεμα δεν αντέχεται άλλο.
Πώς είναι δυνατόν να φταίει η ΠΑΕ όταν μια κυβέρνηση απλά δεν θέλει να κατασκευαστεί το γήπεδο;
Μην αγγίξετε την Τούμπα, μέχρι να αλλάξει η κυβέρνηση και μέχρι να εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα.
Μην αγγίξετε την Τούμπα, μέχρι να αλλάξει η κυβέρνηση και μέχρι να εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα.
Tad σε παρακαλώ να μην γράφεις ότι ναναι… Αν στην εταιρία μου προχωρούσα σε αρχιτεκτονική μελέτη μόνο όταν είχα τα πάντα δεμένα δεν θα είχα φτιάξει τίποτα ποτε… Και όταν μιλάμε για αρχιτεκτονική μελέτη δεν μιλάμε στο 100% ,αρχικά ας ξεκινήσουμε με ένα σχέδιο. Ήταν ηλίθιος ο Μελισσανίδης που έφτιαξε σχέδιο και μακέτα πριν κάνει οτιδήποτε άλλο. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποσο διαφορετικό είναι να πουλάς μια εικόνα τόσο στο κόσμο που απευθύνεσαι όσο και στους υπεύθυνους.
μια χαρα επραξε η ΠΑΕ, ερχεται και η ΔΕΘ, ας το σκεφτει λιγακι ο φικος του φαταουλ.
τζος επειδή από ότι καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα το γνωρίζεις και είσαι συνάδελφος σου απαντάω ...joshua έγραψε:Tad σε παρακαλώ να μην γράφεις ότι ναναι… Αν στην εταιρία μου προχωρούσα σε αρχιτεκτονική μελέτη μόνο όταν είχα τα πάντα δεμένα δεν θα είχα φτιάξει τίποτα ποτε… Και όταν μιλάμε για αρχιτεκτονική μελέτη δεν μιλάμε στο 100% ,αρχικά ας ξεκινήσουμε με ένα σχέδιο. Ήταν ηλίθιος ο Μελισσανίδης που έφτιαξε σχέδιο και μακέτα πριν κάνει οτιδήποτε άλλο. Είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ποσο διαφορετικό είναι να πουλάς μια εικόνα τόσο στο κόσμο που απευθύνεσαι όσο και στους υπεύθυνους.
πίστεψε με και εσύ και εγώ να είμασταν στην θέση του Ιβάν καμία μακέτα δεν θα φτιάχναμε ... ή να το πω καλύτερα ... καμία μακέτα δεν θα βγάζαμε προς τα έξω ... χαμηλά την μπάλα θα πηγαίναμε ... αφού ξέρουμε σε τι μπουρδέλο ζούμε ... και ξέρουμε πως πάνε εδώ τα κόζια ...
αρχιτεκτονική μελέτη δεν θα ξεκινούσα ούτε γραμμή αφού δεν ξέρεις ούτε όρους δόμησης ούτε τίποτα πριν κλείσει και υπογραφεί το προεδρικό ... ασκήσεις επί χάρτου κανένας δεν έκανε ποτέ εκτός εάν έχει λεφτά για πετάμα.
υποσ.
αυτά που υπονοείς εσύ, πιστεύω ότι τα έχουν κάνει ήδη για αυτό και κατά καιρούς έχουν βγει ψιλολεπτομέρειες προς τα έξω ... αλλά δεν τα βγάζουν και καλά κάνουν ... άσε να τελειώσουν αν τελειώσουν ποτέ και μετά θα προσπαθήσουν πιστεύω να εκμεταλλευτούν και το τελευταίο μέτρο και το τελευταίο εκατοστό ...
Nα με συγχωρεις αλλα στα δικα μου ματια τουλαχιστον δεν εχω πειστει για το κατα ποσο καιγεται αυτη τη στιγμη ο Σαββιδης για το γηπεδο. Βασικα δεν εχω πειστει για οτιδηποτε εχει σχεση με την ομαδα και το πως βλεπει αυτη τη στιγμη την επενδυση του ο Σαββιδης.Οπως εγραψε και ο gika αν εξαιρεσεις τα 2 χρονια που πραγματικα τα εδωσε ολα σε βαθμο υπερβολης μαλιστα με αποτελεσμα να ερθει και ο τιτλος τα μηνυματα των υπολοιπων χρονων παρουσιας του στην ομαδα ειναι αναμεικτα...Ακομα και ετσι βεβαια παραμενει οτι καλυτερο ειχε ποτε στο τιμονι της η ομαδα αλλα νομιζω πως αυτο εχει εξελιχθει ταυτοχρονα σε ευχη και καταρα με τον κοσμο σιγα σιγα να χωριζεται σε αυτους που ειναι ετοιμοι να υπερασπιστουν τα παντα και σε αυτους που ειναι ετοιμοι να αμφισβητησουν τα παντα.Εγω για αλλη μια φορα βρισκομαι καπου στη μεση με τα ερωτηματα μου να πληθαινουν μερα με τη μερα...
Υ.Γ Στα του γηπεδου ο Μελισσανιδης δεν ηταν χαζος που προχωρησε στα σχεδια του γηπεδου χωρις να εχει εξασφαλισει τιποτα.Ειναι τρομερο διαπραγματευτικο χαρτι ο οπαδος της ομαδας και οχι μονο να εχει ΕΙΚΟΝΑ του πλανου και οσον αφορα το κοστος ακριβως επειδη γνωριζω και μαλλον γνωριζεις και εσυ ειναι ΑΣΤΕΙΟ μην πω μηδενικο καθως καθε αρχιτεκτονικο γραφειο που σεβεται τον εαυτο του καταθετει αρχικη προταση και σχεδιο ΔΩΡΕΑΝ.
Υ.Γ Στα του γηπεδου ο Μελισσανιδης δεν ηταν χαζος που προχωρησε στα σχεδια του γηπεδου χωρις να εχει εξασφαλισει τιποτα.Ειναι τρομερο διαπραγματευτικο χαρτι ο οπαδος της ομαδας και οχι μονο να εχει ΕΙΚΟΝΑ του πλανου και οσον αφορα το κοστος ακριβως επειδη γνωριζω και μαλλον γνωριζεις και εσυ ειναι ΑΣΤΕΙΟ μην πω μηδενικο καθως καθε αρχιτεκτονικο γραφειο που σεβεται τον εαυτο του καταθετει αρχικη προταση και σχεδιο ΔΩΡΕΑΝ.