Θα μου επιτρεψετε να συμφωνησω με τον eorptol και να προσθεσω πως εαν οι Κοντρερας,Ιβιτς,Βιερινια,Σαλπιγγιδης,Γκαρσια(οσο επαιξε),χρειαζονται ιδιατερες προπονητικες οδηγιες για να κερδισουν τον γαυρο του Βολου,στην Τουμπα τοτε υπαρχει σοβαροτερο προβλημα απο αυτο του προπονητη.Οταν,επισης,στην Ξανθη,ειναι ο Λινο στη γραμμη του αουτ,ο μονος τροπος να περασει την μπαλα απο τον τερματοφυλακα ειναι να την σκαψει στο δευτερο δοκαρι(το εχω καταλαβει απο τον καναπε μου....!),το κανει......και δεν ειναι κανεις να την "φυσηξει" για να την βαλει στα διχτυα.......τοτε δεν νομιζω οτι φταιει ο προπονητης.Επισης,δεν νομιζω να ειναι τοσο ανοητος ενας προπονητης που να τους λεει...."θα πηγαινετε ΟΛΟΙ στο δευτερο δοκαρι,οταν θα γινεται παραλληλη μπαλια προς την εστια".....γιατι αυτο εγινε στην Ξανθη-οπου μια χαρα αναπτηξη ειχε η ομαδα στο α' ημιχρονο!-.eorptol έγραψε:στα κακα αποτελεσματα ολοι εχουν τις ευθυνες τους ολοι ΩΡΑΙΑ ΕΣΕΙΣ ΑΘΩΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ για ολα φταιει ο δερμιτζακης ο αλλος λεει οτι βλαχοελληνικη ειναι η νοοτροπια να παρεις εναν νεο ελπιδοφορο προπονητη
με υτην την λογικη ο αγγελος ακομη στον εδεσαικο θα βολοδερνε......δεν υπαρχει πλανο(κολκειος λογικη)
με την φενερ και αγιαξ υπηρχε ......τα ισοπεδωσατε ολα .....χθες ο λαγογιαννης ελεγε οτι για ολα φταιει ο ζαγορακης
για τις επιλογες του αυτο που κανετε ειναι πολυ χειροτερο δινετε αλοθι στους παικτες .....
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ-ΜΠΡΑΤΙΤΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ .....περσυ ειχαμε αλλα
με σαντος τετοια εποχη πουΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Το να τα ισοπεδωνουμε ολα ειναι το ευκολο.Το δυσκολο-οπως φαινεται στα τελευταια εντος-ειναι να βγαλουμε τα λαρυγγια μας στο γηπεδο!!!!